• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

19+2 hamileyim.bugün ultrasonda bebeğimin sağ böbreği 0.2mm sola nazaran daha büyükmüş onu öğrendim.çok üzüldüm.aranızda var mı bilgisi olan yada böyle benimle aynı durumda olan

neye üzülceğimi şaşırdım.8 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor onamı üzüleyim bebeğimemi üzüleyim

neye üzülceğimi şaşırdım.8 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor onamı üzüleyim bebeğimemi üzüleyim

geçmiş olsun canım ama üzülme daha gebeliğinin erken dönemindesin düzelir bence. Doktorun birşey demedimi benim de 18. hafta kızımın beynindki su biraz fazla demişlerdi ama şimdi birşey yok şükür düzeldi. Duat et bol bol. Rabbim şifasını verir inşallah. Eşin neden boşanmak istiyor daha yeni evlenmişsiniz oysa bide hamlesin üstelik çok üzüldüm.

19+2 hamileyim.bugün ultrasonda bebeğimin sağ böbreği 0.2mm sola nazaran daha büyükmüş onu öğrendim.çok üzüldüm.aranızda var mı bilgisi olan yada böyle benimle aynı durumda olan

Hiç üzülme bunun için ileriki zamanlarda kendiliğinden düzeliyorumuş anne karnında.Eğer anne karnında düzelmesse bile doğdukları zaman yine düzeliyormuş öyle sorun edilecek bişey değil bebeğin erkekmi bilmiyorumda özellikle erkek bebeklerde çok sık rastlanan bir durum hatta çoğu doktor gördüğü halde söylemiyormuş kendi takip ediyormuş anneyi boşuna telaşlandırmamak için geçen ay benim bebğimde de var dedi doktor açıkladı bende baya bir araştırdım şimdi geçen haftaki muayenede de ilerleme olmadığınıda görünce tamamen rahatladım o yüzden hiç kafaya takılacak bişey değil allah daha önemli şeyler vermesin

merhabalar herkese, yeni katıldım aranıza arkadaşlar allah hepinizin bebeğini sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin. ben de 20. haftamdayım. tahmini doğum tarihim 20 eylül. çok şükür sıkıntısız güzel geçti bu zamana kadar. ne bulantım oldu ne aşermem hamile olduğumu son 1 aydır farkındayım nerdeyse:) yalnız kalp çarpıntısı başladı ben de bir süre önce. tahlillerimi yaptırdım tiroit,kansızlık vs. bakıldı bi sıkıntı yok bugünde kardiyolojiye gittim artık ekgde bişey çıkmadı holter cihazı diye bir cihaz takıldı yarına kadar bununla dolaşcam:)1gün boyunca kalp atışlarını kaydediyormuş. inş bişey çıkmaz bakalım ama çok sıkıntı veriyor sizler de yaşıyor musunuz? bir de benim doktorum elevit diye bir vitamin verdi 4.aya girince başka da hiç birşey vermedi. sadece onu kullanıyorum. bir de kramplarım vardı bi ara magnezyum vermişti bunun üzerine. başka neler kullanıyorsunuz destekleyici olarak? kızımın hareketlerini de 1 haftadır çok net hissetmeye başladım artık çok güzel bir duygu, pek bilemiyordum ayırt edemiyordum önceden karnımdaki hareketlenmeleri bağırsaklar heralde diyodum:) herkese iyi akşamlar

doktorumun takip ettiği bir ikiz annesi varmış oda 38. haftada doğum yapmış 3 er kilo doğmuş bebekler inşallah bizimkilerde öyl olur :))

inşlh :)
Allah şimdiden kolayklık versin.
Sırt çantasının çok kullanışlı olduğunu söyledi arkadaşlarımmm bende bebek çantası yerine sırt çantası bakıyorum.
bir elinde bebek bir elinde kendi çantan sırt çantası arkad agüzek destliyormuş:DDD

benim var zaten. onları kullanırım diyorum:)

kızlar ben çok duygusallaştım sizde öylemisiniz dokunsalar ağlıyacam yani o şekil:((

hem de nasıl..

selam kızlaar herkes iyidir umarımm,
bugün karar verdim dolapları çekmeceleri boşaltacağım kullanmadıklarımızı fln ayıracağım fazlalıkları boşaltacağım vs vs akşama doğruda dışarı çıkalım diyoruz tabii halim kalırsa :) hepinize iyi günleeer

oy maşalah ne mutlu sana:)
herkese slm nasılsınız kızlar?
benim biraz moralim bozuk görümcem aradı dün fal baktırmış pek iyi şeyler söylemedi dikkat et kendine falan dedi ki inanmam bence günahtır fal baktırmak hatta.söyleme bana aklıma takılmasın dedim ama çıkıyomus falları sen beni dinle diye ısrar edip durdu.Şeytan insanın aklını çeliyo tabi benim canımı sıktı söyledikleri.doktor kontrolüm haftaya yarına mı alsam diye düşünüyorum.detaylı usg için 21.-22.hafta farkeder mi acaba

hada inanma fallara mallar ya. içini ferah tut dualarını oku..
https://www.cimcimebebe.com/sepet/siparis

