ben 61,5 kilo ile hamile olduğumu öğrenmiştim sonra bi verdim 56 ya düştüm, şimdi yeni yeni kendimi toparlıyorum bugün öğrendim ki 63,5 olmuşum, yani 2 kilo almışım söylemesi ayıptır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 61,5 kilo ile hamile olduğumu öğrenmiştim sonra bi verdim 56 ya düştüm, şimdi yeni yeni kendimi toparlıyorum bugün öğrendim ki 63,5 olmuşum, yani 2 kilo almışım söylemesi ayıptır![]()
ben bugün kızıma cicielr aldım teyzeleri :)
fermuarlı peluş battniye alt açma
ve 1 tane 3 lü zıbın takım
bir de bişey soracağım park yatağın içine nasıl yatak almak lazım
uyku setlerinin iindeki yorganlarda elyaf zararlı diyorlar beni bile acayip terletiyor uyku setinin yorganı
siz ne örtceksniz yataklara
Ben 4. aya kadar 1 kilo aldım şidmi bilmiyorum tartılmadım ama almamışımdır öyle fazzla
![]()
ben 56 yım ilk 3 ay 2 kilo vermiştim geçen ay o 2 kiloyu birden aldım.şuan +2 deyim bakalım devamı nasıl olur.![]()
anneler mrb
ben dün kontrole gittim bebeğim 510 gr olmus :) ya ben tam 9 kg almısım son 1 haftada 2 kilo oyyyyyyy. dr um biraz dalga gecti benimle dikkat etmem gerekiyor dondurmayı haftada 1 e indireceğim, kendime yakıstıramadım.
ayrıca tetenos asısı oldum hala kolum uyusuk gibi. igne yapıldığında hiç hissetmemiştim ama şimdi acısını sonragösterdi. herkes bu asıyı yaptırdı mı
Canım banada 16. haftada kıza benziyo demişti 2 hafta sonra %100 kız dedi
o zaman seninkide kızdırrrrrr
OOO kızarmış ekmekler yüzünden bi sürü kilo aldımm beeeennn
artık kızartmıyrm ekmeğimii.....
bende bayılırm eriğe
dün akşam bi kase yedim tuza bana bana....sabah parmağımdan yüzük zor çıktı....dikkat edin kızlar sizde tuz tüketmeyin fazlaaaaaa
masallahh kuzunaa cnm bende dun yaptırdım 2.dozunu .. bırıncı cok agrımıstı masallah bunda tık yokk agrımadı cok sasırdım bende :)ben su an 3 kg aldım hemen hemen oda gecen gunn temızlık yapınca bıkg dusmusum yıne 2 kgdayım bebısım ıı olsunda kg almasamda olur :))anneler mrb
ben dün kontrole gittim bebeğim 510 gr olmus :) ya ben tam 9 kg almısım son 1 haftada 2 kilo oyyyyyyy. dr um biraz dalga gecti benimle dikkat etmem gerekiyor dondurmayı haftada 1 e indireceğim, kendime yakıstıramadım.
ayrıca tetenos asısı oldum hala kolum uyusuk gibi. igne yapıldığında hiç hissetmemiştim ama şimdi acısını sonragösterdi. herkes bu asıyı yaptırdı mı
Eki Görüntüle 411665 3 lü zıbın takım her şey pmbe oldu bunu yeşil aldım
Eki Görüntüle 411664 alt dğiştirme bebk arabasının içine de koyabirsiniz dedi
Eki Görüntüle 411662 peluş fermuarlı babatniye uyku tulumu olarakta kullanılr herhalde çocuğu içine koy :) açamasın
canım ben dün park yataklara bakmak için bikaç mağazaya girdim birinde park yatak yatağı vardı hoşuma gitti.çift taraflı tek tarafı visco bi tarafı sert sünger,kendinden alezli,su geçirmeyen.dedi satıcı ben onu almayı düşünüyorum park yatağıda kraft pr001 süksüğünkinden.yatağın markasını bilmiyorum ama şuan.
bu arada hayırlı olsun miniğinin cicileri.
yorgan olayına daha karar veremedim daha doğrusu daha araştırmadım
Göbiş büyüdükçe bizde alırız kiloları
![]()
maşallah canım bebeğine. ben yarın olucam bakalım tetenoz aşısını.korkuyorum bende ağrı ateş falan yaparsa diye.
alırız artık yavaş yavaş. benim göbek birden fırladı ama önden .geçen gün otobüs durağında kadının biri yer vermeye kalktı.çok şaşırdım![]()
Bugün 2.aşımı oldum ben kişiye göre değişiyor dedi hemşire, benim hiç bir sıkıntım olmadı şuan kolum bile ağrımıyor, önceki de öyleydi belki seninde öyle olur, aşı acıtmıyor, hemen bitiveriyor ben anlamıyorum bile, hiçbirşey olmaz canım Allahın izniyle gönlünü ferah tut![]()
Eki Görüntüle 411662 peluş fermuarlı babatniye uyku tulumu olarakta kullanılr herhalde çocuğu içine koy :) açamasın
Selam kızlarDomates salatalık falan yiyorum ben canım çok istiyor diye zararlı da ama siz yiyor musunuz:26:
ben bugün kızıma cicielr aldım teyzeleri :)
fermuarlı peluş battniye alt açma
ve 1 tane 3 lü zıbın takım
bir de bişey soracağım park yatağın içine nasıl yatak almak lazım
uyku setlerinin iindeki yorganlarda elyaf zararlı diyorlar beni bile acayip terletiyor uyku setinin yorganı
siz ne örtceksniz yataklara