Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba,
ben bu hafta tekrar kusmaya başladım ya. sizde de var mı mide bulantısı ve kusma![]()
ay canım 15 günde yamulttu beni resmennnn
herşey hazır ayağına geldi kontesinnn
hiç bi iş yapmadı kılını bile kıpırdatmadı ,bizde yorgunluktan yamuldukkkk
hiç demiyo ya bu kız hamile,çalışıyoo dur biraz yardım edeyim yorulmuştur dieee
o kadar işi yapıyrm, odaya girdiğimde malum biraz yorgun ve süzgün durduğumda ...geldiğimden beri surat asıyosunn suratsız olucak çocuk diooooo
sanki keyfimden asıyrmdaaaa.....
kızlar merhaba,
ben bu hafta tekrar kusmaya başladım ya. sizde de var mı mide bulantısı ve kusma![]()
kızlar merhaba o listeye benide ekler misiniz? bende kısmetse eylül sonu gibi doğum yapıcam... benim kızım olucakmış kısmetse... birde o listeye nerden bakabilirim ve hangi bilgileri vermem gerekiyor?? ve ben daha hiç hazırlıklara başlamadım bana çok erken gibi geliyor ama.....
masallahh canımm kızınnaa.. hgg buaradaa cok uzaklarda kalma.. bızde öptk kızımla :))Merhaba,
1 aydır gelmiyordum. Anneme gittim 1 hafta onda kaldım.
Okulda sınav dönemi başladı kağıt oku kağıt hazırla bunlar vardı.
Biraz da internetten uzaklaşıp kafa dinlemek istedim açıkçası
Ama sizi özledim geri geldim.
B bakayım dedim herkes nasıl :)
Biz iyiyiz kızımla . 530 gr ve 28cm olmuş doktor öyle söyledi.
Öpüyorummm
ewt cnmm 2 dozuda sımdı pztsı olucammkızlar ben de 7 kiloaldım takmıyordum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca durmam gerekiyor galiba diye dusunuyorum, doguma daha cok vaar ve en cok son 2 ayda kilo alınıyormus ben spor da yapıyorum ama yedigim icin alıyorum.
ben özel hastaneye gidiyorum, gecen hafta aile hekimliğinden aradılar daha yerini bile bilmiyorum hamile oldugum hatta dr a düzenli gittigim kayıtlarda cıkmıs, tetenoz yaptırmam gerekiyormus. kendi dr ma bu hafta gidicem. siz tetenoz asısı yaptırdınız mı
Amin canımmm,Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh
Bebişinde hayırlı olsun...
benim kızımda bazen çok net bişekilde hareket ediyoo bazende sabahtan Akşama kadar hareketlerini hissetmediğim oluyooo,akşam yatıp uzanınca başlıyo tepişmeye hemen
yorgunluk halimize ve psikolojik durumumuza göre oda farklı tepkiler veriyoo hatta bazen vermiyyooo
sakın endişelenme hemenn......
hissetmek istiyorsan sırt üstü yat ve bi yarım saat dinlen annesi o hemen harekete başlaaarrr
sen eğer klasik müzik sevmiyrsan oda sevmez,sevdiğin parçaları dinleee
ben egzersiz falan henüz başlamadın maleseff habire yiyip duruyrmda Allah sonumu hayır etsinnnn
sırt üstü yatmanın biras tehlikeli oldugunu duydum bu yüsden uzun süreli yatmıyorum öyle o şekılde bebekler çok rahat hareket ettikleri için kordon dolanması oluyormuş birde kan dolaşımı yavaşlıyormuş sanırım:26:
Amin canımmm,Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh
Bebişinde hayırlı olsun...
benim kızımda bazen çok net bişekilde hareket ediyoo bazende sabahtan Akşama kadar hareketlerini hissetmediğim oluyooo,akşam yatıp uzanınca başlıyo tepişmeye hemen
yorgunluk halimize ve psikolojik durumumuza göre oda farklı tepkiler veriyoo hatta bazen vermiyyooo
sakın endişelenme hemenn......
