2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yapıyorum, evde hamurişi pişince ev ev gibi kokuyor sanki :16: Yemeyi çok istiyorum ama 6.5 kilo almış görünüyorum doktorda , bu da canımı sıkıyor :26: Evdeki tartımda 4.5 oysaki ama gel de izah et ..

Ben 11 kiloooooooooo:ssz::ssz:ooooooooooo:53::53::53::27::23::23::23:

Yapıyorum, evde hamurişi pişince ev ev gibi kokuyor sanki :16: Yemeyi çok istiyorum ama 6.5 kilo almış görünüyorum doktorda , bu da canımı sıkıyor :26: Evdeki tartımda 4.5 oysaki ama gel de izah et ..

ya herkesinki öyledir çnkü kıyafetler ayakkabilar falan farkediyor bana da aynısı oldu 2-3 kilo farkediyor ben evde aç karna gecelikle tartılıyorum hergün.sende kendine tartı al kontrol altında olsun orda fazla çıkıyor çünkü takma kafana

Kendine hakim olabiliyorsan ne güzel canım evde sabah aç karnına mı tartılıyorsun canım ondan olabilir:26::26:
evde sabah ihtiyaç sonrasında ve aç karnına tartılıyorum 4.5 almış görünüyorum, doktora 4-5 saat sonrasında gdiyom aynı gün ,fark 6.5 :52::52: doktor da inanmıyordur bana kesin,inansa nolucak oraya gördüğünü kaydediyo :26::26::26:

Ben 11 kiloooooooooo:ssz::ssz:ooooooooooo:53::53::53::27::23::23::23:

ama benim boyum 1.60 ... kilo işini abartmamam lazım, yarım dünya gibi dolaşırım yoksa :9::9:

evde sabah ihtiyaç sonrasında ve aç karnına tartılıyorum 4.5 almış görünüyorum, doktora 4-5 saat sonrasında gdiyom aynı gün ,fark 6.5 :52::52: doktor da inanmıyordur bana kesin,inansa nolucak oraya gördüğünü kaydediyo :26::26::26:

ama benim boyum 1.60 ... kilo işini abartmamam lazım, yarım dünya gibi dolaşırım yoksa :9::9:

Doktorda ayakkabılar oluyor kıyafetler oluyor farkedebilir takma kafana:1:Zaten orda tartılıyorsun o tartıya göre kaç kilo aldın mesela canım :26:ilk tartıldığında kaç geldin orada şimdi kaçsın :1:

$9695_kucuk.webp Kızlar niveanın atta çantalı seti... Bence böyle bi çantaya gerek yok, içindekileri de ayrı ayrı alırız olmaz mı, mesela pişik kremi sebamed,şampuan dalin, yağ johnsons baby,ıslak mendil unibaby gibi...Haklı mıyım sizce ?

Eki Görüntüle 432567 Kızlar niveanın atta çantalı seti... Bence böyle bi çantaya gerek yok, içindekileri de ayrı ayrı alırız olmaz mı, mesela pişik kremi sebamed,şampuan dalin, yağ johnsons baby,ıslak mendil unibaby gibi...Haklı mıyım sizce ?

Eki Görüntüle 432567 Kızlar niveanın atta çantalı seti... Bence böyle bi çantaya gerek yok, içindekileri de ayrı ayrı alırız olmaz mı, mesela pişik kremi sebamed,şampuan dalin, yağ johnsons baby,ıslak mendil unibaby gibi...Haklı mıyım sizce ?

Bence de ayrı alınabilir ben zaten bebe çantası istemiyorum normal büyük çanta kullanmayı düşünüyorum her şeye masraf etmeye gerek yok diye düşünüyorum:1:

Bence de ayrı alınabilir ben zaten bebe çantası istemiyorum normal büyük çanta kullanmayı düşünüyorum her şeye masraf etmeye gerek yok diye düşünüyorum:1:

Ben de ayrı bebek çantası almıcam, benim evde kocaman şu çantam var, bebem olduğunda ona ayırırım nolcek :emir_bebek: :16:
$imagesCA5I2H38.webp

Hımm bu arada kilo olayı şöyle cnm, benim ilk kilom 57.5 tu, evde de doktorda da böyle geliyodum ama şimdi doktordaki tartıda evdekinden 2 kilo fazla ... Ne iş anlamadım gitti.. Şişliktir belkim kendimi böyle avutuyom:27: :1:

