Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım uyanır uyanmaz ılık su iç , gece yatarken sıcağa yakın süt iç , gün içindede bol bol su tüket ama soğuk değil oda sıcaklığında olsun , bol bol kiraz kayısı erik tüket ve kayısı kompostosu...kızlar ben bu kabızlık sorununu nasıl çözeceğim yaaaaaaaaaaaaa(
canım uyanır uyanmaz ılık su iç , gece yatarken sıcağa yakın süt iç , gün içindede bol bol su tüket ama soğuk değil oda sıcaklığında olsun , bol bol kiraz kayısı erik tüket ve kayısı kompostosu...
kızlar ben bu kabızlık sorununu nasıl çözeceğim yaaaaaaaaaaaaa(
bence insanlar kendilerini zor günde belli eder özellikle eşler ben hamileliğimde zor zamanlar atlattım ayrıca doğal olarak sinirde var alınganlık var ama eşim benden beter hamile bir söyle 1000 işit artık çekemiyorum valla çocuklarımın hatrı olmasa bilmiyorum artıkteşekkürler canımmyol dışında yorulmam diye düşünüyorum Allah'ın izniyle sağsalim gider geliriz inş
cnm eşim keyfi gitmiyor aslında ailesini görmeye gidiyor, bende gitme yakın bir yerlere gidelim dedim ama bu seferde annesi babası küsüyorlar, oda arada kalıyor işte, oraya kadar gitmişkende kuşadasına uğrayalım dedik. sen neden eşine gıcık oldun hayırdır :26:
evettt inşallah güzel bir tatil olur canım, dönüşte de deşarj olmuş bir şekilde oğlumu beklerim![]()
cnm klasik yöntemler fayda etmiyorsa, ben ilk aylarda sürekli kusup hiç birşey yiyemediğim için çok fena kabızlık çekmiştim ama sonra doktorum duphalac diye bir şurup önerdi bana, gece yatarken 1 ölçek içtim , sabaha karşı 5 te sıkışarak uyandım ve öyle rahat yaptım ki resmen mutluluktan ağladımama oldukça şekerli bir şurup, eğer şekerin yüksekse kullanılabilir mi bilmiyorum, doktoruna danış bence kullan derse , şiddetle tavsiye ediyorum hemde zararlı değilmiş bebeğe ....
kuru inciri sıcaak suya koy sonra ılıdıktan sonra inciri ye suyuda iç bi güzel sabah aç karnına birde öyle dene bakalım yaa inşallah en kısa zamanda geçer...süt çok içiyorum geneldede ılık yada sıcak
şimdi incir yiyiorum kayısı yiyiorum üzrinde bol bol su içiyorum.
ama yok olmuyor olmuyor(
demir ilaçlarının yaptığını söyledi sağlıkocağındaki ebe, beslenmeyle çözemezsin dedi yaaaaa
ilaç alıncada çok halsiz kalıyorum 1 hafta kendime gelemiyorum![]()
kuru inciri sıcaak suya koy sonra ılıdıktan sonra inciri ye suyuda iç bi güzel sabah aç karnına birde öyle dene bakalım yaa inşallah en kısa zamanda geçer...
heheh süper mamada alınmışşş
bizdemi alsak kki yaws bilemedim.
süpersin 22 günde 200 gr almayı nasıl başardın ben korkuyorum tartıya çıkmayaaa 3 günde 2 kg aldım(perşembeden cumartesiye
))
suksucummmm biizim menu yazma faslı yalanmı oldu hadi bekliyorum dünkü menünüondan önceki menunu
Aman mavis bosver kiloyu bence senin kilo degil odem dogumdan sonra cok gidecek senden sok olacaksin demisti dersin.ya kardesim yurtdisindan cesit cesit cikolata getirmis abartsiz 30 cesit 10 kg var bunlari ben yersem varya bu ay 10 kg alirim kessin dagitmayada kiyamiyorum:)ne olcak boyle bilmem.
bende öyle yapacağım emzirmeyi etkilemeyecek şekilde beslenmeme dikkat edeceğim yürüyüş fln derken bişeycik kalmayacak inşallah.. ayy benimde heryerim felaket selülit dediğin gibi popom bile
kardeş olayına baya güldüm hahaha![]()
Canim zaten ferace ve pardesu giyince ister istemez buyuk saniyorlar yada arkadan abla teyze:)gecen arkadasima markette 50 yasinda amca teyze musade et demis arkasindan o da donmus buyur dede demis gicikligina ne guldum:)
biz forumcakkk sanaaa misafirlğee geliyoruzz:))
bak kalıyormu birşeyy
hehe
bize yedirirsin içinede siner hepimiz hmaişizz hehe![]()
iyi akşamlar kızlar
yazdım cnm menumu bakabılırsınn .. kabızlıgaa kıraz cok ıı gelıo cnmm masalahımm var benımm :)) amannazar degmesınndemır ılacıda bende ıshal yapıo
senı neden kabız yaptı anlamadım sıvı gıdalar tuket bolbl meyve yee..kuru kayısıda ıı gelıo ..peyman markanınn gunkurusu dıe bı kayısısı var ozelıklee onu tavsıye ederım genckızken benımde cok kabızlık sorunum oldu o ııgeldı ben onu kolıyle alıodum
buarada 3 gunde 2 kg almısın tebrık ederım bennn tartılmama kararı aldım![]()
bak onu yapmayı unutuyorummm bir o kaldı yapmadığımmm onudaa yapayımm yarın incir alayımdaa inş. unutmam![]()
iyi akşamlar kızlar
Hayırlı akşamlarrr... hoşgeldinizzz
yazdım cnm menumu bakabılırsınn .. kabızlıgaa kıraz cok ıı gelıo cnmm masalahımm var benımm :)) amannazar degmesınndemır ılacıda bende ıshal yapıo
senı neden kabız yaptı anlamadım sıvı gıdalar tuket bolbl meyve yee..kuru kayısıda ıı gelıo ..peyman markanınn gunkurusu dıe bı kayısısı var ozelıklee onu tavsıye ederım genckızken benımde cok kabızlık sorunum oldu o ııgeldı ben onu kolıyle alıodum
buarada 3 gunde 2 kg almısın tebrık ederım bennn tartılmama kararı aldım![]()
kızlar çok şükür şekerim düşmüşpek keyifliyiz kızımla kızcağızım da içerde sevincinden göbek atıyor
bu hafta küçük kaçamaklar yapmama rağmen şekerim baya iyi çıktı ... artık gece rüyalrıma kadar giren o poğaçayı yiyeceğim hihihihihiihh
![]()
ıı aksamlar kızlar nasılsınız :))
İ
di mi dii mi biz gidip hepsini yiyelim
Canım Allah yardımcın olsun şifa versin sabahları büyük bardak ılık su iç peşinede kayısı ye.. aradan yarım saat felan geçsin hafifi kahvaltı yap yulaflı ekmek felan ye. Geçer inşaAllah...
Ben yürüdüm geldimm.. Bu arada kocaman bi kaldırımdan adım attım farketmedim kaldırımın yüksekliğiini inşaAllah ayşeme bişey olmamıştır karnım acıdı resmenYollar yol değil ki arkadaşş g
![]()
iyi akşamlar kızlar