2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evek küçük bebek olacak galiba dedi doktor, dün yemekten sonra denedim sola yatmayı artık hep öyle yapıyım barii. inşallah sağlıklı doğarlar canım bi kaç kişide benim moralimi bozdu şimdi 800 ise 2 kilo bile doğmaz dediler ama takmamaya çalışıyorum tansiyon ve stresde etkiliyormuş sanırım.

ya boşver bebek dediğik minik sevimli bişey olur zaten kocaman olacak da ne olacak, ben minyonum, kocam da eh işte orta karar, ikimizden kocaman bişey olmasını beklemek abest, hem ben şişman bebek sevmem, bebeğimin sağlıklı ve minik sevimli bi sıpa olmasını istiyorum. Zaten doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyorlar.

Hem kolay doğururuz fena mı?:34::34::34::34::34:

aaaaaa aynı gün, bakalım bizim minikler nekadr oldu, benmkı 26hftada 32 cm, 830 gr dı:))).. yok canım ben gazıemır şifaya gıdıyorum.. doktorum hıç ayrntılı usg demedıde ondan sordum, sızın orda nekadr dıye?, dopplerde degerlerımız normal cıkmıştı.. ben dopplere gırdım ama orda vıdeoya cekmek aklıma gelmedı, dopplerın sonnundada renklı olarak gösterdı bebısı, bıde resim vermıstı, tam bellı olmuyo ama..

ay evet söylemiştin.. unuttum.. :) benim de 35 cm ve 849 gr'dı canım, bakalım kaç kilo olmuşlar (artık kilolandılar) ;))) :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: resme dikkatli bakınca anlaşılıyor tarif ediyor zaten doktor ama bizim de baba hiç anlayamıyor. iki saat bak bu burnu bu yanakları diye gösteriyorum :)))))) bu kez unutmayın telefona videoya çekmişti benim kociş foto makinesi ile uğraşamam dedi (makine benim telefon onun ya ondan.. şimdi aklına estikçe bakıyormuş işyerinde, sen her gün kızımı götürüyorsun yanında ama ben de böyle yanıma alırım diyor :)) )

ay evet söylemiştin.. unuttum.. :) benim de 35 cm ve 849 gr'dı canım, bakalım kaç kilo olmuşlar (artık kilolandılar) ;))) :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: resme dikkatli bakınca anlaşılıyor tarif ediyor zaten doktor ama bizim de baba hiç anlayamıyor. iki saat bak bu burnu bu yanakları diye gösteriyorum :)))))) bu kez unutmayın telefona videoya çekmişti benim kociş foto makinesi ile uğraşamam dedi (makine benim telefon onun ya ondan.. şimdi aklına estikçe bakıyormuş işyerinde, sen her gün kızımı götürüyorsun yanında ama ben de böyle yanıma alırım diyor :)) )

maşalah canım maşallah, tekmelerın sıddetı arttı , e büyüdüler galıba bıraz:)
bende zorla bak usg resımde burası agzı burnu diye kabul ettrımeye calısıyorum annemlere ablama,:)) eşim anlıyo artık, bizde bırkere vıdeoya cektık,o renklı deıldı tabi, 16hftada, cınsıyetını ogrendıgımızde, bizim adam merk ıcındeydıde ...
hahahha alemmiş senin eşinde:))

kızlar yaaa bugün hiç keyfim yok nedense dokunsalar ağlayacam kendimi kötü hissediyorum :emir_bebek:
canımmmm benim de oluyor ara ara öyle... hormonlarımız işte, geçen gün okuduğum kitaba ağlamıştım, eşim şaşırdı ne oldu ben mi bişey yaptım diye panikledi bir anda.. sonra anladı terasa çıkıp hava aldım. Ağladım açıldım. Ağlamak rahatlatır bazen... tak güneş gözlüklerini çık bir hava al... çok sıcak deme o bile kendi kendini dinlemenden daha iyi bir nedendir ;))) seviyoruz seni!!! hadi bir ruj sür bakiim ;))))

