benımmmde aksıne cok acıkk sapıtıyorum ne yesem dıee..bı dr danıs cnm
![]()
yok canım ya nerde keşke bende öyle olsam zorla yiyorum resmen yanlız oldugum için heralde çarşamba gidicem sorarım bacak baldırlarım agrıyor yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımmmde aksıne cok acıkk sapıtıyorum ne yesem dıee..bı dr danıs cnm
![]()
yok canım ya nerde keşke bende öyle olsam zorla yiyorum resmen yanlız oldugum için heralde çarşamba gidicem sorarım bacak baldırlarım agrıyor yaaa
10 dk da bir tuvaletteyim. ama çok da su içiyorum...Özellikle gece zor oluyor.kızlar günaydın ,
size sorum olacak idrara çok çıkıyormusunuz ?ayrıca kalçanızda ağrı var mı
beni çok rahatsız ediyor.napıcam bilmiyorum
Düşüncesiz erkekler...Feministliğim kabarıyor böyle şeyler okudukça. Muhtaç olmadığı halde çocuklardan maddi beklentisini eksik etmeyen büyüklerden de hiiç haz etmiyorum.haa birde bana 1 çiçek bile almadı
5 tl ye belki alsa yumuşardım ben mi çok abartmışım sizce
ayrıca ailelerde yardım edecek bziimkleir de onlarda para verecek aama o paralarla borlçlar kapatılırdı tekrra borç yapmaya gerek var mı bebk gelemeye yakın
ben iii aileler yardım eder rahtalarız diye düşünürken bir yerden borç çıkarıyor bırak biraz rahatlayalım yaa
verdikelri para bulaşık makinasına mı gitsin nered kar o zaman ??
Bizimkisi de 1 yıl elektrik faturasını ödememiş.Otomatik ödemedeydi, bankada problem çıkmış..Her ay kafasını ütülüyorum çekilmiş mi bankadan faturalar kontrol et diye... Komut vermek lazım arada bir.Haklısın canım, eşin düşüncesizlik etmiş.Erkekler böyle.Benimki de..Ben kendimi paraladıkca o bi yerlerden borc cıkarıyor.Eve sürekli kagıtlar geliyor..Daha dün ttnetden 3 yıl öncesine ait ödenmeyen bir borç için 1200 küsür liralık bir ödeme emri geldi..Çok kızdım.Unutmusum diyor.İnsan bu kadar sorumsuz olmaz yaaa![]()
Akademisyenler prestijli köleler zaten... HEm eşek gibi çalışırız, hem 3 kuruş para alırız, hem de doçent olana kadar hoca kahrı çekeriz.bu konudaaaa hiç kanaatkar değil eşim ki çokta ha veriyorumm kendisi akademisyen endüstri mühendisi, yüksek lisansı var doktora yapıyorrr saçı başı döktü adam okucam diyeD ki çok masraaflı bir durum girdiği derslerin ücretini hocaları bir güzel yiyorr hamallık yapyor, idari işi çok sempozyumlara katılmak zorunda ama cebinden
D sürekli cebinden para çıkıyorr. Ücret eşitliği deidlerrr kamuda çalışan mühendislerle arası deli gibi açıldı 3500 tl maaş alıyorlarrr, bizimki mühendisten sayılmıyorr bilim adamı
zügürt ünvan varrrrrr para yok
![]()
bunu bilmiyordum. iyi oldu öğrendiğim.mothercare canım
belirli ürünler ind. oluyor
iyiymiş. Güzel günlerde kullanın.kızlar bunları civilden aldım yerleri çok güzelll:))
tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 415534 Eki Görüntüle 415535 Eki Görüntüle 415536
kızlar hepsini kargo dahil 64,80 ne aldımm :)
Yaa arkadaşlar ezdirmeyin kendinizi. Gelmeyiversinler bir süre..Çekinmeden ya söyleyin ya eşinize söyletin....Net olarak rahatsız olduğunuz şeyleri söylemezseniz, bu hareketleri tekrarlarlar ve problem büyür..İyi olmuş eşinin söylediğiselam kızlar kaç gündür giremedim en son eşimin akrabaları misafir gelicekler demiştim hatırlıyosanız Allahım o günden beri berbat durumdayım kötü şeyler yaşadım geçmişi okudumda bir arkadaşda benim gibi sorunlar yaşamış kayın valide ve görümceleri ile ilgiliydi sanırım aynı şeyler benimde başıma geldi hafta sonu anlatıyım size:
cuma günü telefon geldi eşimin amcası ve küçük görümcem aileleriyle düğün öncesi bize geleceklerini söylediler bende sabahtan kalktım yemeklerimi yaptım börek tatlı falanda yaptım evi şöyle bir temizledim küçük bir kızımda var biliyosunuz artı bide hamilelik öldüm bittim yorgunluktan neyse geldiler yedik içtik oturduk 8 de kalkıp düğüne gittiler eşimle biz gitmemeye karar vermiştik önceden biz evde kaldık eşim derbiyi izlemeye gitti bende kızımla biraz uzandım dinleneyim diye uyumuşuz sonra uyandım saat 10:30 kızımı yatağına koydum bende yatıp yatmamakta kararsız öyle evin içinde oyalanıyordum kapı çaldı ben şoktayım kayınvalidem eşimin amcası ve ailesi görümcelerimin ikiside gelmişti aileleriyle yaklaşık 15 kişi şaşkın şaşkın güldüm aldım içeriye eşimi çağırdım geldi kayınvalidem ve diğer görümcemle çocukları için çay koyun yemek hazırlayalım dedi ama kimse kılını kıpırdatmıyor bu arada kızım uyandı huysuzluk yapıyor