• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar biz gene alışverişteydik:1::1:

ikea ya gittik, kuzuların karyalolarını aldık beyaz. tanesi 220.
şifonyer aldık o da beyaz
bakınırkan 200 liraya 3 kapılı, düz, beyaz dolap gördük. bi tarafı sadece raf, bi tarafı hem raf hem askı olanlardan. hata eşim o kısma bahaustan bi raflık tahta daha kestircek. portatif.
ondan aldık. başka yerden de sevimli kulplar bakıp alıp kulpları değiştiririz dedik. hani olur da bi de güzel sticker bulursam kapağına yapıştırırm diye düşünüorum

totalde 800 e, 3 kapılı dolap+ şifonyer+ 2 karyola. fena da bi takım olmadı hani :)
bu arada karyolalar ananeden hediye :1::1:

gap'ta 3 parça ürüne indirim üzerinden bi %50 daha indirim varmış.
içi kürklü şapkalı kulaklı mont aldık. tanesi 20 liraya geldi:)

c&a dan da kot pant aldım. tanesi 16 liraya
anane de battaniye aldı:)

biz nerdeyse hazır sayılırız artık teyzeleri :)
sağlıkla gelsin kuzular. bundan sonra bol bol dua vakti:)

Gule gule kullansin kucuk adamlar.misil misilda uyusunlar.c&a dan bizde dun kot aldik ogluma 2-3 aylik 16 liraydi:)aynisi sanirim.

bende basını okuyunca kayınvalıdelerınız yardıma geldı andım :)

yuh yanı ...bu surumda hızmet ıstemesınler barı...
yaaa nedemezsin,,,,hizmet ettirmeye gelmiş hanfendiiii

evet bende duydum
hep yan sol yana yat dedi doktor psikolojik olarak rahatsız oldum gece kaç kere kalktım aa sırt ütü dönmüşüm deyip tekrra sola yattım ama gece
istemsiz olarak sırt üstü oluyorum
zaten sırt üsütü yatınca kıpır kıpır demek rahat hareke tediyorlar sırt üstü

uuzn süredir sen de yoktun canım kaynanan geldi diye mi?
bend e sırt üstü yatınca çok hiisdiyorum ama
yatmamk lazımmış
evet canım ondan yorgunluktan geceleri ağzım ayrılıyordu ,vakit olmuyordu buraya girmeye,nihayaet şimdi rahatımmm
sırt üstü yatmanın zararlı olduğunu bende duydum tatlım zaten fazla uzun süre yatamıyrm ben,belim ve kuyruk sokumum acayip ağrıyoo daha sonraaa

merhba kızlaar ben her yarım saatte bir tuvaletteyim gide gele zayıflayacağım valla :27: bir de dışarda gelince daha zor oluyo avmlerin tuvaletlerini ezberledim artıkk
ay o problem bende de var yaaaa.....

bakınırkan 200 liraya 3 kapılı, düz, beyaz dolap gördük. bi tarafı sadece raf, bi tarafı hem raf hem askı olanlardan. hata eşim o kısma bahaustan bi raflık tahta daha kestircek. portatif.
ondan aldık. başka yerden de sevimli kulplar bakıp alıp kulpları değiştiririz dedik. hani olur da bi de güzel sticker bulursam kapağına yapıştırırm diye düşünüorum

totalde 800 e, 3 kapılı dolap+ şifonyer+ 2 karyola. fena da bi takım olmadı hani :)

ooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh beyefendiler güle güle iyi günlerde kullansınlarrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaaa nedemezsin,,,,hizmet ettirmeye gelmiş hanfendiiii

evet canım ondan yorgunluktan geceleri ağzım ayrılıyordu ,vakit olmuyordu buraya girmeye,nihayaet şimdi rahatımmm
sırt üstü yatmanın zararlı olduğunu bende duydum tatlım zaten fazla uzun süre yatamıyrm ben,belim ve kuyruk sokumum acayip ağrıyoo daha sonraaa

ay o problem bende de var yaaaa.....

ooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh beyefendiler güle güle iyi günlerde kullansınlarrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederiz teyzesi:)

ama bugün kaç kere çşe gittim bi ben bilirim:) durup durup çşm geldi die mızmızlanan bi tip:1::1:

kızlar bende kızımın adını kısmetse eylül düşünüyorum sırf eylül ayında olacagı için ama yanına bir isim daha düşünüyorum anlamı armagan hediye şükür taşıyan bir isim bu konuda bir bilginis olursa yazarmısınız lütfen kızlar birde ben bu hamilelik takvimini merak ediyorum hepinisde görünüyor nasıl oluyor o:))benm hamileligi boyunca hiç kusmalarım olmadı okadar güsel bir hamilelik geçirdimkı anlatamam 55 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 62 yim ama ilk kez bugün aç karnına kustum ve normal deildi rengi degişikti kan renginden açık yeşil renginden koyu anlamadım demir ilacını ben aç karnına alıyorum ondan dedsem 1 aydır kullanıom ama bişey olmuyordu bir bilginiz varmı çok soru sordum kızlar ama bişey daha sorcam ben 22 haftamı yarındoldurup 23 e gircem ama daha aile hekmliginden aramadılar bende vakti geçer die korkuyorum yarın gitsem yaparlarmıı:26::26::44:

ayy ne güzel güle güle kullansınalr :)
fotoalrıbnı eklersen seviniriz görmüş oluruz eylül annenelri bebkelrinize ne aldınzı diye forum var oaraya

