• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şafak 5 :)) ayrıntılı ultrason gunumm haftaya salıı .. bır ay olucak bebegımı gormeyelıı buyumusmu annesının kuzusuu merak edıyorumm .. bugun ayrı bı tekmelıoo kuzum karnımı yamulta yamultaa.. guclenmıss annesınınn meeleegıı.. allahımm tum bebıslerımızı korusunn bızlere bagıslasınn amınn .. :emir_bebek::nazar:

oyyy yesınler onun ayaklarını :nazar::nazar:dun doktor elleını ayaklarını gosterdı ayy allham yıyesım geldı ellerını acıp kapatıo ayaklrı sureklı tekme atıo amın cnm rbbm korusun ıns:))ya yuzunude gordum artık ıyıce bebege donmus yuzu melegım:emir_bebek::emir_bebek:

ben daha aşağıda hissediyorum ama:44:bikini bölgemin biraz yukarısında ve sağda:44:

cnm dun doktorda baktım bebısımı bende bıkını bolgesını az yukarısında hıssedydm harektlerı genelde ama dun bebısımın kafası gobek delıgmın hemn altındaydı ayaklrıda gobek delıgmın yukarısında kalp atıslarını dınlerken bıle takmelıodu zıllı:)))[/QUOTE]

hmmm iyi bari cnm yaa.:1:hissetiğimiz yerle olduğu yer farklı mı acaba:44:

oyyy yesınler onun ayaklarını :nazar::nazar:dun doktor elleını ayaklarını gosterdı ayy allham yıyesım geldı ellerını acıp kapatıo ayaklrı sureklı tekme atıo amın cnm rbbm korusun ıns:))ya yuzunude gordum artık ıyıce bebege donmus yuzu melegım:emir_bebek::emir_bebek:

masallahh cnmm aartık buyuyolarr :)) bızde bunu tekmelerden anlıyoruz ancaa.. mucıze gıbı bıseyy..

cnm dun doktorda baktım bebısımı bende bıkını bolgesını az yukarısında hıssedydm harektlerı genelde ama dun bebısımın kafası gobek delıgmın hemn altındaydı ayaklrıda gobek delıgmın yukarısında kalp atıslarını dınlerken bıle takmelıodu zıllı:)))

hmmm iyi bari cnm yaa.:1:hissetiğimiz yerle olduğu yer farklı mı acaba:44:[/QUOTE]

cnm valla bılmyrmkı bende ole kasıklrmn orda hıssedydm genelde pıt pıtlarını ama dun baktımkı bebk baya yukardymıs :1::1:

Ben dün hiç hissedemedim bebeişimi o kadar yormuşumki kendimi demek ki gece bir iki hissettim tekme gibi deği içerde dönmesini hissediyorum sanırsam. Oh maşallah bebişlerinize tekmelesin dursunlar sizi :9:

Ben dün hiç hissedemedim bebeişimi o kadar yormuşumki kendimi demek ki gece bir iki hissettim tekme gibi deği içerde dönmesini hissediyorum sanırsam. Oh maşallah bebişlerinize tekmelesin dursunlar sizi :9:

tekmelesınler sımdı sona bız onlarrıı haamm hamm yapıcazz yıcezz o tekmeleyen ayaklarını .. poposunu ısırıcazz .. :)) sımdı keyfıne dıycek yok ozaman ole olmucak aaamaa :1::1::1::1:

bende yarın ayrıntılı ultrasona girecegim hadi hayırlısı çok heyecanlıyım bende artık net olarak hareketlerini hissediyorum oluşumun:)

Kızlar ya bir aydır bebişimigörmedim pazartesi randevucum var doktora gitsem mi ki ne var ne yok diye yoksa beklesem mi pazartesiyi uf ya... Benide tekmelesin kızım bananee ya.. Bugün çok keyifsizim evimde dağınık ama toplamıycam bi shirli değneğim olaydııı :32::32:

Kızlar ya bir aydır bebişimigörmedim pazartesi randevucum var doktora gitsem mi ki ne var ne yok diye yoksa beklesem mi pazartesiyi uf ya... Benide tekmelesin kızım bananee ya.. Bugün çok keyifsizim evimde dağınık ama toplamıycam bi shirli değneğim olaydııı :32::32:

evı hıc sorma cnm guya dun aksam ıs yapcktm esım mesaıye kaldı yemek derdınden kurtuldum ıs yapım dedım hıc halım yoktu ole yattım hep bu aksam artık bıyerden baslmama gerek

evı hıc sorma cnm guya dun aksam ıs yapcktm esım mesaıye kaldı yemek derdınden kurtuldum ıs yapım dedım hıc halım yoktu ole yattım hep bu aksam artık bıyerden baslmama gerek

