2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:))) yok hayatım artıkk takmıyorumm ama aynı düşüncelerin bendede vardı :dd
bahaneside o bebişi onsuz büyümesin ben ynalız kalmayım :d çok düşünüyorsan şimdi git demiştim doğana kadar gelirisn hönk kaldıydı:d kiki biiz falan düşündüğünden değil yani :d

benim eşimde askerde canım allah o sabrı veriyor bizim 12 aydı hemde 48 günümüz kaldı allahın izniyle aslında gitse daha iyi ama

az önce sgk yı aradım..süt parası bu yıl 89 TL imiş..onun dışında çalışan bayanlara brüt maaşının 3/2 si kadar analık parası ödeniyormuş..ama doğumdan sonra alabilirsiniz bu parayı dedi..:4:

cıcılerı cok gusel gule gule gıysın :emir_bebek::emir_bebek:
az önce sgk yı aradım..süt parası bu yıl 89 TL imiş..onun dışında çalışan bayanlara brüt maaşının 3/2 si kadar analık parası ödeniyormuş..ama doğumdan sonra alabilirsiniz bu parayı dedi..:4:

heryeden valla kazık yıyoruz dosumdan sonraysa 4 ay parasızım evın kredısı ben calısmcm valla yandık bız ben enıyısı gıdıyım 4 ay anamda kalım adamda naprsa yapsın:37::37::37::27::27::27:

cıcılerı cok gusel gule gule gıysın :emir_bebek::emir_bebek:

heryeden valla kazık yıyoruz dosumdan sonraysa 4 ay parasızım evın kredısı ben calısmcm valla yandık bız ben enıyısı gıdıyım 4 ay anamda kalım adamda naprsa yapsın:37::37::37::27::27::27:

diyorum yaa kadın olmak zorrr
püfs neyse böyle şeyler düşünüp güzel günlerimizin keyfini kaçırmayalım
bu arada daha güzeli sizinb ebişlere olsu inş.

Back
X