2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın hatunlarrr :3:
bizde bugün kızımla erken kalktık dün doktorumuz idrar kültürü istemişti onu götürdük geldik birazdan kahvaltı yapcaz:21:
rüyam da kzımı gördüm bir yaşındaydı ailece havuza giriyorduk sonra ben kzımı yanıma alıp şezlonga uzanıyorduk falan çok güzeldi çok tatlı bir bebiş olcak benim kızım
rüyamda annemle konuşuyorduk bide kime benziyor diye:1: annem bana bende küçük kardeşime benzetiyordum...rüyası bile çok güzeldiii:16:

hayırlısı olsunnn saglıkla dogsunlar da sız kıyafetlerı kac beden aldınız_?3-6 mı 6-9 mu alıyorsunuz?

Canım ben 0-3 de aldım 3 de aldım 6 da var 9 aylık da var :) Doktorum bana boylu bebek olacak dedi 0,3ler minnacık aldığım şeyleri büyük alıyorum biraz bana çekerse hiçbişey ollmaz kuzuma :)

günaydın kızlar . Kalktım göbeğim ağrıyo anlamadım pimpirikli oldum uyuyamadım tekrar ;(

Canım yatış şekline göre ağırmış olabilir. Geriliyor karın ondan ağrıyrudur bendende oluyor.

günaydın kızlar dün akşamdan beri hareketleri kasıklarımda hissediyorum normal mi ?

Takip et bakalım hep kasıklarında mı olacak yukarlara çıkmazsa doktoruna danış. Benimki de kasıklarımda gezdiği oluyor ama yukarıyada çıkıyor sonra.

Bendekindende ses seda yok yine her gün aynı tempoda olmuyorlar.

Günaydınnnn biz de geldikk kızımla ve eşimle güzelll bi kahvatı yaptık şimdi dinleniyoruz yavaş yavaş evi toplayacaz..... Sizler Nasılsınızzz ....

bizde bugün kızımla erken kalktık dün doktorumuz idrar kültürü istemişti onu götürdük geldik birazdan kahvaltı yapcaz:21:
rüyam da kzımı gördüm bir yaşındaydı ailece havuza giriyorduk sonra ben kzımı yanıma alıp şezlonga uzanıyorduk falan çok güzeldi çok tatlı bir bebiş olcak benim kızım
rüyamda annemle konuşuyorduk bide kime benziyor diye:1: annem bana bende küçük kardeşime benzetiyordum...rüyası bile çok güzeldiii:16:

gunaydn canım,
ne güzel rüya görmüşsün oyle, allah hayıra cıkarsn,
ayy senın kızını yerim ben:))

Günaydın.. İnşaAllah bişey çıkmaz testinde.

Bende kuzumu gördüm rüyamda aynı babama beniyordu inşaAllah huyu benzemez diyordum bende :) Hayır olsun rüyan kuzum çok güzelmiş.. Kuzuları rüyada görmek bile bu kadar güzelken gerçekleri nasıl olacak acaba :16::16:

gunaydın kızlar, bizde geldik oğluşumla:)
nasılsınız?

Hoşgeldinizzz biz iyiyiz kızımla sadece ayağım şiş olduğu için acıyor sert bi yerde gelincede acıyor :14:

kızz balım ve esila hanım artık uğramaz oldunuz diğer taraflara bakıyrum unutulduk sanırım yavaştannnnnn :63:

gunaydın kızlar, bizde geldik oğluşumla:)
nasılsınız?

günaydın kızlar dün akşamdan beri hareketleri kasıklarımda hissediyorum normal mi ?

Günaydın ben de kullaniiyordum.gebe kalınca doktora sordum,bi sorun yok demişti.

günaydın kızlar . Kalktım göbeğim ağrıyo anlamadım pimpirikli oldum uyuyamadım tekrar ;(

günaydın kızlar biz geldik kızımla:49:

gunaydınn gununuzz aydın olsun sekerler..kuzucuklar nasıl uyandılarmı benımkı uyandı tekme yıyorumm:17::17::17: .. buarada dun gecee sag ayaagım cok sıstıı davul gıbıydıı:14::14::14::14::14::14::14:

Günaydın.. İnşaAllah bişey çıkmaz testinde.

Bende kuzumu gördüm rüyamda aynı babama beniyordu inşaAllah huyu benzemez diyordum bende :) Hayır olsun rüyan kuzum çok güzelmiş.. Kuzuları rüyada görmek bile bu kadar güzelken gerçekleri nasıl olacak acaba :16::16:

Hoşgeldinizzz biz iyiyiz kızımla sadece ayağım şiş olduğu için acıyor sert bi yerde gelincede acıyor :14:

hb canm, benimde iş yerınde aksama kadar şişiyo, aksam evdede agrıyo, sabaha ınıyo, tabı bazı gunler sabahta şiş oluyo:(

gunaydınn gununuzz aydın olsun sekerler..kuzucuklar nasıl uyandılarmı benımkı uyandı tekme yıyorumm:17::17::17: .. buarada dun gecee sag ayaagım cok sıstıı davul gıbıydıı:14::14::14::14::14::14::14:

Geçmiş olsun canım.. aynı ayaktan bende de var canım. Sol ayağımdai şiş geçmiyor bendeki şiş ayak bir de kan topladı :( Birde gece sola dönük uyuyayım diye sağ ayağımı sol ayağımın üzerine tam ağrıyan yerine koymuşum uyurken, sabah acıyla uyandım bende :( Allah şifamızı versin...

herkese günaydın:3:yine çok sıcak bir gün :37::37:..pöffff

Günaydın.. Sorma ya Ankaranın sıcağı bunaltıyo beni :(

Geçmiş olsun canım.. aynı ayaktan bende de var canım. Sol ayağımdai şiş geçmiyor bendeki şiş ayak bir de kan topladı :( Birde gece sola dönük uyuyayım diye sağ ayağımı sol ayağımın üzerine tam ağrıyan yerine koymuşum uyurken, sabah acıyla uyandım bende :( Allah şifamızı versin...