maşalah canım maşallah, tekmelerın sıddetı arttı , e büyüdüler galıba bıraz:)
bende zorla bak usg resımde burası agzı burnu diye kabul ettrımeye calısıyorum annemlere ablama,:)) eşim anlıyo artık, bizde bırkere vıdeoya cektık,o renklı deıldı tabi, 16hftada, cınsıyetını ogrendıgımızde, bizim adam merk ıcındeydıde ...
hahahha alemmiş senin eşinde:))
ama ne alemdir o ;)))) vallahi benim neşe kaynağım, elinden ne gelirse yapar eder güldürür beni! benim pıtıklamalar tepişlere dönüştü diyorum ben de :)))

selam herkeze nasılsınız kızlar geçmişi okuyamadım kyifler bebişler iyidir inşallah biz iyyiz teyzeleri tekmeleri gittikçe şiddetlendi artık paşamın bütün kıyafetleri herşeyi hazır dolaplarına yerleştirdim biberon herşeyi tam çok şükür haftaya bebek şekerlerinin siparişini vericem bizden böyle

selam herkeze nasılsınız kızlar geçmişi okuyamadım kyifler bebişler iyidir inşallah biz iyyiz teyzeleri tekmeleri gittikçe şiddetlendi artık paşamın bütün kıyafetleri herşeyi hazır dolaplarına yerleştirdim biberon herşeyi tam çok şükür haftaya bebek şekerlerinin siparişini vericem bizden böyle

ay maşallah!!!! biz daha tamamlıyoruz canım.. pıtıklar tepişlere döndü artık bizde de :)))))) :nazar: :nazar: bebek şekeri için nasıl birşey düşündün? kapı süsü ile ikisinde kararsızım ben..

canımmmm benim de oluyor ara ara öyle... hormonlarımız işte, geçen gün okuduğum kitaba ağlamıştım, eşim şaşırdı ne oldu ben mi bişey yaptım diye panikledi bir anda.. sonra anladı terasa çıkıp hava aldım. Ağladım açıldım. Ağlamak rahatlatır bazen... tak güneş gözlüklerini çık bir hava al... çok sıcak deme o bile kendi kendini dinlemenden daha iyi bir nedendir ;))) seviyoruz seni!!! hadi bir ruj sür bakiim ;))))

bende aglamak istiyorum ama kızımı üzerim diye kendimi tutuyorum kendimi yanlız hissediyorum eşimin gelmesine 10 gün kaldı annemler yaylaya gitti kaynanam kendi havasında zaten 1 haftadır aradığı sordugu yok en yakın arkadaşım bana tafra yapıyor ki ben haklıyım ne biliyim doldum heralde burada olmasa iyice bunalırım heralde

selam kızlar dopplere gitttim çok şükür herşey yolundaymış ama bebek hala 800grcivarı doktor yapısal olabileceğini söyledi önümüzdeki ay yine doppler var, benden haberler böyle herkes iyidir umarım.

Bebeğinizin gelişimini hafta hafta izlerken ultrasonografide gebeliğinizi takipeden doktor tarafından size belirtilen kilo (ve bazı durumlarda boy) tahmininin sizin için ne kadar önem taşıdığını biliyoruz. Bu konuda yersiz bir endişeye kapılmanızı önlemek açısından sizin için hazırlanan aşağıdaki açıklamayı mutlaka okumalısınız...

Hafta hafta gebelik bölümünde sitede her hafta verilen bebek ağırlıkları yanlızca ortalama ağırlıklardır. Gelişim döneminde olan normal fetusların en az ve en fazla olması gereken ağırlıkları oldukça geniş bir yelpaze içinde yeralırlar. Bu nedenle gebeliğinizi takip eden doktorun ultrasonda yaptığı "kilo tahmini" bu haftalarda belirtilenlerden oldukça farklı olabilir.

