2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

pek aç kalmamaya çalışıyorum ama böyle aniden oluyo anlık ama korkuyorum bayılıvercem diye. gebelikte en iyisi düşük tansiyonmuş yaa şükür halimize. bugün hastanede kuzenim anlattı kendisi yenidoğan hemşiresi adın tüp bebekle hamile kalmış konyada yüksek tansiyon çıkmış ve yüksek tansiyon çıktığı için bebekleri 2 gün içinde almak zorundayız hayatınız tehlikeye giriyo demişler onşarda kalkıp ıspartaya gelmişler kadın daha 26 haftalık ikizlere hamileymiş gece ci sezeryana almışlar bi kız bi oğlan olmuş oğlan gece vefat etmiş kız hala yaşıyomuş ama ümit yok diyolar. işte bunların sebebi yüksek tansiyon ALLAHIM evlatlarımıza kavuştursun bizleri. tansiyonun iyisi düşük olanı gebelikte yani. ayy yaa çenem açılmış ama paylaşmak istiyorum gördüklerimi sizlerle kızlar affınıza sığınıyorum:26::26::26:

hadi ya :( allah göstermesin kimseye bu acıyı.

26 hftdan sonra canlılık oranı artıyormuş

Slm kizlar nasilsiniz?bugun bizim kucuk adamin besik uyku setini,hastane cikisini,mevlut smokinini emzigini aldim.alacaklarim bitti gibi sukur:)
yaww ne erkenii vallaa ben artık yoruluyorumm 7.8 ayda kendimi düşünemiyorum şimdi gezme şansım varken yaptım alışveirşimi ben bitirdim alışveriş faslını :D ufak tefek şeyler kaldı sadece

bizim da az kaldı alınacaklar. karyolaların yataklarıyla, pusetleri kaldı.

allah sağlıkla kucagımıza almak da nasip etsin
benim gittiğim özel hastanede ssk karsılamıyormus ayrıntılı ultrasonu , sanki keyfimizden yaptırıyoruz yani :47: şeker yüklemesınıde banada sağlık ocagı yapıyoruz demıstı, bugun yapmıyoruz dedı anlamadım yani neyseki bunlar son testler ...

ben de sordum , sağlık ocağı yapmıyormuş

ya ben ne biliyim şimdi Allah korusun bebiş iyice büyümeden çok birşey almak istemedim, birde ben kanama falan geçirdim ya hep korkuyordum birşey olacak diye ...
sen iyi yapmışsın valla, bende haziran sonu eminönüne gidip almayı düşünüyorum herbirşeyi. zaten oda takımımız, ayrıca park yatağımız, mama sandalyemiz, süt sağma makinemiz ablamdan geldi bize :1: onun oğluşundu hepsi şimdi o büyüyünce değişti herşeyi bize geldi :1:. kalan alınacakları da 1 günde hallederim topluca :1:

:) ne güzel. güle güle kullanın

deryack eshefle kıznıyorum kaynanangilleri:20:
bu ne yaaa,ne kadar düşüncesiz,anlamsız,insafsız hareket etmişler öyle yaa
valla bu iş birazda eşlerde bitiyor kocalar tepkiyi koyup,ortamı ayarlicak ezdirmicek karısını...:20:

Bu arada aldıklarınız çoook güzel,çantalar,patikler,beşikler hepsini gördüm ama alıntılıyamadım
insan herşeye heves ediyor benim bile daha evim,yerim belli değilken tutup bebek odası bakıyorum sanki şu an tek eksiğim o:9::9:

Kızlar yaa ne güzel hazırlıklarınızı yapıyosunuz
benim bebekim bi bilinmeze gelecek şimdi
evim bile hazır olmayacak doğduğunda
neyseki anacığım var gene onun evinde pırtlatıveririm ne yapalım içimde kalacak hali yok ya:9:

Cans arkadaşımız sessiz takipteymiş,özel mesaj atmış:49:
okuyosa katılsın,bekliyorum ve öpüyoruummmmmm
:54::54::54:

kızlaaarr ben geldımmm .......:3:ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. :nazar::nazar::nazar::nazar:doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene :52::52:

hayde gözün aydın olsun:):nazar:
:))) güven çok öenmli hayatmmmmm iyi yapmışsın inş. herşey güzeldirrr,
neyseki son testler bundna sonraa test yok :D diye biliyorum darısıda doğumlaırmızaa.

evet ya. bunu da atlattık mıydı testelere para harcamak yok :) oleyy
ay canım canımcımmm kış bebişi olduklaır için ben ayakları kapalı aldımm bir de 0-3 ay değil genelde 3-6 ay olaraak aldım hep ölçtüm üstte üste koydum aralarında 1-2 cm fark vardı o yüzden 3-6 ay aldım aldıklaırmı canım.
Ayaklı tulumlaırn çok kullanışlı olduğunu söyledi arkadaşım ilk aylar çok rahat oluyormuş ama komple çıtçıtlı almak lazımmış.:))

