• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar bizde kahvaltimizi yyaptik bi bakalim dedik.6 tane citcitli cok degilki normal.ben kisa yda yarim kol aldim kizimda bunuda oyle yapicam giydirmesi daha kolay oluyor.kisa corp yerine kulotlu aldim ben daha iyi ssicak tutuyor gaz sorunu olmuyor.

Son düzenleme:
ıns ogrnrsn cnm bnde cok gec ogrendm ama sımdı benı kım gorse enın oglunmu olck dıola:))karnım sıvrıya yok kızmıs teyze dıyrm hele bıtanesı senn oglun olcak bak gor dıo ama doktr kız dedı dıyrm bzm bı akrbyada kız dedıler hep dıo karnı senn gbydı bı dogdukı bebıs erkek dedı:)))ayyy dedm kafamı kartsrdnz saglıklı olsun kız erkek farketmıo zaten ılk bebgmz olcak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimde karnım çok sivri her gören direk sormadan erkek dime diyor yok diyorum kız:) yok yokk senin ki erkek diyorlar ısrarla:1: iki doktor gördü hem artık ayırt edilcek zamandalar o kadar yanılacaklarını sanmıyorum diyorum bende

Slm kizlar bizde kahvaltimizi yyaptik bi bakalim dedik.6 tane citcitli cok degilki normal.ben kisa yda yarim kol aldim kizimda bunuda oyle yapicam giydirmesi daha kolay oluyor.kisa corp yerine kulotlu aldim ben daha iyi ssicak tutuyor gaz sorunu olmuyor.
solee cnm yaaa bıze akıl ver napıcagımızıı bılemıozz :(( neyı nekadar alcazz.. bende kulotlu corap aldımm coguda altını alırken zorlanırsın dıoo ınsanın aklını karısttırıolar:18:
benimde karnım çok sivri her gören direk sormadan erkek dime diyor yok diyorum kız:) yok yokk senin ki erkek diyorlar ısrarla:1: iki doktor gördü hem artık ayırt edilcek zamandalar o kadar yanılacaklarını sanmıyorum diyorum bende

benım gayeett top gıbımm tam kız gobusuuuuu :1::1::1::1:yıyımm annemm ben senı elıfımm cnm bebegımm :16::16::16::16::16::16:

hamıle bı bayanda bukadar yorulmazkı cnm :41::41::41::41:ıyıız cnm bızde kızımla buyuyoruzz
Ama aman annesi büyüyün maşallah size,benim kızımında misafirlerden 3 gündür sesi çıkmıyordu,bugün evdeyiz dinleniyrz,kıpır kıpır maşallah keyfi yerindeeeee

benimde karnım sivri canım,herkes erkek diyor...eşim iyice şüphe etmeye başladı acaba kızmı die,drumuzda %100 kız demesine rağmen....
bidahaki kontrolde tekrar sorcakmış...
bide işyerindeki bayanlar eşime sormuşlar,eşin çirkinleştimi (ne biçim bi soruysa),benimkide aksine daha bi güzelleşti cevabını vermiş....
ardından yüzünde leke çıktımı die sormuşlar oda hayır demiş....
ozaman sizin bebeğiniz kesinlikle erkek demişler

slm cnm ahh su mısafrler hamıle bırıne yatıya gdlrmı ya allh yrdmcn olsn cnm

sorma canım kapadokya gezisine gelen soluğu bende alıyorrr....
bende kaldıramıyrm artık ağır gelio
insanların düşünmesi lazım ama maleseffff

slm güzel annişleerrr
uzun bir aradan sonra herkese mrb......
3 gündür yatılı misafirim vardı, canım çıktı.......
Biz kızımla iyiyiz,
geçmişe göz atamadık umarım herşey yolundadır.......

hoşgeldin canım :)
yormasaydın kendini

solee cnm yaaa bıze akıl ver napıcagımızıı bılemıozz :(( neyı nekadar alcazz.. Bende kulotlu corap aldımm coguda altını alırken zorlanırsın dıoo ınsanın aklını karısttırıolar:18:

Benım gayeett top gıbımm tam kız gobusuuuuu :1::1::1::1:yıyımm annemm ben senı elıfımm cnm bebegımm :16::16::16::16::16::16:

çorapta neden alt zor alınsınki pantolon da zor alınır o zaman
sonuçta çıkarılacak bu ya da yarım çıkarıp bezi alınacak

günaydın annişler... ay çok heyecanlıyım saat 3 te ayrıntılı randevum var.. gecede uyku tutmadı.. inş bi sorunumuz yoktur.. bize bol bol dua edin annişler ... ay saat 3 olsada görsem bebişimi.. özledim yahuuuuu..:16:

Afiyet olsunnnnnnn sizeeeeeeee

bende külotlu çorap düşünüyrm almayı daha çok üşümesin bebişimm......
ayaklı tulumlarıda sevmiyrm tamam çok şirin duruyolar ama bebişin bacaklarını kasıyo gibi gelio bana belli bi süre sonraaaa

hoşgeldin canım :)
yormasaydın kendini

çorapta neden alt zor alınsınki pantolon da zor alınır o zaman
sonuçta çıkarılacak bu ya da yarım çıkarıp bezi alınacak

mümkün mü canım yaaa,olmuyoo herşeyi senden bekliyorlar...
şimdide çarşaflar nevresimler yıkanıyor onları ascam...
kendime gelemem artık 1 haftaa.....

günaydın annişler... ay çok heyecanlıyım saat 3 te ayrıntılı randevum var.. gecede uyku tutmadı.. inş bi sorunumuz yoktur.. bize bol bol dua edin annişler ... ay saat 3 olsada görsem bebişimi.. özledim yahuuuuu..:16:

bol şanslar canımm
iyi haberlerini bekliyrz o zaman annesi......

benim cuma randevum vardı kızlar şeker yüklemesi yapıldı ama ayrıntılı falan istemedi doktor bende o heyecanla sormayı unuttum

Bana da aynısını diyorlar top gibi karnım var erkek karnı bu diyorlar hayır kız diyorum allah allah deyip şaşırıyorlar

hayırlı haberlerle don ınss cnmm benımm dualarımız senınlee

Aynen, kayınvalidem erkek torun istiyordu , dr. her gittiğimizde kız diyor,kayınvalidem bak görürsün erkek olcak diyor hala sinir oluyorummm

hay allah ım ya ne kadar bilmişler heee.... dua etsinler sağlıklı olsun diye iddialaşıcaklarına..... boşver canım ya konuşup dursunlar onlar kızımız olucak işteeeeeeeee :16:

kızlar selam,

7. aya girdik artık, pek bişey kalmadı ya ama ben çok korkuyorum doğumdan :((

neyse, sizin bebeklerde karnınızı gerdiriyomu? benimki bi gerdiriyo, canım acıyo birazcık 1 dakka falan öyle kalıyo sonra düzeliyo :emir_bebek:

Ama aman annesi büyüyün maşallah size,benim kızımında misafirlerden 3 gündür sesi çıkmıyordu,bugün evdeyiz dinleniyrz,kıpır kıpır maşallah keyfi yerindeeeee

benimde karnım sivri canım,herkes erkek diyor...eşim iyice şüphe etmeye başladı acaba kızmı die,drumuzda %100 kız demesine rağmen....
bidahaki kontrolde tekrar sorcakmış...
bide işyerindeki bayanlar eşime sormuşlar,eşin çirkinleştimi (ne biçim bi soruysa),benimkide aksine daha bi güzelleşti cevabını vermiş....
ardından yüzünde leke çıktımı die sormuşlar oda hayır demiş....
ozaman sizin bebeğiniz kesinlikle erkek demişler

sorma canım kapadokya gezisine gelen soluğu bende alıyorrr....
bende kaldıramıyrm artık ağır gelio
insanların düşünmesi lazım ama maleseffff

cnm bnm cıldımde lekelnmeler var daha dgrusu onceden gunes lekelrı vardı onlar dahda belırgnlestı gercı gorenler hamılelgn dahada guzellstrdgnı soluo ama

Aynen, kayınvalidem erkek torun istiyordu , dr. her gittiğimizde kız diyor,kayınvalidem bak görürsün erkek olcak diyor hala sinir oluyorummm

torun torundur can candır erkek yada kız ne farkeder ya önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları.kaç yaşına gelmişlr hala bunu anlamayanlar var.boşa yaşamışlar bunca yıl.bende tedavi ile hamile kaldım eşimde bende erkekte olsa kızda olsa evlat yeterki allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlısıyla diyoruz.neyse bebeğimizin cinsiyeti belli oldu eşim telefonda anne kızımız olacakmış diyor.''kız mı olacakmış neyse hayırlısı olsun neyapalım ''diyor.bizimde hevesimizi kursağımızda koyuyor.kendi kızının oğlu var oda ikinciye hamile onun kızı olsun diye dua ediyorlar.bana gelince bebeğim çürük elmaymış gibi davranıyorlar.insan sinir oluyr.

kızlar selam,

7. aya girdik artık, pek bişey kalmadı ya ama ben çok korkuyorum doğumdan :((

neyse, sizin bebeklerde karnınızı gerdiriyomu? benimki bi gerdiriyo, canım acıyo birazcık 1 dakka falan öyle kalıyo sonra düzeliyo :emir_bebek:

daha 7.aya girmedik canım ya, her ay 4 hafta çekmiyo, 3-4 gün fazla çekiyo.

o tarif ettiğin kramp veya kasılma canım, onu dr.a bi sor. magnezyum verdi bana geçti

Back
X