Benzer şekilde bebeğinizin boyu da bu haftalarda verilen boylara tam uymayabilir. Bu sayfalarda verilen boyların "tepeden tırnağa" olduğunu, ancak ultrasonda özellikle 14. Haftaya kadar belirlenen "boyun" baş ile popo arasında yeralan mesafe olduğunu, böylece bacak boyunu içermediğini unutmayın. 14. Haftadan itibaren ultrasonda boy ölçümü yapmak çoğu durumda gereksizdir ve rutin boy ölçümü yapılmaz.

Doktorunuz size bebeğinizin kilosu (ve eğer söylemişse boyu) normal diyorsa bunu kabul edin ve asla başka bir anne adayıyla karşılaştırma yapmayın...

Dr. Kağan Kocatepe

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 28.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe birde bu linki incelemeni tavsiye ederim canım..28 hafta için 750 gr bile olabilir diyo..boş yere telaş etme:34:

selam kızlar dopplere gitttim çok şükür herşey yolundaymış ama bebek hala 800grcivarı doktor yapısal olabileceğini söyledi önümüzdeki ay yine doppler var, benden haberler böyle herkes iyidir umarım.
aleykümselam canım oh sevindim senin adına..için rahatlamıştır umarım..kiloyu da çok sorun yapma son aylarda toplar kendini o merak etme..hem ne olcak ki azcık zayıf doğar sadece sağlıklı olsunda :emir_bebek:

bende aglamak istiyorum ama kızımı üzerim diye kendimi tutuyorum kendimi yanlız hissediyorum eşimin gelmesine 10 gün kaldı annemler yaylaya gitti kaynanam kendi havasında zaten 1 haftadır aradığı sordugu yok en yakın arkadaşım bana tafra yapıyor ki ben haklıyım ne biliyim doldum heralde burada olmasa iyice bunalırım heralde

canım kıyamam, zaten ben de bazen fazla tepki vererek etrafımdakileri gücendiriyorum... bu elimizde olan birşey değil kaldı ki sen haklıyım diyorsun.... biraz geçince anlayacaktır.. sen ağlama o halde kızın üzülmesin evet... mesela film izle internetten!! bir komedi filmi bul (direkizle.com sitesinden seçip izleyebilirsin) :)) iyi gelir bak ;)

evek küçük bebek olacak galiba dedi doktor, dün yemekten sonra denedim sola yatmayı artık hep öyle yapıyım barii. inşallah sağlıklı doğarlar canım bi kaç kişide benim moralimi bozdu şimdi 800 ise 2 kilo bile doğmaz dediler ama takmamaya çalışıyorum tansiyon ve stresde etkiliyormuş sanırım.
şu etraftaki çok bilmişlere kıl oluyorum zaten hamile bir insana öyle mi denir...yok yok anlamıyorum ben bu insanları..:47:

kızlar yaaa bugün hiç keyfim yok nedense dokunsalar ağlayacam kendimi kötü hissediyorum :emir_bebek:
canım biraz önce bende nerdeyse ağlıcaktım eşim öğle yemeğine geldi yemeğini yedi gidiyordu bende kapıya kadar yol ettim sonra kızımıza el salladı ..bende güle güle babacım diye karşılık verdim kızımın yerine..sonra dedimki aşkım düşünsene birkaç ay sonra beraber el sallıcaz sana dedim sonra baktım benim dudaklar titremeye başladı :9::9::9:

ay maşallah!!!! biz daha tamamlıyoruz canım.. pıtıklar tepişlere döndü artık bizde de :)))))) :nazar: :nazar: bebek şekeri için nasıl birşey düşündün? kapı süsü ile ikisinde kararsızım ben..

