ayy çook iyi olur inan eşimde gece çalışıyo bugün tek başımada dışarı çıkmaya cesaretim yok hiçalt sorun değilde üstDD
ayy ne giyicem ben yawsD
hadi gel birlikte yürüyleim kimse yok eşlik edecekarkadaş olalım birbirimize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çook iyi olur inan eşimde gece çalışıyo bugün tek başımada dışarı çıkmaya cesaretim yok hiçalt sorun değilde üstDD
ayy ne giyicem ben yawsD
hadi gel birlikte yürüyleim kimse yok eşlik edecekarkadaş olalım birbirimize
Allahın dediği olurr canımmmm aklına kötü birşey getirmedenn git fıstık.
ben yürümeye korkuyorum hatırlarsanız düşmüştüm o yüzden birazz tırsık vaziyetteyimD
iyi tatiller canım sana kendini fazla yormamaya çalış yorulursanda uzat ayaklarını bi güzel dinlen..evet cnm hatırlıyorum, Allah korusun hepimizi. gidip geleceğiz bakalım artık, hepinize teşekkürler beni yüreklendirdiniz inşallah oğluşumla ve babamızla güzel güzel denizde oynar geliriz![]()
kızlar,
bir arkadaşım var 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordu, doktorlar hiç bir problem bulamamıştı, sadece adet düzensizliği vardı, bir sürü ilaç falan kullandı olmadı, en son tüp bebek yapmaya karar verdi ve yaptırdı , bugün sonucu belli olacaktı, aradım şimdi kan tahlili yaptırmış ama tutmamış malesef çok üzüldüm, onun için dua eder misiniz , onunda bizim gibi bebeği olsun , oda tatsın bu duyguyu...
bende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.
aynen yaa açarız 2012 eylül anneleri zayıfıyor topiki
Eki Görüntüle 456812 alın size 88 kg bi anne adayıı. kendimi hiiiç beğenmiyorum yaa![]()
92 kilomuvavvvvvvvvv
ayy vallahi ben senin kadar kendisiyle barışık bi hatun görmedim helal olsun yavvvAllah en hayırlı zamanda hayırlı b,r evlat ona da nasip eder inşaallah.. Dua ederiz canım...
Maşallah kuzum hiç 88 gibi değilsin... Bende kendim beğenmiyorum bi gözlerim değişmedi diyom bi onlar güzel
Ne sandın yavrum hökümet gibi oldum diye boş yere demiyorum ya izbandot gibiyim sumo güreşçisi gibiyim ne dersen de ahahahahhaçokta tınnnn sağlığım olsunda bebğimde sağlıklı olsun veririz hallederiz... Napiim su içsem yarayan bi bünyem var
![]()
bi resim bende koymak isterimde eşim mösade etmiyy![]()
Yer açın ben geldimmm şöle bi parsel açsanız ancak sığarım ahahaha![]()
ayy vallahi ben senin kadar kendisiyle barışık bi hatun görmedim helal olsun yavvv![]()
bende öyle yapacağım emzirmeyi etkilemeyecek şekilde beslenmeme dikkat edeceğim yürüyüş fln derken bişeycik kalmayacak inşallah.. ayy benimde heryerim felaket selülit dediğin gibi popom bileNapıyım şekerim kendi kendimi yiyemem ya yok popom selülit bağlamış yok memişlerim sarkmış yok yüzüm çillenmiş.. Kendi isteğimle olmuyor dikkat de ediyorum abur cubur da yemiyorum e ben de canım da napiiim tipim müsait ahahahHamilelelikten sonra emzirmemi etkilemiycek ölçüde başlıycam forma girmeye
Tabi hiçbişeyim olmuyor... o da ayrı mesele
Asıl size bomba bişey anlatayım da ne kadar barışık olduğumu görün
Eşimle markete gittik sevrisi bekliyoruz ben oturuyorum eşim ayakta arada sırada bişeler konuşuyoruz işte. yanımda da yaşlı bi teyze oturdu. neyse baktı baktı bana (ben tesettrüülüyüm yazlarıda bol ferace giyiyorum karnım pek belli olmuyor yani teyze hamile olduğumu anlamamıştır %200) eşm için dedi ki kardeşin mi? dedim teyze çok mu benziyoruz ya bizi herkes pek benzetmez evet kardeşimSonra tuttum elinde öyle gittik eşimle
![]()
gönder gönder biz yeriz heheAman mavis bosver kiloyu bence senin kilo degil odem dogumdan sonra cok gidecek senden sok olacaksin demisti dersin.ya kardesim yurtdisindan cesit cesit cikolata getirmis abartsiz 30 cesit 10 kg var bunlari ben yersem varya bu ay 10 kg alirim kessin dagitmayada kiyamiyorum:)ne olcak boyle bilmem.
