selam güzel yurdum güzel annişleri nasılsınız bakalım bende iyi gibiyim çünkü sabah evde ayağım kaydı düştüm ve çok tedirgin oldum umarım bi sıkıntı olmaz. bu arada dün renkli usgye girdim ve herşeyimiz normal çıktı ben tarama testlerini yaptırmadığım için oldukça heyecanlı ve gergindim ama korktuğum başımıza gelmedi şükür popişini dönmüştü çok uğraştık yüzünü göstermedi çikolata falan yiyip tekrar girdim sadece yan dönmüş tek gözü görünüodu dr çok uğraştı ara ara döndü bebeğim ama ağzını açtığı anı gördüm ve işaret parmağıyla sus işareti yaptı yaadrumuz biraz fazla konuşuodu ama ben sadece bebeğimi izledim ya ne kadar güzel bişeymiş şükürler olsun sürekli resmine bakıorum çünkü görmediğim zamanlarda inanılmaz özlüorum keşke babamızda yanımızda olsaydı ama o şehir dışında eğitim görüo
hadi ilk rsmimizi de koyup cici teyzelerimizle paylaşalımEki Görüntüle 422916 usg kağıdından çekip koyduğum için çok net deil idare ediverin artık hee b u arada adı buğlem olsun istiorum anlamı cenneti müjdeleyen melek demek ama babamız pek sıcak bakmıo.ayyyy ne geveze oldum
![]()
sağlıklada kucağına almayı nasip etsin cnm buğlem bence güzel isim değişik ve anlamıda çok hoş