2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allahın dediği olurr canımmmm aklına kötü birşey getirmedenn git fıstık.
ben yürümeye korkuyorum hatırlarsanız düşmüştüm o yüzden birazz tırsık vaziyetteyim :DD

evet cnm hatırlıyorum, Allah korusun hepimizi. gidip geleceğiz bakalım artık, hepinize teşekkürler beni yüreklendirdiniz inşallah oğluşumla ve babamızla güzel güzel denizde oynar geliriz :1:

evet cnm hatırlıyorum, Allah korusun hepimizi. gidip geleceğiz bakalım artık, hepinize teşekkürler beni yüreklendirdiniz inşallah oğluşumla ve babamızla güzel güzel denizde oynar geliriz :1:
iyi tatiller canım sana kendini fazla yormamaya çalış yorulursanda uzat ayaklarını bi güzel dinlen..:7:

kızlar,
bir arkadaşım var 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordu, doktorlar hiç bir problem bulamamıştı, sadece adet düzensizliği vardı, bir sürü ilaç falan kullandı olmadı, en son tüp bebek yapmaya karar verdi ve yaptırdı , bugün sonucu belli olacaktı, aradım şimdi kan tahlili yaptırmış ama tutmamış malesef çok üzüldüm, onun için dua eder misiniz , onunda bizim gibi bebeği olsun , oda tatsın bu duyguyu...

Allah en hayırlı zamanda hayırlı b,r evlat ona da nasip eder inşaallah.. Dua ederiz canım...

bende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.
aynen yaa açarız 2012 eylül anneleri zayıfıyor topiki:21:
Eki Görüntüle 456812 alın size 88 kg bi anne adayıı. kendimi hiiiç beğenmiyorum yaa:14::14:

Maşallah kuzum hiç 88 gibi değilsin... Bende kendim beğenmiyorum bi gözlerim değişmedi diyom bi onlar güzel :1::1:

92 kilomu :D vavvvvvvvvv

Ne sandın yavrum hökümet gibi oldum diye boş yere demiyorum ya izbandot gibiyim sumo güreşçisi gibiyim ne dersen de ahahahahha :1::1: çokta tınnnn sağlığım olsunda bebğimde sağlıklı olsun veririz hallederiz... Napiim su içsem yarayan bi bünyem var :35::35::35:

bi resim bende koymak isterimde eşim mösade etmiyy :1::1::1:

Yer açın ben geldimmm şöle bi parsel açsanız ancak sığarım ahahaha :1::1:

Allah en hayırlı zamanda hayırlı b,r evlat ona da nasip eder inşaallah.. Dua ederiz canım...

Maşallah kuzum hiç 88 gibi değilsin... Bende kendim beğenmiyorum bi gözlerim değişmedi diyom bi onlar güzel :1::1:

Ne sandın yavrum hökümet gibi oldum diye boş yere demiyorum ya izbandot gibiyim sumo güreşçisi gibiyim ne dersen de ahahahahha :1::1: çokta tınnnn sağlığım olsunda bebğimde sağlıklı olsun veririz hallederiz... Napiim su içsem yarayan bi bünyem var :35::35::35:

ayy vallahi ben senin kadar kendisiyle barışık bi hatun görmedim helal olsun yavvv:46::46::46::46:

ayy vallahi ben senin kadar kendisiyle barışık bi hatun görmedim helal olsun yavvv:46::46::46::46:

Napıyım şekerim kendi kendimi yiyemem ya yok popom selülit bağlamış yok memişlerim sarkmış yok yüzüm çillenmiş.. Kendi isteğimle olmuyor dikkat de ediyorum abur cubur da yemiyorum e ben de canım da napiiim tipim müsait ahahah :1: Hamilelelikten sonra emzirmemi etkilemiycek ölçüde başlıycam forma girmeye :8::8:

Tabi hiçbişeyim olmuyor... o da ayrı mesele :1::1:

Asıl size bomba bişey anlatayım da ne kadar barışık olduğumu görün :1::1:

Eşimle markete gittik sevrisi bekliyoruz ben oturuyorum eşim ayakta arada sırada bişeler konuşuyoruz işte. yanımda da yaşlı bi teyze oturdu. neyse baktı baktı bana (ben tesettrüülüyüm yazlarıda bol ferace giyiyorum karnım pek belli olmuyor yani teyze hamile olduğumu anlamamıştır %200) eşm için dedi ki kardeşin mi? dedim teyze çok mu benziyoruz ya bizi herkes pek benzetmez evet kardeşim :1::1::1: Sonra tuttum elinde öyle gittik eşimle :1::1:

Aman mavis bosver kiloyu bence senin kilo degil odem dogumdan sonra cok gidecek senden sok olacaksin demisti dersin.ya kardesim yurtdisindan cesit cesit cikolata getirmis abartsiz 30 cesit 10 kg var bunlari ben yersem varya bu ay 10 kg alirim kessin dagitmayada kiyamiyorum:)ne olcak boyle bilmem.