Napıyım şekerim kendi kendimi yiyemem ya yok popom selülit bağlamış yok memişlerim sarkmış yok yüzüm çillenmiş.. Kendi isteğimle olmuyor dikkat de ediyorum abur cubur da yemiyorum e ben de canım da napiiim tipim müsait ahahahHamilelelikten sonra emzirmemi etkilemiycek ölçüde başlıycam forma girmeye
Tabi hiçbişeyim olmuyor... o da ayrı mesele
Asıl size bomba bişey anlatayım da ne kadar barışık olduğumu görün
Eşimle markete gittik sevrisi bekliyoruz ben oturuyorum eşim ayakta arada sırada bişeler konuşuyoruz işte. yanımda da yaşlı bi teyze oturdu. neyse baktı baktı bana (ben tesettrüülüyüm yazlarıda bol ferace giyiyorum karnım pek belli olmuyor yani teyze hamile olduğumu anlamamıştır %200) eşm için dedi ki kardeşin mi? dedim teyze çok mu benziyoruz ya bizi herkes pek benzetmez evet kardeşimSonra tuttum elinde öyle gittik eşimle
![]()
canım ben olsam böyle tempolu tatil turu yapmam araBALAR OTOBÜSLER UÇAKLAR zaten geçmiş ayladada sıkıntın olmuş kocanda bi zahmet tatile gitmesin evli bir erkek karısı yokken tatile keyfi gitmemeli hele böyle bir zamanda bence en mantıklısı yakın bi yere 2-3 günlüğüne gidip değişiklik yapmakslm kızlar,
hepiniz iyisinizdir umarım
size birşey danışmak istiyorum, çok kararsız kaldım da:18:
eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım![]()
ayy çook iyi olur inan eşimde gece çalışıyo bugün tek başımada dışarı çıkmaya cesaretim yok hiç![]()
denizin tadını çıkarr bol bolyüzz gel enerjiye ihtiyacın olacka dönüşte:)evet cnm hatırlıyorum, Allah korusun hepimizi. gidip geleceğiz bakalım artık, hepinize teşekkürler beni yüreklendirdiniz inşallah oğluşumla ve babamızla güzel güzel denizde oynar geliriz![]()
bugün buraaadada hava serin balkona bile çıkamadım rüzgardan...ay çok soğuk boşverrrr sonra yapalım biz yürüyüşümüz:))
evde yanlızız ikimizde madem burada arkadaş olalım birbirimize
aman boşverrr tadını çıkaralım bbugünlerin aldığımız en masum kilocuklarrNe sandın yavrum hökümet gibi oldum diye boş yere demiyorum ya izbandot gibiyim sumo güreşçisi gibiyim ne dersen de ahahahahhaçokta tınnnn sağlığım olsunda bebğimde sağlıklı olsun veririz hallederiz... Napiim su içsem yarayan bi bünyem var
![]()
bi resim bende koymak isterimde eşim mösade etmiyy![]()
Yer açın ben geldimmm şöle bi parsel açsanız ancak sığarım ahahaha![]()
vallahi h,ç 88 lik görünmüyorsun inan çok hoş gördüm sammimiyetle söylüyorum demekki boyun uzunbende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.
aynen yaa açarız 2012 eylül anneleri zayıfıyor topiki
Eki Görüntüle 456812 alın size 88 kg bi anne adayıı. kendimi hiiiç beğenmiyorum yaa![]()
biz forumcakkk sanaaa misafirlğee geliyoruzz:))Aman mavis bosver kiloyu bence senin kilo degil odem dogumdan sonra cok gidecek senden sok olacaksin demisti dersin.ya kardesim yurtdisindan cesit cesit cikolata getirmis abartsiz 30 cesit 10 kg var bunlari ben yersem varya bu ay 10 kg alirim kessin dagitmayada kiyamiyorum:)ne olcak boyle bilmem.
teşekkürler canım sizden bunları duyunca mutlu oluyorum vallavallahi h,ç 88 lik görünmüyorsun inan çok hoş gördüm sammimiyetle söylüyorum demekki boyun uzun
iyi tatiller canım sana kendini fazla yormamaya çalış yorulursanda uzat ayaklarını bi güzel dinlen..![]()
canım ben olsam böyle tempolu tatil turu yapmam araBALAR OTOBÜSLER UÇAKLAR zaten geçmiş ayladada sıkıntın olmuş kocanda bi zahmet tatile gitmesin evli bir erkek karısı yokken tatile keyfi gitmemeli hele böyle bir zamanda bence en mantıklısı yakın bi yere 2-3 günlüğüne gidip değişiklik yapmak
şu sıalar eşime gıcık oluyorum zaten her eş lafı beni sinir ediyor
denizin tadını çıkarr bol bolyüzz gel enerjiye ihtiyacın olacka dönüşte:)