• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oyyy kızlaar ben geldim bugün sabahtan beri alışverişteydim epey gezdim yoruldumm,
2 penye battaniye,2 nevresim takımı,1 banyo havlusu,2 anne bebek çantası, 1 alt üst takım, 3 külotlu çorap, kendime de 2 pantolon 1 çanta bide hastanede giymek için crocks terlik aldımm.. biraz da geçmişe takılayım artık.
ohh ne gusel cnmm masaallah .. halletmısın cogunu ..çanta henuz bende almadımmkararsızım bakalımm ..
kizlaaaarrr.. az once gordum vallahi de aklima gelmisti...
ekim annisleri bulusma duzenlenmis bakirkoyde.:16:
. biz de bulussak kaynassak yeni arkadasliklar kursak..
bi konu acalim mi? kim ister kim istemez gelebilecek olan gelemeyecek olan vs...?
ıst olanlar bulusurdaa zonguldaktayım ben:19::19::19:
bugün bende ikinci tetonozumu oldum. gecen ay şişmişti gece uyuyamamıştım bakalım bu gece ne yapacağız.bide ben 5e tamamlamayı düşünüyordum:)

bende 5e tamamlamak ıstıyorummm ıkıncı dozu bende oldumm ılkı cok agrı yapmıstı 2 aksıne hıc acımadı kolonyalı pamuk koyabılırsın demıstı agrıdıgı zaman ..

Kaynım eltim varlar ama onlarda 3 gün bizde 1 ay:41:
onlar postalarlar hemen bize eltim çok cingözdür
anneler gününde bile gelmediler görmeye bizdeydi yani
bi de sabah çıkıp akşam geç geliyolar orda eyleyecek kimse yokki onu,sıkılıyor evde:19:
Ankaraya gidince daha çok kalır uzak yoldan geldim diyerek edirneden istanbul 2 saat 1 ay
kalıyorsa düşünmek istemiyorum

Allah kolaylıkversin canım ya böyle kaynanalar da çekilmiyor ya ne istiyorlar gelinlerden hem hamile hemi de çalışan az iş yapsın o zaman di mi ama Allah kolaylık versin tatlım...
Anaraya gelmez gelmez havası sana yaramaz deyin gelmesin ::)

Ayyyyyyyyyyyy inanamıyrmm,aklına öyle şeyler getirme mommy cimm
Ankaraya çok uzaaaaaaaaaaaakkkkkkk öyle herzaman gelnmezzzz
,gelinse bile en fazla 15 gün kalınır.......:1::1::1::1::1::1::1:

ya aynen bana geldimi çöreklenir kalır en az 15 gün
eltime gittiğinde ev hanımı olmasına rağmen o 2 gün kalır evine gider......
bende hep düşünürüm bende mi salaklık dieeee,hepbaşıma ne geliyorsa güler yüzlülüğümden gelio zatennnn
postalamasını beceremiyrz bizdeeee.....

kızlar beni kaynana düşmanı ilan edicekler yaaaa,
ama insan olsun canımı yesinnnnnnn,inanın banaaaa

Allah sana da kolaylık versin canım ya.. Benim kayınvalide bi ev döşeren geldi o kadar bi de doğuma gelir mi bşlemem uçak tutuyo arabayda pek binemiyo gelsin ama ben çok istiyorum gelmesini ama sizinkiler düşüncesiz kaynvalideymiş yani :)

kızlar bebek odası için yaptırdığım perdeler geldi, şimdi taktı eşim çok güzel oldu, eşyaları da gelsin diye sabırsızlanıyorum.

Güle güle kullansın bebişin canım hayırlı olsun...

kızlar benim canımda durmadan birşeyler istiyor.heralde hiç kimse benim kadar aşermemiştir.şimdide hamur işi istedi canım.temizlik yaptım çok yoruldum ama yinede hamuru yoğurdum.mayalanmasını bekliyorum.bu arada artık temizlik yaparken tedirgin oluyorum yanlış bi hareket yapıp bebişime zarar veririm diye.

