2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dün gece ben de çoookk ağladım. hem de durup dururken.banyoya girmiştim baktım heryer leş gibi. sonra yatak odasına girdim her yer toz içinde.başladım ağlamaya. ama nasıl ağlama.... sonra annemler aklıma geldi. onları özledim diye devam ettim ağlamaya.

herkes aynı durumdaymıs herhalde .bende abah agladım ınırden.eşim mısafır kabul etmı.ev felaket halde doktorum temızlık yapmamı yaakladı.3 haftadır eıme yalvarıyorum bı supurge tut ben arkadan yavas yavas toz alayım yaomıyo.sabahta dıyo kı nesı varmıs evın.ben takıyomusum.mıafır gelse nolurmus.sonra aglamaya balayınca, benı sucluyo cocugu uzuyomusum, gene uzuntuden bı ey olacakmısım.kızımı ben dusunmuyorum sankı.evın dıbınde ınsaat var.kapı cam acılmadan oturulmuyo.acınca her yer toz.cıldırıcam artık.seste bı yandan.içim rahat etmıyo ama yaparam rısklı gıdıyo gebelık korkuyorum...kımse yardım etmıyo.kafaya takıncada kızıyolar.naıl takmayayım evı bır gorsenız...annem aynı sehırde olsaydı............:43:

herkes aynı durumdaymıs herhalde .bende abah agladım ınırden.eşim mısafır kabul etmı.ev felaket halde doktorum temızlık yapmamı yaakladı.3 haftadır eıme yalvarıyorum bı supurge tut ben arkadan yavas yavas toz alayım yaomıyo.sabahta dıyo kı nesı varmıs evın.ben takıyomusum.mıafır gelse nolurmus.sonra aglamaya balayınca, benı sucluyo cocugu uzuyomusum, gene uzuntuden bı ey olacakmısım.kızımı ben dusunmuyorum sankı.evın dıbınde ınsaat var.kapı cam acılmadan oturulmuyo.acınca her yer toz.cıldırıcam artık.seste bı yandan.içim rahat etmıyo ama yaparam rısklı gıdıyo gebelık korkuyorum...kımse yardım etmıyo.kafaya takıncada kızıyolar.naıl takmayayım evı bır gorsenız...annem aynı sehırde olsaydı............:43:

benim de annem aynı şehirde değil ve yardım edecek kimse yok.
sen eşine bakma cnm pisleniyor yani ev. onlara göre neyi var. benim eşim de öyle diyor. nesi var ki evi kafana neleri takıyorsun diyor.
hem senin orada inşaat varmış. benim kapı cam kapalı.çalışıyorum. akşamdan akşama eve gidiyoruz benim bile her yer toz oluyor.
şimdi evdeyse başlasın süpürmeye sen de toz al. yorma kendini bak doktorda yasaklamış zaten.bebeğinden kıymetli değil.Rabbim bize onu verdiyse, nasip ettiyse, bize de emanetine iyi bakmak düşer:34: misafir çağırmayı biliyorsa yardım etmeyi de bilecek. sen de fazla ayakta kalma sakın:20::20:

:54:

canım ya sıkma canını ve eğer doktorun yapma dediyse yapma neden böyle bir şey için riske atasınki benimde evin hali peişan artık bi kadın ayarladım da yarın gelip temizleyecek evi ne yapayım benim bebeklerim tüp bebek çok zor buldum onları temizlile falan tehlikeye atamam. hem eşin misafir çağırıyorsa ya kendi toplasın evi ya da tutsun bi kadın temizletsin ya üzülme sen herşey yoluna girer en önemlisi sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ev kimin umrunda

sen ndedn sinirlendin cnm?? kayınvaliden yüzünden mi??

