Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göbekte fena değil tabii, bu ayki fotomu çekip eklerim bu hafta sonu...
yaa bu arada benim oğlan mesanemi aldı eline top niyetine antremanlara başladı galiba.... habire mesaneme tekme atıyor. 5 dk da bir tuvaletteyim...
alıntı ile cavpla butonun hemen yanındaki butna tıklarsan birden fazla fazla mesaj seçip cevap yazabilirsin aynı anda :)
Benim göbekte fena değil tabii, bu ayki fotomu çekip eklerim bu hafta sonu...
yaa bu arada benim oğlan mesanemi aldı eline top niyetine antremanlara başladı galiba.... habire mesaneme tekme atıyor. 5 dk da bir tuvaletteyim...
benim gibi perde arayışındaki arkadaşlar.. netten denokids e de bakın...
deneyeyim olmuş mu :))
tuvalet olayı bende de çok sık özellikle derslerde kendimi tutamıycak gibi oluyorum bazen..
hareket hissediyorum ama tekme hissedemiyorum ben ya o çok sık tekme atmıyor ya da bende bir kabiliyetsizlik var bu konuda.![]()
teşekkürler :))
tekrar ekledim.
ben de sık sık wc deyim:)
deneyeyim olmuş mu :))
tuvalet olayı bende de çok sık özellikle derslerde kendimi tutamıycak gibi oluyorum bazen..
hareket hissediyorum ama tekme hissedemiyorum ben ya o çok sık tekme atmıyor ya da bende bir kabiliyetsizlik var bu konuda.![]()
oyle tatli cikmissiniz ki...elleriniz hic ayrilmasin...
anchusa kolay geldin, sen cok guclu birine benziyorsun, hepsini halledersin... ben de agustos'da mufettislik sinavina girecegim, yazili ve sozlu, bizdeki diliyle ustalik. gecebilirsem eger super olacak, sadece basmufettis ve genel mudur patronum olacak. artan maas da cabasi...sozlu esnasinda dogurmazsam iyi...
........................................................
kızlar hepinize iii geceler......
aşı baya bi çarptı beni.dayanamıyrmm
değil mi??çok güzel işeyler vaaaaaaaaaaarrrrr...................
Çok üstüme gelirlerse sınavda, ya "ay bayılıyorum" ya da "ay galiba doğuruyorum" numarası yapmayı planlıyorum etlidolma... :) Savunmam olacak ta...Bir de Türkiyede de değil. Gerçekten oralarda doğurursam naparım bilmem..Uçak erken doğumu tetikliyor çünkü..oyle tatli cikmissiniz ki...elleriniz hic ayrilmasin...
anchusa kolay geldin, sen cok guclu birine benziyorsun, hepsini halledersin... ben de agustos'da mufettislik sinavina girecegim, yazili ve sozlu, bizdeki diliyle ustalik. gecebilirsem eger super olacak, sadece basmufettis ve genel mudur patronum olacak. artan maas da cabasi...sozlu esnasinda dogurmazsam iyi...
geçmiş olsun .iyi geceler..kızlar hepinize iii geceler......
aşı baya bi çarptı beni.dayanamıyrmm
ben de oda yapmayacaktım ama oda takımı falan etrafımızdaki insanlardan gelince ee buna bari bir perde, bir halı alalım moduna girdik eşimle...Yoksa bir park yatarkla idare etmeyi planlıyordum.deno kids i hiç bilmiyordum tüm ürünleri çok güzel görünüyor çok da şirinler.
oda yapacaklar için çok güzel bir link
değil mi??
Çok üstüme gelirlerse sınavda, ya "ay bayılıyorum" ya da "ay galiba doğuruyorum" numarası yapmayı planlıyorum etlidolma... :) Savunmam olacak ta...Bir de Türkiyede de değil. Gerçekten oralarda doğurursam naparım bilmem..Uçak erken doğumu tetikliyor çünkü..
geçmiş olsun .iyi geceler..
ben de oda yapmayacaktım ama oda takımı falan etrafımızdaki insanlardan gelince ee buna bari bir perde, bir halı alalım moduna girdik eşimle...Yoksa bir park yatarkla idare etmeyi planlıyordum.
değil mi??
Çok üstüme gelirlerse sınavda, ya "ay bayılıyorum" ya da "ay galiba doğuruyorum" numarası yapmayı planlıyorum etlidolma... :) Savunmam olacak ta...Bir de Türkiyede de değil. Gerçekten oralarda doğurursam naparım bilmem..Uçak erken doğumu tetikliyor çünkü..
geçmiş olsun .iyi geceler..
ben de oda yapmayacaktım ama oda takımı falan etrafımızdaki insanlardan gelince ee buna bari bir perde, bir halı alalım moduna girdik eşimle...Yoksa bir park yatarkla idare etmeyi planlıyordum.