- 2 Mayıs 2012
- 1.438
- 2
- 66
o da çok kötü yafff:)))
evett canım, hemde nasıl, bildigim moralım bozuldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da çok kötü yafff:)))
Mrb kızlar nasılsınz bız cok ıstahsızız ya hıc bısı yemk ıstmyrm sıcaklrda ıyıce bunaltıo zar zor yedryrm kendımı nolcak bole yaaa bebgım zaten zayıf
günaydın canım hoşgeldin evet kalabalığız yineesmerm, chem27, dentis, asilemir+, FUFA60, oznur_52, mirage52, zevzekbayan, suksuk, sorcieree82, turkuazsuay+, braue, MavisMavis+
oy oyy maşallaah nekadar kalabalığızzzzzz günaydın herkeseeeeeeeeee
benmde 15gun var, gecen sefer bekledım bekledım,özledım okadr, benm veletın arkası donuktu, hiiçbirsey goremedım nasıl moralım bozuldu, busefer beklemıyorum dıcem ama YALANNNNNNNN yıne cok MERAK EDIYORUM, özledımde kuzumu
kızlar doğum tarihlerinden bahsetmişsiniz nereden biliyor ki doktor diye.
sizin hamilelik takviminde görünen doğum tarihleriniz sata göre olan doğum tarihleriniz.doktorlar bunun en az 3 hafta öncesinde hazırlıklı olmanızı söylerler( normal şartlarda-herhangi bir problem olmazsa)
benim de 28 eylül görünüyor ama 10 eylülden itibaren hazırlıklı olacağız dedi.![]()
bende son gittiğimde sabırsızlanmıştık eşimle bizimki yüzü hariç her yerini gösterdiinşallah bu gidişimizde yüzünü görürüz küçük meleğimizin..tekmeler git gide şiddetleniyo artık kocaman olmuştur rahat görürüz diye düşünüyorum..
![]()
ben wee marka aldım cnmkızlar burun aspiratörü ne işe yarıyor alcakmıyız onu da :44:
kızlar burun aspiratörü ne işe yarıyor alcakmıyız onu da :44:
Doktorum benle konuştu. İlk gittiğimde hemde 20 ağustosla 10 eylül arası gelir, Büyük bir ihtimalle normal doğacak, Tabi bebiş 4 kiloyu geçmesse dedi. Geçen gittiğimdede sordum 20 ağst.dan önce gelmez ama belli de olmaz dedi :) Hep aynı doktora gitmiyormusun canım bide özele mi gidiyorsun devletemi ? Bildiğim adarıla devlette pek konuşmuyorla.
kızlar burun aspiratörü ne işe yarıyor alcakmıyız onu da :44:
sizin hamilelik takviminde görünen doğum tarihleriniz sata göre olan doğum tarihleriniz.doktorlar bunun en az 3 hafta öncesinde hazırlıklı olmanızı söylerler( normal şartlarda-herhangi bir problem olmazsa)
benim de 28 eylül görünüyor ama 10 eylülden itibaren hazırlıklı olacağız dedi.
birçoğunuz ağustos annesi olabilirsiniz:)))
Ayh canımız sıkıldıııı..Temizlik yapmak lazım.Hİç canımız istemiyor.Dısarı çıksak cok sıcak.Evde sürekli karnımız acıkıyor.babamız göreve gitti..Hemde BODRUMAaaaaaaaaaaa![]()
selam kızlaaaaarrrrr!! :))) nasılsınız bugün? sıcaklarla başımız dertte, vallahi geçen gün teras keyfi yaptım, sudan çıkmadım duş alıyorum çıkıyorum kuruyorum, kolumu bacağımı hortumla yıkıyorum yemin ederim banyodan çıkıyorum yine kuruyum!!... Allah yardımcımız olsun.. evde olanlar klimayı açıp otursunlar burnumu dışarı çıkarmam evde olsam))))))) ama iyi ki klimalı yerdeyim.. yine de şanslıyım..
Aaa bir de fotomuzu ekleyelim Lara'mla son halimiz)Eki Görüntüle 448190
benim de 28 eylül görünüyor ama 10 eylülden itibaren hazırlıklı olacağız dedi.
birçoğunuz ağustos annesi olabilirsiniz:)))