• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay çok tatlısınızz yaaa:))
eskiden bebişleri yıkıyorlarmış cicleirni giydirmedne öncehemşireler şimdi siliyorlarmışş üzerindeki o jelimsi tabbaka çok faydalıymış yıkanmıyormuş o yüzden.
Bu zıbınlarr benc eonun için içten cicileir krilenmesin diyee birde atsan için yanmaz şeyler. ayrıca kafaları bıngıldakları açık oluyor üstten birşey giydirmek il zamanlarda zorrr o yüzden önden kimono gibi bağlamalı yapmışlar yada çıt çıtlı :D:D

:26: zıbın 1 tane aldım, 1 tanede hastane çıkışından çıktı 2 tane yeter heralde :34:

forumun en berbat yazanı ilan ediyorum kendimi üstüme tanımam:DD
kızlar kusuruma bakmayın hızlı yazacağım diyeee kaydırıyorum harfleri

ay çok tatlısınızz yaaa:))
eskiden bebişleri yıkıyorlarmış cicleirni giydirmedne öncehemşireler şimdi siliyorlarmışş üzerindeki o jelimsi tabbaka çok faydalıymış yıkanmıyormuş o yüzden.
Bu zıbınlarr benc eonun için içten cicileir krilenmesin diyee birde atsan için yanmaz şeyler. ayrıca kafaları bıngıldakları açık oluyor üstten birşey giydirmek il zamanlarda zorrr o yüzden önden kimono gibi bağlamalı yapmışlar yada çıt çıtlı :D:D

AY BIDE ONU CITCITLILAR VAR DIMI ONLARDAN ALIM BENDE USTTEN PEK GIYDIRMEYI BECEREMEM BEBISE FENALIK BASAR BEN GIYDRNE KDR BECERKSIZ BI ANASI VAR ZATİİ:)))

AY BIDE ONU CITCITLILAR VAR DIMI ONLARDAN ALIM BENDE USTTEN PEK GIYDIRMEYI BECEREMEM BEBISE FENALIK BASAR BEN GIYDRNE KDR BECERKSIZ BI ANASI VAR ZATİİ:)))

evet evetttt ipliler salkım saçak:D ben çıt çıtlı aldım direk.:D

hehe alttan çıtçıtlı badiler var ya onların da komple çıt çıtlıları var tulumun çıtçıtlıları gibi onlardanda aldım mağazaddaki bayan önerdiii bıngıldak muhabbetindne dolayı mantıklı geldi.

Kızlar Merhaba,
Bir süredir yazamıyorum iş yoğunluğundan.Son zamanlarda etrafımdaki hamilelerden ve doğum yapanlardan edindiğim bilgi ve tecrübelerimi paylaşıyım sizinle...Kardeşimin eşi cuma günü sezeryanla doğum yapacak,4.ayından itibaren lierac kullanıyordu ve yaklaşık 3 tüp lierac bitirmesine rağmen karnı tamamen çatladı.İşyerinde doğum yapıp gelen bir arkadaşım da vaselinden başka hiçbirşey kullanmadığını, sabah akşam johnson'ın vaselinini kullandığını ve tek bir çatllağı bile olmadığını söyledi.Geçen hafta sezeryan olan bir arkadaş ağız mendilinin çok lazım olduğunu ilk gün bebeğin çok kustuğunu belirtti..

CNM ALTI CIT CITLI BADILER VARYA ONDN ALDIM ZIBIN OLMUO DIMI O :1::1::1:
yok canım o zıbın olmuyo badi o :9: zıbın içli dışlı oluyo içi beyaz bişe dıştanda ne renk istersen artık :emir_bebek:
Kızlaar ben geldiiim okuldaaannnnn
Resimler eklenmiş çoook tatlıydı

cadicuk dolabınıza bayıldııım ne kadar çok cici almışsınız öyleee,güle güle giyinsin küçük cadıcık
Bi arkadaş da oğlunun ciclerini koymuş,babaya mesajlar içeriyodu ona da bayıldım:7:

Karar77 geçmiş olsun canım bununla atlatmış ol inşallah
yoksa acelemi ediyor senin minnoş aman dursun biraz daha
pek sabırsızmış:49::49:
tşk ederim canım.... küçük cadıcık haaa:1: çok hoşuma gitti :16:
:26: zıbın 1 tane aldım, 1 tanede hastane çıkışından çıktı 2 tane yeter heralde :34:
benim hastane çıkışımla beraber 4 tane zıbın oldu daha almam ama ilk başlarda çok kullanılıyomuş onlar lazım olabilir sanada arkadaşım:31:

Son düzenleme:
bunlardaaa geçecek:DDD
vallaa çok sabırlı güler yüzlü biriydim şimdi heran surat değişiyor binbir surat oldum:D
sende kendimi gördüm kiki.
Çeksinlerr eşlerr birazzz hıhhhhh neyapalımm alala
eğer erkekler hamile olsaydı varya üff halimiz perişan olurdu ay benim eşim ufacık rahatsızlandmı nazından tuzundan geçilmiyorrrrr ki böyle 9 ayy bebiş taşıcakk yok yok düşünemiyorum Allah yarattığını biliyordaa bize vermiş bu faslı:D

hahaha bende akşam eşime diyorum. Okadar kolaysa sen taşı ama allah bilmişde vermemiş adamlara bu özelliği :D

cadicuk aşıdan sonra fazla ağrı olmuyor hafif ağrı ve uyuşma kayınvalidene gidebilirsin hemde çok ağrım var diye naz yaparsın birazcık beni m kocişe yaptığım gibi:27::49:

cadicuk aşıdan sonra fazla ağrı olmuyor hafif ağrı ve uyuşma kayınvalidene gidebilirsin hemde çok ağrım var diye naz yaparsın birazcık beni m kocişe yaptığım gibi:27::49:

:)))benımde kolum agrıo dıe ıs yapmdm ayy kolum kolum dıe dolandım bılerek :))bu ayın 24nde bıda olcam ası yıen nazlncam bugunlerı bıdaha nerde gorcem keyfını cıkarıyım barı:1::1:

hııı sen öyle san:9::9:
zıbın yetmez güzelim
body ilk etapta giydirmek çok zor kafasından geçirmek sonra kollarından falan
ben size söyleyim o inecik zıbınlar çok işe yarıyor,benimkiler çıtçıtlı da değil bağlamalı da değil
üstüste getirip içine koyuyorum patikli altın üstüne de tulum giydirdim
yani bi çeşit iç çamaşırı o...
göbeğine pansumanıydı,sırtından çıkan kakasıydı falan derken çok kirleniyor
ben kızma 5li 2 pak. almıştım yetti

merhaba kızlar.. ben de bebeğime 10lu hastane çıkışı, 1 çıtçıtlı badi,1 de zıbın aldım:16:.. annem alma ben alırım diyo ama ben anneciğime masraf olmasını istemiyorum.. gelecek ay annemden gizli bütün giysilerini alıcam.. çok azar işiticem ama napalım:26:

hıımmm ii fikir nazlar ama benimki zaten bişeye tutturmaz gidince sarma saracakmış bana yarın kolum ağırsada gitmemek olmaz dimi şimdi yani:52:
merhaba kızlar.. ben de bebeğime 10lu hastane çıkışı, 1 çıtçıtlı badi,1 de zıbın aldım:16:.. annem alma ben alırım diyo ama ben anneciğime masraf olmasını istemiyorum.. gelecek ay annemden gizli bütün giysilerini alıcam.. çok azar işiticem ama napalım:26:

benim annemde heves etti hastane çıkışını falan ben alıcam dedi bide beşiğini çıktı baktı hatta bende bunlara izin verdim fazlasını bende istemem babası alır :9:

:)))benımde kolum agrıo dıe ıs yapmdm ayy kolum kolum dıe dolandım bılerek :))bu ayın 24nde bıda olcam ası yıen nazlncam bugunlerı bıdaha nerde gorcem keyfını cıkarıyım barı:1::1:

aynen öle canım bende her fırsatta acısını çıkarıyorum sırtım ağrıyor masaj yap kalçam ağrıyor ovala falan derken adam halinden bezdi :49:

Back
X