hissetmek istiyorsan sırt üstü yat ve bi yarım saat dinlen annesi o hemen harekete başlaaarrr
sen eğer klasik müzik sevmiyrsan oda sevmez,sevdiğin parçaları dinleee
ben egzersiz falan henüz başlamadın maleseff habire yiyip duruyrmda Allah sonumu hayır etsinnnn
benimde 1 aydır kusma olmuyordu ama dün gene başladı bugün yok anlamadım bende ama 2 -3 gün üst üste yoğun yeşil erik yedim ondan olmuş olabilirkızlar merhaba,
sırt üstü yatmanın biras tehlikeli oldugunu duydum bu yüsden uzun süreli yatmıyorum öyle o şekılde bebekler çok rahat hareket ettikleri için kordon dolanması oluyormuş birde kan dolaşımı yavaşlıyormuş sanırım:26:
merhaba arkadaşlar kimse yok ama ben yinede soruma cevap yazmanızı bekliyorum bugün sabaha karşı çok kötü kramp girdi bacagıma uykudan uyandım yok böyle bir acı yaaa çok fena hala acıyo bacagım siz yaşadınızmı yada ne kullanıyorunuz.
kızlar tam rahatladım mide sorunlarım geçti derken son üç gündür midemde aşırı bir yanma ve gaz çıkaramama sorunum oluştu dün çok kötüydümdün yaprak dolması yemiştim birde eşkili marul salatası gece 11 gibi fenalaştum çok fena kustum ama sonunda yarım 1 yemek kaşığı kadar kan kustum çok korktum.. bugünde midem çok feci yanıyor ne yapsam bilemiyorum böyle bir durumu olan başkaları var mı aranızda.. bu ararada 22 haftaya gircem yarın
bende tam 10 kilo alanlardanım şimdiye kadar
hayır canım bende yokkk.....
üşüttün mü acaba??**
baya bı eylul koymayı duusunenler varr cnmm hayırlısı olsun ..dr gıdıp bı danıs ıstersen cnmm ..demır ılacını bana eczaneden ac karnına bulantı yapıosa kahvaltıdan sonra ıcebılırsın dedı ama ben kahvaltıdan 1 saat sonra ıcıyorumm saat 9 gıbı..kızlar bende kızımın adını kısmetse eylül düşünüyorum sırf eylül ayında olacagı için ama yanına bir isim daha düşünüyorum anlamı armagan hediye şükür taşıyan bir isim bu konuda bir bilginis olursa yazarmısınız lütfen kızlar birde ben bu hamilelik takvimini merak ediyorum hepinisde görünüyor nasıl oluyor o:))benm hamileligi boyunca hiç kusmalarım olmadı okadar güsel bir hamilelik geçirdimkı anlatamam 55 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 62 yim ama ilk kez bugün aç karnına kustum ve normal deildi rengi degişikti kan renginden açık yeşil renginden koyu anlamadım demir ilacını ben aç karnına alıyorum ondan dedsem 1 aydır kullanıom ama bişey olmuyordu bir bilginiz varmı çok soru sordum kızlar ama bişey daha sorcam ben 22 haftamı yarındoldurup 23 e gircem ama daha aile hekmliginden aramadılar bende vakti geçer die korkuyorum yarın gitsem yaparlarmıı:26::26::44:
benimde 1 aydır kusma olmuyordu ama dün gene başladı bugün yok anlamadım bende ama 2 -3 gün üst üste yoğun yeşil erik yedim ondan olmuş olabilir
diye düşünüyorum mide asitimi arttırmış olabilir .
ben de 2 gündür erik yiyordum o u yaptı acaba?![]()
benimde 1 aydır kusma olmuyordu ama dün gene başladı bugün yok anlamadım bende ama 2 -3 gün üst üste yoğun yeşil erik yedim ondan olmuş olabilir
diye düşünüyorum mide asitimi arttırmış olabilir .
ben de 2 gündür erik yiyordum o u yaptı acaba?![]()
CNM ben abarttım dolu bir kase yiyordum 3 gündür bence ondan oldu dün yemedim bugün yemedim akşam bi güzel patates haşladım yedim ,nane limon kaynatıp içtim.kendime geldim dene istersen.
