• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Belden uyuşturuyorlar bebeğin doğar doğmaz kucağında her anını yaşıyorsun normal doğum gibi ama acı yok bağırma yok :D çok keyifliydi benim doğum hikayem Sezen aksu nun 2.bahar şarkısı çalıyordu

maşallah maşallahhhh sürütnelim sana birazz canım sen bolca takıllll bizeee:)))

Selam kızlar nasılsınız ben bugün çok mutsuz uyandım hiçbi nedende yok hem uyşukluk var üstümde hem mutsuzluk. Dışarıda çıktım geldim. Böle hüngür hüngür ağlıyasım var. Noluyor bilmem. Ders çalışmam lazım kpss. Ne yapsam bilemedim. Yatsam uyusammı.

Buarada cadıcuk bayıldım dolabınıza. Hepinizin aldıkları çok güzel yaa. Allah sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin

Selam kızlar nasılsınız ben bugün çok mutsuz uyandım hiçbi nedende yok hem uyşukluk var üstümde hem mutsuzluk. Dışarıda çıktım geldim. Böle hüngür hüngür ağlıyasım var. Noluyor bilmem. Ders çalışmam lazım kpss. Ne yapsam bilemedim. Yatsam uyusammı.

pasta yap kendineeekek yap:)))
sonrada bir sütlü nescafee yap yanınaaaaaa keyiffini yerine getir sonraaaaa ister uuy isrter çalışş içinden hangisi çok geliyorsa onu yap ama yorgunsandinlen sonra kalkıp çalış:DDD annesi bebişinin psikolojisini bozmaaaaa yazık oda etkileniyor bakkkkkk sen iyi oldukça oda olur

pasta yap kendineeekek yap:)))
sonrada bir sütlü nescafee yap yanınaaaaaa keyiffini yerine getir sonraaaaa ister uuy isrter çalışş içinden hangisi çok geliyorsa onu yap ama yorgunsandinlen sonra kalkıp çalış:ddd annesi bebişinin psikolojisini bozmaaaaa yazık oda etkileniyor bakkkkkk sen iyi oldukça oda olur

gercekten ıı gelıo aksam esım mesaıdeydı kızımla babaya suprız yapalım dedık kek yaptım bole ozene özene kalplı kalıplarda falan sonra cok sınır oldum fırın duzgun pısırmemıs kalıplardan cıkarınca farkettım uyuz oldum fırına:47:eşimi beklerken uyua kalmışım ama svındı adamcagz gelınce ole kek falan gorunce:))tabı bızde mutlu olduk melegımle:1::1:

kızlar çok cahilce bi soru soracağım ama demin tuvalette aklıma geldi :37:

biz bu bebekler geceleri uyurken ilk 3 ay ne giydireceğiz? bizim giydiğimiz gibi pijama mı giyecekler :26::26::26:

Biz bu bebekler geceleri uyurken ilk 3 ay ne giydireceğiz? Bizim giydiğimiz gibi pijama mı giyecekler :26::26::26:

uyruken hergece gecelık gıydırmıcez dımı yanı sureklı degstrrsek ole huzursuz olmazlrmı???bende senın gbıyım canım

uyruken hergece gecelık gıydırmıcez dımı yanı sureklı degstrrsek ole huzursuz olmazlrmı???bende senın gbıyım canım

ama günlük kıyafetlede uyutamayız, çiçekli, desenli bildiğimiz pijamalar varya onlardan mı alsak?

ayy çok güldüm halimize yaw, bizden nasıl ana olacak, oyuncak bebek gibi oynaya oynaya öğrencez artık heralde :35:

ama günlük kıyafetlede uyutamayız, çiçekli, desenli bildiğimiz pijamalar varya onlardan mı alsak?