bebek sekerı ıcın hemen yazayım bende, bıberonlar varya ondan almayı dusunuyorum, ıcınede badem sekerı koyabılırım, yada renklı drajelerden..
sen nasıl bısey düşünüyosun canım, ???
kapı süs ü de mavi melek kanadı gormustum bulabılırsem ondan alcam:)

ah canım seninki yanlızlıktan :( bence şöyle düşün senin kimseye ihtiyacın yok bebeğin yeter sana berlika nında dediği gibi çık dışarı biraz hava al rahatlar açılırsın... senin bugününde yanında olmayan arkadaşada dost deme zaten

ah canım seninki yanlızlıktan :( bence şöyle düşün senin kimseye ihtiyacın yok bebeğin yeter sana berlika nında dediği gibi çık dışarı biraz hava al rahatlar açılırsın... senin bugününde yanında olmayan arkadaşada dost deme zaten

evet canım kızım olmasa zaten napardım bilmiyorum eşimin askerliği bile geldi geçti onun sayesinde 12 ay bitiyor 10 günümüz kaldı allahın izniyle bu ay ilk defa doktorumuza birlikte gidecegiz allahtan bir manilik olmazsa:nazar: olmazsa akşama yemegi dışarda yiyeyim kızımla sagolun kızlar allah razı olsun sizden sizinle konuşunca biraz kendime geliyorum yanlızlığımı birazda olsa unutuyorum

evet canım kızım olmasa zaten napardım bilmiyorum eşimin askerliği bile geldi geçti onun sayesinde 12 ay bitiyor 10 günümüz kaldı allahın izniyle bu ay ilk defa doktorumuza birlikte gidecegiz allahtan bir manilik olmazsa:nazar: olmazsa akşama yemegi dışarda yiyeyim kızımla sagolun kızlar allah razı olsun sizden sizinle konuşunca biraz kendime geliyorum yanlızlığımı birazda olsa unutuyorum

ne demek canım kıyamam ben hem sana hem bebişine...bak o da iyi fikirmiş..

canım biraz önce bende nerdeyse ağlıcaktım eşim öğle yemeğine geldi yemeğini yedi gidiyordu bende kapıya kadar yol ettim sonra kızımıza el salladı ..bende güle güle babacım diye karşılık verdim kızımın yerine..sonra dedimki aşkım düşünsene birkaç ay sonra beraber el sallıcaz sana dedim sonra baktım benim dudaklar titremeye başladı :9::9::9:
oyyy canımmmmmm.... vallahi şaka maka bak birlikte uğurlayacağız işe (ben eşimden sonra kalkıyorum işim gereği erken kalkmam gerekmiyor, eh zaten uykuya düşkünüm eşim de kahvaltı erkenden yapamaz yatıyoruz biz o bizi öpüp gidiyor her sabah. Lara'mız doğunca inşallah biz onu öperek uyandıracağız.. heyecanlandım bak şimdi! :)))) )

bebek sekerı ıcın hemen yazayım bende, bıberonlar varya ondan almayı dusunuyorum, ıcınede badem sekerı koyabılırım, yada renklı drajelerden..
sen nasıl bısey düşünüyosun canım, ???
kapı süs ü de mavi melek kanadı gormustum bulabılırsem ondan alcam:)
canım ben bir siteden bulmuştum bulabilirsem yine linki atarım. Biri melek şeklinde simli içinde lavanta olan magnetti canım diğeri başka bir sitede gördüğüm keçeden yapılmış hatıralıklardı. Hayvan figürlü ve kundakta bebek figürlü (bebek sepeti ile takımdı) kapı süsü yine keçeden yapılmışlara gidiyor aklım, herkes tüllü tüylü yapıyor... ayrıcalığım olmalı hep ;)))

kapı süsünü taa nisanda almıştık resimde yüklemiştim bebk şekerini seylan pastanesinden mavi bebek figürlü içi çikolatalı badem şekeri ve naza boncuklu badem şekeri yaptııcam renkli sarı lacivert içi çikolatalı badem şekeri ve sütlü çakıl taşları çikolatasından alıcam bebek papuçu almıştı onların içine koyucaz erkeklerede kese içine koyup vericez cnm

Back
X