2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne güzel temizlik yapabiliyosunuz bana çokzor geliyo, gözümde büyüyo, kadın alıyorum napıyim, kadın geliyo evin altını üstünü temizleyip gidiyo :21:

ne güzel temizlik yapabiliyosunuz bana çokzor geliyo, gözümde büyüyo, kadın alıyorum napıyim, kadın geliyo evin altını üstünü temizleyip gidiyo :21:

Aynen ben de yapamıyorum:) Öyle tembelleştim ki. Zaten çok kilo aldığımdan zorlanıyorum. Haftada iki kere kadın geliyor. Cumartesi günü hastalanmış gelemedi. Ancak mutfak banyo tuvaleti temizledim. Diğer yerleri ellemedim bile:)

fıstıklar ben çıkıyorummm
birazzz işlerimin başına döneyimmm görüşmek üzereeeee cici bakın kendinizeee ALlah emantsinizz sizlerde bebişlerinizde

valla bende doymak bilmiyorum..özellikle sabahları uyandığımda resmen karnım açlıktan zil çalıyo :52::52: :1:

yaşasın yemek yemeeekkk :56::56::56::56::56:

Yalnız değilsin canım:) Ne yiyeceğimi şaşıyorum. Yememek için sokağa atıyorum kendimi.

öğlen yemek yiyişimi görseydiniz, arkadaş dayanamadı fotomu çekti, hem kumpire hem waffle a elimle daldım, ağzım yüzüm çikolata olmuş , yemek yemeyi sevmeyen ben tadından gözlerimi kapata kapata yedim, üstünede baklava yedim ama nafile :56:

öğlen yemek yiyişimi görseydiniz, arkadaş dayanamadı fotomu çekti, hem kumpire hem waffle a elimle daldım, ağzım yüzüm çikolata olmuş , yemek yemeyi sevmeyen ben tadından gözlerimi kapata kapata yedim, üstünede baklava yedim ama nafile :56:

Yaşasın ne yesem diye düşünüyordum. Çok teşekkürler canım acilen kumpir yapayım elimdeki malzemelerle:)

yaa waffle istiyorum bende..eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdünüz banane banane::8::52::52:

Son düzenleme:
herkese selaaam ne kadar oldu girmeyeli sayamadım günleri çok yoğundum kayınvalideler geldi bir hafta kaldılar onlar gitti ertesi gün evimizi taşıdık 1 haftadır ev taşımayla uğraşıyoruz çoooook yoruldum ne kadar yorulduğumu anlatamam anca bugün oturdum dinleniyorum artık belimi de ağrıttım zaten hamile halime ev taşıdık temizlik yerleştirme sormayın gitsin sizler napıyosunuz iyisinizdir bebişler iyidir inşallah var mı yakınlarda kontrole giden?

Eki Görüntüle 431128

teyzeleriii bunu aldım dayanamayıp kızımaa :1: zaman geçsinde hemen alıyım kızımı kucağıma zamanında inşallah:nazar:

NEREDEN ALDIN? ÇOK GÜZELMİŞŞŞŞŞŞ BENDE ALMAK İSTİYORUM... :))

kızlar ben geldimmm
idrar yollarımdaaa yüksek enfeksiyon çıktı ağrılarımın nedeni oymuşş:(
antibiyotik verdi dr
Bebiş iyi çok şükür onun rahatı yerindeydii ama enefeksiyondaaa ciddiye alınmalı tedavi etmeliyiz dedi artık antibiyotik vermem gerekiyor dedi.
Bu arada minikim 927 gr olmuş:)) tam bir hafta önce bugün 840 gramdı

GEÇMİŞ OLSUN CANIM, İNŞALLAH BİR AN EVVEL ATLATIRSIN. BEBİŞİN DE BÜYÜMÜŞ BENİMKİ NE KADAR OLDU ACEP? :))))) HIZLA BÜYÜYORLAR :nazar: ŞAŞIRTIYORLAR HEM BİZİ HEM ÇEVREMİZİ :)

Kızlaarr, çok hastayıımm.. halsizim burnum akıo ateş basıyor. Cuma günü boğaz ağrısıyla başladı. hafiflemiştim pazar günü p tesi sabah işteyken arttı. rapor aldım şefim biraz mırın kırın etti ama yapcak bişeyim yok. ıhlamur tavuk suyu çorba limon idare etmeye çalışıorum ama ii deilim. geçsin artık sıkıldımmm... :(

GEÇMİŞ OLSUN CANIM, AMAN DİKKAT ET, HAVALAR MALUM BİR ÖYLE BİR BÖYLE... BENİM DE GEÇEN GÜN BOĞAZIM TAHRİŞ OLMUŞ GİBİYDİ AMA ÇORBA ÜSTÜNE ÇORBA İYİ GELDİ, SANA DA ŞİFA OLUR İNŞALLAH...

