• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben 3 lü test için doktora gittiğimde bir sonraki aşama 2. düzey ayrıntılı ultrason demişti.
2. düzey ayrıntılı ultrason bu 3 boyutlu olan mı? neye bakılıyor ve mutlaka yapılması gerekli birşey mi?
devlette yokmuş. gittiğim özel hastaneyi aradım 150 TL imiş.
bilgisi olan var mı?
ben bulunduğum şehirde devlette yaptrdm.bedavaya geldi.bebeğin organlarına ve amniyon sıvısına bakıyorlar.

bende bir sürü şey almıştım netten bugün geldi kargom o kadar mutlu oldumki hepsini tek tek serdim baktım baktım :52: crazy baby indirimdeydi önce morhipoda sonra markafonide ben kaptırıp bir sürü şey almışım badiler çok güzel ve uygundu hastane çıkışını aldım valla denk gelirseniz crazy baby çok güzel pamuklu bide indirimden olunca çok uyguna aldım ben ama abartmışım kaç tane badi oldu saymadım :37:

resimlerini çekip koysana canım bizede fikir olur:emir_bebek:

Selam güzelleeer bugün pek gelemedim
yoğun bi gün geçirdim offf salı sendromu yani dün boş günümdü yaa
Kuzular nasıl iyiyler inşallah,benimki bugün hareketsizdi,o da yoruldu sanırım
endişe ettim biraz yarın da dinlicem bakalım,inşallah eski performansına döner

Merhaba kızlar kaç tane nevresim takımı almayı düşünüyorsunuz:26::26:

Canım bizim 2 takımdı yetti
biri yıkanırken birini kullandım
zaten o makina hiç durmuyorki
sürekli çalışıyor o yüzden sorun olmuyor
ilk etapta kusma falan çok olmuyor bebekte :emir_bebek:
ama misafirlerin herkesin kucağında üstü başı kirleniyor
battaniyeleri çok sık kirleniyor falan,o yüzden çıkıyor yıkayacak bişeyler yani:49:

Selam güzelleeer bugün pek gelemedim:54::34:

battaniyeleri çok sık kirleniyor falan,o yüzden çıkıyor yıkayacak bişeyler yani:49:

biz 2 takım almıştık yetmişti
zaten çok sık çam. yıkanıyor yetişiyor yani

ay bizim int. kafayı yedi bissürü şey yazdım yok
gönderemedim kayboldu gitti:20:

oğlum bugün çok hareketsizdi,zaten ben de çok yoğundum bugün
o da yyoruldu heralde kuzucuk:44:

Selam güzelleeer bugün pek gelemedim

biz 2 takım almıştık yetmişti
zaten çok sık çam. yıkanıyor yetişiyor yani

ay bizim int. kafayı yedi bissürü şey yazdım yok
gönderemedim kayboldu gitti:20:

oğlum bugün çok hareketsizdi,zaten ben de çok yoğundum bugün
o da yyoruldu heralde kuzucuk:44:

Ellerine sağlık çok yormasaydın kendini:1:2 tane yeter diyorsun yani benim aklımda 3 tane vardı ama:1:
Benimde bebeğim göbek deliğimin 3 4 parmak altında pıtlıyor doktor zaten biraz aşağıda demişti 18 haftayı geçtik ama normal mi ki ya aşağıda hissetmem:26:Oğluşunda yorulmuş annesi yorma kuzuyu:1:

Birde bişey söylemek istiyorum nacizene fikrim
ağustos anneleri yapmış hediyeleimişler
biz de yapsak mı ???
Sanal teyzelerinden bir hatıra olur :)

birbirimize hediye gönderrsek çekiliş yapıp 15-20 -25 tl llik gönülden ne koparsa :) ne küçük ne büyük birşey maksat hatıra olsun
ptt kargoda 4 tl en fazla
ben bugün çanta gönderdim 4 tl aldı

olabılır aslındaa :)) gondermeyen olursa ben burdan yayınlarımm :)) :1::1::1:
ellerine saglıkkkkk:52::52:
afıyet olsun :23::23::23::1:
2 tane yeter cnmm bıde pıke takımı alıcamm :))

kızlar selaam
doğum fotoğrafçısı düşünen konuşan fiyat alan var mı içinizde ?

