2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben bu kabızlık sorununu nasıl çözeceğim yaaaaaaaaaaaaa:((
canım uyanır uyanmaz ılık su iç , gece yatarken sıcağa yakın süt iç , gün içindede bol bol su tüket ama soğuk değil oda sıcaklığında olsun , bol bol kiraz kayısı erik tüket ve kayısı kompostosu...

canım uyanır uyanmaz ılık su iç , gece yatarken sıcağa yakın süt iç , gün içindede bol bol su tüket ama soğuk değil oda sıcaklığında olsun , bol bol kiraz kayısı erik tüket ve kayısı kompostosu...

süt çok içiyorum geneldede ılık yada sıcak:(
şimdi incir yiyiorum kayısı yiyiorum üzrinde bol bol su içiyorum.
ama yok olmuyor olmuyor:((
demir ilaçlarının yaptığını söyledi sağlıkocağındaki ebe, beslenmeyle çözemezsin dedi yaaaaa
ilaç alıncada çok halsiz kalıyorum 1 hafta kendime gelemiyorum:(

cnm klasik yöntemler fayda etmiyorsa, ben ilk aylarda sürekli kusup hiç birşey yiyemediğim için çok fena kabızlık çekmiştim ama sonra doktorum duphalac diye bir şurup önerdi bana, gece yatarken 1 ölçek içtim , sabaha karşı 5 te sıkışarak uyandım ve öyle rahat yaptım ki resmen mutluluktan ağladım :1: ama oldukça şekerli bir şurup, eğer şekerin yüksekse kullanılabilir mi bilmiyorum, doktoruna danış bence kullan derse , şiddetle tavsiye ediyorum hemde zararlı değilmiş bebeğe ....

teşekkürler canımm :D yol dışında yorulmam diye düşünüyorum Allah'ın izniyle sağsalim gider geliriz inş :D

cnm eşim keyfi gitmiyor aslında ailesini görmeye gidiyor, bende gitme yakın bir yerlere gidelim dedim ama bu seferde annesi babası küsüyorlar, oda arada kalıyor işte, oraya kadar gitmişkende kuşadasına uğrayalım dedik. sen neden eşine gıcık oldun hayırdır :26:

evettt inşallah güzel bir tatil olur canım, dönüşte de deşarj olmuş bir şekilde oğlumu beklerim :1:
bence insanlar kendilerini zor günde belli eder özellikle eşler ben hamileliğimde zor zamanlar atlattım ayrıca doğal olarak sinirde var alınganlık var ama eşim benden beter hamile bir söyle 1000 işit artık çekemiyorum valla çocuklarımın hatrı olmasa bilmiyorum artık

cnm klasik yöntemler fayda etmiyorsa, ben ilk aylarda sürekli kusup hiç birşey yiyemediğim için çok fena kabızlık çekmiştim ama sonra doktorum duphalac diye bir şurup önerdi bana, gece yatarken 1 ölçek içtim , sabaha karşı 5 te sıkışarak uyandım ve öyle rahat yaptım ki resmen mutluluktan ağladım :1: ama oldukça şekerli bir şurup, eğer şekerin yüksekse kullanılabilir mi bilmiyorum, doktoruna danış bence kullan derse , şiddetle tavsiye ediyorum hemde zararlı değilmiş bebeğe ....

hımssss bunu söyleyeyim dr umaa canım bana dr ilaç verdi ama tozdu sulandırıp içiyorum.
ama bunu hemen not alıyorum:D
teşekkürler

süt çok içiyorum geneldede ılık yada sıcak:(
şimdi incir yiyiorum kayısı yiyiorum üzrinde bol bol su içiyorum.
ama yok olmuyor olmuyor:((
demir ilaçlarının yaptığını söyledi sağlıkocağındaki ebe, beslenmeyle çözemezsin dedi yaaaaa
ilaç alıncada çok halsiz kalıyorum 1 hafta kendime gelemiyorum:(
kuru inciri sıcaak suya koy sonra ılıdıktan sonra inciri ye suyuda iç bi güzel sabah aç karnına birde öyle dene bakalım yaa inşallah en kısa zamanda geçer...

kuru inciri sıcaak suya koy sonra ılıdıktan sonra inciri ye suyuda iç bi güzel sabah aç karnına birde öyle dene bakalım yaa inşallah en kısa zamanda geçer...

bak onu yapmayı unutuyorummm bir o kaldı yapmadığımmm onudaa yapayımm yarın incir alayımdaa inş. unutmam:D

heheh süper mamada alınmışşş:D
bizdemi alsak kki yaws bilemedim.
süpersin 22 günde 200 gr almayı nasıl başardın ben korkuyorum tartıya çıkmayaaa 3 günde 2 kg aldım:D (perşembeden cumartesiye:D))

suksucummmm biizim menu yazma faslı yalanmı oldu hadi bekliyorum dünkü menünü:D ondan önceki menunu

yazdım cnm menumu bakabılırsınn .. kabızlıgaa kıraz cok ıı gelıo cnmm masalahımm var benımm :)) amannazar degmesınn :1::1::1:demır ılacıda bende ıshal yapıo:17::17:senı neden kabız yaptı anlamadım sıvı gıdalar tuket bolbl meyve yee..kuru kayısıda ıı gelıo ..peyman markanınn gunkurusu dıe bı kayısısı var ozelıklee onu tavsıye ederım genckızken benımde cok kabızlık sorunum oldu o ııgeldı ben onu kolıyle alıodum:1::1::1:
buarada 3 gunde 2 kg almısın tebrık ederım bennn tartılmama kararı aldım :1::1::1:

Aman mavis bosver kiloyu bence senin kilo degil odem dogumdan sonra cok gidecek senden sok olacaksin demisti dersin.ya kardesim yurtdisindan cesit cesit cikolata getirmis abartsiz 30 cesit 10 kg var bunlari ben yersem varya bu ay 10 kg alirim kessin dagitmayada kiyamiyorum:)ne olcak boyle bilmem.

