Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Bu mobilya konusunda bende çok kararsızım, son ana kalmaz inşallah..
Bu arada ben en şanssızlardanım herhalde ne süt, ne yoğurt ne de ayran içebiliyorum zorla içersem sonraki zamanım zehir oluyor çok rahatsız oluyorum kıvranıp duruyorum![]()
slm kızlarr ,
sabah doktora gittik geldik. kuzum 361 gr. ve 23 cm olmuşbirde haftasına göre 1 hafta önde gidiyormuş gelişimi, yine kıpır kıpırdı maşallah, doktor baş çevresini ölçmek için görüntüyü zor yakaladı
18 mayısta detaylı ultrasona gideceğiz. şeker yüklemesinide o tarihlerde yaptır dedi. bende 60 kilo olmuşum
57 kiloyla hamile kalmıştım ama kusmaktan kilo vermiştim, geçen ay tam eski kiloma döndüm derken , son 1 ayda 3 kilo almışım
ama ben hak ettim çünkü kusmalarım bittiği için deli gibi saldırdım yemeklere ne bulduysam yedim
gerçi doktor şu an ayına göre alman gereken kilodan az aldın ama bebeğin kilosu iyi olduğu için sorun yok dedi. kısacası biz iyiyiz, oğluşum ellerinizden öper teyzoşlarııı
![]()
kızlar bebekler için kalın peluş battaniyeler varya hani onlar gereklimi, nerede nasıl kullanılıyor pek bilgim yok bileniniz var mı?
kızlar çok taze yegen sahibi olarak ben, annemin tecrübelerini aktarayim.
yatak koruyucu alez 1 tane almıştık, yetmemiş.
nevresim takmınıa ek lastikli çarşaf alınmıştı o da yetmemiş. kusunca sçnca batmış herşey:)
penye battaniyeler aynı şekilde 4 tane varmış kimine kusmuş kimine sçmış. :) onlar da yetmemiş.
makinesini kurutma ayarı da var ama olmamış hehrhal. yıknaıp kuruyuncaya kadar ihtiyaç duyulmuş
pratik alt değiştirmesi vardı 1 tane. yedeklenecek, ama hasta bezi tarzında hazırlarından da alınacak
eminönüne gidilip bütün bunlar yedekleneceklermiş.:)
ilk zamanalrı için patikli küçük altlar, üst zıbınlar, ufak penye yelekler filan çok lazım oluyormuş. bunları pahalı pahalı almaya gerek yok herhal.
cnm ben nacizane tecrübemi paylaşıyım seninle kızıma 2 penye 1 peluş birde fermuarlı kadife battaniye almıştım ama acık söyliyim penyeler yetersiz kaldı banyodan sonra giydirip penye battaniyeye sarıyordum 2 tane az geldi 3 yada 4 penye almak gerekyormuş dedim kendi kendime uyurken ve dışarı çıkarken kadife olanı kullandım peluşu çok uzun süre kullanmadım taki kızım uyku setinin yorganından rahatsız olana kadar çok terletti kuzumu bide üstü çok açılıyordu bu yüzden peluş olanı kullanmaya başladım hala onunla yatıyor örgü battaniye kızımda kullanmadım ama oğluma ördürücem inş özetlemek gerekirse
3 4 penye
1 kadife
1 peluş
isteğe bağlı örgü battaniye diyebilirim
birde ilk zamanlar altını öyle koltukta yatağında battaniyesinde falan değiştirmeyin mutlaka alt açma kullanın altı naylon olanlarından alın çiş kaka alta geçmesin ve yanınızda ufak bir çiş mendili bulundurun altını açınca rahatlayıp koyveriyorlar mendili bezi değiştirene kadar kukusuna koyun işerse bez çekiyor ortalık batmıyor :)) başka aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz kızlar elimden geldikçe cevaplarım
kzılar sabah doktora giittim moralim çok bozuldu
doktor daha 6 aylık değiliz( arzu dede )
2 kere kimyasl gebeliğim olduğu için sezeryan dedi daha çok erken değil mi yaa
değerli bir gebelikmiş
herkesin gebeliği değerli :)
kan sulandırı kullanıyorum ama o doğum şekline etki etmiyor
ne bileyim çatı görmeden bebği görmeden erken geldi bana ,
hep yan yat sırt üstü yasak artık dedi
3 satte bir bebk harekeit kontrolu dedi 6. aydan snra bunalr önemliymiş
2 lt su çokkkkk önemli dedi
suyu azalamsın bebişin diye
bilginizee
sizce bu park yatak nasıl nette 215 TL ye buldum mağazada 299 TL idi
bunun bi de pembesini almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 407855
bende hergün süt yoğurt tüketemiyorum bazen midem bulanıyor ama seninki baya kötü oluyor galiba
kzılar sabah doktora giittim moralim çok bozuldu
değerli bir gebelikmiş
bilginizee
Eki Görüntüle 407855
Eki Görüntüle 407855
çok güzelmiş canım yaa rengide çok tatlı benimki erkek düşünebilirim valla markası ney acaba
Çok cici canım çok beğendim...
