• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık:(((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım:(((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi:(( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrr :( bebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım

canım naaaptın sen çok geçmiş olsun hayy allahım yaaa. Daha yataktan kalkmadan bakıyım dedim geçmişe okurken salya sümük oldum. Kendi başıma gelmiş gibi oldum. Allahımm koru sen yarabbimm.

Mihrace çok geçmiş olsun canım.Hemen bi sadaka ver..Çok şükür ikiniz de iyisiniz. Bir de karnının üstüne düşmüssün Allah esirgemiş.Dikkat et kendine canımm benim.

Teşekkür ederim canım saolun hepinizden Allah razı olsun.
Vereceğim inş. vermezmiyim bugün ilk işim onu halletmek olacka inş.

benmde ayagımın iç yan tarafları şişiyo, acayıp bı yer tarıfte edemıyorum, ayaklarda şişlik olması normalmış bu aylarda, ama aşırı bi şişlik varda doktorunuza bildiriniz dıyodu... aşırı deılse, zaten gitceksın 16 sna kadar bekle canım.
ama ben dün seyi farkettim evdeydım ya, şişlik olmadı, demekkı busekılde oturmaktan oluyo

yok benim ewde de inmiyor artık yer yaptı:) ewet olmadı cumartesi sorayım bir doktorcuğuma..

Kızlar havalar inanılmaz sıcak.Daha bide 10 derece artacak diyorlar biz napıcaz yaaaa:52: Benim afedersiniz kilodum bile fazlalık geliyor:1: anadan üryan geziyorum.Yine de sıcak basıyor. Sırf bu dönem için de klima alınmaz kiii..:26:

Bu arada cevremden büyük tepkiler alıorum. Hala araba kullandıgım için. Ancak kullanmak zorundayım bugun hava alanına gitmem lazım mesela.Ve bana cok uzak. oraya otobusle gitsem en az 2 saat yollarda sürüncem bu sıcakta.Siz kullanıyor musnuz araba? Bu konuda ne düşünüyosunuz merak ettim?

canım naaaptın sen çok geçmiş olsun hayy allahım yaaa. Daha yataktan kalkmadan bakıyım dedim geçmişe okurken salya sümük oldum. Kendi başıma gelmiş gibi oldum. Allahımm koru sen yarabbimm.

canım canım kıyamam üzdüm sizi özür dilerim ama dualarınızı almak istedim saolun canım Allah sizleri esirgesin inş.

Kızlar havalar inanılmaz sıcak.Daha bide 10 derece artacak diyorlar biz napıcaz yaaaa:52: Benim afedersiniz kilodum bile fazlalık geliyor:1: anadan üryan geziyorum.Yine de sıcak basıyor. Sırf bu dönem için de klima alınmaz kiii..:26:

Bu arada cevremden büyük tepkiler alıorum. Hala araba kullandıgım için. Ancak kullanmak zorundayım bugun hava alanına gitmem lazım mesela.Ve bana cok uzak. oraya otobusle gitsem en az 2 saat yollarda sürüncem bu sıcakta.Siz kullanıyor musnuz araba? Bu konuda ne düşünüyosunuz merak ettim?

Valla eğer bir sıkıntın yoksa rahatsan araba kullanırken bence bir sakınca yok bende kullanıyorum ilk hamileliğimde de doğurana kadar kullanmıştım. Hamileliğinde dikkat etmen gereken bir husus olmadığı sürece bence 37. haftaya kadar kullanabilirsin. o haftadan sonra her an doğum olabilir diye belki kullanmamakta fayda var tabi. Bana da çok tepki göstermişlerdi yok doğuracaksın arabada falan diye ama kullanmam gerekiyordu kullandım. İş yerindeki diğer arkadaşlarımda hep kullandılar.

ay canım ben kullanıyorum, sadece çok kış günlerinde eşim getirdi götürdü, onun dışında hergün işe gelip giderken kullanıyorum. Sanırım son ana kadarda kullanacka gibiyim, ama son aylarda kemer takma sıkıntı olursu eşim getirir götürü yine.

bugün 2.tetenoz aşım var kızlar .. birde ben şimdi şeker diyetindeyim ya acaba bebeğimin hareketleri ondan azalmış olabilir mi?