Bende tam aksine canım hiç bişe aşermiyo ama boyuna yiyorum :))

oyyy kızlaar ben geldim bugün sabahtan beri alışverişteydim epey gezdim yoruldumm,
2 penye battaniye,2 nevresim takımı,1 banyo havlusu,2 anne bebek çantası, 1 alt üst takım, 3 külotlu çorap, kendime de 2 pantolon 1 çanta bide hastanede giymek için crocks terlik aldımm.. biraz da geçmişe takılayım artık.

Güle güle kullanın anne bebiş :) Bi sürü şey almışın bizede bıraksaydın :))

kızçelerrr biz kociş ben ve bebişimle yürüyüşee çıkıyorzzz tekrarrrrr gelirim inş.. mucks sizi ve bebikleri öpüyorum

Güle güle gidinnn iyi yürüyüşler size :)

Ben geldim hatun kişiler nasılsınız gittim kocişimle 20 dakika yürüdüm yetti bana yarın 25 dakka yüürürüm yava yavaş arıtırırm yeter heralde :))

kızlar selam , maşallah öğlenden beri sayfalar öyle bir ilerlemişki e tabi anlatılacak konuşulacak çok şey var. insan sürekli onunla ilgili konuşmak istyor.
okuldan geldim ama okul işlerini az önce bitirdim bulaşıkları bile makineye koyacak takatim yok. 3 hafta biran önce geçsin ya ben mi çok yoruluyorum herkez öylemi bilmiyorum ama özellikle artık çıkış saatine doğru okulda sandalyeye yığılıyorum ama oturmak ne mümkün benimkiler okul öncesi 5 yaş çok hareketliler mecbur bende hep ayaktayım:-(

yemeklere karşı tiksinti hissim geçti ama şampuan ve sabuna karşı hala devam ediyor duş almam lazım ama tiksiniyorum ya. ne çok yakındım ben, okuyabildiğim kadar geçmişi okıyım.

kızlar selam , maşallah öğlenden beri sayfalar öyle bir ilerlemişki e tabi anlatılacak konuşulacak çok şey var. insan sürekli onunla ilgili konuşmak istyor.
okuldan geldim ama okul işlerini az önce bitirdim bulaşıkları bile makineye koyacak takatim yok. 3 hafta biran önce geçsin ya ben mi çok yoruluyorum herkez öylemi bilmiyorum ama özellikle artık çıkış saatine doğru okulda sandalyeye yığılıyorum ama oturmak ne mümkün benimkiler okul öncesi 5 yaş çok hareketliler mecbur bende hep ayaktayım:-(

yemeklere karşı tiksinti hissim geçti ama şampuan ve sabuna karşı hala devam ediyor duş almam lazım ama tiksiniyorum ya. ne çok yakındım ben, okuyabildiğim kadar geçmişi okıyım.

Sana en az kokusu dokunmayan sabuunu kullan canım kokususz sabunla var sanırsam şampuanlarda bilmiyorum da sabunlarda var sanırsam. Allah kolaylık versin çalışan hanımların işi daha zor...

selamlar. biz de okul çıkışı gezmelere gittik. gelince bi uyumuşum bi uyumuşum

Aynen ben de kalkarken tosbaa tarzını yakaladım:49::9::9::9:

Bu arada bütün gün midem kaynadı durdu sanki çok yemişim gibi
reflü müüü,hazımsızlıkmııı öyle bi his
öne doğru eğlince de ağzıma asitli
mide suyu geliyor:44:
gaviskon ya da rennie kullanan var mı?Kızımda dr vermişti ama buna sormadım henüz
ben dayanamayıp bi rennie atacam birazdan sanırım...

geçmiş olsun canım benimde oluyor gaviskon içiyorum dr bir sorun yok içebilirsin dedi. bende midem agrıdıgında içiyorum :emir_bebek:

slm kızlar herkeze merhaba..görüşmeyeli siz ve beişleriniz iyidir inş..bişey sorucam ya tetenoz aşısı oldunuz mu.22 haftanın içindeyim 2 gün önce doktor kontrolüm vardı onu sormayı unuttum.normalde sağlık ocağı yapıyor ama genede 1 ay daha beklesem de doktoruma sorsam olur mu ? onun zamanı var mı ki?