günaydın arkadaşlar,

3-4 gündür burayı ihmal ettim. dün bir velimle telefonda gerildik. nasıl stres olduysam okula giderken minübüste fenalaştım. sanki kalbim boğazımda atıyormuş gibi bir çarpıntı, gözlerim karardı ve midem bulandı çok fena. indim allahtan havada serindi yürüdüm okula kadar yürüdükçe açıldım. ama şuan yine hafif boğazımda nasıl desem nefes darlığı gibi bişey hissediyorum. psikolojik sanırım herşeyi kafasına takatn, dert eden, ayrıntıcı iğrenç bi yapım var ne yaparsam kendime yapıyorum ama elimde değil. bebek etkilenicek diye ödüm kopuyo:((

O DETAYCILIK BENDE DE VAR CANIM... İŞTE BİRAZ ÖNCE BAHSETTİĞİM DİSİPLİNSİZLİK TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜM DE BUNDAN KAYNAKLANIYOR.... BENİMDE ELİMDE DEĞİL AMA BEBİŞLERİMİZE ZARARI OLMASIN AMAN GERİLİNCE ATIYORUM KENDİMİ DIŞARIYA. SANA DA İYİ GELMİŞ, BAK DÜŞÜNMEDEN YÜRÜ, ONDAN TEKRAR KASILDIN BENCE, İSİM DÜŞÜN MESELA BEN ÖYLE YAPIYORUM. İSME KARAR VERDİNİZ Mİ?

kızlar ben doymuyorum ya, öğlen dünyayı yedim ama hala açım :27:

ben de öyleyim cnm. doyma hissimi kaybettim sanırım:))) öğle yemeği yedim.2 ye doğru ve şimdi açım:))) hem de nasıl.
şimdi menümde söğüş var:) 1 saat sonra da yoğurda salatalık doğrayıp yiyeceğim.işte öyle geçiştireceğim.işyerinde bu kadar oluyor.haaa bir de form limonlu bisküvim var o kadar:))) bana da sağolsun dün kızlar fikir verdi:)) ağır şeyler yemek istemiyorum:50::50: 6-7 kilo aldım. ve hedefim 12-13 kilo ile tamamlamaktı ama olmayacak sanırım:))))

ben de öyleyim cnm. doyma hissimi kaybettim sanırım:))) öğle yemeği yedim.2 ye doğru ve şimdi açım:))) hem de nasıl.
şimdi menümde söğüş var:) 1 saat sonra da yoğurda salatalık doğrayıp yiyeceğim.işte öyle geçiştireceğim.işyerinde bu kadar oluyor.haaa bir de form limonlu bisküvim var o kadar:))) bana da sağolsun dün kızlar fikir verdi:)) ağır şeyler yemek istemiyorum:50::50: 6-7 kilo aldım. ve hedefim 12-13 kilo ile tamamlamaktı ama olmayacak sanırım:))))

all benden de o kadar iş yerinde yiyecek bişe bulamıyorum ne yiyeceğimi şaşırdım bnde 8 kilo aldım bende ne kadar az alayım desemde olmuyor.. benim odam çok kalabalık söğüş falandsa yapamıorum yiyecek bişe yok meyvem bile bana kalmıo:):) bende hosbes yiyorum sürekli canım çok çekiyor..

anlatıp anlatmama konusunda çok kararsız kaldım ama hala kendime gelemedim yorumlarınıza ihtiyacım war.. kayınbababam Allah rahmet eylesin eşim 17 yaşındayken vefat etmiş hiç görmedim yani sadece resimlerini gördüm.. dün aksam uzanmıstım uyuya kalmısım ağlıyarak uyandım saatlerce kendime gelemedimm..rüyamı anlatıyorum szie aynen
yanımda bir kız çocuğu benim kızımmış kayınbabam sewiyor kızı sonra bana dönüp bağırmaya başlıyor öle bir bağırıoki ağlıyorum ben ne biçim isim koymussunuz venüs die isim mi olur ben bu kızın adını değiştirdim dio baba diyorum nbufus kağıdı çıkdı olurmu öle şey hayır dio bu kızın adını BİLGE LİNA koyun ne güzel isim işde dio.. sonra kayınvalidem sen ne karısıyosun falan die kızıyorr isim koymaya ne kadar meraklsın die o şekildede uyandım bu ne demek şimdi aklımıza bile gelmeyen 2 isim hiç aklımızdan bile geçirmemişdik zaten çok etkilendim ne demek sizce

all benden de o kadar iş yerinde yiyecek bişe bulamıyorum ne yiyeceğimi şaşırdım bnde 8 kilo aldım bende ne kadar az alayım desemde olmuyor.. Benim odam çok kalabalık söğüş falandsa yapamıorum yiyecek bişe yok meyvem bile bana kalmıo:):) bende hosbes yiyorum sürekli canım çok çekiyor..