olabilir tatlım. Sonuçta tatlıda kıpır kıpırlar:) sıkma canını gün boyu bekle. Tetenoza gittiğinde hemşire dinlesin kalp atışlarını için rahat eder :)

benim de kızımın uykusu war sürükleyerek işe getirdim zawallıcıyı..
Ben de... gözümden uyku akıyor bugün sersem gibiyim, yarın da sergi açılışımız var. yönetici olduğumdan organizasyon bana ait oluyor.. Uyanmaya çalışıyorum şimdi. Açık bir çay ile :)) bizim de babamız her gün kızımı sen götürüyorsun işe ne şanslısın diyor :))))))))))) sen öyle dediğinde aklıma o geldi güldüm kendi kendime :)

kızlar günaydın. Tetanos aşısı aç tok farketmiyo dimi ???
Farketmiyor canım.. şimdiden geçmiş olsun ;)

ohh anneanneleri çook seviyoruzz :))))
tamam canm bakıyım bı yataga, insan bılemıyokı, rahat olsun ıstıyorum, ufacık kuzucugum bıryerı agrısa rahat edemese soylıyemıcek ya, eşime dıyorum su marka olsun, bu marka olsun, valla kendıme alırken okdar dıkkat etmedım, ahh yavruma feda olsun:))) şimdiden şımarcaklar ya, hadı hayırlısı:)) yastık aldınmı? yastıkta chıcco nun nefes alabılen, bogulmayı onleyen delikli, yastıgı var ondan alıyım dıyorum,
ctesı calısıyorumya, ofiste boştum tabı herzmnkı gıbı, baktım bunların hepsine liste yaptım:))
boş anlarda kendime alışveriş yapardım internetten şimdi hep kızıma birşeyler bakıyorum :))))) bir de mutfağa girmeye başladım artık.. annelik içgüdüsü müdür nedir ? :))) boğulma önleyici yastıklardan ben de alacağım, böyle bir rahatlık varken neden almadım diye aklıma takayım ki..? ;) yan yatma yastığı da alacağım... ben yeni yeni başladım alışverişe :)

ben prima kullanmayı düşünüyorum( umarım alerji falan yapmaz) 3 tane yenidoğan aldım sonra primanın 4 9 kilo war onu aldım kilolusunu bilmesem de 9 kiloya ulaşması aylar alır bezlerde biter die düşünerek den 5 tane aldım bu ayda 9 12 miydi hatırlayamadım da 3 numarası yani onu aldım walla yoksa başedemezsin mutlaka stok yap diyorlar
Ablam önce prima almıştı.. Daha güvenilir diye, fakat pişik yapmıştı bizim ufaklıkları.. Sonra molfix aldı. Ondan çok memnun kaldı.. 2 çocuk büyüttü. Ben de molfix alacağım göbek bağı oyuntulusundan ;) Keşke o kadar çok almasaydın canım, çabuk büyüyorlarmış. Ama fişini atma, değiştirebilirsin belki ;)

kızlarrr herkese günaydınnnnn bende çok güzel bir hafta sonu geçirdim. anneannemin köyüne gittim oğlum koştu oynadı. annemlerde sağolsunlar elimi sıcaktan soğuğa sokturmadılar acayip dinlendim. Babamız şehir dışındaydı. Köyden dönerken de oğlumla alışveriş yaptık parkta oynadık. Acayip mutlu oldu.

Bir de kendime mayo aldım bakın bakalım beğenecek misiniz benim çok hoşuma gitti elbise gibi her yerimide örttü rahat rahat giyebilirim. :46:
Mark-ha.com. Kom Pina Elbise Mayo
Ohhh ne güzel bir hafta sonu bol oksijen.. Mayo güzel renkleri falan çok iyi ama rahat mı? Bir de üzerinde görsen.. Çünkü etekler göbekle fazla göstermesin? Zaten hassasız... ;)

walla canım bilmiorum artık almış bulundum bakalım kısmet bu kullanmazsa 2. ye saklarım:):)
Maşallah!! :nazar: şimdiden 2. planları :)))) benimki de içeride sıkılır 9 ay kardeş yapalım ona demişti bir ara... :)))))

canım benim çok sağol ama öyle bi yanma olayı yok:) Sadece tabanımdan ateş fışkırıyor sanki. Öyle bir yanma :) kalktım şimdide ağrıyor.
:)))))))))))) Ay ne güldüm!!!! sabah sabah görünce nedense öyle bir yanma algıladım :))))))))))))))))) ay aman allah öyle yanma versin yeter ki canım.. soğuk su doldur leğene sok ayakları :)))))))))))) benimkiler de tombiş tombiş oluyorlar.. :)))

