2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bi daha olur mu die düşünerek kendini huzursuz etmemeye çelış...
gelmiş geçmiş olsun umarım bidaha olmaz....
kendine dikkat et.....:16::16::16::16:
saol cnmm ınss..
saol cnm okudumm sanırım benımkı bole bıseydii :(( yalancı sancı sanırım oleyazıo.
slm kızlar
Benim akıntım vardı,Dr. bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
moralim bozuldu iyiceeee....
gecmıs olsun canımm bundan sonrada bole sıkıntılarımız olucak sanırım .. :14::14::14: allahım yardımcımız olsunnn hepımızın

İlk 3 ay bulantılarla mücadele ettik,ikinci 3 ay çok iyi geçti...şimdi son 3 ayımızda.....
son 3 aydada problemlerin tekrar ortaya çıkacak demişlerdi ,gerçektende öyle oldu....
bende yamulmaya başladım....hergün bi tarafıma ağrı giriyo....

Şuanda sırtıma bıcak saplanıyormuş gibi ağrım var kramp böyle bi şeymi acaba hiç yaşamamıştım daha önce...

Allah sağ sağlim hayırlısıyla bu bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin.....

ewt canımm ama nefes alamadım bı ann . sımdıye dek ılkkez oldu ınsbıdaha olmaz..sımdıde bebegım cok sert vuruoo ıyıdır demı:14::14::14::14::14::14:offf anne olmak cok zormus

AYYY ne yaptıysam resim yükleyemedim olmuyorrrr kızımın odasını göstericektim kızlar size

Ay didem gülersin bana resmen sitede seni arıyorum adanasın ve aynı hastaneye gidiyoruz bende bskye gidiyorum ama herkes birşey söylüyor senden fikir almak istiyordum yardımcı olabilirmisin?

ewt canımm ama nefes alamadım bı ann . sımdıye dek ılkkez oldu ınsbıdaha olmaz..sımdıde bebegım cok sert vuruoo ıyıdır demı:14::14::14::14::14::14:offf anne olmak cok zormus

iyidir annesi kötü düşünme...
baksana kuvvetli vuruyormuş,kötü olsa o enerjiyi nerden bulucak......
annnecimm ben burdayım çok iyiyim diyor sanaa.........

suksuk aynısı son iki haftadır banada oluyor tuvalette özellikle geceleri ve sabahları tuvalete girmeye korkuyorum desem yeridir, ama genelde olurmuş bunlar uzun ve belli aralıklarla devamlı olmadıkça içini ferah tut..

slm kızlar
Benim akıntım vardı,Dr. bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
moralim bozuldu iyiceeee....

çok geçmiş olsun. bi bilgim yok mlsf.

canım tuzlu ılık su yap bir kovaya dinlendirr sornadaaaa ayaklarının altına yüksek minder yastık koyy kan dolaşımını arttır çok iyi gelir.

ay canım uyuyakalmışım gece yapamadım bişey. Bugüne geçer dedim ama yok bugünde şiş. Napcam bilmem. Vücudumda ödem var kiraz sapı kurutmuştum onu kaynatsammı bilemedim. Başka napılırki. Poffff

iyidir annesi kötü düşünme...
baksana kuvvetli vuruyormuş,kötü olsa o enerjiyi nerden bulucak......
annnecimm ben burdayım çok iyiyim diyor sanaa.........

suksuk aynısı son iki haftadır banada oluyor tuvalette özellikle geceleri ve sabahları tuvalete girmeye korkuyorum desem yeridir, ama genelde olurmuş bunlar uzun ve belli aralıklarla devamlı olmadıkça içini ferah tut..

ıyıkı varsınızz kızlar ıcım rahatladıı allah razı olsun hepınızden:nazar::nazar::nazar::nazar:

herkess uyuyormu kızlarrrrr
gelince bana bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
Dünden beri sağ kasımda şiddetli bir sancı varrrr bıçak saplanması gibi ama çok şiddetli, yürürken, sağa sola dönerken yataktaaaa çok acı veriyorrr.
Sizce ciddi birşeymidirrr neyapsam bilemedim drumu aramalımıyım.

canım naptın bilmiyorum ama tedbirde fayda var bence ara doktrunu için rahatlasın

ay canım uyuyakalmışım gece yapamadım bişey. Bugüne geçer dedim ama yok bugünde şiş. Napcam bilmem. Vücudumda ödem var kiraz sapı kurutmuştum onu kaynatsammı bilemedim. Başka napılırki. Poffff

canım ya kiraz sapı falan boşver bence,bebişe bide bişey olur.....
Druna ara sor istersen...
tuzsuz yemeye çalış...
gün içinde çok fazla hareketsiz kalmamayada çalış,ayaktada fazla durma.....