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ebislerimize-neler-aldik-hadi-paylasalim.html

Son düzenleme:
tentation... süpersiniz ya... çok uygun fiyata gelmiş hakkaten...hayırlı olsun...ben öle internetten bakıyorum..bebefix deki fiyatlar da nispeten uygun ama güven meselesi işte.. ordan bikaç begendiğim model var...bakalım napıcaz...

doktorlar öyle deyince cesaret kalmıyor ki acaba iğneyi bırakınca sorun mu olur diye düşünmeden edemiyorum 35. haftada iğneyi bırakacağım
bird e tıppa gideyim bari bülent beyle konuşayaım
ama ben de kadın doğum düşünmeye başladım orada ebeler doğurtuyormuş,
tabi sorun olursa ben de sezeryan olurum illa normal demiyorum ama cesaret vermeleri gerekir doktorların
haklısın cesaret vermeliler en iyisi bülent hocaylada görüş farklı fikir olur sen olumsuz düşünme yinede Allahım yardımcımız olsun..

selam kızlar bende yarın 20 haftalık oluyorum bu ikinvi hamıleligim fakat ılkınden çok çok farklı..bi kızım var şimdi de bi erkek bekliyorum nasip olursa. yanlız bebegin hareketlerını göbegımın 3 parmak altında hissediyorum dr usg de baktı evet çok aşşagıda bebek bol bol dinlenmelisin dedi küçük bi kızım oldugu için bu çok zor malesef...bunun dışındaki fark kızımda 20 haftada 1o kılo alan ben şimdi sadece 1 kılo aldım oda tok karnına 1 kılo fazla çıkıyo sabah ac karnına yıne aynıyım..göbegim hamıle oldugumu belli edecek kadar çıkmadı henüz varmı aynı durumda olan dr normal oldugunu bebegın çok saglıklı oldugunu söyldi ama yınede tedirgin oldum.

Günaydın güzel anneler. Ben tuhaf tuhaf rüyalar görmeye basladım.Rüyalarımda hep bebegime bişeyler oluyor. Çok etkileniyorum. İnsallah saglıkla gelir bebeğim:43:

Günaydın güzel anneler. Ben tuhaf tuhaf rüyalar görmeye basladım.Rüyalarımda hep bebegime bişeyler oluyor. Çok etkileniyorum. İnsallah saglıkla gelir bebeğim:43:

gunaydın cnm sureklı bebegımızı dusunduguumuz ıcın ruyalar goruyoruzz bende cok goruyorumm kızım olcak ama ruyamdakı hep erkek cocukk :) ne demısler ruyaalar tersıne cıkarmıss... hayra yor kötü seyler duusunmee.. bolbol dua et cnmm ..

selam kızlar bende yarın 20 haftalık oluyorum bu ikinvi hamıleligim fakat ılkınden çok çok farklı..bi kızım var şimdi de bi erkek bekliyorum nasip olursa. yanlız bebegin hareketlerını göbegımın 3 parmak altında hissediyorum dr usg de baktı evet çok aşşagıda bebek bol bol dinlenmelisin dedi küçük bi kızım oldugu için bu çok zor malesef...bunun dışındaki fark kızımda 20 haftada 1o kılo alan ben şimdi sadece 1 kılo aldım oda tok karnına 1 kılo fazla çıkıyo sabah ac karnına yıne aynıyım..göbegim hamıle oldugumu belli edecek kadar çıkmadı henüz varmı aynı durumda olan dr normal oldugunu bebegın çok saglıklı oldugunu söyldi ama yınede tedirgin oldum.
hayırlısı olsun cnmmm bende gobek delıgımın hemen altında hıssedıyorumm.. dr gıttıgımde bısey solemıo bende bosuna canını sııkıosunn allahhım yardımcın olsun kızında kucukmuss ama kucagına almaa dıkkat et cnmm benım gobek aldı basını gıttı göğüslerımı hıc sormaa :1::1::1:genelde 2 bebekte dahaa az alıo annelerr bebegın olması gerektıgı gıbıyse ozaman sorun yok cnm kac gr soledılermı ?

günaydın canınızı sıkmayın moral çok önemli kıymetli bebeklerimize dikkat edelim demi güzel anneler

Günaydın Herkese..