Ben konuştum bi tanıdıkla albüm vs. 300 dedi doğum öncesi eşinle doğum anında ve doğum sonrası çekiyormuş belgesel gibi yani albüm olarak aldıklarının dışında resimlerin hepsinide cd olarak veriyolar.Detaylarıda var galiba ama hatırlamıyorum.

gunaydin herkese...dun gece 10'a kadar calistigim icin bugun izinliyim. yorgunluktan uyuyamadim gece 1'de yattim, 5'de kalktim. herkese cok gusel bir gun diliyorum.

teyzoşları, oğlum size yeni cicilerini göstermek istiyor bakmak isterseniz:emir_bebek:
çok sekerler gule gule gıysın paşan
Eki Görüntüle 410119 Eki Görüntüle 410120 Eki Görüntüle 410121 Eki Görüntüle 410122 Eki Görüntüle 410118

bende oradan randevu alıcamda ne diye randevu alınıyor acaba normal kadın doğum gebe poliklinliğinemi:34:
evet cnm gebe pıloklonıgı 3 aydan fazla olanlar bolumune alıysn.hatta ebn ılk randevuyu alırken dıkkat etmemısım kısırlık tedavısı ıcın almısım allhtan gıtmeden baktım takrar yoksa rezıl olcktm:)))
bendede sırt ve bel ağrıları oluyor zaman zaman uzanıp dinleniyorum Allah yardımcın olsun çalışırken çok zor:49:

aynen cnm aksm evde uzanyrm edyrm gecıo ama ısyernde ole bı sansm yok ama artık cıkıs saatlrm 6,30 degılde 6,00 oldu oyondn bıraz rhtldm

gunaydın herkese kızlar :3::3:

Son düzenleme:
ayyy ben bunlara bayıldımmm:16::16: güle güle sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah:16::16:
Ellerine sağlık çok yormasaydın kendini:1:2 tane yeter diyorsun yani benim aklımda 3 tane vardı ama:1:
Benimde bebeğim göbek deliğimin 3 4 parmak altında pıtlıyor doktor zaten biraz aşağıda demişti 18 haftayı geçtik ama normal mi ki ya aşağıda hissetmem:26:Oğluşunda yorulmuş annesi yorma kuzuyu:1:

ben daha aşağıda hissediyorum ama:44:bikini bölgemin biraz yukarısında ve sağda:44:

Günaydın hanımlar...

Bu gece hiiç uyuyamadım dön sağa dön sola sonra dedim eşime ben gidiyrum oturma odasında yatacam niye dedi uyaymıyorum dedim geldim biraz döndüm ama uyudum çok şükür. Dün kendimi çok yordum 1,5 saat içinde evi süpürdüm çamaşırları astım yemek yptım yaş pasta börek salata yaptım akşama tabi çıktı acısı. Tam rahimdehafiften bir acı sağ tarafıma doğruda küçük küçük sancı öyle bir korktumki bugün hep yatacam hiç bişey yapmıycam tabi durabilirsem :14:

ben daha aşağıda hissediyorum ama:44:bikini bölgemin biraz yukarısında ve sağda:44:[/QUOTE]

cnm dun doktorda baktım bebısımı bende bıkını bolgesını az yukarısında hıssedydm harektlerı genelde ama dun bebısımın kafası gobek delıgmın hemn altındaydı ayaklrıda gobek delıgmın yukarısında kalp atıslarını dınlerken bıle takmelıodu zıllı:)))

şafak 5 :)) ayrıntılı ultrason gunumm haftaya salıı .. bır ay olucak bebegımı gormeyelıı buyumusmu annesının kuzusuu merak edıyorumm .. bugun ayrı bı tekmelıoo kuzum karnımı yamulta yamultaa.. guclenmıss annesınınn meeleegıı.. allahımm tum bebıslerımızı korusunn bızlere bagıslasınn amınn .. :emir_bebek::nazar:

Back
X