13177 13177-P - REGLAN KOL TULUM - PEMBE 3 Ay 13.50 TL
53052 53052-P - W YAKA BODY - PEMBE 3 Ay 6.50 TL
56136 56136 - BALIK TUTAN AYILI TULUM 6 Ay (Pembe) 15.20 TL
56137 56137 - CEPLİ KÖPEKLİ TULUM 6 Ay 19.60 TL
56540 56540 - KIZ TEK ALT 6 Ay 6.60 TL
56774 56774 - NAKIŞLI YELEK 6 Ay 5.70 TL
57676 57676 - ANNEMİN HAKLARI BADİ 9 Ay - Pembe 6.40 TL
57680 57680 - RİNGELLİ KIZ TAKIM 3 Ay 15.70 TL
(Fiyatlara K.D.V Dahildir)
Sepet Tutarı:89.20 TL
Kargo Tutarı:4.00 TL
Toplam Tutar:93.20

sizce nasıl uygunmu

normal benece
işte kızlar bunu aldık 37o tl yatagı dahıl .. kuzumun odasına kurduk ıı gunlerde kullanırıızz ınss..:16::16::16::16:

güle güle kullanın

biz de bugün bebek arabası puset dolap baktık.
alacaklarımıza karar verdik çok şükür. önümüzdeki ay da onları alırız
$47_buyuk.webp

sedef bak bunu beğendik. peg perego ikiz bebek arabası. kolay katlanıyor, maclaren in modele göre daha hafif ve daha pratikmiş.
fiyatı da maclaren in yarı fiyatı nerdeyse. bunlar artıları
bizim arabaının bagajı küçük, katlanınca ötekine göre daha yer kaplıyor. bu da eksisi
bakalım ikisi arasında karar vercez, ama bu makul geldi bize

puset-ana kucağını da kraft. ağılrıgı hafif. kılıfları çıkıyor. fiyatı da 190 lira emsallerine göre. x2 alacağımız için bize makul geldi.

bebeğine üzülme canım düzelir
ilk aylar herşey simetrik olmuyor arkdaşların dediği gib isonra eşitleniyor
kafana takıyorsan başka doktora daha git

tentation ikiz bebk nasıl sürülecek ağır değil demi
o önemli bence ,

$IMAG0031.webp$IMAG0032.webp

karyolaları ikeadan almayı düşünüyoruz.
baktıgmız yerdeki bu dolaplar hoşuma gitti.

dolap bakmaya devam, kesin karar vermedik

iki parça dolap 600 e geliyor ama ötekinin tek dolabı 1500.
benim de öteki daha çok hoşuma gitmişti :)

bebeğine üzülme canım düzelir
ilk aylar herşey simetrik olmuyor arkdaşların dediği gib isonra eşitleniyor
kafana takıyorsan başka doktora daha git

tentation ikiz bebk nasıl sürülecek ağır değil demi
o önemli bence ,

yok değil ona da baktık. manevra olayı, fren olayı rahat. hafif bi model zaten.
her baktıgımız şöle bi elimizle tartıyoruz zaten.:)

maclaren baston oluyor katlanınca, bu olmuyor işte.

yok değil ona da baktık. manevra olayı, fren olayı rahat. hafif bi model zaten.
her baktıgımız şöle bi elimizle tartıyoruz zaten.:)

maclaren baston oluyor katlanınca, bu olmuyor işte.

rahatsa iyi 2 bebekle zor olur :)
maclerenin bastondan başka üstünlüğü yoksa bunu al bence şık duruuyor

çok güzeller 2. si daha güzel ama geniş gibi duruyor ikisine yetmezmi ki??
beşik işini naptın ??

evet geniş. öteki iki ayrı parça. tek dolabı da alınabilir. bi de şifonyer alcam zaten.
yeter herhal bi dolap bi şifonyer ikisine de.

beşikleri ikea dan. onları kendi odama koyacağım için ufak boy modeller lazım bize, o da ikea da var.

Kızlaaarrr ben büyüyen beşik almaya karar verdim. Fiyat olarakda 1000 tl dediler. Çok değilmi alan varmı fiyatlar nasılki.

evet geniş. öteki iki ayrı parça. tek dolabı da alınabilir. bi de şifonyer alcam zaten.
yeter herhal bi dolap bi şifonyer ikisine de.

beşikleri ikea dan. onları kendi odama koyacağım için ufak boy modeller lazım bize, o da ikea da var.

bence yetr 1 dolap giysileri nakadarki şifonyerde olunca tamam bence
beşikler kaç aya kadar kullnıma uygun
sonra yatak mı alacaksn
bende ne yapacağıma karar veremedim ondan soruyorum :)

Back
X