2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

birde bende rüyamda güneş ismini duydum henüz hamile diildim kızım olucağını adının güneş olduğunu söylediler bu ismi koyup koymamakta kararsızım hala bi isimde bulamadım ne kadar araştırırsam araştırıyım bitürlü ısınamıyorum isimlere :) oğlumda bi günde koymuştuk kızımda kararsız kaldık :44:

benim eşimin adı güneş babası rüyasında görmüş onunda çok güzel bir isim bence heryerde benim adımı unutuyorlar onun adı unutulmuyor alışveriş yaptığım mağazalar güneş beyin eşi diyince hatırlıo ancak:)

canım diğer konuları bilmem ama isim çok hoşuma gitti BİLGE LİNA keşke banada biri rüyamda böle güzel bi sölese:9:

aynen... Biri yazmıştı isimlere ısınamıyorum diye, biz de öyleyiz eşimle.. Kız olsa o kadar çok alternatifimiz vamış ki, erkek ismini düşünmemişiz bile... Bende beğendim...

Bu arada ben de sanırım chicco for me almak üzereyim bebek arabasını. Lite way çift yönlü olmadığı için elendi benden. AMA chiccolar çokkk pratik açılıp kapanıyor.

Selam kızlar cinsiyetimiz kesinleşti kızım oluyormuş :9::9:ayrıntılıya girdik bugün şimdilik normal her şey çok şükür :nazar::emir_bebek:Ama bebeğim aşağıdaymış biraz dikkat etmelisin dedi :31:Yüzünü pek göstermedi :9::9:

Selam kızlar cinsiyetimiz kesinleşti kızım oluyormuş :9::9:ayrıntılıya girdik bugün şimdilik normal her şey çok şükür :nazar::emir_bebek:Ama bebeğim aşağıdaymış biraz dikkat etmelisin dedi :31:Yüzünü pek göstermedi :9::9:

gözün aydın:nazar::nazar: allah bağışlasın cnm.ama kaç haftalık ki bebeğin ?ben 16.haftada öğrendim

selam kızlar

Herkescikler iyidir umarım...

Bende bugün birşey öğrendim, 16 eylül de önemli bir sınavım var, mesleğim ve kariyerim için önemli...

Benim doğum zamanım da 13 eylüle denk geliyor tabi tıpatıp uyucak diye birşey yok ama denk geldi işte, tabi önemli olan doğumum ama sınav tarihinin o zamana denk gelmesine gıcık oldum ne var 1 ay sonra olsaydı :41:

selam kızlar

Herkescikler iyidir umarım...

Bende bugün birşey öğrendim, 16 eylül de önemli bir sınavım var, mesleğim ve kariyerim için önemli...

Benim doğum zamanım da 13 eylüle denk geliyor tabi tıpatıp uyucak diye birşey yok ama denk geldi işte, tabi önemli olan doğumum ama sınav tarihinin o zamana denk gelmesine gıcık oldum ne var 1 ay sonra olsaydı :41:

hayırlısı olsun canım kısmet:10::10::10:

ev temizledim çok yordum kendimi ağrım başladı. Eşime söylesem döver herhalde . Ne var şu makinaların borularını daha uzun yapsalar . Yapsalarda eğilirim ;))

merhabalar hanımlar bende eylül annesi olucam inşallah 10 eylül doğum tarihim pek sık giremiyorum foruma çalıştığım için fırsat bulamıyorum ama akşamları okuyorum fırsat buldukça allahım bütün kucakları doldursun inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bugün doktora kontrole gittim 834 gram olmuş kızım boyuda 33 cm dedi doktorum 25+1 im ikinci evladım ama ilki erkek olduğu için ölçüleri farklı çıkıyo sanırım cinsiyete bağlı olarak çıkıyo yani kızlar biraz daha minyon oluyo galiba onu gözlemledim sizin nasıl bütün kuzular allahıma emanet hayırlı günler dilerim hepinize

