• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:28:

alıntı ile cavpla butonun hemen yanındaki butna tıklarsan birden fazla fazla mesaj seçip cevap yazabilirsin aynı anda :)

deneyeyim olmuş mu :))

Benim göbekte fena değil tabii, bu ayki fotomu çekip eklerim bu hafta sonu...

yaa bu arada benim oğlan mesanemi aldı eline top niyetine antremanlara başladı galiba.... habire mesaneme tekme atıyor. 5 dk da bir tuvaletteyim...

tuvalet olayı bende de çok sık özellikle derslerde kendimi tutamıycak gibi oluyorum bazen..
hareket hissediyorum ama tekme hissedemiyorum ben ya o çok sık tekme atmıyor ya da bende bir kabiliyetsizlik var bu konuda. :(

tuvalet olayı bende de çok sık özellikle derslerde kendimi tutamıycak gibi oluyorum bazen..
hareket hissediyorum ama tekme hissedemiyorum ben ya o çok sık tekme atmıyor ya da bende bir kabiliyetsizlik var bu konuda. :(

olmuş olmuş :)

sen de mi öğretmensin :) ben de sık sık dersten çıkp wc ye gidiyorum

teşekkürler :))

tekrar ekledim.

ben de sık sık wc deyim:)

oyle tatli cikmissiniz ki...elleriniz hic ayrilmasin...
anchusa kolay geldin, sen cok guclu birine benziyorsun, hepsini halledersin... ben de agustos'da mufettislik sinavina girecegim, yazili ve sozlu, bizdeki diliyle ustalik. gecebilirsem eger super olacak, sadece basmufettis ve genel mudur patronum olacak. artan maas da cabasi...sozlu esnasinda dogurmazsam iyi...

bazı arkadaşlar çok geç bazıları çok erken hissetti. Göbek kısmındaki dokularla, kilonla, bebeğin kas gelişimiyle ya da tembelliğiyle alakalı.. 2. hamileliğini yaşayanlar ve spor geçmişi olup ta göbeği kaslı olanlar sanırım daha erken hissediyor.

anchusa kolay geldin, sen cok guclu birine benziyorsun, hepsini halledersin... ben de agustos'da mufettislik sinavina girecegim, yazili ve sozlu, bizdeki diliyle ustalik. gecebilirsem eger super olacak, sadece basmufettis ve genel mudur patronum olacak. artan maas da cabasi...sozlu esnasinda dogurmazsam iyi...

amin :) teşekkürler

kolay gelsin sana da

çok güzel işeyler vaaaaaaaaaaarrrrr...................
değil mi??
Çok üstüme gelirlerse sınavda, ya "ay bayılıyorum" ya da "ay galiba doğuruyorum" numarası yapmayı planlıyorum etlidolma... :) Savunmam olacak ta...Bir de Türkiyede de değil. Gerçekten oralarda doğurursam naparım bilmem..Uçak erken doğumu tetikliyor çünkü..
kızlar hepinize iii geceler......
aşı baya bi çarptı beni.dayanamıyrmm
geçmiş olsun .iyi geceler..
deno kids i hiç bilmiyordum tüm ürünleri çok güzel görünüyor çok da şirinler.
oda yapacaklar için çok güzel bir link
ben de oda yapmayacaktım ama oda takımı falan etrafımızdaki insanlardan gelince ee buna bari bir perde, bir halı alalım moduna girdik eşimle...Yoksa bir park yatarkla idare etmeyi planlıyordum.

değil mi??

Çok üstüme gelirlerse sınavda, ya "ay bayılıyorum" ya da "ay galiba doğuruyorum" numarası yapmayı planlıyorum etlidolma... :) Savunmam olacak ta...Bir de Türkiyede de değil. Gerçekten oralarda doğurursam naparım bilmem..Uçak erken doğumu tetikliyor çünkü..

ben de oda yapmayacaktım ama oda takımı falan etrafımızdaki insanlardan gelince ee buna bari bir perde, bir halı alalım moduna girdik eşimle...Yoksa bir park yatarkla idare etmeyi planlıyordum.

çok güzel şeyler varmış deno da:)

ben de kaçar kızlar. ii geceler

değil mi??

hic dert etme...7 aylikken Amerika'ya gidip doguruyor ya herkes...ki senin daha yakin yerde...cok spor yaptim demistin, onun faydasini goreceksin bence, rahim kaslari ve kasik bolgesi gucludur senin...

Back
X