canım yaaa öyle deyip bizi de korkutmasanbenim ablamda genel anestezi ile sezeryan oldu , gayette az acı ile atlattı, ayrıca kuzenimde epidural sezeryan yaptı, kesinlikle çok memnun ve 100 kere daha doğursam yine aynısını yapardım dedi. çünkü genel sezeryandan uyandıktan sonra ameliyat yerinin ağrısını ister istemez yaşıyormuşsun ama epidural sezeryanda , doğumdan çıktıktan sonra yaklaşık 2-3 saat daha belden aşağı kısmın uyuşuk kaldığı için ameliyat yarasının en ağrılı dönemlerini hissetmiyormuşsun , acıyı hissetmediğin içinde rahatça bebeğini emzirip ilgilenebiliyormuşsun. bunları duyunca ben epidural yapmaya karar verdim ama tabi ki o an ki heyecanıma bağlı ....
ne alaka korkutma deil ben kendi korkumu söyledim kızımdada ilk hamileiğim ve ilk sezeryanımdı ve 3 ay öncesinden korkum tekrar başlamıştı ben sezeryan oldum 3 gün eve geldim ve akşamı zeytinburnu olivyumda gezdim kızım sarılıktan küvezde kaldı emzirmek için sürekli hatanedeydim çok şükür doktorum iyi deil mükemmel birisi ağrısız bir sezeryan geçirdim yinede öyle geçiricem benim korkum canımcım ameliyat olmak bayılmak bademcik ameliyatı olucan deseler strere girerdim yinede okiş