Aminn canım bakalım cumaya da benim kontrol var benim kızın ölçüleri ne olacak :)) Allah hepimizin bebeşlerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin :nazar:

birde bende rüyamda güneş ismini duydum henüz hamile diildim kızım olucağını adının güneş olduğunu söylediler bu ismi koyup koymamakta kararsızım hala bi isimde bulamadım ne kadar araştırırsam araştırıyım bitürlü ısınamıyorum isimlere :) oğlumda bi günde koymuştuk kızımda kararsız kaldık :44:

bence harika bir isim GÜNEŞ ben de rüyamda AHSEN diye bağırdım kalktım uyku sersemi AHSEN i aradım evde eşime soruyorum AHSEN nerde diye hamile olduğumu ve kızım olacağını öğrendiğim gün hiç tereddütsüz AHSEN istiyorum kısmetse :49::49:

bu yıl kız yılı herhalde:nazar::emir_bebek: nazlı bu zilliler benimki de hiiç yüzünü göstermiyor inşallah cuma günü gül yüzünü esirgemez bizden :52:

Hadi canım güzel haberlerle gel insallah..Stres yapma kendine bebeğini de germe..İnsallah hersey yolundadır.

5 lira ödedim cnm.Ama magazalardan da alınabiliyormus vermek istemezsen kargo parası

evet ben de form doldurdum ama ücretsiz dedim keşke 5 tl deseydim :)

kızlar bebek arabamızı chicco lite way

anakucağı/oto koltuğunu jenny

bebek bakım setini sevi bebenin 7 li setini

beşiğide toybeşik almaya karar verdim. beşik küçük ama odada alacağım için 6 aylığa kadar kullanacağım. bu ürünleri alanlar varmı
anakucagı chıcco aldım cnmm bakım setını henuz almadıkk park yatagı aldık bızz daha kullanıslı dıee kraft oda..
merhabalar hanımlar bende eylül annesi olucam inşallah 10 eylül doğum tarihim pek sık giremiyorum foruma çalıştığım için fırsat bulamıyorum ama akşamları okuyorum fırsat buldukça allahım bütün kucakları doldursun inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bugün doktora kontrole gittim 834 gram olmuş kızım boyuda 33 cm dedi doktorum 25+1 im ikinci evladım ama ilki erkek olduğu için ölçüleri farklı çıkıyo sanırım cinsiyete bağlı olarak çıkıyo yani kızlar biraz daha minyon oluyo galiba onu gözlemledim sizin nasıl bütün kuzular allahıma emanet hayırlı günler dilerim hepinize

bu arada kızlar bugün doktora gittim alt karnımda ve kasıklarımda ağrım oluyodu özellikle oturup kalkarken bide kızım çok aşada hareket ediyo o kadarki her hareketi aşalarda gıdıklanma gibi olmaya başlamıştı tedirgindim bu konularda ama hepiciği normalmış ayaklarınıda aşa yerleştirdiği için kuzucum tekmeledikçe bana çıkacakmış gibi geliyodu ama çok şükür çok rahatladım çok iimiş haftasına göre gelişimi çok ii dedi doktorcuğumuz tek üzücü olan ilk defa alttan muayne oldum hiç hoş diildi :26: su geliyo benden az az o yüzden bakmam lazım dedi ama bi sıkıntı göremedi keşke bakmasaydı dedim ama oldu bi kere içim rahatladı en azından cuma günüde şeker yüklemem var burda çok değişik yorumlar okumuştum bakalım nasıl olcek :37:
benımde haftaya cumaa seker yuklemem nasıl olucak bakalımm haıyırlısı cnmm .. masallahh kızınaa:nazar::nazar::nazar:
gozun aydın cnmm sonunda ogrenebıldın lısteye eklıcem yemekten sona ama kızcem acıkmıss:1::1::1::1::1::1:
tekrar hayırlı olsun.sanırım kız bebeklerde biraz geç anlaşılıyor cinsiyet.
ewt benımkıde 19 haftada gosterdı terbıyelı kızım benım :17::17::17:

gözün aydın. kaç haftalıksın ki anca kesinleşmiş?