çıtçıtlı uzun kollu badiler ve tek altlar çok kullanılıyormuş, erkek bebişleri için özellikle tek alt çok olsun dedi arkadaş kombine kullanabilecğein alt üstler al dedi. Erkek bebişler altını kirletinceee bezindeki sırt boşuğundan neredeyse omuzlarına kadar pisleniyor dedi,bende birbiriyle kombine olacak şekilde alt üstler aldım canım.

ilk 3 ay için patikliler iyi oluyormuş. üşümüyorlarmış. ilk 3 ay için altları, patikli de aldım patiksiz de. çıtçıtlı tulum da.
hastane çıkışını da bi 10 lu bi de 5 li takım olarak aldım.
sonrası için alt üst kombinli takımlar aldım. patiksiz.
her ay için bol bol çıtçıtlı bady aldım uzun kollu.
içlerine de atlet tarzı çıtçıtlı bodyler aldım. mothercare. bi ürün alana ikincisi %50 olanlar var. düz beyaz atlet şekinde olanları 7 li paket. bu şekilde alınca tanesi 5,5 a filan geliyor. havuzlu handa da bahsettğim modelin iyisi 5 liraydı.
penye hırka ve yelek aldım bi kaç tane. annelerin yapacakları da var nasılsa

bi de elzem olanların haricinde birer kot ve kadife pantalon, salopet, gömlek, dışarıda giymeye mont aldım :) pabuç aldım:)

kızlar merhba,
biz de bugün şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlarını alamadım henüz ama yarın alıcam inşallah. bebeklerimin biri 770 gr diğeri 680 gr olmuş büyümüş meleklerimmmm

maşalah maşalah :) ben de salı günü gidicem. bakalım benimkiler ne alemdeler.
sağdakinin kavunu sevdiğini farkettim:1:
oyy anaaaam 3500 müüü ayy bayılıcam galibaa ayy çook pahalı yaa parayla dertleri ne anlamıyorum yaa

burası ist. 250 ye de sezeryan yapan yerler var. 10000 e de. iyi doktoru hastaneyi bulmak mesele :)
inanmıyorumyaaaaaaaaaa
çok çok ucuz fiyatlar
benim gittiğim hastande sezeyan 11bin tl benim özel sigortam var da ben sadece 4500 tl gibi bi rakam ödiycem ekstra çıkarmazlarsa
hangi hastane seniniki?

ha bi de biberonları, battaniyeleri, çarşafları var alınan:1:

sağlık ocağında bana d vitamın verdiler. damla şeklinde kullanılıyormuş. kullanan var mı?

Suksuk ben özelden msj atamıyorum benimde bilgilerimi tabloya ekler misin? Yaş 22 Boy 164 Kilo 75 Sat 17 aralık beklenen doğum tarih:30.09.2012 Bebişin cinsiyeti erkek Bu arada sat ile doğum tarihi uymuyor bende çünkü geç döllenme olmuş :)

selam kızlar biz geldik

bugün tetanoz aşısı oldum bende, daha önceden 2 dozum oldugu için sadece 1 doz olacak benimkisi...

Sağlık ocağında da kalp atışı dinleniyormuş hiç bilmiyordum kalp atışını dinledik güm güm gümletti valla :1: :nazar:

Şeker yüklemesi de yapıyorlarmış, boşa para vermicem özele gidip orada yaptırıcam valla

slm kızlat bizde bugün kızımla avmye gittik mağazalarda sezon sonu indirimlerine rastladım ve çok uyguna şeyler aldım kış bebekleri olacakları için kışlık ürünler çok uygundu mesela c&a dan iki tane montu 40 tlye aldım yani tanesi 20 lira:27: ama kendimi dünyanın en iyi işini yapmış gibi hissediyorum gidip görmenizi tavsiye ederim :52:

Kızlaaaarr napıyosunuz biriki gündür pek takip edemiyorum ders çalışmaya yoğunlaştım. (kpss) dualarınız benimle olsun nolur artık bu sene kazanmak zorundayım. Herkes iyidir umarım. Biz iyi sayılırız. Ama buara uykuya daha çok düştüm. Napıcam bilmem.

kızlaaarr ben geldımmm .......:3:ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. :nazar::nazar::nazar::nazar:doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene :52::52:[/QUO

Maşallahhh canımmmmm kızçeneee:nazar::nazar::nazar: buarada ben de özel msj yazamıyorum güzelim o yüzden bilgilerimi burdan yazim SAT:21 aralık beklenen doğum tarihi 26 eylül Boy 1.65 kilo 86 :26:şişko bi anneyim yani :( ilk bebeğim erkek ve adı da Tuğra olacak inşallah bu arada Ankaradayım. eklersen listeye çok sevinirim. şimdiden teşekkürlerrr:21::21:

kızlaaarr ben geldımmm .......:3:ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. :nazar::nazar::nazar::nazar:doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene :52::52:
canım maşallah bebişineeeeee
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindmmmm

kızlar merhba,
biz de bugün şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlarını alamadım henüz ama yarın alıcam inşallah. bebeklerimin biri 770 gr diğeri 680 gr olmuş büyümüş meleklerimmmm
amanda amannnnnnn
maşallah bıdıklara annnesiiiiii
umarım sonuçlarda iii çıkarrrr