merhaba canım benim pazartesi aşım var aç gel sabah dediler ben 20+5 bugün 21 hafta oluyor heralde:nazar::nazar:

canım şampuanın markasını değiştir kokusu değişince o kadar çok etkilemiyooooo
bendede deterjana karşı olmuştu ilk zamanlarda o hassasiyet,,,
renkli çamaşırlarda perwol kullanıyrdum şimdi kokusuna katlanamıyrm kaldı dolapta öylece

MAVİŞMAVİŞ
hoşgeldin canım yürüyüşten....
ben malesef bugünde başlayamadımm yürüyüşeeee

canım şampuanın markasını değiştir kokusu değişince o kadar çok etkilemiyooooo
bendede deterjana karşı olmuştu ilk zamanlarda o hassasiyet,,,
renkli çamaşırlarda perwol kullanıyrdum şimdi kokusuna katlanamıyrm kaldı dolapta öylece

MAVİŞMAVİŞ
hoşgeldin canım yürüyüşten....
ben malesef bugünde başlayamadımm yürüyüşeeee

Hoşbuldukk Canım benimkine yürüyüş denmez de işte bakma ben kendi kendime polyannacılık yaptım 20 dakika yürüdük başladı belm ağırmaya dedim yete ama yarın daha tempolu yürümeye çalışcam yoksa böyle çok rahatsızo luyorum sürkeli evde durmaktan yürüyüş iyi olur benim için sen çalışıyosan çok da yürüyüş gerekli dğeil işe gelir giderken yürü :)

Selam kızlar,
Geçmişe şöyle bir baktım. Bir problem yok gibi duruyor...
Umarım herkes iyidir.

Hoşgeldinizzz :)

yenidoğan için bornoz alan var mı?yoksa ilk etapta havluyla idare edip sonra mı bornoza geçeceksiniz kızlar?

Canım ilk doğduğunda bornoz sert gelebilir yumuşacık havlular var penyeden onlarla kuruluycam ben.. Bornoza da ancak 8 aydan sonra geçerim diye düşünüyorum..

günaydıııııınnnnn..........

Selam kızlar,
Geçmişe şöyle bir baktım. Bir problem yok gibi duruyor...
Umarım herkes iyidir.
hoşgeldin canımm biz iyiyizzzz........

yenidoğan için bornoz alan var mı?yoksa ilk etapta havluyla idare edip sonra mı bornoza geçeceksiniz kızlar?
canım ben havluyla idare etmeye çalışıcam,biraz büyüyünce bornoz düşünüyrm....
hatta anneannesi havlusunu almış kızımınnnn....
English Home da bornoz görmüştüm....ama pek yeni doğana uygun değildi....

Hoşbuldukk Canım benimkine yürüyüş denmez de işte bakma ben kendi kendime polyannacılık yaptım 20 dakika yürüdük başladı belm ağırmaya dedim yete ama yarın daha tempolu yürümeye çalışcam yoksa böyle çok rahatsızo luyorum sürkeli evde durmaktan yürüyüş iyi olur benim için sen çalışıyosan çok da yürüyüş gerekli dğeil işe gelir giderken yürü :)

evet canım çalışıyrm öğretmenim
haftanın 2 ,5 günü dersim var sadece ,genelde evdeyimmmm
o yüzden baya bi kilo aldım ya ye otur ye otur derkennnnnnn:17::17::17::17:

merhaba arkadaşalr bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda bi problem yok kızım 346r gr çıktı sizce normalmi...

merhaba canım ya ayrıntılı kaç haftalarda oluyor ben 20+5 ama dr bişey demedi bana 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapıcaz dedi sadece dün gittim doktora

ilk etapta havlu. bornozu giyemez ki oncaazz. giydirne kadar üşür zaten.
havlunun içine de tülbent bezi

ne biliiim 0 aylıklar için de bornozlar var nette...annem de dedi olmazsa ben dikeyim içine tülbent diye..Benim yegen ağustos doğumlu. ağustos sıcağında yıkanırkene titriyordu...Çok üşüyorlar gerçekten..

Back
X