Günaydın.. Sorma ya Ankaranın sıcağı bunaltıyo beni :(

sanada gecmıs oılsunnn cnmm sanırım bundan sonra sısıcezz bolee :14::14::14::14::14:ayakkabılarımda olmuo artık:14:

Ay kızlarr size geçmiş olsunn inşlh iner şişlikler. benim daha ayaklarım hiç şişmediii bakalım ne zaman başlayacak:18::18::18:

sanada gecmıs oılsunnn cnmm sanırım bundan sonra sısıcezz bolee :14::14::14::14::14:ayakkabılarımda olmuo artık:14:

Her dönemin ayrı sıkıntısı var yahu mide bulantısıydı yok şekerdi şimdide şişler.. Zaten kilo çok aldım davul gibi oldum bide ayaklarım böyle olunca.. Ben dışarda terlik giymeyi sevmeyen biriyim ama terlk bile olmuyor ayağıma düşün :14::14::14::14: . Daha 2 ay var napacam bilmiyorumm. Geçer diye umud ediyorum. Cuma doktora gidecem bakalım ne dicek :14::14::14:

aynen 37 gıyıyorum normalde ama artık olmuyo. 2 numara büyüdü sanırım,
ayakları yukarı kaldırmak care, ben işyerınde kımse yokken alıyorum karsımada bı sandelye 5 dakıka oturuyorum oyle, ama işe yarıyoo, ıkı gundur daha az sısıyo, ve tuzu azalttm. bırde yatarken kolonya suruyorum her aksam ve masa basında oturdugum ıcın ayagımın altına 15cm yukseklıkte bı kutu koydum oda işe yaradı sanırım...
ve doktor kuzenımde cok ayakta kalmakta şişirir dedi...

Ay kızlarr size geçmiş olsunn inşlh iner şişlikler. benim daha ayaklarım hiç şişmediii bakalım ne zaman başlayacak:18::18::18:
benımde cok ayakta kalınca oluo dunde temılzııktı yemektı derken oturamadımm.. ondan sanırım bı sıstı sormayınn .. ılkkkezbukaadar olduu bastırıyorum parmagımlaa ole cukur kalıo aamma nedense sadece sag ayagımm solda bısey yok
Her dönemin ayrı sıkıntısı var yahu mide bulantısıydı yok şekerdi şimdide şişler.. Zaten kilo çok aldım davul gibi oldum bide ayaklarım böyle olunca.. Ben dışarda terlik giymeyi sevmeyen biriyim ama terlk bile olmuyor ayağıma düşün :14::14::14::14: . Daha 2 ay var napacam bilmiyorumm. Geçer diye umud ediyorum. Cuma doktora gidecem bakalım ne dicek :14::14::14:

daha fazla olmasa barı bende terlık hıc gıyemem sokaktaa. sımdı mecburen gıycem gıbıı :5::5::5::5:dr tuzu azalt dıcek ben normal yıyorum zatenn cok su ıcıyorummm neden oluoo anlamaıdm

Aman kuzum dikkat et de hiç şişmesinler... Şişince indirmek olmuyor balon gibi :) Ben bile bile lades yaptım ya yordum kendimi ayakta çok kaldım. Sandalyede uzun süreli oturmak, ayakta uzun süreli kalmak yapıyor bööyle. Ben şişten ziyade ayağıma toplanan kandan şikayetçiyim doktorum önemli olabilir dedi :14::14:

günaydın kızlar,

dün akciğer geliştirici iğnemin 2. dozunu da oldum. bu yüzden bebişlerim bu gün daha az hareket ediyor :(. 3 gündür bebeklerin kıyafetleri ve çantaları ile uğraşıyorum yıka yıka bitmedi bi türlü. yıkayıp, ütülüyorum hepsini 1 hafta sürecek heralde.

aynen 37 gıyıyorum normalde ama artık olmuyo. 2 numara büyüdü sanırım,
ayakları yukarı kaldırmak care, ben işyerınde kımse yokken alıyorum karsımada bı sandelye 5 dakıka oturuyorum oyle, ama işe yarıyoo, ıkı gundur daha az sısıyo, ve tuzu azalttm. bırde yatarken kolonya suruyorum her aksam ve masa basında oturdugum ıcın ayagımın altına 15cm yukseklıkte bı kutu koydum oda işe yaradı sanırım...
ve doktor kuzenımde cok ayakta kalmakta şişirir dedi...

su 2 ayıdaa şişee şişee gecırıcez anlasılann napalımm kuzucuklarımıza deger ama ınsanın psıkokolısı bozuluoo.. aksam hıc haberlerı acamadım sehıtlerı ızleyıpp aglamaktan kokrtumm .. dayanamıyorum cunkıı baslıyorum aglamayaa.. ızlemedım bende napımm cok uzuluyorumm :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Back
X