Bugün limoniyim hiç keyfim yok midemde değişik bir hal içinde sormayın gitsin neyse kızlar ben gidiyoru yatacam biraz daha belki kafam yerine gelir bebeişimde hareket eder inşaallah. Hayırlı günler size öğleye doğru gelirim heralde :37:

selam herkese annişleeerrr :49: :1::3: dün çilek mobilyaya gittik çok güzeldi herşey..büyüyebilen beşikmi alsam normal tek kişilik çocuk yatağımı acaba çok kararsızım

günaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :21: dün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle:46: $SS855351.webp$SS855352.webp$SS855356.webp$SS855357.webp

$SS855362.webp
bu elbisesini çok seviyorum bitek onun ayrıca resmini çekebildim :9: $SS855360.webpbu çerçeveyi babası civilden aldı çok sever böle şeleri hatta civilde ilklerim die bi bebek günlüğü gibi bişey vardı ondanda aldı çok hoş birşey oda gözüne çarpan olursa alsın muhakkak

Son düzenleme:
günaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :21: dün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle:46:Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579
ne güzel olmuşşşşş cıvıl cıvıl.Rabbim sağlıklı ve iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:16::16:
ben daha 1 çorap bile almadım:1: korkularımı yenmem lazım önce:50:

günaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :21: dün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle:46:Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579

ay ay ay çok çok hoş gözüküyorr annesiiiii güle güle kullansın minik bıdıkkkkk cicileirniiiii aygeçsin zaman alalım kucağımızaa kuzucuklarımızı artıkkk

Eki Görüntüle 410585
bu elbisesini çok seviyorum bitek onun ayrıca resmini çekebildim :9: Eki Görüntüle 410584 bu çerçeveyi babası civilden aldı çok sever böle şeleri hatta civilde ilklerim die bi bebek günlüğü gibi bişey vardı ondanda aldı çok hoş birşey oda gözüne çarpan olursa alsın muhakkak

güzel günlerde kullansın meleğin canım hepsi çok güzeller.
maşallah baya bitirmişsin alışverişi:nazar: en güzelini yapmışsın daha fazla şişmeden hallediyosun herşeyi. bakalım bende haftaya başlıcam inşallah alışverişe

KIZZ CADICUK SENİN NE İŞİN VAR BURDA BAKİYİM :52:BİR GELDİN PİR GİTTİN BİİZM TOPİKTEN :)(EKİM TOPİĞİNDEN )BİZİM TOPİĞİDE BEĞENMEDİN DİMİ:1::1: AMA HAKLISIN BENDE BEĞENMİYORUM ORAYI BİR KAÇ BİLMİŞ ARKADAŞ YÜZÜNDEN NEYSE :51::51::51:

HERKESE GÜNAYDINLARR GÜZEL VE BOL PIT PITLI TEKMELİ BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE :49::49::49:BURAYA GELMEDEKİ SEBEBİ YAZAYIM HEMEN DİĞER TOPİĞEDE YAZDIM DİREK KOPYALIYORUM MESAJIMI:77:
bu sitede tanıdığım çok iyi kalpli bir insan var 7 senedir bebek özlemi çekiyor ..çok uğraştı bebek için en son gittiği doktor yumurta rezervlerini azaldığını ve menopaza gireceğini söylüyor yaşı henüz 29 neyse hemen tüpbebek tedavisi için gidip bankadan kredi falan çekiyorlar bir an önce başlamak için tedaviye onca ilaçlara rağmen sadece bir yumurtası oluyor ve kaliteli bir embriyo olmuyor yinede transfer gerçekleşiyor ..tabi sonuç negtif
bu arkadaşım 2. Tedavisi için şimdi para biriktirme çabasında bebek örgüleri yapıp satıyor ki bir an önce tedaviye başlayabilsin diye (durumları çok iyi değil ve daha diğer borcu ödemeden kredi çekemiyorlar veya ödeyemecekleri için çekmiyorlar)

dün bir topik açmış yaptıklarını, yapabilecek örgüleri sergilemiş sizde bir göz atın bakalım elbet bebeğiniz için yaptırabileceğiniz bir parça olacak sadece bir yelek bir patik veya bere sipariş edersek ona bir katkımız bir faydamız dokunmuş olur ...umarım bu konuda duyarlı çıkan arkadaşlarımzı olur :34::34::34:
bu arada ödeme şekli ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/526320-bugun-orsem.html

Son düzenleme:

ayy bunların hepsi birbinden şeker Allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin :16::16::16::16:

hepsi çok güzller canım allah sağlıklı mutlu günlerde giymesini nasip etsin inşallah o elbiseyi giydiripp kokla kokla öp bebeğini inşallah:nazar:
ne güzel baya bitirmişsin alışverişi en güzeli valla daha fazla ağırlaşmadan bende başlasam artık diyorum:1:

Back
X