Selam kızlar , ben aslında ne zamandır yazmak istedim ama siteye giriş yapmama rağmen giremiyordum ve sizi uzaktan takp ediyordum. Sorun devam ediyor aslında ama ben nasıl olduysa bu kez girebildim ve hemen yazıyım dedim. Her neyse uzatmıyım, gelelim , bugün 26. haftamıza girdik biz

Oğlum 4 gün önce 31 cm olmuştu

Az önce sağlık ocağındaydık eşimle. Tetanoz aşımın 2.dozunu oldum, ilaçlarım bitmişti onları yazdırdım. Neler yazıyım: maltofer fol demir ilacı, elevit tabiki

ve kaslarıma giren kramplar için magnorm :26: Bu kas ağrıları çok oluyor ya kızlar, gece ayağımı tam uzatıyorum uykudan uyandırıyor sanki baldır kaslarım gerginlikten koptu gibi hissediyorum ya... Bir de bel ağrılarım çok bu aralar , koltukta oturmak işkence oldu, okulda derslerde masabaşında otururken ağrıdan ölüyorum valalhi

Bakıyrum hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz.. Ben topikte göremedim ama ben de bir de karın gerginliği var had safhada... Karnım kasılıyor gibi ya da nasıl tarif etsem gerilmiş yay gibi, zaten büyüdü epey ama bu rahatsızlık hissi yolda yürümeme bile engel o derece yani.. Doktora söyledim bugün aile hekimime, o da karnın büyüyor ondan dedi ve bana gnc markalı bir yağ tavsiye etti rahatlatırmış

İlk fırsatta alıcam bakalım inşallah çok pahalı değildir, bu ara ona buna derken paraları saçmaktan bir hal olduk zaten

Bu arada teyzeleri , oğluşuma biz kayda değer olarak 11-12 tane kıyafet aldık, çıtçıtlı bodyler, dış zıbın takımları, önlükler... Başka da şirinimin ne tası var , ne tarağı

Sizi okuyorum maşallah bezinden , odasına alan var, herkes GÜLE GÜLE SAĞLIKLA kullansın her bi şeyini inşALLAH

Biz bebişimize oda yapamıycaz, onun için güzel bir ev kurduk çünkü masraftayız biraz ev aldık. İnşALLAH evinde güle güle , sağlıkla otursun odayı şartlar elverince yaparız ALLAH nasip ederse
Ben de artık lazım olanları araştırma safhasındayım, liste oluşturup okullar kapanınca almak istiyorum, daha da ağırlaşmadan ve o sıcaklara kalmadan halletmeliyim. Sizler akıllılık ettiniz bence , ben şimdi bile dışarı çıksam hemen yoruluyorum, wc ye çıkmaktan gezemiyorum filan .
Ne çok yazmışım bee, ee idare edin artık ne zamandır uzaktan bakmak zorunda kaldım, sonunda döktüm içimi