Sağol 21 haftalık canım :1:

Aminn canım bakalım cumaya da benim kontrol var benim kızın ölçüleri ne olacak :)) Allah hepimizin bebeşlerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin :nazar:

bence harika bir isim GÜNEŞ ben de rüyamda AHSEN diye bağırdım kalktım uyku sersemi AHSEN i aradım evde eşime soruyorum AHSEN nerde diye hamile olduğumu ve kızım olacağını öğrendiğim gün hiç tereddütsüz AHSEN istiyorum kısmetse :49::49:

bu yıl kız yılı herhalde:nazar::emir_bebek: nazlı bu zilliler benimki de hiiç yüzünü göstermiyor inşallah cuma günü gül yüzünü esirgemez bizden :52:

:9::9:

anakucagı chıcco aldım cnmm bakım setını henuz almadıkk park yatagı aldık bızz daha kullanıslı dıee kraft oda..

benımde haftaya cumaa seker yuklemem nasıl olucak bakalımm haıyırlısı cnmm .. masallahh kızınaa:nazar::nazar::nazar:

gozun aydın cnmm sonunda ogrenebıldın lısteye eklıcem yemekten sona ama kızcem acıkmıss:1::1::1::1::1::1:

ewt benımkıde 19 haftada gosterdı terbıyelı kızım benım :17::17::17:

benim doğum tarihim ekimde galiba ama :9::9:bugün 11 ekim dedi doktor ama olsun ben yine de gelirim buraya:1::1:

Kızlar primanın ilk hediyem formunu doldurdunuz mu? Bugun benim hediyem geldi.İçinde bebişin ilk günki bezleri, iki tane tupper mama saklama kabı (pek bi kücük ama işe yarıyodur heralde:1: ) en güzeli de bir tane anne oluyorum dvdsi var.İçinde hamilelik yogası, beslenme bilgileri, cinsellikle ilgili bilgiler vs var. Bebişimiz ilk geldiginde yapmamız gerekenler konusunda bilgilendirme brosürleri var..fena degil yani.Benim hosuma gitti..
Ben doldurmadım henüz sanırım sadece kargo ücretini biz ödüyrz değilmi?
Doldurmaya değer mi ki?

canım ben mağazada doldurdum aldım içinde işe yarar bir tupper mama kabı var benmki büyük kapaklı 1 tane
kargoya 5 tl vermeye değmez bence
elden alınca daha iii oluyor
4 bez ve mama kabı işe yarar diğerleri reklam ha birde leke çıkarıcı ve şampuan eşantiyonları var içinde onlar da iii

canım mağaza dediğin büyük marketler mi?

kızlar ben geldimmm
idrar yollarımdaaa yüksek enfeksiyon çıktı ağrılarımın nedeni oymuşş:(
antibiyotik verdi dr
Bebiş iyi çok şükür onun rahatı yerindeydii ama enefeksiyondaaa ciddiye alınmalı tedavi etmeliyiz dedi artık antibiyotik vermem gerekiyor dedi.
Bu arada minikim 927 gr olmuş:)) tam bir hafta önce bugün 840 gramdı
canım öncelikle bebişimize maşallah.......kocaman olmuş bıdık nerdeyse 1 kg annesi.......
bu arada geçmiş olsun...
aynı problem bende de var kasık ağrısından 3 gündür duramıyrm.....pazartesi kontrolüm vardı, dayanabilir miyim die düşünüyrm?
sağa sola dönerken yürürken acayip ağrım oluyooo geceleride uyuyamıyrm belime bile vuruyo ağrısı..............

hadi gözün aydınn canımmmmmmmm......
kızımız nazlı çıktıııı :1::1:

herkese selaaam ne kadar oldu girmeyeli sayamadım günleri çok yoğundum kayınvalideler geldi bir hafta kaldılar onlar gitti ertesi gün evimizi taşıdık 1 haftadır ev taşımayla uğraşıyoruz çoooook yoruldum ne kadar yorulduğumu anlatamam anca bugün oturdum dinleniyorum artık belimi de ağrıttım zaten hamile halime ev taşıdık temizlik yerleştirme sormayın gitsin sizler napıyosunuz iyisinizdir bebişler iyidir inşallah var mı yakınlarda kontrole giden?

oy oyyyy sen zor işler yapmışssın canım hadigeçmiş olsun.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM, İNŞALLAH BİR AN EVVEL ATLATIRSIN. BEBİŞİN DE BÜYÜMÜŞ BENİMKİ NE KADAR OLDU ACEP? :))))) HIZLA BÜYÜYORLAR :nazar: ŞAŞIRTIYORLAR HEM BİZİ HEM ÇEVREMİZİ :)

ay ay canım teşekkür ediyorum Allah sizlere göstermesin inş.
Bebişn büyümüştürr annesii hadi bakalım sizlerdendende güzel haberler bekliyoruz.

Back
X