Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm güzel annişleerrr
uzun bir aradan sonra herkese mrb......
3 gündür yatılı misafirim vardı, canım çıktı.......
biz kızımla iyiyiz,
geçmişe göz atamadık umarım herşey yolundadır.......
ıns ogrnrsn cnm bnde cok gec ogrendm ama sımdı benı kım gorse enın oglunmu olck dıola:))karnım sıvrıya yok kızmıs teyze dıyrm hele bıtanesı senn oglun olcak bak gor dıo ama doktr kız dedı dıyrm bzm bı akrbyada kız dedıler hep dıo karnı senn gbydı bı dogdukı bebıs erkek dedı:)))ayyy dedm kafamı kartsrdnz saglıklı olsun kız erkek farketmıo zaten ılk bebgmz olcak![]()
Slm güzel annişleerrr
biz kızımla iyiyiz,
solee cnm yaaa bıze akıl ver napıcagımızıı bılemıozzSlm kizlar bizde kahvaltimizi yyaptik bi bakalim dedik.6 tane citcitli cok degilki normal.ben kisa yda yarim kol aldim kizimda bunuda oyle yapicam giydirmesi daha kolay oluyor.kisa corp yerine kulotlu aldim ben daha iyi ssicak tutuyor gaz sorunu olmuyor.
benimde karnım çok sivri her gören direk sormadan erkek dime diyor yok diyorum kız:) yok yokk senin ki erkek diyorlar ısrarlaiki doktor gördü hem artık ayırt edilcek zamandalar o kadar yanılacaklarını sanmıyorum diyorum bende
Ama aman annesi büyüyün maşallah size,benim kızımında misafirlerden 3 gündür sesi çıkmıyordu,bugün evdeyiz dinleniyrz,kıpır kıpır maşallah keyfi yerindeeeeehamıle bı bayanda bukadar yorulmazkı cnmıyıız cnm bızde kızımla buyuyoruzz
benimde karnım çok sivri her gören direk sormadan erkek dime diyor yok diyorum kız:) yok yokk senin ki erkek diyorlar ısrarlaiki doktor gördü hem artık ayırt edilcek zamandalar o kadar yanılacaklarını sanmıyorum diyorum bende
slm cnm ahh su mısafrler hamıle bırıne yatıya gdlrmı ya allh yrdmcn olsn cnm
slm güzel annişleerrr
Biz kızımla iyiyiz,
solee cnm yaaa bıze akıl ver napıcagımızıı bılemıozz( neyı nekadar alcazz.. Bende kulotlu corap aldımm coguda altını alırken zorlanırsın dıoo ınsanın aklını karısttırıolar:18:
Benım gayeett top gıbımm tam kız gobusuuuuuyıyımm annemm ben senı elıfımm cnm bebegımm
![]()
Afiyet olsunnnnnnn sizeeeeeeeeSlm kizlar bizde kahvaltimizi yyaptik bi bakalim dedik.6 tane citcitli cok degilki normal.ben kisa yda yarim kol aldim kizimda bunuda oyle yapicam giydirmesi daha kolay oluyor.kisa corp yerine kulotlu aldim ben daha iyi ssicak tutuyor gaz sorunu olmuyor.
hoşgeldin canım :)
yormasaydın kendini
çorapta neden alt zor alınsınki pantolon da zor alınır o zaman
sonuçta çıkarılacak bu ya da yarım çıkarıp bezi alınacak
günaydın annişler... ay çok heyecanlıyım saat 3 te ayrıntılı randevum var.. gecede uyku tutmadı.. inş bi sorunumuz yoktur.. bize bol bol dua edin annişler ... ay saat 3 olsada görsem bebişimi.. özledim yahuuuuu..![]()
günaydın annişler... ay çok heyecanlıyım saat 3 te ayrıntılı randevum var.. gecede uyku tutmadı.. inş bi sorunumuz yoktur.. bize bol bol dua edin annişler ... ay saat 3 olsada görsem bebişimi.. özledim yahuuuuu..![]()
slm kızlar benimde kızım olucak inşallah((( aynı dert bendede var birde iddialaşıyolar ya ben ona sinir oluyorum :-----
Aynen, kayınvalidem erkek torun istiyordu , dr. her gittiğimizde kız diyor,kayınvalidem bak görürsün erkek olcak diyor hala sinir oluyorummm
Ama aman annesi büyüyün maşallah size,benim kızımında misafirlerden 3 gündür sesi çıkmıyordu,bugün evdeyiz dinleniyrz,kıpır kıpır maşallah keyfi yerindeeeee
benimde karnım sivri canım,herkes erkek diyor...eşim iyice şüphe etmeye başladı acaba kızmı die,drumuzda %100 kız demesine rağmen....
bidahaki kontrolde tekrar sorcakmış...
bide işyerindeki bayanlar eşime sormuşlar,eşin çirkinleştimi (ne biçim bi soruysa),benimkide aksine daha bi güzelleşti cevabını vermiş....
ardından yüzünde leke çıktımı die sormuşlar oda hayır demiş....
ozaman sizin bebeğiniz kesinlikle erkek demişler
sorma canım kapadokya gezisine gelen soluğu bende alıyorrr....
bende kaldıramıyrm artık ağır gelio
insanların düşünmesi lazım ama maleseffff
Aynen, kayınvalidem erkek torun istiyordu , dr. her gittiğimizde kız diyor,kayınvalidem bak görürsün erkek olcak diyor hala sinir oluyorummm
kızlar selam,
7. aya girdik artık, pek bişey kalmadı ya ama ben çok korkuyorum doğumdan(
neyse, sizin bebeklerde karnınızı gerdiriyomu? benimki bi gerdiriyo, canım acıyo birazcık 1 dakka falan öyle kalıyo sonra düzeliyo![]()