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....[/QUOTE]

canım takma kafana bunları şimdi.zaman zaman hepimiz yaşıyoruz yaşadıklarını.yapıcak birşey yok insanlar herzaman anlayışlı olmayabiliyorlar.eşinne gelince oda boşta bulunmuştur.çünkü biz bazen yüklenebiliyoruz onlara farkında olmadan.sonra onlarda patlayınca alınıyoruz.sonuçta onlarda insan onlarında duyguları var.üzme kendini bebeğini düşün.

ooooooooofffffooooof herkes aynı.ev işini takma bence çünkü hepimiz aynıyız hamilelikte zaten iş yapmak çok zor birde bazılarımız da zaten tedavi ile zar zor hamile kaldı.riske atmak istemiyoruz.kafanda bir plan yap hergün yavaş yavaş bir işini yap.ben öyle yapıyorum.ama doktor tamamen yasakladıysa iş yapmanı bırak yapma.bebeğinden önemlimi.bak yolu yarıladık bebeklerimizi kucağımıza almamıza az kaldı.onu düşün.eşinede yüklenme bir çoğumuzun eşi öyle bir işin ucundan tut dedikmi naza çekiyorlar kendilerini.bu geçici bir dönem canım elbet bebeklerimizi kucağımıza alınca temizlikmiş yemek aşmış yapıcaz allahın izni ile.annenle aynı şehirde değiliz diyede üzülme.ben annemle aynı şehirdeyim ama daha gelip evimi temizleyemedi.babam kardeşim anneannem birde torun var başında onlardan bana fırsat bulamıyor garibim.ilk aylarda beni evine götürmeye kalktı ikigün kalabildik eşimle.pis mis insan kendi evini arıyor geri geldim evime.kendini böyle yoracağına bir temizlikçi getir temizlensin evin.çok konuştum dimi neyse lafın kısası hamileliğinin en güzel dönemini ağlayarak sıklayarak geçirme.bu günler güzel günler.bir çok kadın hamile kalmak için neler vermezdiki.bizde evin temizliğini takıyoruz birde kocalarımıza çatıyoruz.

günaydın kızlar...

benim ki hala kıpırdamıyor.:31: haftada 1 kere:)))
ya benim kız tembel ya da ben hissedemiyorum anlamadım ki:31::31:
Ben çok erken hissedenlerdenim. 12. haftada seyirmeleri duydum. 14 te tekmeleri duymaya başladım. Zayıf olduğun için normal erken duyman dedi Dr.

Maşallah cnm yavaş yavaş çıkmaya başlamış göbişinn...
bende 2-2,5 kilo aldım..
Ben geçen hafta 1 hafta istirahat ettim bi gece hastanede yattım bebeğimin eşi çok aşağıda kanamam oldu.Şuan durdu kanamam bakalım 1-2 haftaya gideceğim tekrar muayeneye.

Aaaaa çok geçmiş olsun. Hiç haberim olmadı..Şu anda iyi olmana sevindim. Ben de geçen hafta çok kötüydüm doğuruyorum sandım sancılardan:14:. 5 gün sürdü ve geçti...Dr. progeston verdi ama kullanmak zorunda değilsin tehlikeli bir durum söz konusu değil dedi. Ben de kullanmıyorum ama artık yan gelip yatıyorum. Kesinlikle yorgunluğa gelemiyoruz. Doğum sancısıyla rahim genişlemesi sancısının farkını öğrenmiş oldum. Geçen haftadan sonra eşim de çok korktu bütün ev işini yüklendi. Bu dönemde destek olsunlar bize napalım.

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....

