Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim güzelimm. oralarda uygun bişey bulursan bize de yaz ben de ankaradayım. ama bu patik işi çok zevkli geldi bana. hayatımda ilk defa patik ördüm hem de netten bakarak. büyüğünü de oğluşuma öreceğim. işte benim acemi patiğim :26:Eki Görüntüle 429523
bende eşlik edeyimmi sanaaaaa:)))
herkess uyuyormu kızlarrrrr
gelince bana bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
Dünden beri sağ kasımda şiddetli bir sancı varrrr bıçak saplanması gibi ama çok şiddetli, yürürken, sağa sola dönerken yataktaaaa çok acı veriyorrr.
Sizce ciddi birşeymidirrr neyapsam bilemedim drumu aramalımıyım.
burda anlatamıcgm seyler cnm sadece dua ıstyrm sızden allh bana sbr versın de su evlılıgı yurtblym
kızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar
kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..
slm kızlar
Benim akıntım vardı,Dr. bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
moralim bozuldu iyiceeee....
bende bugün çok kötü oldum sadece yemekhaneye gidip gelmeyle yani gidiş 10 dakika geliş 10 dakika...
Sıcak çarptı hemen beni, bayılacak gibi oldum kolonya ile felan ancak kendime gelebildim...Daha da sıcaklarda napıcam bilmiyorum hiç dışarı çıkmamam gerek demek ki :26:
Allahım inşallah çalışmak istediğim ana kadar çalışırım da doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirebilirim ...
kızlar ayrıntılıdan geldim şimdi. 35 dk sürdü prensesimi doya doya izledik babasıyla . 22+5 günlük 510 gr 27 cm çıktı bebisim
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı
kızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar
Ay didem gülersin bana resmen sitede seni arıyorum adanasın ve aynı hastaneye gidiyoruz bende bskye gidiyorum ama herkes birşey söylüyor senden fikir almak istiyordum yardımcı olabilirmisin?
canim benm cok uzuldum durumuna ama herseyde bi hayr vardir demekten baska biseyey yapamiyoruz. ayrica ne drlar var bi an kabl etsen yada bilincsiz olsan dönulemiyecek hatalar soz konusu. Allah sana ve bebegine saglik versin canim
merhaba kızlar, geçmiş olsun hepinize.
Ben dün kocama daha alınması gerekenlerin listesini okuyup, bir de bebek bezi masraflarından bahsedince bana direkt stok yapmaya başlayalım dedi, ben de bugün ilk bebek bezini aldım sıpamın. Bakalım doğana kadar ne kadar stoklayabileceğim. Şu canbebenin alt açma örtülerinden de aldım. Deterjanını da alacaktım ama bir türlü karar veremedim, dalin biraz pahalı geldi açıkçası, aranızda alan var mı, ne aldınız?
merabaa ben dalin aldım canım dr tavsiyesi bebeğin alerjk bir bünyeye sahip olabilir o yüzden dalin öneririrm dedi ewet biraz fiyatı pahalı ama bebişin kıyafetlerini ayrı yıkacağımızı düşünürsek bir tanesi 4 ay belki daha fazla bile gider aya bölünce normal gelio yani
Canım beyaz akıntım....ayy evet son 3 aya girdik neredeyse sıkıntılar başladı
akıntın ne renk canım
bana da idrar yooları için antibiyotik verdi öldüm kaşıntıdan asdece akıntı vardı ilaç azdırdı
akıntım biraz yeşilimsi
onu dey,nce bir de fitil verdi kullnamadım çünkü akıntı bitmiyorki kuulnsamda tekrarlıyorr
ayy gteçmiş olsun canım allahtan iyisiniz
merhaba kızlar, geçmiş olsun hepinize.
Ben dün kocama daha alınması gerekenlerin listesini okuyup, bir de bebek bezi masraflarından bahsedince bana direkt stok yapmaya başlayalım dedi, ben de bugün ilk bebek bezini aldım sıpamın. Bakalım doğana kadar ne kadar stoklayabileceğim. Şu canbebenin alt açma örtülerinden de aldım. Deterjanını da alacaktım ama bir türlü karar veremedim, dalin biraz pahalı geldi açıkçası, aranızda alan var mı, ne aldınız?
Canım beyaz akıntım....
bende de sadece akıntı vardı onun yüzünden başladım fitile,şimdi yanma&kaşıntı başladı...çıldırtıyoooooo
bende erken doğuma sebep olur die endişeleniyrm......
haklısın akıntı hiç kesilmiyo ilaç bitiyo tekrar ediyoooo
bebek bezinin stoklanması taraftarı değilim tatlım ben
her bebek bezi bebişe uymayabiliyor hatta pişik yapabiliyrmuş...
ben yeni doğan almayı düşünüyrm ilk etabta bebek olunca artık yavaş yavaş alırm hangisi cildine iii gelirse....
bende deterjan almayı düşünüyrdum,Dalin ve hacişakir arasında kaldımm......
kızlar primanın ilk hediyem formunu doldurdunuz mu? Bugun benim hediyem geldi.içinde bebişin ilk günki bezleri, iki tane tupper mama saklama kabı (pek bi kücük ama işe yarıyodur heralde) en güzeli de bir tane anne oluyorum dvdsi var.içinde hamilelik yogası, beslenme bilgileri, cinsellikle ilgili bilgiler vs var. Bebişimiz ilk geldiginde yapmamız gerekenler konusunda bilgilendirme brosürleri var..fena degil yani.benim hosuma gitti..
:):) aaaa çok sewindimmmm tabikide yardımcı olurum elimden bişe gelirse doktorun kim canım
canım ben mağazada doldurdum aldım içinde işe yarar bir tupper mama kabı var benmki büyük kapaklı 1 tane
kargoya 5 tl vermeye değmez bence
elden alınca daha iii oluyor
4 bez ve mama kabı işe yarar diğerleri reklam ha birde leke çıkarıcı ve şampuan eşantiyonları var içinde onlar da iii