• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım yaaa öyle deyip bizi de korkutmasan :43: benim ablamda genel anestezi ile sezeryan oldu , gayette az acı ile atlattı, ayrıca kuzenimde epidural sezeryan yaptı, kesinlikle çok memnun ve 100 kere daha doğursam yine aynısını yapardım dedi. çünkü genel sezeryandan uyandıktan sonra ameliyat yerinin ağrısını ister istemez yaşıyormuşsun ama epidural sezeryanda , doğumdan çıktıktan sonra yaklaşık 2-3 saat daha belden aşağı kısmın uyuşuk kaldığı için ameliyat yarasının en ağrılı dönemlerini hissetmiyormuşsun , acıyı hissetmediğin içinde rahatça bebeğini emzirip ilgilenebiliyormuşsun. bunları duyunca ben epidural yapmaya karar verdim ama tabi ki o an ki heyecanıma bağlı ....

ne alaka korkutma deil ben kendi korkumu söyledim kızımdada ilk hamileiğim ve ilk sezeryanımdı ve 3 ay öncesinden korkum tekrar başlamıştı ben sezeryan oldum 3 gün eve geldim ve akşamı zeytinburnu olivyumda gezdim kızım sarılıktan küvezde kaldı emzirmek için sürekli hatanedeydim çok şükür doktorum iyi deil mükemmel birisi ağrısız bir sezeryan geçirdim yinede öyle geçiricem benim korkum canımcım ameliyat olmak bayılmak bademcik ameliyatı olucan deseler strere girerdim yinede okiş

Ilac icmeyerek sdece kendine eziyet ediyorsun hic bir zarari yok rennie ve gvisconun.olssa kizima olurdu 10 gunde 7 sise bittigini biliyorum.yanma oluncada suan gunde 3 tablet cignedigim bile oluyor..bile bile cekmek bana cok nlamsiz geliyor:)

canım ben şimdiye kadar çok ilaç içmek zorunda kaldım, en baştan beri bulantıydı, kanamaydı, düşük riskiydi, boğaz enfeksiyonuydu derken çok ilaç içtim:18: o nedenle dayanabildiğim durumlarda içmemeye çalışıyorum , eğer çok zorlanırsam içeceğim mecburen tabi ...

off kızlar artık yavaş yavaş bana sezeryan korkusu geldi 2.ci kez olduğu için başıma neler geldiğini bildiğim için dahada korkmaya başladım doktorumla konuşucam ameliyathaneye girmeden beni bayıltsın oraları görmek üzerime örtüleri sürekli örtmelerini vücuduma ilaç sürmelerini bip bip sesleri dymak istemiyorum epidural zaten yaptrmazdım doktorumda epidurala karşı epidual bana entelik gibi geliyor eskiden epiduralmi varmış hemde çok tehlikeli felç olma riski varmış yada doğumdan sonra geçmesi zor olan şiddetli bel ağrıları baş ağrıları en iyi hastaneler doğum yapan arkdlarımdan biliyorum birini kaan kocatepe yaptı ameliyatını bel fıtık oldu kız of offff

canım bence burada kotu orneklerı konusmayalım.aldıklarımızı paylaşmak , doktordan gelınce ıyı haberlerımızı duymak hepımıze ıyı gelıyor ama ınan boyle konular en azından benı kotu yonde etkılıyor.sonucta cogumuzun ılk gebelıgı .ınan senden dahada telaslıyız.ama su asamada dedıklerını dusunmek bızı ve en onemlısı bebegımızı strese sokmaktan baska bır ıse yaramaz.
cok dusunup stes yapsakta , o gune kadar hıc dusunmesekte aynı seylereı yasayacagız.o yuzden ben o gune kadar boyle hıkayeler okumamayı secıyorum.
ve forum bana gercekten ıyı gelen bır yer ..ama artık kım ne yazmıstır, moralım bozulur mu dıyerek korkarak gırmek ıstemem

elestırımı asla kısısel algılama.belkı sadece bende boyle dusunuyor olabılırım.çunku 2 yıl panık atak tedavısı gordum ve tup bebek yontemı ıle hamıle kaldım ve 2 ayım kanamalı oldugu ıcın yatarak gectı.kısacası ben hızlı kosup yolun yarısında yorulanlardanım ve dogumdan gercekten tırsıyorumama bır gun ne olsa katlanırım dıye dusunmek ıstıyorum.ve o yuzden sadece o gun dusunmek ıstıyorum...nıyetım senı elestırmek degıl .

ne alaka korkutma deil ben kendi korkumu söyledim kızımdada ilk hamileiğim ve ilk sezeryanımdı ve 3 ay öncesinden korkum tekrar başlamıştı ben sezeryan oldum 3 gün eve geldim ve akşamı zeytinburnu olivyumda gezdim kızım sarılıktan küvezde kaldı emzirmek için sürekli hatanedeydim çok şükür doktorum iyi deil mükemmel birisi ağrısız bir sezeryan geçirdim yinede öyle geçiricem benim korkum canımcım ameliyat olmak bayılmak bademcik ameliyatı olucan deseler strere girerdim yinede okiş

korkutmak için söylüyorsun demiyorum canım :1: sadece olumsuz birşeyleri anlatınca insan ister istemez etkileniyor, ben mesela hiç ameliyathaneye girmedim ve nasıl bir yer olduğunu neler yaptıklarını hiç bilmiyorum, şimdi sen böyle , beni ameliyathaneye girmeden bayıltsınlar falan deyince, kendi kendime acaba ne oluyor ki ameliyathanede diye düşünüyorum ister istemez:43: yoksa doğum korkusu hepimizde var şu anda, tabi ki paylaşacağız birbirimizle ve birlikte atlatmaya çalışacağız, sende beni yanlış anlama sakın :54:

kızlar bebek bakım çantam geldi.. çok beğendim resimde küçük gözüküyodu ama açtığımda istediğimden de büyük olduğunu gördüm:21:
güle güle kullan canım.....beğenmene sevindim....
markası ne ,nerden aldın canım,sakıncası yoksa paylaşırmısın bizimle?????

kızlar ya midem çok kötü bugün yine kustum benim gibi olan var mı aranızda:2:
çok geçmiş olsunnnn....umarım kısa zamanda toparlanırsın.....
benim bulantılar 13. haftada bitti maşallah diyeym o zamandan beri yokk...........

selam kızlar,

geçmişi okudum herkes iyi sanırım :nazar: bizde iyiyiz ama ufak tefek sıkıntılar var tabi. 1. artık çok çabuk yorulmaya başladım,azcık iş yapsam ter basıyor , nefes nefese kalıyorum. 2. de mide yanmalarım başladı, hatta bütün yemek borum ve genzim cayır cayır yanıyor. ilaç içmek istemiyorum ama sakız çiğnemek bir nebze iyi geliyor. Yarında ayrıntılı ultrasona gireceğiz, çooooook heyecanlıyım :1: bu gece uyuyamam artık çok özledim oğlumu :emir_bebek: bizde haberler bu şekilde :34:
hadi bakalım, iyi haberlerle dönmeni bekliyrz annesi......
heyecan yapma tatlım yaaaa,taniyonun bile yükselir..benim öyle oluyodu.....
bebişimin tekmelerini hissetmeye başladığımdan beri Dr. artık çok rahat gidiyrmmmm....
mide yanması için bana Rennie vermişti Dr. hiç bi zararı yok ,eziyet etme bence kendine yanmaya başladığında ınu kullannn

Selam kızlar, aranızda göbek deliği acıyan var mı ya?Benim bu aralar hareket edince,gerinince falan baya acıyor.

bazen canım acıyooooooo
ama çok gerilme oluyoo göbek deliğim etrafında,hemen bebe yağı veya yağlı krem sürüyrm..
Hıı bide kaşıntı oluyo bende uyuz gibi göbişimi kaşıyrmmmmm

korkutmak için söylüyorsun demiyorum canım :1: sadece olumsuz birşeyleri anlatınca insan ister istemez etkileniyor, ben mesela hiç ameliyathaneye girmedim ve nasıl bir yer olduğunu neler yaptıklarını hiç bilmiyorum, şimdi sen böyle , beni ameliyathaneye girmeden bayıltsınlar falan deyince, kendi kendime acaba ne oluyor ki ameliyathanede diye düşünüyorum ister istemez:43: yoksa doğum korkusu hepimizde var şu anda, tabi ki paylaşacağız birbirimizle ve birlikte atlatmaya çalışacağız, sende beni yanlış anlama sakın :54:

Evet anestezı korkusu bende de var.15 dk lık yumurta toplama ıcın 15 gun uyumadım korkudan.ve doktoruma rıca ettım daha odadayken bayılttılar benı.ama sezeryanda boyle bır luksumuz yok.cunku amac bebgın en az sure narkoza tabı olması...

bence daha sımdıden dusunmeyelım bunlarııııı.başa gelınce Allah kolaylıgını verıyo.ben ıgneden tırsardım.23 aralıktan bu yana 100 u askın ıgne vuruldum...dusuk tehlıkesı oldugunda dıkın gıtmesın dıye yalvardım.demem o kı o heyecanla olur bıterrrrr

ben olumsuz bişi anlatmadım sezeryandan korkuyorum korkumu yazdım bunu yazdım epidural la olucaK olanlarıda tecrübeli bir anne olarak olumsuz olanları yazdımki yaptıracaklar tekrardan düşünsün diye hani bebek kıyafetlerinde organikmi alalım almayalımı paylaşımlar oluyor ya buda bir paylaşım burda ay midem yanmaya başladı çıkarıyorum sürekli deyipte benim midem bulanıp çıkardığımda çok oldu eleştirimi ben bunu eleiştiri olarak almadım cnm rahat ol sezeryanı ben doğum olarak görmüyorum AMELİYAT AMELİYAT AMELİYAT 3 ay sonra başımıza neler geleceği belli iyi yada kötü polyanacılık oynamanın anlamı yok sonundada dünya tatlıları meleklerimizi kucaüğımıza alıcaz en önemlisi bu zaten

aman takma kafana ya bende 6-7 kilo falan aldım napalım veririz artık herkesin bünyesi bir değil... ne bilim doktora gitmek stres unsuru benim için ya kötü birşey derse diye düşünmekten kendimi alamıyorum:((( panik atak rahatsızlığım var gerçi benim o tetikliyor sanırım:(((( Allah ın izniyle bebişlerimize kucağımıza bir alsak inşallah onların yaptıklarını konuşmayı nasip eder Allah ım burda:))) haberleri ileticem çok öptümmmmm.....

Yo takmıyorum artık alıştım tombililiğime :) Kötü düşündükçe bebekte stres oluyor doğduğunda stresli bir bebiş istemezsin di mi kuzum :) Allahın izniyle sağsalim alacağız kucağımız minnaklarımızı korkma bu kadar :)

kızlar bebek bakım çantam geldi.. çok beğendim resimde küçük gözüküyodu ama açtığımda istediğimden de büyük olduğunu gördüm:21:
Güle güle kullan canım bende kocaman bi çanta almak istiyorum hem şık olsun hem kullanışlı olsun istiyorum dışardada rahat kullanabilmek için öyle bebekli süslü sevmiyorum. Güle güle kullanının bebişinle :)

kızlarrrr 21. hafta kaç aya denk geliyo yaaa???

5. ayın bitmiş oluyor canımmm :)

:)ben çok detaycı biride değilim ayrıntılar sıkıyor beni yaaa en güzeli lokum:DDD hastane odası falanda süsletmeyeceğim:D içimden gelmiyor hahaha
sein vamrı öyle bir isteğin

Ne güzel ya ben çok detaycıyım her şey olacak ama güzel olacak diyorum uf bu da yoruyor beni tabi :)
Bende mi lokum dağıtsam ki ama etrafımda bebek şekeri yaptığımı bileneler var yapmazsam beceremedi diycekler olmaz ben örmeye devam edeyim en iyisi :)

selam kızlar,

geçmişi okudum herkes iyi sanırım :nazar: bizde iyiyiz ama ufak tefek sıkıntılar var tabi. 1. artık çok çabuk yorulmaya başladım,azcık iş yapsam ter basıyor , nefes nefese kalıyorum. 2. de mide yanmalarım başladı, hatta bütün yemek borum ve genzim cayır cayır yanıyor. ilaç içmek istemiyorum ama sakız çiğnemek bir nebze iyi geliyor. Yarında ayrıntılı ultrasona gireceğiz, çooooook heyecanlıyım :1: bu gece uyuyamam artık çok özledim oğlumu :emir_bebek: bizde haberler bu şekilde :34:

O yorgunluklar bende hiç geçmedi cannım evden çarşıya gitmek için çıktığımda otobüse binene kadar bile canım çıkıyor. Artık çok iş yapmak yok az az yapmalıyız bende pis bir huy var istiyorum ki başladım mı hepsi bitsin ama artık yemiyor tıkanıp kalıyorum. Dün benimde yemek boruma ekmek tıkanır gibi oldu afedersiniz öğürdüm geçmedi soda içtim yok boğulacak gibi oldum anlamadım niye öyle oldu bundan sonra bebişler büyüyor herhalde sıkıntı veriyolar mideye doğru.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşaallah canım :)

off kızlar artık yavaş yavaş bana sezeryan korkusu geldi 2.ci kez olduğu için başıma neler geldiğini bildiğim için dahada korkmaya başladım doktorumla konuşucam ameliyathaneye girmeden beni bayıltsın oraları görmek üzerime örtüleri sürekli örtmelerini vücuduma ilaç sürmelerini bip bip sesleri dymak istemiyorum epidural zaten yaptrmazdım doktorumda epidurala karşı epidual bana entelik gibi geliyor eskiden epiduralmi varmış hemde çok tehlikeli felç olma riski varmış yada doğumdan sonra geçmesi zor olan şiddetli bel ağrıları baş ağrıları en iyi hastaneler doğum yapan arkdlarımdan biliyorum birini kaan kocatepe yaptı ameliyatını bel fıtık oldu kız of offff

Epidural normal doğum kimi hastalarda çok başarılı bir şekilde geçiyor ve hiiç bir sıkıntı yaratmıyor diye duydum bende bence bünyeden bünyeye değişiyor normal doğum yapıp bir ay sancı çeken de vaar sezeryan yapıp hemen ayağa kalkanlarda var çevremde o yüzden hayırlısını dileyelim panik olmayalım bebişler sağlık gelir inşaallah :))

Selam kızlar, aranızda göbek deliği acıyan var mı ya?Benim bu aralar hareket edince,gerinince falan baya acıyor.

Artık geriliyor karnımız canım bi zahmet açılacak ): Bendede acıyordur bi ara bebek yağı sürdüm geçti sende bebek yağı sür ya da badem yağ felan iyi gelir inşaaallah canım :)

hadi bakalım, iyi haberlerle dönmeni bekliyrz annesi......
heyecan yapma tatlım yaaaa,taniyonun bile yükselir..benim öyle oluyodu.....
bebişimin tekmelerini hissetmeye başladığımdan beri Dr. artık çok rahat gidiyrmmmm....
mide yanması için bana Rennie vermişti Dr. hiç bi zararı yok ,eziyet etme bence kendine yanmaya başladığında ınu kullannn

teşekkürler canım :54: heyecan dediğim işte , tatlı bir heyecan oğlumu görmek için :1: benim tansiyon hep yerlerde be canım, o kadar düşük ki yakında tansiyonum kalmayacak :1:
çok zorlanırsam içeceğim rennie yada gaviscon :34:

Evet anestezı korkusu bende de var.15 dk lık yumurta toplama ıcın 15 gun uyumadım korkudan.ve doktoruma rıca ettım daha odadayken bayılttılar benı.ama sezeryanda boyle bır luksumuz yok.cunku amac bebgın en az sure narkoza tabı olması...

bence daha sımdıden dusunmeyelım bunlarııııı.başa gelınce Allah kolaylıgını verıyo.ben ıgneden tırsardım.23 aralıktan bu yana 100 u askın ıgne vuruldum...dusuk tehlıkesı oldugunda dıkın gıtmesın dıye yalvardım.demem o kı o heyecanla olur bıterrrrr

ben bu yaşıma kadar hiç iğne olmamıştım korkudan, bir kere bademciklerim o kadar şişmişti ki , nefes alamıyordum ama yine de iğne olmamıştım, annemde sinirlenip çimdirmişti beni :1: ama kanamam olupta hastaneye gittiğimde, doktor düşük önleyici iğne yapacağım deyince , resmen anında sedyeye yatıp açtım popoyu :1: o nedenle dediklerine katılıyorum ve günü geldiğinde Allah herkese yardım etsin diyorum :nazar:

ben olumsuz bişi anlatmadım sezeryandan korkuyorum korkumu yazdım bunu yazdım epidural la olucaK olanlarıda tecrübeli bir anne olarak olumsuz olanları yazdımki yaptıracaklar tekrardan düşünsün diye hani bebek kıyafetlerinde organikmi alalım almayalımı paylaşımlar oluyor ya buda bir paylaşım burda ay midem yanmaya başladı çıkarıyorum sürekli deyipte benim midem bulanıp çıkardığımda çok oldu eleştirimi ben bunu eleiştiri olarak almadım cnm rahat ol sezeryanı ben doğum olarak görmüyorum AMELİYAT AMELİYAT AMELİYAT 3 ay sonra başımıza neler geleceği belli iyi yada kötü polyanacılık oynamanın anlamı yok sonundada dünya tatlıları meleklerimizi kucaüğımıza alıcaz en önemlisi bu zaten

senıde anlıyorum ama dırek fıtık olan bırını ornek vermen urkutucu.sezeryan amelıyat herkes farkında.ama zaten normal-sezeryan-epıdural tartısma durumumuz yok.sonucta dr karar verecek.bastan kafamızda bırınıne karar verıp dr aksını soyledıgınde hep o kotu olasılıkları dusunucez

hem nıye polyanacılık oynamayalım...ben bır spermın pesıne dusup buldum yavrumu ve en ufak bır seye uzuldugumde sıkıntı yasıyorum...bugunden yaptıgım karamsarlık o gunku acımı azaltsaydı yapardım.ama z-azaltmadıgı ıcın polyanna modunda beklıycem kuzumu .. .

benim yavaştan şişmeye başladı bide hergün 30 dk yürüyüş yapıyorum ee bide aybüke hnımın peşinden koştur parka götür derken yorulıyorum

Back
X