Çok sinir bozucular gercekten.Düşüncesizler..Keske benim biraz sancım, yemeyeceksiniz diye bişey hazırlamadım..Mutfak orada..Siz yabancı degilsiniz deyiverseydin..Hiç ezdirme kendini..Alısınca bunlar sanki onları memnun etmek görevin gibi davranıyorlar..Bende dünden beri kaynanama sinirleniyorum.Allahtan uzakta..En basından beri yüregim bi türlü dogrulmadı kadına zaten..Düğünümde hiç bir şeye karısmadı..Sadece misafir gibi düğünüme geldi aynı gün de gitti.Evlendiğimzden bu yana da aradıgı sayılıdır beni. insan bi merak etmez mi ya..Hadi beni gectin bi torununu düşün hersey yolunda mı diye sor..Oğlunu bile aramaz...Yeminliydim ben de artık aramıcam diye.yarın anneler gününde mecbur arıcam..esime söylesem mi bilmiyorum...Ama acayip gıcıgım o hatuna..Oğluna sükretsin..

dün gece ben de çoookk ağladım. hem de durup dururken.banyoya girmiştim baktım heryer leş gibi. sonra yatak odasına girdim her yer toz içinde.başladım ağlamaya. ama nasıl ağlama.... sonra annemler aklıma geldi. onları özledim diye devam ettim ağlamaya.

En azından mantıklı selyere aglıyosun.Evlendirme programlarına bile aglıyorum ben:1: hassas dönemdeyiz canım.olur öyle seyler.Tek derdin dagıınıklık olsun.Allah baska seylere aglatmasın.

@ Lynne : nerede canım bu beşik?

Canım link atayım..

Dodeweb.com - Graco Park Yatak - Beşik Çeşitleri - Ürünler - Beşik İmalat

Kızlaaarrr hamilelern gönülden diledikleri kabul olur. Benim içinde edermisniiz bugün patronumla konuştk sözleşmeyi yenilemedik yani seneye işsizm. Benim artık mutttlakaaaa kpssyi kazanıp atanmam lazım hayırlısıyla. Nolur atanmam için dua edin. Canım sıkıldı diye bebiişimde hiç hareket etmedi hala bile varla yok arası :(
canım üzme kendini stres yapma İNŞALLAH kazanırsın sınavı ve atanırsın yaa bebişin nasibiyle gelecek inşallah bi iş bulursun üzme kendini...
bugün 21+4 deyim. öğleden sonra dr kontrolümüz var, cok ozledım oğluşumu. en son 1 ay once gıtmıstık.
umarım bu kez şöyle güzel bir profil fotografı verir bize :)
ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. yaa bizdede bi güzel resmi yok oğluşumun inşallah bizede salı günü verir şöyle afilli bi resim heheh:1::1:
üzülme canım yaa ama bişeyde yapma bence söyle eşine yaa bebeğinin hiç önemi yokmu falan de yani damardan gir birazcık bırak yapsın yaa hiiiç takma kafana eğer yapmazsada aman yapayım deme yaa evladını düşün kendini düşün boşveerr..

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....[/QUOTE]
demek geldi kayınvalidenler ama yaptıkları çook ayıp yaa inan bende olsam yapmazdım hiçbirşey yaa keşke yapmasaydın taa o saatte gelmişler ne yerlerse yesinler yaa hayret bişey hem arıyolar yemek yapma diye hemde gece yarısı yemek istiyolar bu ne yüzsüzlük yaa ayıp denen bişey var yaa. hem hamile kadından bi bardak su bile istense arkasından helalleşmek gerekiyomuş senin hakkını nasıl ödeyecekler acaba eşininde yaptığı ağır olmuş yaa sonuçta artık herşeye alınıyoruz biraz düşünceli olması lazım ne kadar takma kafayada desem biliyorum yalan yani ama yinede üzülmemeye çalış bebişini ve kendini düşün canım...

:54:

canım ya sıkma canını ve eğer doktorun yapma dediyse yapma neden böyle bir şey için riske atasınki benimde evin hali peişan artık bi kadın ayarladım da yarın gelip temizleyecek evi ne yapayım benim bebeklerim tüp bebek çok zor buldum onları temizlile falan tehlikeye atamam. hem eşin misafir çağırıyorsa ya kendi toplasın evi ya da tutsun bi kadın temizletsin ya üzülme sen herşey yoluna girer en önemlisi sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ev kimin umrunda

canım benımde tup bebek.bırde 12. hafta ıle 14. haftada kanamam oldu.o yuzden daha dıkkatlıyım.mısafırlerı ıptal ettı bu arada esım :)

cok alıngan ve sınırlıyım bugunlerde.esımde ben pek gıdemeyınce ofıstete yalnız kaldı..ben yorulmayayım dıye evdede sorumlulugu arttı.o patlıyo.ben de hemen uzuluyorum.başkaları yuzunden uzuyoruz ıste bırbırımızı..

