2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlaaaaarrrrr!! :))) nasılsınız bugün? sıcaklarla başımız dertte, vallahi geçen gün teras keyfi yaptım, sudan çıkmadım duş alıyorum çıkıyorum kuruyorum, kolumu bacağımı hortumla yıkıyorum yemin ederim banyodan çıkıyorum yine kuruyum!!... Allah yardımcımız olsun.. evde olanlar klimayı açıp otursunlar burnumu dışarı çıkarmam evde olsam ;)))))))) ama iyi ki klimalı yerdeyim.. yine de şanslıyım..
Aaa bir de fotomuzu ekleyelim Lara'mla son halimiz ;))Eki Görüntüle 448190

ooo maşşallah engüzel eylül annlerinden biri olarak ilan ediyorum sizi :16:

kızlar baydım iş yerinden valla evde olanlar çok şanslısınız :( $AA 001.webp

evek küçük bebek olacak galiba dedi doktor, dün yemekten sonra denedim sola yatmayı artık hep öyle yapıyım barii. inşallah sağlıklı doğarlar canım bi kaç kişide benim moralimi bozdu şimdi 800 ise 2 kilo bile doğmaz dediler ama takmamaya çalışıyorum tansiyon ve stresde etkiliyormuş sanırım.

takma güzelim stres yapma sen millete ne bakıyon ancak konuşmayı bilirler son aylara doğru medine hurması ye tatlım günde en az 5 tane ye benim teyze kızının bebişi de az kiloluydu son aylara doğru hurmaya başladı kızı hiç beklenmedik şekilde 3 kilo doğdu ... sen bozma moralini bol bol yoğurt süt ceviz tüket cnm son aylarda toplar bebişin

Hanımlar ne var ne yok?
Ben sandalyede oturamaıyorum ya laptopuda kucağıma almak istemiyorum. Sandalyeye oturunca karnım acaip acıyor ya çok kilo aldım boynumda sivilceler çıktı çirkinleştim hiç bişeyim olmuyo daha :14::14::14: bi saçlarım güzelleşti. Saçımda boya yok sarışınım saçlarımın rengi daha da açıldı. Sizde böyle bir şey oldu mu? Sanki boyamışım gibi oldu saçlarım çok hoşuma gidiyor bu durum :32::32::21::21:

Hanımlar ne var ne yok?
Ben sandalyede oturamaıyorum ya laptopuda kucağıma almak istemiyorum. Sandalyeye oturunca karnım acaip acıyor ya çok kilo aldım boynumda sivilceler çıktı çirkinleştim hiç bişeyim olmuyo daha :14::14::14: bi saçlarım güzelleşti. Saçımda boya yok sarışınım saçlarımın rengi daha da açıldı. Sizde böyle bir şey oldu mu? Sanki boyamışım gibi oldu saçlarım çok hoşuma gidiyor bu durum :32::32::21::21:

ben çok paspalım ve kendimi çokkötü hissediyorum. çalışıyorum. hergün ne giyeceğimi şaşırıyorum. dolaptaki kıyafetlerimin hemen hemen hiçbiri olmuyor. zaten çoğu şeyi kaldırdım. yeni kıyafetler aldım ama ne kadar alabilirim ki. aldıklarımı döndürüp dolaştırıp tekrar giyiyorum.sürekli aynı şeyler yani:31::31: uykumu kaçta yatarsam yatayım alamıyorum.çooookkk zoruyanıyorum.sabahları makyaj yapmadan gelmeye başladım. saçlarım desen tepede bir topuz tamam:14::14:çünkü uyanıp kendime bakamıyorum:50::50: yüzümde şişti zaten:31:

Hanımlar ne var ne yok?

mrb canım benimde saçlarım çok koyu oldu rengi sanki siyaha boyamışım gibi...kendi saç rengimde siyah tı ama bu başka çok koyulaştı...rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi...

Son düzenleme:
slm kızlar nasip olursa bende eylül annesiyim...sezeryan olacak benim ama epiduralmi yoksa genel anestezimi karar veremiyorum...

Hoşgeldin.. Hakkında hayırlısı olsun.. Epidural hakkında güzel şeyler duydum bende epidural normal doğum istiyorum...

ben çok paspalım ve kendimi çokkötü hissediyorum. çalışıyorum. hergün ne giyeceğimi şaşırıyorum. dolaptaki kıyafetlerimin hemen hemen hiçbiri olmuyor. zaten çoğu şeyi kaldırdım. yeni kıyafetler aldım ama ne kadar alabilirim ki. aldıklarımı döndürüp dolaştırıp tekrar giyiyorum.sürekli aynı şeyler yani:31::31: uykumu kaçta yatarsam yatayım alamıyorum.çooookkk zoruyanıyorum.sabahları makyaj yapmadan gelmeye başladım. saçlarım desen tepede bir topuz tamam:14::14:çünkü uyanıp kendime bakamıyorum:50::50: yüzümde şişti zaten:31:

:27::27: Aynen canım ya... Şimdi eşim evde iki hafta izinli hep evde olacak giycek bişey yok böyle süreklide pijamalarla durmak istemiyorum ama malesef hiçbişeyim kalmadı :14::14::14: Bende uyuyamıyorum çok sıcak bi de sıcağı hiç sevmem... Benim yüzde şiş yok kilo var ayaklarım şiş çok kötü hemde :14::14: Neyse canım üzmeyelim kendimizi herşey bebişlerimiz için :16::16:

mrb canım benimde saçlarım çok koyu oldu rengi sanki siyaha boyamışım gibi...kendi saç rengimde siyah tı ama bu başka çok koyulaştı...rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi...

