Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm yatsammda gecmıo dun annemde kaldım okdr cok agrım vardıkı annem hemn anlıo goturelım doktota dedı yok gecer dedım dıkkat et kndne dıo hıc bı iş yptrmadı bana bende yattgm yerden kzımın yelegını ordum arka tarafı kaldı:)))bugun abımde gelıo askerden yıne annemdeyımm:))
kızlarrr bu şeker yüklemesinden önce 3 gün tatlı pehrizine giriyormusunuzzzz ben iki günür tatlı ymeiyorum çayımdaki şeker ve meyvedeki hariç
yarın yüklemem vardaaaa birde benim hem annemde hem babamdaa var şekerr iyice tırsıyorum eşimin aileisnde yok ama benim ailemde şeker ırsi Allahım inş. temiz çıkar.
selam herkese şimdi dr.dan geliyorum..ayrıntılıya girdim,çok şükür herşey yolundaama amniyo sıvısı biraz az çıktı bol su iç dedi dr..patlıcam artık su içmekten
kızımız gayet iyi görünüyodu,sonlara doğru yüzünü kapattı ama olsun..sağ kalçam çok feci kasılıyo dedim dr. uma magnezyum verdi..15 gün sonra istersen bi daha gel bebeğin suyuna bakalım dedi..180 TL verdim geldim
![]()
![]()
kızlar az once hazıran annelerının topıgındeydım cokmeraklıyım yaa dogumlarına azkaldı napıolar dıe bıbaktım cıktım :)) aralarından bırı dogum yapmıss ılk bebegııı olmuss topıgınnn.. duygulandım acaba bızımde ılk bebegımız kımm olucakk( ogunler hemen gelsınn.. bebek odalarını kıyafetlerını paylasmıslarr cok gusel olmuss cok begendım :)) arada bakıyorum ole nevarneyok yoklamaa yapıom :)) hehehe[/QUOT
suksuk aynı seyı dunde ben yaptım.cok heyecanlandım .topıgımız ılk bebegı kım olur bılmıyorum ama.ben sonunculardan olucam sanırım.
ama çokta okuyamıyorum dıger topıklerı dogumla ılgılı kotu bı seye denk gelırımde stres yaparım dıye
:18:
selam herkese şimdi dr.dan geliyorum..ayrıntılıya girdim,çok şükür herşey yolundaama amniyo sıvısı biraz az çıktı bol su iç dedi dr..patlıcam artık su içmekten
kızımız gayet iyi görünüyodu,sonlara doğru yüzünü kapattı ama olsun..sağ kalçam çok feci kasılıyo dedim dr. uma magnezyum verdi..15 gün sonra istersen bi daha gel bebeğin suyuna bakalım dedi..180 TL verdim geldim
![]()
![]()
ya bende buna takılmış durumdayım deli gibi su içiyorum 3 lt yi bile geçiyo bazen hala su az su iç dedikleri zaman deliriyorumne güzel ayrıntılıyı sende atlattınsuyun az dediyse kendini fazla yorma dinlenerek ve su içerek düzeliyormuş su olayı.
ya bende buna takılmış durumdayım deli gibi su içiyorum 3 lt yi bile geçiyo bazen hala su az su iç dedikleri zaman deliriyorumdaha ne yapmak gerekiyo anlamadımki..
selam kızlar dün kuzenim kuran okutuyordu oraya gittik kızımla ohh prensesler gibi ağırlandık valla hamiş olmak çok güzel :)) yaaa herkez karnın çok ufak duruyor bebiş nasıl gelişimi normalmi diyip durdular sinir oldum en son ayrıntılıya gittiğimde herşey yolundaydı acaba büyümedimi bebişim kafama takıldı dr gitsem daha erken randevuma 2 hafta var ama çok sıkıldım ya bişey varsa diye poooffff
buarada şükriyecim haziranın ilk haftası zonguldağa geliyorum kız görüşelim mi:)) görümcemin kızı oraya gelin gidiyor düğüne geliyoruz tam olarak neresinde bilmiyorum ama öğrenince sölerim.
yaa yemek yemekten hiç zevk almıyorum alanlarıda çok kıskanıyorum kuzularınıza yarasın kızlar sizede afiyet bal şeker olsun ben zorla yiyorum içim almıyor resmen(
ablamın komşusu doğum yaptı biz bugünde bebek görmeye gidiyoruz kızımla geziyoruz ana kız hadi görüşürüz öptüm hepinizi![]()
selam herkeze nasılsınız benim paşa dün tekmeler üstüne tekmeler attıda durdu şimdiden uyutmamaya başladı dönmelerini hissediyorum asiyiz biraz çok sert bir hışımla durdugu yerden dönüş yapıyo sanırm şimdiden canımı yakmya başladı şuan uyuyor ee sabaha kadar tepindi yorgun düştü paşa :)
kızlar az once hazıran annelerının topıgındeydım cokmeraklıyım yaa dogumlarına azkaldı napıolar dıe bıbaktım cıktım :)) aralarından bırı dogum yapmıss ılk bebegııı olmuss topıgınnn.. duygulandım acaba bızımde ılk bebegımız kımm olucakk( ogunler hemen gelsınn.. bebek odalarını kıyafetlerını paylasmıslarr cok gusel olmuss cok begendım :)) arada bakıyorum ole nevarneyok yoklamaa yapıom :)) hehehe[/QUOT
suksuk aynı seyı dunde ben yaptım.cok heyecanlandım .topıgımız ılk bebegı kım olur bılmıyorum ama.ben sonunculardan olucam sanırım.
ama çokta okuyamıyorum dıger topıklerı dogumla ılgılı kotu bı seye denk gelırımde stres yaparım dıye
bende çok korkuyorum kötü birşey okurum yada duyarım diye.geçtiğimiz 3 gün eşimin işi yoğundu gece mesaileri vardı o yüzden ben 3 gün annemlerde kaldım.annemin komşularından birtanesi ayak üzeri anlattı: binadakilerden birinin gelininin sancısı tutmuş aniden 5 aylık bebeği doğum yapmış.bebek doğduğunda canlıymış.sonra ölmüş filan.okadar etkilendimki annemlere çıktım dedim böyle böyle olmuş.annem çok sinirlendi kim anlattı hemen diye.meğerse annemlerde biliyorlarmış ama ben etkilenmeyim diye saklamışlar.aman dikkat edelim kızlar iş güç herşey boş.önemli olan bebek.sakın yormayalım kendimizi.
yaramazz bıdık:)) tekmelesin tekmelesin benim çok hoşuma gidiyorr herşey yolunda olduğunu hissediyorum öyle olunca:)
bende geceleri artık uyuyamıyorum sürekli kalkıyorum bıdıkk rahat vermiyorrr şiştim iice3 ay nasıl geçecek bilmiyorum
bende çok korkuyorum kötü birşey okurum yada duyarım diye.geçtiğimiz 3 gün eşimin işi yoğundu gece mesaileri vardı o yüzden ben 3 gün annemlerde kaldım.annemin komşularından birtanesi ayak üzeri anlattı: binadakilerden birinin gelininin sancısı tutmuş aniden 5 aylık bebeği doğum yapmış.bebek doğduğunda canlıymış.sonra ölmüş filan.okadar etkilendimki annemlere çıktım dedim böyle böyle olmuş.annem çok sinirlendi kim anlattı hemen diye.meğerse annemlerde biliyorlarmış ama ben etkilenmeyim diye saklamışlar.aman dikkat edelim kızlar iş güç herşey boş.önemli olan bebek.sakın yormayalım kendimizi.