• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben 61,5 kilo ile hamile olduğumu öğrenmiştim sonra bi verdim 56 ya düştüm, şimdi yeni yeni kendimi toparlıyorum bugün öğrendim ki 63,5 olmuşum, yani 2 kilo almışım söylemesi ayıptır :37:

:1::1:Ben 4. aya kadar 1 kilo aldım şidmi bilmiyorum tartılmadım ama almamışımdır öyle fazzla:27:

ben bugün kızıma cicielr aldım teyzeleri :)
fermuarlı peluş battniye alt açma
ve 1 tane 3 lü zıbın takım

bir de bişey soracağım park yatağın içine nasıl yatak almak lazım
uyku setlerinin iindeki yorganlarda elyaf zararlı diyorlar beni bile acayip terletiyor uyku setinin yorganı
siz ne örtceksniz yataklara

canım ben dün park yataklara bakmak için bikaç mağazaya girdim birinde park yatak yatağı vardı hoşuma gitti.çift taraflı tek tarafı visco bi tarafı sert sünger,kendinden alezli,su geçirmeyen.dedi satıcı ben onu almayı düşünüyorum park yatağıda kraft pr001 süksüğünkinden.yatağın markasını bilmiyorum ama şuan.
bu arada hayırlı olsun miniğinin cicileri.
yorgan olayına daha karar veremedim daha doğrusu daha araştırmadım

hergün takip edemiyorum sayfayı girincede geçmişi okuycam diye muhabbet kaçıyo herseferinde.geçmişi okumayıncada kim napmış merak ediyorum.:1:

anneler mrb
ben dün kontrole gittim bebeğim 510 gr olmus :) ya ben tam 9 kg almısım son 1 haftada 2 kilo oyyyyyyy. dr um biraz dalga gecti benimle dikkat etmem gerekiyor dondurmayı haftada 1 e indireceğim, kendime yakıstıramadım.
ayrıca tetenos asısı oldum hala kolum uyusuk gibi. igne yapıldığında hiç hissetmemiştim ama şimdi acısını sonragösterdi. herkes bu asıyı yaptırdı mı

maşallah canım bebeğine. ben yarın olucam bakalım tetenoz aşısını.korkuyorum bende ağrı ateş falan yaparsa diye.

Canım banada 16. haftada kıza benziyo demişti 2 hafta sonra %100 kız dedi
o zaman seninkide kızdırrrrrr

OOO kızarmış ekmekler yüzünden bi sürü kilo aldımm beeeennn
artık kızartmıyrm ekmeğimii.....
bende bayılırm eriğe
dün akşam bi kase yedim tuza bana bana....sabah parmağımdan yüzük zor çıktı....dikkat edin kızlar sizde tuz tüketmeyin fazlaaaaaa

ben yuzugumu artık takmıyorumm ellerım sıserde kalır dıe korkumdan :((

anneler mrb
ben dün kontrole gittim bebeğim 510 gr olmus :) ya ben tam 9 kg almısım son 1 haftada 2 kilo oyyyyyyy. dr um biraz dalga gecti benimle dikkat etmem gerekiyor dondurmayı haftada 1 e indireceğim, kendime yakıstıramadım.
ayrıca tetenos asısı oldum hala kolum uyusuk gibi. igne yapıldığında hiç hissetmemiştim ama şimdi acısını sonragösterdi. herkes bu asıyı yaptırdı mı
masallahh kuzunaa cnm bende dun yaptırdım 2.dozunu .. bırıncı cok agrımıstı masallah bunda tık yokk agrımadı cok sasırdım bende :)ben su an 3 kg aldım hemen hemen oda gecen gunn temızlık yapınca bıkg dusmusum yıne 2 kgdayım bebısım ıı olsunda kg almasamda olur :))

Eki Görüntüle 411665 3 lü zıbın takım her şey pmbe oldu bunu yeşil aldım
Eki Görüntüle 411664 alt dğiştirme bebk arabasının içine de koyabirsiniz dedi
Eki Görüntüle 411662 peluş fermuarlı babatniye uyku tulumu olarakta kullanılr herhalde çocuğu içine koy :) açamasın

ıı gunlerde kullanın cnmm cok guseller benımde cogu pembelıı oyuzden annemlerde sımdı yesıl sarı turuncu takımlar almıslar ızmırden bakalım daha gormedım merak edıyorum renk renk olsunn degısık olurr..:nazar:

canım ben dün park yataklara bakmak için bikaç mağazaya girdim birinde park yatak yatağı vardı hoşuma gitti.çift taraflı tek tarafı visco bi tarafı sert sünger,kendinden alezli,su geçirmeyen.dedi satıcı ben onu almayı düşünüyorum park yatağıda kraft pr001 süksüğünkinden.yatağın markasını bilmiyorum ama şuan.
bu arada hayırlı olsun miniğinin cicileri.
yorgan olayına daha karar veremedim daha doğrusu daha araştırmadım

benım park yatak meshur olduu:52::52::52:yorgannı kayınvalıdem dıktırdı yanılmıosamm pamuktan..ev kallorıferlı kullanıcagımı zannetmıyorumm .. benım park yatagada alez almayı dusunuyorumm bendee nette 13 tlye bıtane buldum bakalım alıcamm bıdakı aya bu aykı kotamm dolmadı taşdııııı :52::52::52:

maşallah canım bebeğine. ben yarın olucam bakalım tetenoz aşısını.korkuyorum bende ağrı ateş falan yaparsa diye.