aslında hıc bı seyı takmamamız lazım.çok şukur hamıleyız artık dı mı..ben hıc olmayacak sanmıstım..ama ılk denemede oldu cok sukur.sorun azoydu

ooooooooofffffooooof herkes aynı.ev işini takma bence çünkü hepimiz aynıyız hamilelikte zaten iş yapmak çok zor birde bazılarımız da zaten tedavi ile zar zor hamile kaldı.riske atmak istemiyoruz.kafanda bir plan yap hergün yavaş yavaş bir işini yap.ben öyle yapıyorum.ama doktor tamamen yasakladıysa iş yapmanı bırak yapma.bebeğinden önemlimi.bak yolu yarıladık bebeklerimizi kucağımıza almamıza az kaldı.onu düşün.eşinede yüklenme bir çoğumuzun eşi öyle bir işin ucundan tut dedikmi naza çekiyorlar kendilerini.bu geçici bir dönem canım elbet bebeklerimizi kucağımıza alınca temizlikmiş yemek aşmış yapıcaz allahın izni ile.annenle aynı şehirde değiliz diyede üzülme.ben annemle aynı şehirdeyim ama daha gelip evimi temizleyemedi.babam kardeşim anneannem birde torun var başında onlardan bana fırsat bulamıyor garibim.ilk aylarda beni evine götürmeye kalktı ikigün kalabildik eşimle.pis mis insan kendi evini arıyor geri geldim evime.kendini böyle yoracağına bir temizlikçi getir temizlensin evin.çok konuştum dimi neyse lafın kısası hamileliğinin en güzel dönemini ağlayarak sıklayarak geçirme.bu günler güzel günler.bir çok kadın hamile kalmak için neler vermezdiki.bizde evin temizliğini takıyoruz birde kocalarımıza çatıyoruz.

haklısın canımmmm.20 hafta daha pıslıkten olmeyız herhalde :) meleklerımız bı gelsınnn.o zaman her sey harıka olacak...

ayy biz daha 1.5 yıllık evliyiz galiba bizim oğlan azucuk büyüyünce beni bırakıp gidecek ama ben çok korkarım yanımda eşim olmadan oda bunu biliyo 4 senedir galiba birde ondan bırakıp gidemiyo. ayy ayrıca maşalallah :nazar::nazar: 6 sene ALLAH mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAAAAH...
cnm bende çok korkardım uyuyamazdım ya elektrik kesilirse ya şu olursa ya bu olursa diye ama insan alışıyor be zamanla hem evine hem evliliğine alışıyosun
kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah[/QUOTE]
13 aylık bende..yenı gelın kım acabaa en yenımız:17::1::1::1::1:[/QUOTE]

şükriye profilindeki resim senin resmin mi??[/QUOTE]

ewt cnm benımmm nıekıı cok mu guzelım :52::52::52:

Eki Görüntüle 413677

Kızlar bu yatak nasıl. 1 ADET BEŞİK 1 TAKIM UYKU SETİ YATAK YORGAN YASTIK YAN KORUMA CİBİNİK TAKIMI BEŞİK UYKU SETİ KARGO : 295 TL

gusel cnmm fıyatıda ıı ama kac ay kullanıcak bunu en fazla 6 ay ..