merhba kızlaar ben her yarım saatte bir tuvaletteyim gide gele zayıflayacağım vallabir de dışarda gelince daha zor oluyo avmlerin tuvaletlerini ezberledim artıkk
kızlar bende kızımın adını kısmetse eylül düşünüyorum sırf eylül ayında olacagı için ama yanına bir isim daha düşünüyorum anlamı armagan hediye şükür taşıyan bir isim bu konuda bir bilginis olursa yazarmısınız lütfen kızlar birde ben bu hamilelik takvimini merak ediyorum hepinisde görünüyor nasıl oluyor o:))benm hamileligi boyunca hiç kusmalarım olmadı okadar güsel bir hamilelik geçirdimkı anlatamam 55 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 62 yim ama ilk kez bugün aç karnına kustum ve normal deildi rengi degişikti kan renginden açık yeşil renginden koyu anlamadım demir ilacını ben aç karnına alıyorum ondan dedsem 1 aydır kullanıom ama bişey olmuyordu bir bilginiz varmı çok soru sordum kızlar ama bişey daha sorcam ben 22 haftamı yarındoldurup 23 e gircem ama daha aile hekmliginden aramadılar bende vakti geçer die korkuyorum yarın gitsem yaparlarmıı:26::26::44:
Mutlu pazarlar anneler :)
Dün doktora gittim,benim de kızım olcakmıış![]()
Kızlaaar yaaa +9 kilo diyorum
dombili oldum diyoruuuummmmmm,ayaklar diyorum 38,5 oldu diyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
yokmu sesimi duyan bendeeeeeeee diye bağıran bi arkidiş yaaaa![]()
süttendir sütten.Aynen canım bizim suçumuz değil ama yaa
su içsek yarıyor yaa,allah allaahhhhh
ben de hergün dondurmam mutlaka var
hamur işi,ekmek hiç kısıtlamıyorum aslında ben hamilelikten önce nasıl yiyosam şimdi de öyle yiyorum bi tek
süt içmeyi artırdım ondan mı acaba?Hepsi bi yana ben kesin süt içtiğim için kilo alıyorum
Hoş geldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn,niye geç geldiiinnnnn
Benim dr da takmıyor,bişey demiyor yani sadece kayıt yazıyor o kadar
daha bi uyarı da bulunmadı
ama benim bu hamileliği 12 kiloyla bitiremeyeceğim kesinleşti
Ben arada çıkıyorum işte
sonuç bu kuruntu,sıkıntı
tartı bozuk tartı kesssiiiinnnnnnnnn
10 kilo fazl tartıyor
Bi de burda geçenlerde hiç kilo almadım şimdiye kadar diyen biri vardı kimdi o çabuk çıksın bakalım![]()
Hoş geldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn,niye geç geldiiinnnnn
Benim dr da takmıyor,bişey demiyor yani sadece kayıt yazıyor o kadar
daha bi uyarı da bulunmadı
ama benim bu hamileliği 12 kiloyla bitiremeyeceğim kesinleşti
benimki de kesin....zaten karnım da tam kız karnı.. yayıldı gitti..sanki bebek belimin arkasına doğru kaçıp gidecek.. yanlar da o kadar kalınlaştı yani..bayan vücudu olmaktan çıktım.. odun misali..kütük gibi oldum ya...
ama çok şükür prensesim sağlıklı...olsun artık....
Merhaba,
1 aydır gelmiyordum. Anneme gittim 1 hafta onda kaldım.
Okulda sınav dönemi başladı kağıt oku kağıt hazırla bunlar vardı.
Biraz da internetten uzaklaşıp kafa dinlemek istedim açıkçası
Ama sizi özledim geri geldim.
B bakayım dedim herkes nasıl :)
Biz iyiyiz kızımla . 530 gr ve 28cm olmuş doktor öyle söyledi.
Öpüyorummm
kızlar tam rahatladım mide sorunlarım geçti derken son üç gündür midemde aşırı bir yanma ve gaz çıkaramama sorunum oluştu dün çok kötüydümdün yaprak dolması yemiştim birde eşkili marul salatası gece 11 gibi fenalaştum çok fena kustum ama sonunda yarım 1 yemek kaşığı kadar kan kustum çok korktum.. bugünde midem çok feci yanıyor ne yapsam bilemiyorum böyle bir durumu olan başkaları var mı aranızda.. bu ararada 22 haftaya gircem yarın
bende tam 10 kilo alanlardanım şimdiye kadar
Kramp girmesin diye ben her gün magnezyum alıyorum. 2 defa unuttum iki gece de çok şiddetli kramp girdi. 3 gün topalladım.