İnşaallah canım.. Çevremdeki arkadaşlar öyle diyor geçer diyorlar bende inşaAllah diyorum bakalım...

Ay biz sana gelelim işte derdin kalmaz :1:

bende öyle yapacağım emzirmeyi etkilemeyecek şekilde beslenmeme dikkat edeceğim yürüyüş fln derken bişeycik kalmayacak inşallah.. ayy benimde heryerim felaket selülit dediğin gibi popom bile:1::1:
kardeş olayına baya güldüm hahaha:9::9:

:) Selülite iyi gelen şeyler var doğumdan sonra yaparız cillop gibi oluruz merak etme benim umudum var:1:

Canim zaten ferace ve pardesu giyince ister istemez buyuk saniyorlar yada arkadan abla teyze:)gecen arkadasima markette 50 yasinda amca teyze musade et demis arkasindan o da donmus buyur dede demis gicikligina ne guldum:)

Ay bilmez miyim bana da pazarda teyze diyo koca koca adamlar bende alacaksam da almıyorum :1::1:
iyi yapmış arkadaşın ahahah ne güzel demiş :1::1:

biz forumcakkk sanaaa misafirlğee geliyoruzz:))
bak kalıyormu birşeyy
hehe
bize yedirirsin içinede siner hepimiz hmaişizz hehe:D

di mi dii mi biz gidip hepsini yiyelim:56::56:

Canım Allah yardımcın olsun şifa versin sabahları büyük bardak ılık su iç peşinede kayısı ye.. aradan yarım saat felan geçsin hafifi kahvaltı yap yulaflı ekmek felan ye. Geçer inşaAllah...

Ben yürüdüm geldimm.. Bu arada kocaman bi kaldırımdan adım attım farketmedim kaldırımın yüksekliğiini inşaAllah ayşeme bişey olmamıştır karnım acıdı resmen :14: Yollar yol değil ki arkadaşş g:47::47:

yazdım cnm menumu bakabılırsınn .. kabızlıgaa kıraz cok ıı gelıo cnmm masalahımm var benımm :)) amannazar degmesınn :1::1::1:demır ılacıda bende ıshal yapıo:17::17:senı neden kabız yaptı anlamadım sıvı gıdalar tuket bolbl meyve yee..kuru kayısıda ıı gelıo ..peyman markanınn gunkurusu dıe bı kayısısı var ozelıklee onu tavsıye ederım genckızken benımde cok kabızlık sorunum oldu o ııgeldı ben onu kolıyle alıodum:1::1::1:
buarada 3 gunde 2 kg almısın tebrık ederım bennn tartılmama kararı aldım :1::1::1:

hemen bakıyorum suksukummmmmm
:))
evet aldım vallaaa sözde diyetteyim ben anlamadım bu işi:(((
kabızlık sorunum hep vardı ilaçlarda tetikliyormuşş canımm sana bişi diyimmi benim şekerin sınırdaa olmasının nedeni kayısı gün kurusu incir kiraz erik kurusu hehe:D

suksukum bir mesaj attım ama kendi menümü yazmadan tekrarda 10 dk snraymış buradan yazayım

sabah
1 bardak ılık süt
bir küçük dilim kek

öğlen
2 küçük dilim börek (biri pataesli diğeri yeşil mercimekli)
2 küçük domates

akşam
kocaman bir kase salata

ara
1 avuç kiraz
1 incir
1 şeftalı
5-6 kayıısı

ara
3-4 erik kurusu

toplamda
3-4 lt su:D wc den çıkamıyorum.

çok mu abartmışım:(

kızlar çok şükür şekerim düşmüş:21::21::21:pek keyifliyiz kızımla kızcağızım da içerde sevincinden göbek atıyor:21::21::21:bu hafta küçük kaçamaklar yapmama rağmen şekerim baya iyi çıktı ... artık gece rüyalrıma kadar giren o poğaçayı yiyeceğim hihihihihiihh:27::27::27:

ne mutlu sana canım inşallah cuma günü eğer drum yükleme yaptırırsa benimde düşmüş olur inşallah 25 gündür hasretini çektiğim karpuz ve dondurmayı yiyebilirim inşallah

İ

di mi dii mi biz gidip hepsini yiyelim:56::56:

Canım Allah yardımcın olsun şifa versin sabahları büyük bardak ılık su iç peşinede kayısı ye.. aradan yarım saat felan geçsin hafifi kahvaltı yap yulaflı ekmek felan ye. Geçer inşaAllah...

Ben yürüdüm geldimm.. Bu arada kocaman bi kaldırımdan adım attım farketmedim kaldırımın yüksekliğiini inşaAllah ayşeme bişey olmamıştır karnım acıdı resmen :14: Yollar yol değil ki arkadaşş g:47::47:

:))) evet gidelim hehe:D

oy oy yapıoyrum fıstık yaaa ama banamısın demiyoru:((((
neyse inş. çözülecek
iki şişe su içmişim yanımda boş şişeler:D
korkma annesi bir sorun yokturrrrr öyle ufacık şeylerden etkilenecek olsalar oooooo yandılar:D

Back
X