Ayy aybükeyi okudum yüreğime iniyordu, Allahtan sonra iyi olduğunu okudum da içim rahatladı, ohhh beee...:26:

Canım çok geçmiş olsun, Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi, Allahım hepimizin yardımcısı olsun.....

kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..

Bi kaç gündür ara ara banada oldu canım, korkma....

Bir arkadaşım da benden 3 hafta önce onunda çok varmış doktorunu aramış hemen...

Yalancı doğum sancıları bunlar demiş, vücut kendini doğuma hazırlıyor demiş, bende merak ettim baktım gerçekten öyleymiş, her yerde bu şekilde yazıyor....

canım ya kiraz sapı falan boşver bence,bebişe bide bişey olur.....
Druna ara sor istersen...
tuzsuz yemeye çalış...
gün içinde çok fazla hareketsiz kalmamayada çalış,ayaktada fazla durma.....

canım yarın kontrolümüz var zatem sorarız artık ama oda aynı şeyleri dicek galiba. Off sıcaklarda artıkk davul gibi olurum

bende bugün çok kötü oldum sadece yemekhaneye gidip gelmeyle yani gidiş 10 dakika geliş 10 dakika...

Sıcak çarptı hemen beni, bayılacak gibi oldum kolonya ile felan ancak kendime gelebildim...Daha da sıcaklarda napıcam bilmiyorum hiç dışarı çıkmamam gerek demek ki :26:

Allahım inşallah çalışmak istediğim ana kadar çalışırım da doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirebilirim ...

kısss bende güçlü vuruyor ne zamandır diye seviniyorum büyüdü kilo aldı diyeeeeee:)

Son düzenleme:
ilk 3 ay bulantılarla mücadele ettik,ikinci 3 ay çok iyi geçti...şimdi son 3 ayımızda.....
Son 3 aydada problemlerin tekrar ortaya çıkacak demişlerdi ,gerçektende öyle oldu....
Bende yamulmaya başladım....hergün bi tarafıma ağrı giriyo....

şuanda sırtıma bıcak saplanıyormuş gibi ağrım var kramp böyle bi şeymi acaba hiç yaşamamıştım daha önce...

Allah sağ sağlim hayırlısıyla bu bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin.....

ayy evet son 3 aya girdik neredeyse sıkıntılar başladı

slm kızlar
benim akıntım vardı,dr. Bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
Onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
Dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
Daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
Moralim bozuldu iyiceeeee......

akıntın ne renk canım

bana da idrar yooları için antibiyotik verdi öldüm kaşıntıdan asdece akıntı vardı ilaç azdırdı
akıntım biraz yeşilimsi
onu dey,nce bir de fitil verdi kullnamadım çünkü akıntı bitmiyorki kuulnsamda tekrarlıyorr

kızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar

ayy gteçmiş olsun canım allahtan iyisiniz

kısss bende güçlü vuruyor ne zamandır diye seviniyorum büyüdü kilo aldı diyeeeeee:)

buyuudugu ıcın sevınıyorum cnm da kramp gırdı bırden sol tarafımaa bı an kaldımm ayıptır solemesı wcdeydımm..:))) kucuk tuvaletımı yapıyodum oyuzden dahada cok korktum :1::1::1::1:allaha sukur sımdı ıyızzz:nazar::nazar::nazar:

buyuudugu ıcın sevınıyorum cnm da kramp gırdı bırden sol tarafımaa bı an kaldımm ayıptır solemesı wcdeydımm..:))) kucuk tuvaletımı yapıyodum oyuzden dahada cok korktum :1::1::1::1:allaha sukur sımdı ıyızzz:nazar::nazar::nazar:

Allah korusun canım aklına hiç kötü şeyler getirme alışmamız lazımmış bunlara:49:

Allahım korusun meleklerimizi

Back
X