2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bu arada size bomba bi haberim var:53:
Cuma günü öğrendik tayinimiz Anakaraya çıkmış:26::26:
çok süpriz oldu biz bu sene tayin beklemiyoduk:53:
herşey allak bullak oldu :18:ağustos sonu en geç 15 Eylülde:37:
burayı boşaltıp ev taşımam lazım,Ankarada ev bakmamız,yerleştirmemiz,benim doğumum
tayinim,okulum,kızımın okulu hiç biri belli değil offf offfffffff

Hakkınızda hayırlı olsun canım öğretmen misiniz? hiç beklenmedik anda olması kötü olmuş canım ya Allah yardımcın olsunn

Bize yakın taşının komşu olalım :) Gerçi bizim de memlekete gitme işimiz var hayırlısıyla bekliyoruz belki doğuma kadar bende memlekete taşınırım :32:

aldıgın cıcılerınn resmını beklıyoruzzz cnmm :)) meraklı olarakk ...benımde salı gunu ayrıntılım varr... bende cok ozledım bebegımı kg boyunu merak edıyorum cogu solenenlerın cok net bı bılgı olmadıgı soluolar ama nebılımm hangıne ınanıcaz .
seker yuklemesı ıcın henuz bısey demedı dr bakalım nezaman yapıcakk bazıları cok zor oluo ıgrenc bısey dıolarr korkutuyolar ınsanı:17:

Tamam canım ekliycem :) Ya dün kışlıkları kaldırdım baldırlarım acaip ağrıyo bugünde gezdik biraz yoruldummm :( Bi bardak bişe gözümü kapatıp içerim sıkıntı değil yeter ki yüksek çıkmasın :( Hadi bakalım sende salıyı iple çekiyosundur. doğmadan bile insan ne çok özlüyormuş yahu :14:

burayı boşaltıp ev taşımam lazım,Ankarada ev bakmamız,yerleştirmemiz,benim doğumum

canım yeni tayin teriniz hayırlı olsunnnnnnnnnn
stres yapma şimdiden herşey olucağına varır sen bebişe odaklannnn tatlımmmm....
Ank. lojman olmuycak mı canımmm sanırım Asker eşiydinnnnn

Tamam canım ekliycem :) Ya dün kışlıkları kaldırdım baldırlarım acaip ağrıyo bugünde gezdik biraz yoruldummm :( Bi bardak bişe gözümü kapatıp içerim sıkıntı değil yeter ki yüksek çıkmasın :( Hadi bakalım sende salıyı iple çekiyosundur. doğmadan bile insan ne çok özlüyormuş yahu :14:

canım benimde yarın şeker yüklemem varr.....
bende çok endişeleniyrm yüksek çıkmaz umarımmm.....
ama tatlıyada hayır diyemiyrmmm ...
şimdi dondurma yicez kızımlaaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

kızlar nasılsınız benim belim ağrıyor yaa bugün sizinde oluyormu daha erken bel agrısı için dimi :(

Hakkınızda hayırlı olsun canım öğretmen misiniz? hiç beklenmedik anda olması kötü olmuş canım ya Allah yardımcın olsunn

Bize yakın taşının komşu olalım :) Gerçi bizim de memlekete gitme işimiz var hayırlısıyla bekliyoruz belki doğuma kadar bende memlekete taşınırım :32:

canım yeni tayin teriniz hayırlı olsunnnnnnnnnn
stres yapma şimdiden herşey olucağına varır sen bebişe odaklannnn tatlımmmm....
Ank. lojman olmuycak mı canımmm sanırım Asker eşiydinnnnn

Benim eşim subay
cuma günü belli oldu tayinimiz yaa
hiç bilmem ben ankarayı,eşim biliyor biraz kafasına göre bi ev tutacak artık
bizim loj. hakkımız var ancak Ankarada çok personel varmış burda da loj.dayız yani puanımız çok azaldı
bize çıkmaz diyor eşim çıksa da çok viraneymiş lojmanlar,mecbur kiraya çıkıcaz
nerden ev tutalım kızlar,okulum neresi olacakki cacaba oyy oyy:31:

ewt cnmm hemde nasıll :((
hayırlısı olsun cnmm sıkma canını hersey duzelırr
canım benimde yarın şeker yüklemem varr.....
bende çok endişeleniyrm yüksek çıkmaz umarımmm.....
ama tatlıyada hayır diyemiyrmmm ...
şimdi dondurma yicez kızımlaaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
afıyet bal seker olsun annesı yarasın kızınaa :))

