ayy biz daha 1.5 yıllık evliyiz galiba bizim oğlan azucuk büyüyünce beni bırakıp gidecek ama ben çok korkarım yanımda eşim olmadan oda bunu biliyo 4 senedir galiba birde ondan bırakıp gidemiyo. ayy ayrıca maşalallah

6 sene ALLAH mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAAAAH...
cnm bende çok korkardım uyuyamazdım ya elektrik kesilirse ya şu olursa ya bu olursa diye ama insan alışıyor be zamanla hem evine hem evliliğine alışıyosun
kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah[/QUOTE]
13 aylık bende..yenı gelın kım acabaa en yenımız

[/QUOTE]
şükriye profilindeki resim senin resmin mi??[/QUOTE]
ewt cnm benımmm nıekıı cok mu guzelım

Eki Görüntüle 413677
Kızlar bu yatak nasıl. 1 ADET BEŞİK 1 TAKIM UYKU SETİ YATAK YORGAN YASTIK YAN KORUMA CİBİNİK TAKIMI BEŞİK UYKU SETİ KARGO : 295 TL
gusel cnmm fıyatıda ıı ama kac ay kullanıcak bunu en fazla 6 ay ..
Kızlaaarrr hamilelern gönülden diledikleri kabul olur. Benim içinde edermisniiz bugün patronumla konuştk sözleşmeyi yenilemedik yani seneye işsizm. Benim artık mutttlakaaaa kpssyi kazanıp atanmam lazım hayırlısıyla. Nolur atanmam için dua edin. Canım sıkıldı diye bebiişimde hiç hareket etmedi hala bile varla yok arası
dualarımız senınle cnmm . ıns ıstedıgın olur
canım yarın çekerim geceliğin fotosunu sizin için.
listeyide beğnemnize sevindim canım inş.sizlerede faydası olur.
çok güzel hayatım bebişin şimdiden güle güle kullansın.
teşekkürlerr canım daha güzelleri size olsun inş.
günaydın arkadaşlar benim içimi yine korku aldı düşünmemeye çalışıyorum ama rahimde kasılmalar oluyormus yine progestan içmeye başladım öffff
gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne
Çilek kuvvetli bir alerjen. Ben de bebeğimde çok seviyoruz ve ilk başlarda ben de çok yedim fakat sonra çok aşırı tüketilmemesi gerektiğini öğrendim. Tamam size alerji yapmıyor olabilir ama bebeğinize yaparsa?? Günde bir kaseden fazla yemiyorum artık.Bilginize...
bunu ogrenmem ıı oldu ben cok yıyorumda ..
kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah
13 aylık bende..yenı gelın kım acabaa en yenımız

[/QUOTE]
10 AYLIK EVLIYIM BENDE AMA KESKE EVLENMESEYDIM DERDIM NEYDI ACABA

((([/QUOTE]
hamıle hamıle ınsanı delı edıolar

((
sen ndedn sinirlendin cnm?? kayınvaliden yüzünden mi??
HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....[/QUOTE]
cok sınırlendımm sımdı nekadar ayıpp yaaa..

allah akıl fıkır versın nedıyımm
dün gece ben de çoookk ağladım. hem de durup dururken.banyoya girmiştim baktım heryer leş gibi. sonra yatak odasına girdim her yer toz içinde.başladım ağlamaya. ama nasıl ağlama.... sonra annemler aklıma geldi. onları özledim diye devam ettim ağlamaya.
bende yapabılıdıgım kadar yapıyorum cnmm cok yoruluyorum hemencık ayaklarım agrıyo.. zatenn duygusalızz oyuzden takma cnmm saglık olsunn da hersey olur yavasyavas