Kızlaaaarr napıyosunuz biriki gündür pek takip edemiyorum ders çalışmaya yoğunlaştım. (kpss) dualarınız benimle olsun nolur artık bu sene kazanmak zorundayım. Herkes iyidir umarım. Biz iyi sayılırız. Ama buara uykuya daha çok düştüm. Napıcam bilmem.

canım hayırlısıyla umarım bu sene olur,bebiş uğurlu gelir
dualarımız seninleeeeeeeee
biz iyiyz bu aradaaaaaaaaa
tepişip duruyozzzzz teyzesiiiiii

iyi geceler... gecmisi okuyamadim simdi okumaya calisacagim. sanirim hala alisverise baslamamis bile olan birtek ben kaldim. puuuufff.

bence de doktor var doktor var. özel ya da devlet, iyisine rastlamak şans.

evet kesinlikle öyle, çok yakın bir arkadaşım anlattı bir tanıdığı özelde spiral taktırmış, sonra çok kanaması olmuş, doktoru arayıp çok kanamam var demiş, doktorda olur öyle spiral yerleşiyodur falan demiş, sonra kadın içi rahat etmeyip başka doktora gidince, aslında hamile olduğunu, spirali takan doktorun bunu fark etmeyip takarak, bebeğini düşürmesine sebep olduğunu öğrenmiş.Birde böyle doktorlar var yani,,,,

ha bi de biberonları, battaniyeleri, çarşafları var alınan:1:

sağlık ocağında bana d vitamın verdiler. damla şeklinde kullanılıyormuş. kullanan var mı?

bana vermediler canım, benim doktorum ilaç yanlısı değil hiç. doğal şeylerden vitamin al diyor hep, ancak rahatsızlık duyarsam söylüyorum o zaman şunu bunu al diyor.

iyi geceler... gecmisi okuyamadim simdi okumaya calisacagim. sanirim hala alisverise baslamamis bile olan birtek ben kaldim. puuuufff.

bir de ben varım. hala tek bi donu bile yok:1:
kardeşim abla sen bu çocuğu çarşafa mı dolayacaksın dedi en son:9:
6.ayı bekliyodum, şimdi de taşınma işimiz çıktı onu bekliyorum

Sibel telden giriyorum simdi yazayim cevap ben kizimda tulum yada 5 li hastane cikisi cok kullandim ama benden de kaynaklaniyor ayri Ayri sevmiyorum takim olmali hersey gibi takintim vardi.ayri tek patikli yada tek ust almadim ben aldiysamda 2 yi gecmemistir.3 aydan sonra ben pantolon gomlek turude cok giydirdim dis kiyfet yani.bant cok almistim kulotlu corp.adidasin bebe patigi kizimda bunlari cok kullandim.bunada 10 lu hast.cikisi.2 tane 5 li hastane cikisi.5 tulum.3 hirka 2 suveter 2 pantolon1 tisort aldim:)artik pek lmam yada cok begenirsem alirim.

Son düzenleme:
slm kızlat bizde bugün kızımla avmye gittik mağazalarda sezon sonu indirimlerine rastladım ve çok uyguna şeyler aldım kış bebekleri olacakları için kışlık ürünler çok uygundu mesela c&a dan iki tane montu 40 tlye aldım yani tanesi 20 lira:27: ama kendimi dünyanın en iyi işini yapmış gibi hissediyorum gidip görmenizi tavsiye ederim :52:

aynen ben de indirimleri takip etmekten bi hal oldum :) aldıklarım nerdeyse yarısından çogu sezon sonu indirimleri. kışın da yazlıklarını alırız :)
evet kesinlikle öyle, çok yakın bir arkadaşım anlattı bir tanıdığı özelde spiral taktırmış, sonra çok kanaması olmuş, doktoru arayıp çok kanamam var demiş, doktorda olur öyle spiral yerleşiyodur falan demiş, sonra kadın içi rahat etmeyip başka doktora gidince, aslında hamile olduğunu, spirali takan doktorun bunu fark etmeyip takarak, bebeğini düşürmesine sebep olduğunu öğrenmiş.Birde böyle doktorlar var yani,,,,

bana vermediler canım, benim doktorum ilaç yanlısı değil hiç. doğal şeylerden vitamin al diyor hep, ancak rahatsızlık duyarsam söylüyorum o zaman şunu bunu al diyor.

benim kullandıgım ilaçları görsen :) teyzeler gibi bi torba ilaçla geziiyorum

sen de ucundan başla artık :) dadına varınca bırakamayacaksın inan :)) mothercare in bu ayki indirimleri de işe yarardı. tulumlar, patikli altlar, hastane çıkışı gibi takımlar, hırkalar filan vardı. benim hırkalar da 20 ye gelmiş oldu. ikili üst aldım, onların da tanesi 10 a gelmiş oldu

Back
X