ağlıyor beni istiyor evde yeterli yemek yok çay koydum eşimi hazır bişeyler almaya yolladım surat yapıyorlar gerek yok falan diye ben kahin miyim nerden bileyim sizin geleceğinizi artı aç geleceğinizi yemek yok diye surat yaptılar abartmıyorum kayınvalidemin yüzü kıpkırmızı oldu sinirden neyse eşim geldi evde ne varsa koydum açtım sofrayı eşimde hiç bişey bulamamış kızarmış tavuk getirmiş pide falan almış okadar adama hizmet ettim hiç biri kalkıp yardım etmedi gece saat 2 :30 da gittiler hiç de kalın yatın falan demedim kimseye bütün ev ekmek kırıntısı ve susam olmuştu tavuğun yanında verilen baharatlar evin yüzünde geziyordu temizleyene kadar canım çıktı eşimde yardım etti Allah razı olsun yinede 2 gün kendime gelemedim dün hep belime kraplar girdi sol tarafıma ayağınım üstüne basamıyordum dr gittik sonuç ev işi temizlik yapmak ayakta uzun süre kalmak yasak dedi kendini yorma dedi eşim çok üzüldü ama olan oldu dün annesini aradı annneler günü için ben konuşmadım o takmış peşine herkesi benim geline gidelim diye eşimde laf arasında doğuma kadar misafir kabul etmiyceğimizi söyledi annesi bozulmuş öyle değince umrumda bile değil inşallah küserde doğumada gelmezler saygısız ve düşüncesiz insanlar
Benimde yarısı fırladı yarısı fırlamadı. komik duruyor.kızlaar benim göbe kdeliğim dışarı doğru fırladııı daha erken değil mi yaa![]()
bu arada ben sabah sağlık ocağına gittim. aşımı oldum. şimdilik bi ağrım yok. :)
kilomu begendi hemşiranım. elinde nuh nebiden kalma bi aletle kalp atışalrını dinlemeye çalıştı, önce bulamadı, buldu ama dinleyemedi ama gördü.:))
birrr güzek kahvaltı yapıp da çıkmıştım. kan da verilecekmiş :) yarın oraya da gene gitçem :)
ben daha bakınmaya başlamadım bile...Eşim feneriumdaki hastane çıkışı etrafında dolanıp duruyor ama ben aldırmıyorum.Nasilsiniz kizlar?ya ben hastane cikisi begenemiyorum:)ayyy ne cok baktim ama yok icime sinen:)sanki ne ariyorsam:)
Eki Görüntüle 415885 Eki Görüntüle 415885
Biraz dolaştım, anne-bebek bakım çantası yerine ve accesorize deki bu çantada gözüm kaldı.Galiba bunu alıcam.
ben çantanı çok beğendim :) ama bölmeleri falan nasıl? yani kirliler biberon falan ayrı yerlere koyacaksan bir kaç bölmeli güzel olur herhalde
senin minikkuştaa güle güle kullansın annesii:)Ben de civilden bir sürü sey aldım.Hem de bir sonraki gün geliverdi hemen.Çok şaşırdım.Kaliteli şeyler gercekten.Fiyatları da birçok yere göre uygun.Ben de tavsiye ederim.Güle güle kullansın bebişin..Çok güzeller..
.
teşekkürlerrrrrrr sizde iyi günlerde kullanınnnnnn:)) ben altına denk gelmedim kolsuz çıtçıtşılardan bulursam süper olacak birde yelek:dgüle güle kullanın :)
çoraplardan bende de var:) bi de son fotoda poşet içindeki ürünün altlarından almıştım. yumuşacıklar. iyiki de almışım
masallahh cnmm hepsı cok guselllerr cıvılde cok gsel seyler var gercekten ıı gunlerde ınss kullanın ..
)
Akademisyenler prestijli köleler zaten... HEm eşek gibi çalışırız, hem 3 kuruş para alırız, hem de doçent olana kadar hoca kahrı çekeriz.
iyiymiş. Güzel günlerde kullanın.
..
Nasilsiniz kizlar?ya ben hastane cikisi begenemiyorum:)ayyy ne cok baktim ama yok icime sinen:)sanki ne ariyorsam:)
Biraz dolaştım, anne-bebek bakım çantası yerine ve accesorize deki bu çantada gözüm kaldı.Galiba bunu alıcam.
arkadaşlar park yatak için araştırma yapıyorum,,kraft marka güzel ama bence 350 tl çok fazla, ,ricco perlina diye bir marka nazar boncuklu cibinlikli yatak da dahil 195 tl, 60*120 ebatları alan, bilen, gören var mı,,yorumlarınızı bekliyorum,,kraft isim satıyor sanki ...
gunaydınn annelerr benı uyku tutmaddııı ayrıntılı ultrasonumm var saat 1o:2o dee sans dıleyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...![]()
Eki Görüntüle 415970
İçine bu organizer lardan alacağım. Yoksa bu normal kol çantası. Bebek çantası alsam 1 yıl sonra atacağım bir köşeye. Ben d eböyle bir şey alıp sonradan da değerlendirmek istiyorum.
gunaydınn annelerr benı uyku tutmaddııı ayrıntılı ultrasonumm var saat 1o:2o dee sans dıleyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...![]()
cnm memurlar alıo galıba maaslarını ama normal calısanlar almıo yanı ısyerının ınsıyatıfıne kalmıs ama cogu yer vermıo para bunun sonunda analık parası alıyosunmemurların maaşı kesilmiyor ki izinde.
maaşını almaya devam edeceksin diye biliyorum ben.
arkadaşların bahsettikleri durumlar ssk lı durumları