Napıyım şekerim kendi kendimi yiyemem ya yok popom selülit bağlamış yok memişlerim sarkmış yok yüzüm çillenmiş.. Kendi isteğimle olmuyor dikkat de ediyorum abur cubur da yemiyorum e ben de canım da napiiim tipim müsait ahahah :1: Hamilelelikten sonra emzirmemi etkilemiycek ölçüde başlıycam forma girmeye :8::8:

Eşimle markete gittik sevrisi bekliyoruz ben oturuyorum eşim ayakta arada sırada bişeler konuşuyoruz işte. yanımda da yaşlı bi teyze oturdu. neyse baktı baktı bana (ben tesettrüülüyüm yazlarıda bol ferace giyiyorum karnım pek belli olmuyor yani teyze hamile olduğumu anlamamıştır %200) eşm için dedi ki kardeşin mi? dedim teyze çok mu benziyoruz ya bizi herkes pek benzetmez evet kardeşim :1::1::1: Sonra tuttum elinde öyle gittik eşimle :1::1:
bende öyle yapacağım emzirmeyi etkilemeyecek şekilde beslenmeme dikkat edeceğim yürüyüş fln derken bişeycik kalmayacak inşallah.. ayy benimde heryerim felaket selülit dediğin gibi popom bile:1::1:
kardeş olayına baya güldüm hahaha:9::9:

Aman mavis bosver kiloyu bence senin kilo degil odem dogumdan sonra cok gidecek senden sok olacaksin demisti dersin.ya kardesim yurtdisindan cesit cesit cikolata getirmis abartsiz 30 cesit 10 kg var bunlari ben yersem varya bu ay 10 kg alirim kessin dagitmayada kiyamiyorum:)ne olcak boyle bilmem.
gönder gönder biz yeriz hehe:9::9:

Canim zaten ferace ve pardesu giyince ister istemez buyuk saniyorlar yada arkadan abla teyze:)gecen arkadasima markette 50 yasinda amca teyze musade et demis arkasindan o da donmus buyur dede demis gicikligina ne guldum:)

slm kızlar,

hepiniz iyisinizdir umarım :nazar::nazar:
size birşey danışmak istiyorum, çok kararsız kaldım da:18:
eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım :19:
canım ben olsam böyle tempolu tatil turu yapmam araBALAR OTOBÜSLER UÇAKLAR zaten geçmiş ayladada sıkıntın olmuş kocanda bi zahmet tatile gitmesin evli bir erkek karısı yokken tatile keyfi gitmemeli hele böyle bir zamanda bence en mantıklısı yakın bi yere 2-3 günlüğüne gidip değişiklik yapmak
şu sıalar eşime gıcık oluyorum zaten her eş lafı beni sinir ediyor

ay kızlarr benim yürüyüş işi yalan oldu çıktım markete gidip geldim:D öyle bir fırtına varki anlatamam
evime döndüm hee

denizin tadını çıkarr bol bolyüzz gel enerjiye ihtiyacın olacka dönüşte:)

ay çok soğuk boşverrrr sonra yapalım biz yürüyüşümüz:))
evde yanlızız ikimizde madem burada arkadaş olalım birbirimize
bugün buraaadada hava serin balkona bile çıkamadım rüzgardan...
aramızda 1 gün var seninle bakalım hangimiz önce doğuracak:10: seninde erkekti dimi..

aman boşverrr tadını çıkaralım bbugünlerin aldığımız en masum kilocuklarr
dediğin tınnnnn sağlık olsunn

bende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.
aynen yaa açarız 2012 eylül anneleri zayıfıyor topiki:21:
Eki Görüntüle 456812 alın size 88 kg bi anne adayıı. kendimi hiiiç beğenmiyorum yaa:14::14:
vallahi h,ç 88 lik görünmüyorsun inan çok hoş gördüm sammimiyetle söylüyorum demekki boyun uzun

biz forumcakkk sanaaa misafirlğee geliyoruzz:))
bak kalıyormu birşeyy
hehe
bize yedirirsin içinede siner hepimiz hmaişizz hehe:D

iyi tatiller canım sana kendini fazla yormamaya çalış yorulursanda uzat ayaklarını bi güzel dinlen..:7:

teşekkürler canımm :D yol dışında yorulmam diye düşünüyorum Allah'ın izniyle sağsalim gider geliriz inş :D

canım ben olsam böyle tempolu tatil turu yapmam araBALAR OTOBÜSLER UÇAKLAR zaten geçmiş ayladada sıkıntın olmuş kocanda bi zahmet tatile gitmesin evli bir erkek karısı yokken tatile keyfi gitmemeli hele böyle bir zamanda bence en mantıklısı yakın bi yere 2-3 günlüğüne gidip değişiklik yapmak
şu sıalar eşime gıcık oluyorum zaten her eş lafı beni sinir ediyor

cnm eşim keyfi gitmiyor aslında ailesini görmeye gidiyor, bende gitme yakın bir yerlere gidelim dedim ama bu seferde annesi babası küsüyorlar, oda arada kalıyor işte, oraya kadar gitmişkende kuşadasına uğrayalım dedik. sen neden eşine gıcık oldun hayırdır :26:

denizin tadını çıkarr bol bolyüzz gel enerjiye ihtiyacın olacka dönüşte:)

evettt inşallah güzel bir tatil olur canım, dönüşte de deşarj olmuş bir şekilde oğlumu beklerim :1:

Back
X