Benim eşim subay
cuma günü belli oldu tayinimiz yaa
hiç bilmem ben ankarayı,eşim biliyor biraz kafasına göre bi ev tutacak artık
bizim loj. hakkımız var ancak Ankarada çok personel varmış burda da loj.dayız yani puanımız çok azaldı
bize çıkmaz diyor eşim çıksa da çok viraneymiş lojmanlar,mecbur kiraya çıkıcaz
nerden ev tutalım kızlar,okulum neresi olacakki cacaba oyy oyy:31:

canım sanırım bizim eş durumu tayinleri Ağustos sonu olucakmış bu yılllll,öyle duydummm.....bence senin okulun belli olsun Ankaradan öyle tutun evi, önemli olan senin işine daha yakın olmannnnn(umarım işine karışır gibi algılamadın canımmm)
olmadı misafiranede kalırsınızz...hatta sen annenlere git herşeyden uzaklaş evi eşin halleder.......
Ay çok stres yapmışsınn tatlım yaaaaa relax.
sieze the day......:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ewt cnmm hemde nasıll :((

hayırlısı olsun cnmm sıkma canını hersey duzelırr

afıyet bal seker olsun annesı yarasın kızınaa :))
Ay evet tatlım kızıma yarasın bana değil,haklısınnnnnnnn:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Hayırlı olsun canım ankara güzel şehir imkanları çok sevindim adınıza.

selam kızlar ales sınavına girdim çok kötü geçti sözel çözmeme ragmen her soruyu üç kere okumuşumdur progestan içip gitmiştim esneye esneye yaptık bişeyler oluşumla siz nasılsınız bu arada anneler günümüz kutlu olsun :)

Meriç ve civciv teşekkür ederim canlarım
tabiki hayırlısı olsun da işler karıştı ben ona yanıyorum.

Meriç ben ilk dönemi doğum izni+raporla 2. dönemi de ücretsiz izinle kapatmayı düşünüyorum...

tabiki hayırlısı olsun da işler karıştı ben ona yanıyorum.

Meriç ben ilk dönemi doğum izni+raporla 2. dönemi de ücretsiz izinle kapatmayı düşünüyorum...

Doğum öncesi yaz tatiline denk geliyo ya 5 haftayı aktarabilecekmisin araştırdınmı ben biraz baktım bazı yerler aktarmış bazı yerler aktarmamış yoksa ilk dönem rapor çok lazım olacak.

tabiki hayırlısı olsun da işler karıştı ben ona yanıyorum.:44:

Doğum öncesi yaz tatiline denk geliyo ya 5 haftayı aktarabilecekmisin araştırdınmı ben biraz baktım bazı yerler aktarmış bazı yerler aktarmamış yoksa ilk dönem rapor çok lazım olacak.

Ayça da eylülde doğmuştu
2008de aktarabilmiştim:49:
kimse bişey dememişti,normal bi şekilde kullanmıştım iznimi
bu iş de şaibeli biraz ben en iyi ihtimalle düşünerek öyle yazdım aktaramazsam
mecburen ücretsiz iznim 1-2 ay fazla oolacak yapacak bişey yok
:26:

Hayırlı olsun kardeşim, sen yine iyisin benimde atamam yapıldı yeni sivas çıktı nasibimize ve 1 ay içinde göreve başlamam gerekiyor, ev taşıma işi çok zor gözümde çok büyüyor ama Allah razı olsun eşişm sen hiçbirşey düşünme herşey hallolacak diyor, inşallah dediği gibi olur...

Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun, el öpenlerimiz çok olsun inşallah :)

Hayırlı olsun kardeşim, sen yine iyisin benimde atamam yapıldı yeni sivas çıktı nasibimize ve 1 ay içinde göreve başlamam gerekiyor, ev taşıma işi çok zor gözümde çok büyüyor ama Allah razı olsun eşişm sen hiçbirşey düşünme herşey hallolacak diyor, inşallah dediği gibi olur...

Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun, el öpenlerimiz çok olsun inşallah :)[/QU
hayırlı olsun atamanız allah yardımcınız olsun canım

Ayça da eylülde doğmuştu
2008de aktarabilmiştim:49:
kimse bişey dememişti,normal bi şekilde kullanmıştım iznimi
bu iş de şaibeli biraz ben en iyi ihtimalle düşünerek öyle yazdım aktaramazsam
mecburen ücretsiz iznim 1-2 ay fazla oolacak yapacak bişey yok
:26:

bende birinci dönemi kapatabilme umudundayımda o yüzden soruyorum inşallah aktarırlar ya 5 hafta uzun bi süre heyet raporu işinide zorlaştırmışlar gerçi ankarada 100-150lira verince alabiliyomuşsun heyet raporunu arkadaşım öyle almış aklında bulunsun canım

Back
X