yok canım yaaa... Neden bu kadar abartmışlar anlamadım. orada olan her yerde var. nakit karttan alışveriş yok, pazarlık yok, kredi kartınına taksit falan teklifte etmedim zaten eminönü olunca. her yerde her yerde gördüğüm şeylerin aynıları var. Basma kalıp alışveriş dayatmaları falan, çok sinir oldum çok.
Sade düz bir gecelik aradım durdum onlarca dükkandan yok işte yok. Heryerdeki, ucuz kombinezon dantellerinden koymuşlar veya heryerdeki sevimlilik için sevimsizleşmiş baskılılardan koymuşlar. Bebeğe basic, düz renk, o da beyaz:) bodyler aldım. Annemle gitmem işe yaradı ilk doğduğunda nasıl giyer falan onları söyledi anlattı, gösterdi. C&A, lcw, wenice falan fiyatla da, modellerle de yarışır yani.. Taşımaya değmez dedim almadım bir çok şeyi. Eşim almanya daydı zaten, emzik biberon, göğüs koruyucular, biberon yedeklerini, kremler, şampuanları hep ona sipariş vermiştim o almış.. Annem yorganlarını, yastıklarını, nevresim takımlarını ve sepet beşiğini yapmış. ben ilk ay giysilerini falan alıyordum buradan beğendikçe. Bakınca aslında bebek arabası hariç bir eksiğimiz yok. Evde oda açmayacağımız için bir sürü şeyden yırttık ama bizim düzenleme ve boya işlerimiz var küçük küçük, o kadar:):):)