Ayy çok güldüm halimize yaw, bizden nasıl ana olacak, oyuncak bebek gibi oynaya oynaya öğrencez artık heralde :35:

aynen bende suan guluyorum ama zaten ılk 3 ay ole cıceklı elbıslerını falan gunluk gıydrmyz herhalde bıyere gderkn fln onun dısında zıbınlrı yada tulumlaryla dururlar ole uyurlar galıba:37::37::44::44:

gercekten ıı gelıo aksam esım mesaıdeydı kızımla babaya suprız yapalım dedık kek yaptım bole ozene özene kalplı kalıplarda falan sonra cok sınır oldum fırın duzgun pısırmemıs kalıplardan cıkarınca farkettım uyuz oldum fırına:47:eşimi beklerken uyua kalmışım ama svındı adamcagz gelınce ole kek falan gorunce:))tabı bızde mutlu olduk melegımle:1::1:

sonu güzel bitmiş hayatım önemli olan oo:))

biz bu bebekler geceleri uyurken ilk 3 ay ne giydireceğiz? bizim giydiğimiz gibi pijama mı giyecekler :26::26::26:

hehe şekerrr altüstt tek tek tek tek olanlar var yaa onlardan üstünede çıtçıtlı uzun kollu badilerden yelekle falan yatıracağızz, ay bişi diyimmi evdeyken zaten okada rçok altını üsütnü değiştiriceğiz ki yok kusacak yok kaka yapıcak taşıracakk cicili bicili giydirmekten vazgeçip daha günlükleri giydireceğz onlarlada uyuacaklarr :)))))
ben LCW den tek altt-2 li, üstt ikililerden aldım kombin kullanılıyorr onlarla geceleri geçireğim İnş.

ayy çok güldüm halimize yaw, bizden nasıl ana olacak, oyuncak bebek gibi oynaya oynaya öğrencez artık heralde :35:

:)))) evet evet hayatım aynen oyuncak bebek gibi oynaya oynaya öğreneceiz.Herkes nasıl anne oluyorsa bizde öyle olacağızz,Nu işin stajının yapıldığı bir yer yok:).
Annelik içgüdüsüyle bence bebişlerimize neyin ii gelecğeini çok güzel tespit edeceğiz.

merhaba arkadaşlar sabahtan beri ara ara gelen sancım vardı önce önemsemedim ama sonra ritmik olara devam edince doktorumu aradım tel.agrıının ne tarafta olduunu ve sıklıgını sordu sağ tarafımda oldugunu söyledim gel dedi önce fıtıktır belki korkma dedi yada böbreklerinde taş olabilir dedi idrar tahlili verdim o arada sonuç cıktıktan sonra ultrasonla baktı rahim yolunda bir sıkıntı yok ama rahimde ksılma gördü yatırmak istedi ben istemedim progesteron ve fitil verdi şimdi onları içtim yatıyorum sizin başınıza böyle birşey gedimi

merhaba arkadaşlar sabahtan beri ara ara gelen sancım vardı önce önemsemedim ama sonra ritmik olara devam edince doktorumu aradım tel.agrıının ne tarafta olduunu ve sıklıgını sordu sağ tarafımda oldugunu söyledim gel dedi önce fıtıktır belki korkma dedi yada böbreklerinde taş olabilir dedi idrar tahlili verdim o arada sonuç cıktıktan sonra ultrasonla baktı rahim yolunda bir sıkıntı yok ama rahimde ksılma gördü yatırmak istedi ben istemedim progesteron ve fitil verdi şimdi onları içtim yatıyorum sizin başınıza böyle birşey gedimi

bu aralar ara ara olabilirmiş ama sıksık oluyorsa tehlikeliymiş, hastaneye yatmayı düşünseydin keşke :2:

çok geçmiş olsun. oturma bile yat dinlen..
rahim uzunlugunu ölçtü mü

hehe şekerrr altüstt tek tek tek tek olanlar var yaa onlardan üstünede çıtçıtlı uzun kollu badilerden yelekle falan yatıracağızz, ay bişi diyimmi evdeyken zaten okada rçok altını üsütnü değiştiriceğiz ki yok kusacak yok kaka yapıcak taşıracakk cicili bicili giydirmekten vazgeçip daha günlükleri giydireceğz onlarlada uyuacaklarr :)))))
ben LCW den tek altt-2 li, üstt ikililerden aldım kombin kullanılıyorr onlarla geceleri geçireğim İnş.

kafam karıştı, alttan çıtçıtlı badiler atlet yerine değilmiydi ya :50: ALlah'ım napcam ben :14:

arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum Allah rızası için.

Back
X