Selam kızlar:3::3::3::3::3:
Biraz fazla kaçırdım göbişim pek gergin oldu:1::1:
ohh yaarasın kuzuyaa afıyet olsun cnmm
Tetenoz aşısında aç veya tok farkediyor mu:26::26:
hyr cnmm farketmıyor
Hanımlar ya yasak istek mi uyandırıyor nedir hamur işinden tatlıdan uzak durmam lazım.. Ama yemek yapmayıda yemek kadar seviyorum evde yanlız durmaktan bişeyler yapsamda birileri gelsede yesek diye duruyorum hep.. Ama artık eskisi kadar hizmet edemiyorum ayaklarım davul gibi oluyor :( Canım da yemekde istiyor hesapta bu hafta yapmıcaktım ama canım çekiyor ben heralde 25 kiloya kadar çıkacam bu gidişle neyse yapmıycam bu hafta hamur işi çok da güzel bi tarif bulmuştummmm:14::14::14::14:
benımde cnm hamur ısı ve sureklı tatlı ıstıyor bende yapmayıda yemeyıde sevıyorum yapmıyım dıyorumm sonra tvde gorunce cnm ccekıoo :((:2::2::2:
ay canımmmmm vallaa bana orada gögüs pedii ve biberon gerekli geldii gögüs pedide çok değilmi canım okadar abartmaya gerek varmı
karsı komsumm 4pakete gecmıss paketlerde 4o lıı. cok gıdıo dedıı bende emın olamadım :18::18::18:
25+5 haftalık hamileyim bende kızımın doğum tarihi 7 eylül :) 6.5 aylık oldu 5 kilo aldım p.tesi şeker yüklemesi yapılcak :) korkuyorum sonuçtan benim de acayip iştahım açıldı özellikle de tatlııııı
aynen cnmm neolcak bu halımızzz:1::1::1::1:benımde ayın 8 de ınss seker yuklememm o hafta yemıyım barı tatlıya ara verıyrım:14:

Ben de ayrı bebek çantası almıcam, benim evde kocaman şu çantam var, bebem olduğunda ona ayırırım nolcek :emir_bebek: :16:
Eki Görüntüle 432581

Hımm bu arada kilo olayı şöyle cnm, benim ilk kilom 57.5 tu, evde de doktorda da böyle geliyodum ama şimdi doktordaki tartıda evdekinden 2 kilo fazla ... Ne iş anlamadım gitti.. Şişliktir belkim kendimi böyle avutuyom:27: :1:

Bencede gerek yok hem güzel değil :1:Seninki gayet güzel bende bu tür bir şey kullanırım :1:
şişlikte olabilir canım takma kafana boşver:1:Ben hiç yağlanmıyorum bu arada:18::18:
Ben kızıma bir şey almadım daha tek tük şeyleri var çıtçıtlı badi var bir kaç tane anneannesi bir sürü yelek ördü :1:yavaş yavaş alırım bende ne alacağımıda bilmiyorum:9:Yani biliyorumda nerden başlasam diye düşünüyorum:9:

Kızlar sizede oyle oluyor mu ya...

İki adım atıyorum, yürüyorum hemen tuvaletim geliyor halbuki aslı yok yani :52:

Bir yerlere zor atıyorum kendimi, biraz üşüttüm ondan mı acaba bilmiyorum ama yaklaşık iki haftadır böyle :37:

benimde öyle canım yaa suyu çok içince oluyor heralde ben bide doktora birbuçuk saat yol gidiyorum otobüsle nasıl dayanacagım bilmiyorum

ohh yaarasın kuzuyaa afıyet olsun cnmm

hyr cnmm farketmıyor

benımde cnm hamur ısı ve sureklı tatlı ıstıyor bende yapmayıda yemeyıde sevıyorum yapmıyım dıyorumm sonra tvde gorunce cnm ccekıoo :((:2::2::2:

karsı komsumm 4pakete gecmıss paketlerde 4o lıı. cok gıdıo dedıı bende emın olamadım :18::18::18:

aynen cnmm neolcak bu halımızzz:1::1::1::1:benımde ayın 8 de ınss seker yuklememm o hafta yemıyım barı tatlıya ara verıyrım:14:

Sağol canım hepimizin kuzularına yarasın:1::1:ben büyük ihtimal ekimde doğum yapıcam ama buraya geliyorum:9:

Bencede gerek yok hem güzel değil :1:Seninki gayet güzel bende bu tür bir şey kullanırım :1:
şişlikte olabilir canım takma kafana boşver:1:Ben hiç yağlanmıyorum bu arada:18::18:
Ben kızıma bir şey almadım daha tek tük şeyleri var çıtçıtlı badi var bir kaç tane anneannesi bir sürü yelek ördü :1:yavaş yavaş alırım bende ne alacağımıda bilmiyorum:9:Yani biliyorumda nerden başlasam diye düşünüyorum:9:

Önce liste yap bence, yani ben öyle yapıcam..Markasına varana kadar araştırıyorum özellikle şu krem, deterjan,şampuan gibişeyleri... Sonrasında geriye para ve almak kalıyor ,bir de Allah kocalarımıza yardım etsin diye dua etmek :9:

Back
X