peki park yatak aldığınızda dolap ve şifonyer gibi parçaları ayrı mı alacaksınız ?
peluşka daha doğum konuşmak için çok erken bence sıkma canını benim ilk doğumumda son ayıma kadar kafası yukarıda duruyodu doktorum sezeryan olabilir demişti son ayında döndü aşağıya normal doğurdum
Eki Görüntüle 407855
ama her çocuk bir değilki bazı bebekler çok kusarken bazısı hiç kusmaz nerdeyse ben şimdi açtım baktım da 2 peluş battaniye 2 yün örü 1 paazen 1 de penye vaarmış bana tam yetmeişti ki kızım öyle kusan bir bebek değildi kusarsa kesin haklısın hergün yıkayıp kurutmak lazımkızlar çok taze yegen sahibi olarak ben, annemin tecrübelerini aktarayim.
yatak koruyucu alez 1 tane almıştık, yetmemiş.
nevresim takmınıa ek lastikli çarşaf alınmıştı o da yetmemiş. kusunca sçnca batmış herşey:)
penye battaniyeler aynı şekilde 4 tane varmış kimine kusmuş kimine sçmış. :) onlar da yetmemiş.
makinesini kurutma ayarı da var ama olmamış hehrhal. yıknaıp kuruyuncaya kadar ihtiyaç duyulmuş
pratik alt değiştirmesi vardı 1 tane. yedeklenecek, ama hasta bezi tarzında hazırlarından da alınacak
eminönüne gidilip bütün bunlar yedekleneceklermiş.:)
ilk zamanalrı için patikli küçük altlar, üst zıbınlar, ufak penye yelekler filan çok lazım oluyormuş. bunları pahalı pahalı almaya gerek yok herhal.
tam da bende alt açmayı yazacaktım benim 3 tane alt açma bile yetmiyordu altı naylonlu mutlaka lazım sonra çantasına koymak için çantasına sığacak incelikte lazım bi tanecnm ben nacizane tecrübemi paylaşıyım seninle kızıma 2 penye 1 peluş birde fermuarlı kadife battaniye almıştım ama acık söyliyim penyeler yetersiz kaldı banyodan sonra giydirip penye battaniyeye sarıyordum 2 tane az geldi 3 yada 4 penye almak gerekyormuş dedim kendi kendime uyurken ve dışarı çıkarken kadife olanı kullandım peluşu çok uzun süre kullanmadım taki kızım uyku setinin yorganından rahatsız olana kadar çok terletti kuzumu bide üstü çok açılıyordu bu yüzden peluş olanı kullanmaya başladım hala onunla yatıyor örgü battaniye kızımda kullanmadım ama oğluma ördürücem inş özetlemek gerekirse
3 4 penye
1 kadife
1 peluş
isteğe bağlı örgü battaniye diyebilirim
birde ilk zamanlar altını öyle koltukta yatağında battaniyesinde falan değiştirmeyin mutlaka alt açma kullanın altı naylon olanlarından alın çiş kaka alta geçmesin ve yanınızda ufak bir çiş mendili bulundurun altını açınca rahatlayıp koyveriyorlar mendili bezi değiştirene kadar kukusuna koyun işerse bez çekiyor ortalık batmıyor :)) başka aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz kızlar elimden geldikçe cevaplarım
daha bu kadar erkenken neden bir karar veriyorki üstüste düşüklerde bile sezeryan denmezken kimyasal gebelik için sezeryan demesi çok saçmaa bende 2 kimyasal gebelik geçirdim çok saçma bencekzılar sabah doktora giittim moralim çok bozuldu
değerli bir gebelikmiş
bilginizee
kızlar sıkmayın canınızı ya benimki de sezeryan (ikiz olduğu için) hem de ne zaman olacağı bile belli değil ne zaman doğum başlarsa ozaman sezeryana alacaklar![]()