kızlar cuma dgünü dişimi çektirdim,kurtuldum kabusumdan..:1:çekilen yer hala ağrıyo ama olsun çürük ağrısının yanında bu hiç bi şey..oda bi kaç gün içinde geçer dedi dr.. :49:

Günaydın Herkese..

kızlar cuma dgünü dişimi çektirdim,kurtuldum kabusumdan..:1:çekilen yer hala ağrıyo ama olsun çürük ağrısının yanında bu hiç bi şey..oda bi kaç gün içinde geçer dedi dr.. :49:

gunaydın cnm gecmıs olsunn ohh hadııı gozun aydınnn :nazar:benımde bugunn 2 doz ıgnem var tetanozz ogleden sonra gıdıcem bakalımm nasıl olcak ınsbu sefer acımaz ılk ıgnemm 2. gunu cok agrı yapmıstı .

gunaydın cnm gecmıs olsunn ohh hadııı gozun aydınnn :nazar:benımde bugunn 2 doz ıgnem var tetanozz ogleden sonra gıdıcem bakalımm nasıl olcak ınsbu sefer acımaz ılk ıgnemm 2. gunu cok agrı yapmıstı .

teşekkür ederim canım..inşallah çok canın yanmaz ya bu arada ben senin park yatağını çok beğenmiştim beşik yerine yanı başıma ondanmı alsam acaba hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum :8:

$L_20112-1K3434Z1-8FF_A.webp
19,90
$L_20112-1K3935Z1-8P9_A.webp
11.90 ıkılı üst beraber fıyatıı bence ii
$L_20121-2Y0995Z1-983_A.webp
16,90
$L_20121-2Y2873Z1-G1L_A.webp
26,90
mayomuz nasıl kızlar bunlara bayıldımm netten arastırdımm bugun carsıya ınıp lcwaıkıkı yı toplayıpp eve gelesım varr bazıları acaıp ındırımdee
$L_20121-2Y4144Z1-869_A.webp
29,00
$L_20121-2Y4946Z1-8PA_A.webp
19,90
$L_20121-2Y6361Z1-8P7_A.webp
12,90
$L_20121-2Y6854Z1-8U8_A.webp
9,90
$L_20121-2Y7182Z1-676_A.webp
en sondakı ıkılıı ust 1o tl..
$L_20121-2Y0768Z4-ST2_A.webp
24,90
:7:$L_20112-1K7159Z1-8F3_A.webp
25 tlden 3.8o dusmus buda..

teşekkür ederim canım..inşallah çok canın yanmaz ya bu arada ben senin park yatağını çok beğenmiştim beşik yerine yanı başıma ondanmı alsam acaba hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum :8:

bızde cok dusunduk en ıyısının boyle olucagına karar verdık kızım olcagı ıcın pembe bıle almayı dusunmedım ıkıncı ıcınde ortak renk baktık kırmızı aldık.. ılerısı ıcınn toplaması acısından cok pratık kucuk cantası var toplayıp kaldırabılırsınn.. bıze bu mantıklı geldı cnm buda sallanıoo sonucta ılerde oyun parkı olarakta kulllanılırr..oyuzden bırazkalıtesınden aldıkk dıgerlerıne gore kuması cok gusell dayanıklı .. 100 den baslıo zaten boy boy .. anneanne aldı zaten masraftan kacınmadıkk en ıyısı olması taraftarıyımm ..

Son düzenleme:
bızde cok dusunduk en ıyısının boyle olucagına karar verdık kızım olcagı ıcın pembe bıle almayı dusunmedım ıkıncı ıcınde ortak renk baktık kırmızı aldık.. ılerısı ıcınn toplaması acısından cok pratık kucuk cantası var toplayıp kaldırabılırsınn.. bıze bu mantıklı geldı cnm buda sallanıoo sonucta ılerde oyun parkı olarakta kulllanılırr..oyuzden bırazkalıtesınden aldıkk dıgerlerıne gore kuması cok gusell dayanıklı .. 100 den baslıo zaten boy boy .. anneanne aldı zaten masraftan kacınmadıkk en ıyısı olması taraftarıyımm ..

bizimkini de anneanne alcak inşallah..2 katlı olması beni tedirgin ediyo gidip mağazada görmek daha iyi...beşikli kısmı rahat kullanılırmı onu bilmiyorum

bizimkini de anneanne alcak inşallah..2 katlı olması beni tedirgin ediyo gidip mağazada görmek daha iyi...beşikli kısmı rahat kullanılırmı onu bilmiyorum

park yatagı netten alan arkadaslarım da varr gormeden almak ıstemedıkk .. gıdıp yerınde gormekk dokunmak ıstedım benn bebegım yatıcak ıcınde sonucta annesı pımpırıklı zatenn :)) :1::1::1:hayırlısı olsun cnm dusundugun renk varmı?

Back
X