bugün 2.tetenoz aşım var kızlar .. birde ben şimdi şeker diyetindeyim ya acaba bebeğimin hareketleri ondan azalmış olabilir mi?
Canımm ben de şeker diyetindeyim.. :(( sıkıcı.. 2. tetanoz daha hafif geçiyor ilkinde ağrı hissettiysen.. Şimdiden geçmiş olsun.. Sağlık ocağında mı yapıyorsun aşını? Onlarda dinleme aleti var, kalp atışına baktırırsın için rahat etsin.. Ayrıca sakın aç kalma şeker diyeti diye, 2 saatte bir mutlaka ye çünkü bebeğin kan akışı azalıyor vücudunda.. (Doktora şeker yükleme için gittiğimde 4b usg de vardı, doktor önce aç mısın dedi evet şeker yükleme yapılıyor dediğimde o açıklamıştı kan akışları azalıyor bak diye kan dolaşımını izletti.. Ondan artık hiç aç kalmıyorum. İki saatte bir galeta light peynir salatalık veya domates mutlaka yiyorum.. A Bir de salatalık şekeri düşüren önemli bir sebze imiş hem de bol su ihtiva ettiğinden hem de mevsimi olduğundan bol bol tüket canım;)

Ay canım benim saolası çok şükür atlattıkk sorunsuz birşekilde. Dr larıma dua ediyorumm pazar yerinde yardımcı olan kişilerede dua ettim saolsunlar herkes çok yardımcı olduu ambulanstakiler bilee çok merhametli güzel davrandılarrr Allah razı olsun hepsnden acil dr um kendi dr um çok iiyiydilerr dua ediyorum saolsunlar.
Allah sizlere göstermesin inş.
Aminnn canım.. Seni dualar korumuş, verilmiş sadakan varmış tatlım ama çok güzel annesin dikkat çekiyorsun nazar değiyordur sana :nazar: ablam bana bir avuç dolusu nazar boncuğu aldı her kıyafetime takıyorum ve de her iç çamaşırıma takıyorum.. :))))))) ben de süslü anneyim ya herkes birşeyler söylüyor diye dayanamamış gitmiş almış :)))) sen de al lütfen nazara inanırım ben..

sen etrafa bakma doktorun sıkıntı yok dediyse kullanabilirsin bence sadece ani hareketlerden kaçın bende kullanıyorum hergün işe arabayla gidip geliyorum walla gidip gelemem otobüslee

yan yatma yastıgımı, ben ondan hiç bakmadım, bi bakıyım. evet yavas yavas annelık içgüdüsüyle hareket edıyoruz galıba, kuzenim son aylarda gece 3,4 kez uyanıyosun dıyo, bakalım hayırlısı,
bende alısverıs daha yapmadım canım, sadece listesini yaptım, birkac kıyafeti ve battanıyesı var daha kuzucugumun..

kızlarrr günaydınnnnn
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım:(((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi:(( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrr :( bebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.

Ayy canim benim cok gecmis olsun allah korumus sizi hemen sadaka ver hem bebek hem kendin icin..az sadaka cok belayi defeder kizlar az da olsa surekli bebek ve kendiniz icin verin.

kızlarrr günaydınnnnn

iyi haftalar herkese :)
canımm çok geçmiş olsun, okurken sanki ben yaşamışım gibi oldu gözlerim doldu :( Allah kazalardan belalardan korusun herkesi.

kızlarrr günaydınnnnn

canım benim yaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm gözlerim doldu valla ama iyisin bebişte iyi allahım korusun sizi yaaa

yan yatma yastıgımı, ben ondan hiç bakmadım, bi bakıyım. evet yavas yavas annelık içgüdüsüyle hareket edıyoruz galıba, kuzenim son aylarda gece 3,4 kez uyanıyosun dıyo, bakalım hayırlısı,
bende alısverıs daha yapmadım canım, sadece listesini yaptım, birkac kıyafeti ve battanıyesı var daha kuzucugumun..

benim çoğu bitti teyzesi ufak tefek eksiklerimiz kaldıı bak bakalım sende ne diyeceksin çok kararsız kaldım da ben...

bende uzun mesafeli olmadığı sürece kullanıyorum ama bazen tırsmıyorum da değil... allah korusun dikkat et canım elinden geldiğince kullanmamaya çalış trafik bu sen hata yapmazsın belki ama karşındaki adam yapar

Kızlar uzun zamandır giremedim hepinizi ve misssss kokulu meleklerinizi özledim...herkes iyidir inşallah okul bitti isler bitmedi su anda kurul top.dayim çok sıkıldım ayaklarım sandalye üstünde oturmaktan şişti davul misali cokfenaa

off yaaa kzıımın adını kaynanamın adını koymak istemiyorummmm eşim hergün saatlerce dil döküyor istemiyorum yaaa içim hiç rahat değil..:2::2:

Back
X