- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
kuzenim kadın doğumcu epidural normal hem doktorların hemde sağlık açısından pek iyi değilmiş bence öle bişi düşünme
ay cnaım kime inanacağımızı şaşırdık yaaaa çok araştırıdm çok kişi memnunnnnnnn püfss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenim kadın doğumcu epidural normal hem doktorların hemde sağlık açısından pek iyi değilmiş bence öle bişi düşünme
sormayın ya, ülkenin gündemine bakın şansımıza, zaten doğumdan çok korkuyorum, eskiden normal doğum diyen ben şimdi sezaryenden bile korkar olmuştum bide üstüne bu tartışmalar çıktı. dün bi tartışma programı izledim sezaryenle ilgili çok etkilenmişim gece uyuyamadım, millet sanki kendi doğuracak gibi habire yorum yapıyo![]()
kızlar beni komşu çagırdı çay içmeye ben gidiyorum görüşürüz![]()
:Canım Allah kolaylık versin ya doktorun dürüst değil gibi geldi bana bir dahaki seferekonuş bence bana böyle böyle dediler de bakalım ne dicek doktorun. Hastane değişme şansın yok mu?
Eşin niye öyle diyooooMoralini bozmasın ama... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin doktoralara güvenilmiyor ki ya.. normal diyolar son an aa sende şu bı var gel sezeryan yapalım diyolar...
))
ay evett drum çok hayal kırıklığına uğrattı beni oysa çok güveniyordummm((
medline gittiğim hastene,
Birde özel kent hastanesi var orayla görüştm onlar epidural yapıyoruz dedi ama hiç yaptınızmı deyince kıvırdıbaşka cevap verdiler püfs.
EŞim beni korkutmak için söymeiyorr canımmm o canımın çok tatlı olduğunu çok fazla nazlı olduğumu bildiği için söylüyorr bana gelip sorarsa doğum sırasında eşiniz canı çok ynaıyor sezeryan derse hemen kabul ederim diyor, kesinlikle beni korkutmak için değil.
kızlar biberon emzik olarak ne aldınız ?
kızlarrrkarnım bir gergin bir gergin anlatamam(((((
afedersiniz ama cumartesinden beri bende büyük wc olayı yokkağlayacma az sonraaaa benim için herşey zorlaşmaya başladı artık
ilk 6 ay çok rahattımm
artık bitti rahatlığım(((((
akşam dr verdiği kabızlık ilacından aldım ama çok minik bir fayda görüdm oy oy Allahım![]()
afedersiniz ama cumartesinden beri bende büyük wc olayı yokkağlayacma az sonraaaa benim için herşey zorlaşmaya başladı artık
ilk 6 ay çok rahattımm
akşam dr verdiği kabızlık ilacından aldım ama çok minik bir fayda görüdm oy oy Allahım![]()
ilk 6 ay çok rahattımm
canım bende 26 haftalığım bende de oldu bu hafta aynı sorun bu dönemlemi alakalı acaba??
bende 26. haftadayım aynı sorun war bende de ewet bebek büyüdükçe daha da artacakmıs hatta bir çok arkadasım bağsur olmuslar zorlamaktan öle dediler
bende oldum galiba, her seferinde kan geliyo![]()
Anladım canım seni düşünüyo yani :) Eşler çaktırmıyo ama bizden daha telaşlılar aslında hele doğum zamanı çok pimprikli oluyorlar :)
..
Sabah aç karnına kayısı üstüne ılık su iç .bende öyleydim hamile olunca düzeldi. Tam tersi olması lazımkenayaklarınada 2günde bi sıcak su koy yatmadan çorabı giy yat
canım benimde bende zaten problem olan bir durum bu yıllardır var ama hamilellikte iice tetiklediii bu haftada cozuttum sende kızların dediği gibi kayısı falan tüketmeye çalış bakalım. İnş. şifa olurcanım bende 26 haftalığım bende de oldu bu hafta aynı sorun bu dönemlemi alakalı acaba??
ah canım benim teşekkür ederimmmm tavsiyen için işyeirmin altında aktar kuruymeişçi tarzı biryer var indim şimdi aldımm onlarda gün kurusunu tavsiye etti senin deidğin gibisiyah kayısıyı birde siyah erik kurusu aldımCanım başla sen kayısı kompostoları içmeye sabahları aç karnınada ye bi kaç tane ama sarılarından değil siyahları var ya onlar daha etkili... Allah şifa versin... Bende yemek yiyince karnım davul oluyor...
neden iyi degilmiş bende onu düşünüyordum