evet cnm meyve alıyorum ortak yiyoruz, çerez alıyorum ortak, kuru kayısı incir ortak, midem bulanırken leblebimi bile yiyorlardı:49: Galetamı, form bisküvilerimi,çubuk krakerlerimi masama çıkardıktan sonra bi dha bulamıyordum nerdeyse...gözüm yok valla helal olsun ama onların bitmesi demek benim bütün günü bulantı ve kusmayla geçirmem demekti ama yiyorlardı işte:49:
Valla ne yalan söyleyeyim sonra çantamdan avuçla çıkarmaya başladım. Taneyle çıkarmaya başladım. Yoksa bana bişey kalmıyordu:50:

anlatıp anlatmama konusunda çok kararsız kaldım ama hala kendime gelemedim yorumlarınıza ihtiyacım war.. kayınbababam Allah rahmet eylesin eşim 17 yaşındayken vefat etmiş hiç görmedim yani sadece resimlerini gördüm.. dün aksam uzanmıstım uyuya kalmısım ağlıyarak uyandım saatlerce kendime gelemedimm..rüyamı anlatıyorum szie aynen
yanımda bir kız çocuğu benim kızımmış kayınbabam sewiyor kızı sonra bana dönüp bağırmaya başlıyor öle bir bağırıoki ağlıyorum ben ne biçim isim koymussunuz venüs die isim mi olur ben bu kızın adını değiştirdim dio baba diyorum nbufus kağıdı çıkdı olurmu öle şey hayır dio bu kızın adını BİLGE LİNA koyun ne güzel isim işde dio.. sonra kayınvalidem sen ne karısıyosun falan die kızıyorr isim koymaya ne kadar meraklsın die o şekildede uyandım bu ne demek şimdi aklımıza bile gelmeyen 2 isim hiç aklımızdan bile geçirmemişdik zaten çok etkilendim ne demek sizce

annemde ablamda hamıleykenn ruyasındaa kızın olucak onun ısmını hafıze koy demısler annemlerın donemınde bulgarıstanlıyızz bızz..ultrason yoktu cınsıyetı bılmıyolardı dogumda ogrenıyordun.. annemde ruyasından cok etkılenmıs kızım olursa hafıze koyucam demıs ablamı cok zor dogurmus annem vakumla almıslar cok dıkısı varmıs alttann.. ve ablamın ısmı hafıze..:))) senınde buna benzer bısey olmus cnmmm . allah hayırlara cıkarsınn karar senın ıstersen koyarrsın ıstemezsenkoymassın

Allah rahmet eylesin..bence herşey ortada..Bilge çok güzel bi isim ayrıca..eşinde çok mutlu olur buna:34:

selam arkadaşlar birkaç gündür giremiyorum haftasonu görümcemin kızının nikahı vardı kınadan sonra eve dönemedik karşıda oldukları için git gel yapmayalım dedi eşim orda kaldık çok kalabalıktı ev zor bir gece geçirdik kızım hiç durmadı sağolsun çok yordu bizi sürekli peşinden koşturduk cimcime kalabalığı görünce şımardıda şımardı bide nikahta ufak bir kaybolma korkusu yaşattı bize meğerse babaneyle beraber yakındaki parka gitmişler:)) biz çok panik olduk anons bile yaptırdık yani:)))) neyseki çabuk geldiler elim ayağım boşaldı tirtir titredim resmen Allah kimseyi yavrusuyla imtahan etmesin inşallah bu haftasonuda zonguldağa gidiyoruz orada düğünü olacak kızın ama ben çok kararsızım içimden gitmek gelmiyor hamile halimle kızımı zaptedemiyorum eşimde çok yardımcı olamıyor gelenle gidenle ilgilenmekten onuda tek yollamak istemiyorum ne yapsam kararsız kaldım Anneme bırakıyım kızımı dedim ama bugüne kadar hiç ayrı kalmadık dururmu bilmiyorum aklım onda kalıcak gece uyanıpta beni görmezse ne tepki verir çok ağlarmı bilmiyorum kararsızım çok hemde cumartesi sabahı yola çıkılacak ne yapıcam bilmiyorum

$576329_10151544060605697_2111983270_n.webp

HURİYE.DURİYE.NURİYE
Huriye.Nuriye.Duriye 75-80 yaşlarında çok eski 3 arkadaştır.Bir gün Huriye Nuriyeye telefon eder ve birlikte Duriye'ye giderler biraz muhabbetden sonra Duriye kahve yapar ve içerler.
Biraz sonra Duriye yine:
-Ay kusura bakmayın unuttum.size birer kahve yapayımda içelim der.Huriye ve Nuriye bir şey demezler içerler.Aradan biraz zaman geçer.
-Duriye yine:
-Size bir kahve bile yapmadım.Hemen yapayımda
içelim der ve yapar getirir.Bizimkilerde yine itraz yok.Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar,yoka düşerler yolda bastonları ile yavaş yavaş yürürken aralarında şu konuşma geçer:
Huriye:
-Kız Nuriye,gördünmü Duriye'yi!!! Ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi.
Nuriye:
-Kızzz Duriyeyi ne zaman gördün???

:1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X