Amin canım.. Seninkiler koyulaşmış benimkiler açıldı çok ilginç önlerine röfle yaptırmışın gibi oldu saçlarım anlamadım ama halimden memnunum :32::32:

slm kızlar nasip olursa bende eylül annesiyim...sezeryan olacak benim ama epiduralmi yoksa genel anestezimi karar veremiyorum...

hoşgeldin cnm. valla ben sezeryanı hiiiiçççç araştırmadım, hiç bişeyde okumadım. kendimi normale o kadar şartlandırdım ki sezeryanın nasıl olduğunu bile net bilmiyorum:1:

mrb canım bende kendimi kötü çirkin hissediyorum bu günlerde sanki eşim artık beni beğenmiyomuş gibi geliyo...aynaya bakınca sadece karnıma bakıyorum ayaklarım ve ayak bileklerim şişiyo.geceleri yanlarım ağrıyo yatarken çok dönüyorum ve sk uyanıyorm.benim psikolojim mi bozuldu yaa anlamıyorum..

Hoşgeldin.. Hakkında hayırlısı olsun.. Epidural hakkında güzel şeyler duydum bende epidural normal doğum istiyorum...

:27::27: Aynen canım ya... Şimdi eşim evde iki hafta izinli hep evde olacak giycek bişey yok böyle süreklide pijamalarla durmak istemiyorum ama malesef hiçbişeyim kalmadı :14::14::14: Bende uyuyamıyorum çok sıcak bi de sıcağı hiç sevmem... Benim yüzde şiş yok kilo var ayaklarım şiş çok kötü hemde :14::14: Neyse canım üzmeyelim kendimizi herşey bebişlerimiz için :16::16:

ama ben hamile kalmadan önce hamileleri görürdüm paspal paspal ayyy derdim ben güzel ve bakımlı hamile olacağım:37::37::37: istediğim gibi olmadı sanki:27::27:

Kızlar sımdı burdakı teyzeler soledı yatakta donerken dırek saga yada sola donmeyın dıo kakın oturun sonra dönün dırek donersek gobek kordonu bebge dolanıyormus onun kızına ole olmus acıl sezeryana almıslar

ama ben hamile kalmadan önce hamileleri görürdüm paspal paspal ayyy derdim ben güzel ve bakımlı hamile olacağım:37::37::37: istediğim gibi olmadı sanki:27::27:

Demekki hamile olunca insan bi relaxlaşıyor :1: bende kendmi yarına saklıyorum yarın güne gidecem oraya süslenip püslenip gidiyimde ordaki kadınalrda sinirimi bozar kesin uuu ne çcok kilo aldın derler kesin pofss :27::27 :Sabahtan beri şu saat oldu evi süpürüp toz alacam güya bi saat geçsin yaparım bi saat geçsin yaparım diye bu saat oldu hiiiç bişey yapasım yok zaten çok sıcak :52:

bende yıkayıp yıkayıp aynı şeyleri giyiyiyorum :43::43::43:

hoşgeldin cnm. valla ben sezeryanı hiiiiçççç araştırmadım, hiç bişeyde okumadım. kendimi normale o kadar şartlandırdım ki sezeryanın nasıl olduğunu bile net bilmiyorum:1:

hoşbulduk canım.benim mecburi sezeryan hoş mecburi olmasaydıda ben normal istemiyodum da hayırlısı olsun...

:43::43::43:saat 8 olcak da ben evime gidicemmm offf ayaklarım balon oldu oturmaktan :37:

Hepimiz balonuz :1: Balon olduk hepimiz :1: sinirleirm bozuldu ya bende çok şiştim :14:

Kızlar sımdı burdakı teyzeler soledı yatakta donerken dırek saga yada sola donmeyın dıo kakın oturun sonra dönün dırek donersek gobek kordonu bebge dolanıyormus onun kızına ole olmus acıl sezeryana almıslar

Herkes bişey diyor yahu. Ama direk kalkmamak lazım ben yatarken hemen oturamıyorum resmen cebelleşiyorum ya hareketlerim yavaşladı :14::14: Allah korusun bebişlerimizi...

bende memnunum ama diplerim çok çıktı aşağılar kahve yukarılar siyah.ama yinede çirkin hissediyorum kendimi...:14::14:

Bu zamanlarda hepimiz öyleyiz canım çokta takmamak lazım napalım hamilelikten sonrada bebişle uğraşırken böyle gidecek bakalım ne zaman eski halimize döneriz :27::27:

mrb canım bende kendimi kötü çirkin hissediyorum bu günlerde sanki eşim artık beni beğenmiyomuş gibi geliyo...aynaya bakınca sadece karnıma bakıyorum ayaklarım ve ayak bileklerim şişiyo.geceleri yanlarım ağrıyo yatarken çok dönüyorum ve sk uyanıyorm.benim psikolojim mi bozuldu yaa anlamıyorum..

yok cnm hepsi normal tabii ki. psikolojilerimiz de normal merak etme:))) hamilelik farklı bir dünya işte:37::37: benim eşim de bence beni beğenmiyordur. ben bile kendimi bakımsız buluyorum çünkü:27::27: evde çooookkk sıcak. o koca göbekle ve koca popoyla şortla ve askılıyla çokta güzel durmuyorumdur muhtemelen:9::9:

Back
X