En son kramp girdiğinde eşimi uyandırdım baacağıma kramp girdi masaj yap dedim. Uyku halinde göbeğimi mıncıklamaya başladı. Napıyosun bacağım acıyo dedim kalçamı mıncıklamaya başladı. Tamam dedim uyu, senden hayır yok.
Sabah anlattım olanları. O zaman bacağını bana getirseydin diyo. Ben o kramplı bacağı kıpırdatamıyorum alıp eline getirecekmişim.
:)![]()
ayyyy önce biz mi denesek?
ne güzel doğal aslındaaaaaaaa
ne güselllll
bizde dinleniyrz,,kayınvaldem vardı 15 gündür canımı çıkardı
yazık kızımda benimle perişan oldu...
neyseki bugün gitti![]()
kızlar ben de 7 kiloaldım takmıyordum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca durmam gerekiyor galiba diye dusunuyorum, doguma daha cok vaar ve en cok son 2 ayda kilo alınıyormus ben spor da yapıyorum ama yedigim icin alıyorum.
ben özel hastaneye gidiyorum, gecen hafta aile hekimliğinden aradılar daha yerini bile bilmiyorum hamile oldugum hatta dr a düzenli gittigim kayıtlarda cıkmıs, tetenoz yaptırmam gerekiyormus. kendi dr ma bu hafta gidicem. siz tetenoz asısı yaptırdınız mı
ay canım 15 günde yamulttu beni resmennnn
herşey hazır ayağına geldi kontesinnn
hiç bi iş yapmadı kılını bile kıpırdatmadı ,bizde yorgunluktan yamuldukkkk
hiç demiyo ya bu kız hamile,çalışıyoo dur biraz yardım edeyim yorulmuştur dieee
o kadar işi yapıyrm, odaya girdiğimde malum biraz yorgun ve süzgün durduğumda ...geldiğimden beri surat asıyosunn suratsız olucak çocuk diooooo
sanki keyfimden asıyrmdaaaa.....
mrb kızlar rabbim evletlerımızı saglıklı ve hayırlı bir şekılde kucagımıza almayı nasip eder inşallah rabbim bu yolda ugraşan arkadaşlarımızında yüzünü güldürsün istiyorum kızlar bende tüp bebek yoluyla hamile kaldım ve nasipse eylül annesi olucam 8 eylül nasipse kızlar bu hamilelik takvimine nasıl üye oldunuz merak ettim birde bnmde kızım olacak hareketlerini artık net hissediyorum 22 haftalık bazen oluyor hareketleri çok güçlü bazen oluyor hissedemicem kadar az oluyor ve bu durumda beni bazen korkutuor ve bazende akşam 5 e kadar tık yok ondan sonra kıpırdamaya başlıyor aranızda böyle olan varmı knşmalarıma tepkı vermiyor müzik açıyorum son gaz bişekılde tepkı vermiyor ama elektirik süpürgesinden blendırdan korkuyor nezaman çalıştırsam kıpırdıyor birde karnımda sıkışınca kıpırdıyor yanı böyle bis anormalis birde siz neler yapıosunus bebeklerimiz için nasıl knşuyor ne yiyor nasıl egzersizle yapıyorsunuz bnm sırt agrılarım çok oluyorr kızlar halıyle tecrübesizim yardım istiyorum ha birde ekşi ve tatlıya tepkı veriyorr..![]()
kızlar bende kızımın adını kısmetse eylül düşünüyorum sırf eylül ayında olacagı için ama yanına bir isim daha düşünüyorum anlamı armagan hediye şükür taşıyan bir isim bu konuda bir bilginis olursa yazarmısınız lütfen kızlar birde ben bu hamilelik takvimini merak ediyorum hepinisde görünüyor nasıl oluyor o:))benm hamileligi boyunca hiç kusmalarım olmadı okadar güsel bir hamilelik geçirdimkı anlatamam 55 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 62 yim ama ilk kez bugün aç karnına kustum ve normal deildi rengi degişikti kan renginden açık yeşil renginden koyu anlamadım demir ilacını ben aç karnına alıyorum ondan dedsem 1 aydır kullanıom ama bişey olmuyordu bir bilginiz varmı çok soru sordum kızlar ama bişey daha sorcam ben 22 haftamı yarındoldurup 23 e gircem ama daha aile hekmliginden aramadılar bende vakti geçer die korkuyorum yarın gitsem yaparlarmıı:26::26::44: