• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim en büyük düşmanım kocam aburcuburları alıyo ee alma diyorum kıyamıyorum aç olmana bende 1 saat geçiyo yemiyorum sonrasında bende dayanamıyorum yiyorum ama yürüyüşün faydasını gördüm 8.ci ayımıza girene kadar yapsak yeterli sonrasında ben kendi adıma asla yapamam aybükenin parkı olucak ramazan giricek kociş oruçlu eve gir çık gir çık bünyem kaldırmaz temmuz sonu bırakırm yürüyüşü doktorum kızsada bişi yapamaz agustosta zaten doğum olucak

benim en büyük düşmanım kocam aburcuburları alıyo ee alma diyorum kıyamıyorum aç olmana bende 1 saat geçiyo yemiyorum sonrasında bende dayanamıyorum yiyorum ama yürüyüşün faydasını gördüm 8.ci ayımıza girene kadar yapsak yeterli sonrasında ben kendi adıma asla yapamam aybükenin parkı olucak ramazan giricek kociş oruçlu eve gir çık gir çık bünyem kaldırmaz temmuz sonu bırakırm yürüyüşü doktorum kızsada bişi yapamaz agustosta zaten doğum olucak

canım benim kocişte aynı inannn evde abur cubur dolu aklına ne gelirse,evdekilerle küçük bi bakkal açılır yaniiiii
alıyo onlarıı gözümün önünde yiyiyooooo
ben de yemiycem die debelenyrm ama tabi sonunda kendimi onların önünde buluyrmmmm

yaaa sıl aburu da cumuru da yiyecek olan biziz
valla ben bi daha hamilelik düşünmüyorum
hayatım boyunca özgürce yiyebileceğim son 3 ayıma girdim bile:9::9:
kimse beni tutmasın sonrasında zaten kilolar gitsin diye nefsimi tutucam
tuttum da öncesinde çok iyi kilo verdim hoop diye gitti bişeycik olmaz yiyin gayriii:56::29::128::131::125:

Hanımlar hepiunuze iyi akşamlar ben çıkayım azcık dışarı hava alyım kocişde gelir az da onla yrürüm tamam işte al sana yürüyüş :) Hadi öptüm sizleri görüşürüzz :16:

Zümrem hoşgeldinnnnn
ne zamandır görüşemiyrz....
nasılsınn,paşan nası?????
biz iyiyizzz,tekmelenip duruyoruz.......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyiyiz bebişim sağdan sağdan saydırıyor şu anda
anacım çok gevezesiniz geçmişe bakiim diyorum da :30:
nerdeee almıış başını gitmiş olay

kızlar yaaa:20::20:
kaynanatör bizde öyyyle oturuyor,taşınıcaz diye hani cam,halı,perde işleri de yok
kadın sabah kalkıyor başlıyor çay içmeye akşam yatana kadar tv+çay
git evinde otur yaa
üstelik kız kardeşim de bizde hani hamile geline yardım edim mantığıyla gelmiş olsa
kendine iş de bırakmıyor bacım sağolsun:45:
o da öyle bakıp oturuyor muhabbet sohbet istiyor yanına oturmaya gör
allahhhhhh,geyiğe sararıyor offf ne bu yaaa,bu halimle başım bi milyon geliyorum okuldan sıkılmış oluyor bi de onu eyle:47::47::47:

ya daha geçen ay geldi bir ay kaldı
1 ay ara verdi şimdi gene koca bavulla geldi
bi soluk ver kadın yaaa,bi otur evinde
ya da gel hani 1 hafta kal çok mu görmek istedin gör git
ben mecbur :47:muyum seni eylemeye

:)ben çok detaycı biride değilim ayrıntılar sıkıyor beni yaaa en güzeli lokum:DDD hastane odası falanda süsletmeyeceğim:D içimden gelmiyor hahaha
sein vamrı öyle bir isteğin

ben hastane odasını süsletmeyi düşünmüyorum, sadece kapı süsü varya ondan alıcam, aslında onu da almazdım ama birkaç ay önce arkadaşım doğum yaptı ben de yanında refakatçi olarak kaldım, hastanenin her odasının kapısında süs vardı, bi bizimkinde yoktu, bir de başka hastaları vardı diye geleni gideni de olmadı pek, herkesin odası ziyaretçiyle doldu taştı, pasta kesen bile vardı, ben bile kendimi çok kötü hissettim o gün. En azından benim de kapımda bir süs olsun istiyorum, gerisi bana göre değil.

ayyy canım Allah sabır versin walla işin zor o ne öyle zebellah gibi tepende hamilesin bide canın uzanmak ister, yayılmak ister, gezmek tozmak ister o ne öyle ya eşinle konuşsana ayıp denen birşey var!!!!!! ne kadar düşüncesiz hayret bişey walla... sen gerilmemeye çalış canım yokmuş gibi davran belki anlarda fazla kalmaz töbe töbee

kızlar yaaa:20::20:
kaynanatör bizde öyyyle oturuyor,taşınıcaz diye hani cam,halı,perde işleri de yok
kadın sabah kalkıyor başlıyor çay içmeye akşam yatana kadar tv+çay
git evinde otur yaa
üstelik kız kardeşim de bizde hani hamile geline yardım edim mantığıyla gelmiş olsa
kendine iş de bırakmıyor bacım sağolsun:45:
o da öyle bakıp oturuyor muhabbet sohbet istiyor yanına oturmaya gör
allahhhhhh,geyiğe sararıyor offf ne bu yaaa,bu halimle başım bi milyon geliyorum okuldan sıkılmış oluyor bi de onu eyle:47::47::47:

yaaaaa geldimi,gelcek diyodunnn.......Kolay gelsin tatlım, Allah sabır versin sanaaaaaaaaaaaaa
Umarım çabucak sıkılırda hemen giderrrrr......
Çalışan bayanlar için bence eğer kaynana iş yapmıyosaa felaket ötesi bişeyy:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ayyy canım Allah sabır versin walla işin zor o ne öyle zebellah gibi tepende hamilesin bide canın uzanmak ister, yayılmak ister, gezmek tozmak ister o ne öyle ya eşinle konuşsana ayıp denen birşey var!!!!!! ne kadar düşüncesiz hayret bişey walla... sen gerilmemeye çalış canım yokmuş gibi davran belki anlarda fazla kalmaz töbe töbee

Eşim de çok memnun değil ama o da bişey diyemiyor
yemekte kardeşim de gideyim diyor nasıl olsa belkıs teyze burda dedi dedim
hemen atladı kaynananm yok gitmesin niye gidiyor ki
çocukla ilgileniyor dedi
kendine iş kalacak yaniii:45:

yaaaaa geldimi,gelcek diyodunnn.......Kolay gelsin tatlım, Allah sabır versin sanaaaaaaaaaaaaa
Umarım çabucak sıkılırda hemen giderrrrr......
Çalışan bayanlar için bence eğer kaynana iş yapmıyosaa felaket ötesi bişeyy:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

yapacak iş yokki mericciiim
işte yemek yapıyor
yani o da bi zahmet kendi de yiyecek o işte
o da hani ağır babanne yemeği değil benim zaten yaptığım türden sarma,dolma falan değil yani:50:

yuuuhhhhhhh bu ne yaaaaaa
geldimi 1 ay kalıyoooo demekkkkkkkkk
bide şimdi koca valizlemi gelmiş,aman Allah ımmmmmmm........
neyse Ankara ya taşınınca siz belki bu kadar sık gelemez........(umarım)
1 haftadan sonrası misafir olmaz artık ,en iyisi o yokmuş gibi davranmak..........
sen okuldan gelmeden oda evdeki işleri yapsın görev ver ona belki bıkarda gider

Hoş benim kaynana hiç bişeye elini sürmez de söylesem bileee,belki seninki daha insancıldırrrr

[[/I][/FONT]
[/COLOR]
4. ayın içindesin canım.
,
21.hafta 6.ayın içinde oluyor diye biliyorum ama yanlış mıyım acaba..4 ay çok geride kaldı..
[/QUOTE]

21. haftada 6. ayın ilk haftasında oluyorsun canım, yani 5 bitti, 6. ayın içindesin. Benim de öyle.

Eşim de çok memnun değil ama o da bişey diyemiyor
yemekte kardeşim de gideyim diyor nasıl olsa belkıs teyze burda dedi dedim
hemen atladı kaynananm yok gitmesin niye gidiyor ki
çocukla ilgileniyor dedi
kendine iş kalacak yaniii:45:

işine gelmemiş tabii... gitte denmez ki onun düşünmesi lazım yani!! sizden başka kimsesi yok sanırım size sarmış o ne diyim canım sabır versin Rabbim:((((

Back
X