- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 96
kadın bizim kaçtığımız günü bile biliyodu düşünün yaa kaçtığımızdan beri annen annemi arasın derdim bana görürse kızar derdi ama hergün kendisi konuşurdu neyse dedesi öldü annem annesini aradı yeni diyorum 2 aydır arasın diye arayamaz diyo yaa kızlar çok anneci yaa acayip derecede yaa. annemler haklı olarak oraya gitmemi istemiyo ama beni zorla götürecek kimse görmeden girsem bile anası denecek kadın kesin herhese duyurur böyle bi huu var ve eşim bunu bile kabul edemiyo yaa annesi heeep haklı ona göre. babam varya bizim için evini sattı yaa şimdi adam bizim yüzümüzden kirada başka bi yerde oturuyo yaa..
anne sonuçta bende anne olacağım çok yakında ama ben bi oğlumu araken iki kere düşünürüm yaa ya benim yüzümden eşiyle arası bozulursa diye 2 defa düşünürüm. zırt pırt konuşmaları canımı sıkıyo artık günde neydeyse 20 dakika belki daha fazla onun yüzüden kaç kere deli gibi fatura ödedik yaa neyse sabır yaa. benim ailemle tekrar aram bozulmasında ne yaparlarsa yapsınlar.
ahh canımm üzme kendini. erkekler böyle malesef ne babam ne eşim "annem haksız" demez. bu değişmez hayat kuralları gibi bir şey bilseler bile haksız demezler. sen kendini üzme güzelim eşinle de, kendi babanlarla da aranı bozmamaya çalış bak dayan bebişiniz doğunca hayattında ondan başkası olmayacak kimseyi takmayacaksın kafana