Kızlaaarrr hamilelern gönülden diledikleri kabul olur. Benim içinde edermisniiz bugün patronumla konuştk sözleşmeyi yenilemedik yani seneye işsizm. Benim artık mutttlakaaaa kpssyi kazanıp atanmam lazım hayırlısıyla. Nolur atanmam için dua edin. Canım sıkıldı diye bebiişimde hiç hareket etmedi hala bile varla yok arası :(
dualarımız senınle cnmm . ıns ıstedıgın olur

canım yarın çekerim geceliğin fotosunu sizin için.
listeyide beğnemnize sevindim canım inş.sizlerede faydası olur.

çok güzel hayatım bebişin şimdiden güle güle kullansın.

teşekkürlerr canım daha güzelleri size olsun inş.

günaydın arkadaşlar benim içimi yine korku aldı düşünmemeye çalışıyorum ama rahimde kasılmalar oluyormus yine progestan içmeye başladım öffff

gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne

Çilek kuvvetli bir alerjen. Ben de bebeğimde çok seviyoruz ve ilk başlarda ben de çok yedim fakat sonra çok aşırı tüketilmemesi gerektiğini öğrendim. Tamam size alerji yapmıyor olabilir ama bebeğinize yaparsa?? Günde bir kaseden fazla yemiyorum artık.Bilginize...
bunu ogrenmem ıı oldu ben cok yıyorumda ..:17:
kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah
13 aylık bende..yenı gelın kım acabaa en yenımız:17::1::1::1::1:[/QUOTE]

10 AYLIK EVLIYIM BENDE AMA KESKE EVLENMESEYDIM DERDIM NEYDI ACABA:(((([/QUOTE]

hamıle hamıle ınsanı delı edıolar :(((

cok sınırlendımm sımdı nekadar ayıpp yaaa..:47::47::47:allah akıl fıkır versın nedıyımm

bende yapabılıdıgım kadar yapıyorum cnmm cok yoruluyorum hemencık ayaklarım agrıyo.. zatenn duygusalızz oyuzden takma cnmm saglık olsunn da hersey olur yavasyavas:nazar:

anlayışsızlrrrrr :47:

kızlar azıcık bulaşık yıkıyorum belim ağrıyo hemen yaa bugün yine az ağrıyo ama dün mahvoldum bel ağrısından yaa:14:

kızlar ben bugün doktora giitim şeker yüklemesi için normal çıktı şükür idrar yolu enf. çıktı her hamilede olduğu gibi 1 ay önce yoktu 1 ayda çıkmış arada bir yaptırmak lazım demekki idrar testi
ilaç verdi 2 tane

bebeğim 1 hafta önce 410 gr 22 cm di
bu hafta 590 gr 28 cm çıktı

aradaki farka bak :) bu aylarda kiloya çok takmamak lazımmış
sabakki ölçünle akşamki afrklı çıkabiliyor
+ - 90 gr da aletin yanılma payı var
ben kafama takmıştım bebeğim zayıf diye :) ama gerek yokmuş anladım

$100512_20110_3110.webp

selam kızlar, anne kucağı battaniyesi buldum nasıl sizce?

kızlar ben bugün doktora giitim şeker yüklemesi için normal çıktı şükür idrar yolu enf. çıktı her hamilede olduğu gibi 1 ay önce yoktu 1 ayda çıkmış arada bir yaptırmak lazım demekki idrar testi
ilaç verdi 2 tane

benimde 8 haziranda şeker yüklemem eşimin doğum günü aynı zamanda :)
idrar yolu enf.normal zaten bol su iç
bebeğnede maşallah :)

ilaç verdi 2 tane

maşallah bebeişine canım. bende çarşamba günü gittiğimde 549gr 30 cm çıkmıştı ama bende kaç gündür acaba besleyemiyorum çocuğu diye düşünüyorum zayıf gibi geldi banada yaa inşallah salı tekrar gideceğim biraz kilo almış olur hehe. canım yaa şeker yüklemesinde açlık istediler mi yani ne kadar süre bişey yemedin? ayrıca benim doktorum heeer gittiğimde yapıyo idrar testi demekki bu yüzden yapıyomuş...

Back
X