Bugün 2.aşımı oldum ben kişiye göre değişiyor dedi hemşire, benim hiç bir sıkıntım olmadı şuan kolum bile ağrımıyor, önceki de öyleydi belki seninde öyle olur, aşı acıtmıyor, hemen bitiveriyor ben anlamıyorum bile, hiçbirşey olmaz canım Allahın izniyle gönlünü ferah tut :34:

bende oğluşumun kıyafet alışverişini yaptım dün babasıyla herşeyini aldık. minik minik çok tatlı şeyler. ama kız bebek kıyafetlerine içim gitti doğrusu çok şeker şeyler var.

Ben kizimda besik icin sunger yatak uzerinede yun yatak yaptirmisti annem oyle kullandik.simdi bu bebejkk kullanacak.yorganda yaptirmisti annem yunden ama ev cok sicak olunca hic kullanmadik kizima muhtemeln bu bebekte kullnmaz bosuna kaldi yani elimizde.

Bugün 2.aşımı oldum ben kişiye göre değişiyor dedi hemşire, benim hiç bir sıkıntım olmadı şuan kolum bile ağrımıyor, önceki de öyleydi belki seninde öyle olur, aşı acıtmıyor, hemen bitiveriyor ben anlamıyorum bile, hiçbirşey olmaz canım Allahın izniyle gönlünü ferah tut :34:

inşallah canım benimkide seninki gibi kolay geçer. ben bide iğneden korkarım oldum olası.birazda aşının ucundaki iğneden korkuyorum açıkçası:50:

oğlum artık çok güçlü tepikler atıyo annesine. önceden göbek deliğimin baya aşağısında hareket ederdi. şimdi heryerde .göbek deliğimin oralarda sağda solda .maşallah benim oğluma.ama hiç gece gündüz kavramı yok. sürekli bi hareket halinde.

Eki Görüntüle 411665 3 lü zıbın takım her şey pmbe oldu bunu yeşil aldım
Eki Görüntüle 411664 alt dğiştirme bebk arabasının içine de koyabirsiniz dedi
Eki Görüntüle 411662 peluş fermuarlı babatniye uyku tulumu olarakta kullanılr herhalde çocuğu içine koy :) açamasın

canım çok tatlılar :nazar:

bende geçen kundak tarzı bişey gördüm ama kullanılabilecek bişeymi karar veremediğimden almadım . senin ortadaki gibi ama fermuarlı değil kundak tarzında daha kalın bebeği içine yatırıyosun satıcı dışarıda çıkarabilirsin bu şekilde dedi.ama ben emin olamadım.pahalıda bişeydi kullanmassam yazık olur diye o an bıraktım.

Selam kızlar:3::3:Domates salatalık falan yiyorum ben canım çok istiyor diye zararlı da ama siz yiyor musunuz:26:

domates ve salatalıga aş ermiştim ben ve tarladan olcak her gece rüyamda görüyordum domates bahçesinde geziyordum hepp migrosun organık bölümünden halletmiştik onu daha sonra kavun istemiştim ve malatyanın sert soguklarıydı eşim o gece nöbetteydi aradım bana kavun bul ben uyuyamıyorum diee:1:allah razı olsun o gece malatyanın emniyeti bana kavun aramışlardı kı bulmuşlr daha sonra eşimin o arkadaşlarının eşleri ile tanışıyordumkı tanışmadan beni tanımışlarr sen o gece bütün emniyete kavun aratan bayanmıydın yoksa die bian çok utanmıştımm:1::1:

ben bugün kızıma cicielr aldım teyzeleri :)
fermuarlı peluş battniye alt açma
ve 1 tane 3 lü zıbın takım

bir de bişey soracağım park yatağın içine nasıl yatak almak lazım
uyku setlerinin iindeki yorganlarda elyaf zararlı diyorlar beni bile acayip terletiyor uyku setinin yorganı
siz ne örtceksniz yataklara

elyaf sevmiyorum. yünyorgan yaptırcam ben

eşyaflar bebekleri çok terletiyorlarmış

günaydın kızlar,

ara ara girer deneyimlerimi paylaşırım, lohusa pijamasına hiç ama hiç gerek yok zaten hastanede kullandırmıyor muayane ve pansuman için ben 2 takım gecelik almıştım hamile geceliği birde sabahlık yürüyüş için iyi oluyor, Eylül ayı zaten sıcak oluyor birde hastahanede dahada sıcak. İstanbul da yaşayanlar için eminönün de havuzlu han var ben geceliklerimi ve oğlumun bir kaç kıyafetini oradan almıştım geceliklerin fiyatı çok ama çok uygun 200 tl lik gecelikler orada 40-50 tl.

birde bebişleri ne ile yatıracağız diye konuşmuşsunuz bence muhakkak pijamaları olsun bizim gibi zaten şu an aldıklarınız hep pijama takımları olmalı, çıtçıtlı badiler atlet yerine kullanılıyor ben hala giydiriyorum çıtçıtlı sanırım bayağıda giyecek uzun kollu alın şimdilik.

En önemli şeyi söyleyeyim kızlar ben oğluma gece uyku alışkanlığını nasıl kazandırdım: doğduğundan beri her gün yıkadık ardından has zeytinyağı ile masaj yaptık ve maşallah kuzum doğduğundan beri saat 21.00 / 21.30 gibi kendi kendine uyur. Yıkanmak ve masaj büyümeleri açısından çok ama çok önemli.

gunaydın kızlarr .. sızınle sabah sabah gobusumu paylasmak ıstedım :52:
$Görüntü0520.webp

alın sıze kocaman bı gobuss :)) :1::1::1::1:

Back
X