2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrr benim bu bıdıkkk çokkk fenaaa sertt vuruyorrr artık yawruşum çok güçlendiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrr benim bu bıdıkkk çokkk fenaaa sertt vuruyorrr artık yawruşum çok güçlendiiiiiiiiiiiiiiii

:) Yesinler senin oğlunu benim kızda bazen sert hareketler yapıyor kilo alıyorlar ya güçleniyorla ilk haftalar daha mercimek kadardılar ya Allahım sen ne büyüksün :32:

:) Yesinler senin oğlunu benim kızda bazen sert hareketler yapıyor kilo alıyorlar ya güçleniyorla ilk haftalar daha mercimek kadardılar ya Allahım sen ne büyüksün :32:

ay evett Rabbim çok büyükkkkkk
ben hepsinin küçük ayaklarını yerimmmmmm ellerini yerim miniklerr

kızlar 40 gündür işe gitmiyordum 1-2 gün hariç bu ğün gittim valla şaftım kaydı
bayılacak gibi oldum evde terör estirdim kaprisde cabası ufacık çocuğuma bile tafra yapıyorum
en iyisi ben işe felan doğuruncaya kadar gitmeyeyim
şimdide uyumaya çalışıcam
hepinizi öpüyorum iyi geceler

yerım senınn bıdıgıı.. benımkıde sımdıı oryantall yapıo sankı esımde bakbakknasıl oynuoo dıo karsıdan :1::1::1::1:guclensınler cnm kocamanolsunlar..:21::21::21::21:
korkmuyormusun ani tepkilerinee miniğin:DDDD
ben tırsıyorum ne yapıyorsun içeride diyorum kiki:D
hele işte hiç rahat vemriyor banaaaaa zıpaaaa.

İnşaallah canım.. Çevremdeki arkadaşlar öyle diyor geçer diyorlar bende inşaAllah diyorum bakalım...

Ay biz sana gelelim işte derdin kalmaz :1:

:) Selülite iyi gelen şeyler var doğumdan sonra yaparız cillop gibi oluruz merak etme benim umudum var:1:

Ay bilmez miyim bana da pazarda teyze diyo koca koca adamlar bende alacaksam da almıyorum :1::1:
iyi yapmış arkadaşın ahahah ne güzel demiş :1::1:

di mi dii mi biz gidip hepsini yiyelim:56::56:

Canım Allah yardımcın olsun şifa versin sabahları büyük bardak ılık su iç peşinede kayısı ye.. aradan yarım saat felan geçsin hafifi kahvaltı yap yulaflı ekmek felan ye. Geçer inşaAllah...

Ben yürüdüm geldimm.. Bu arada kocaman bi kaldırımdan adım attım farketmedim kaldırımın yüksekliğiini inşaAllah ayşeme bişey olmamıştır karnım acıdı resmen :14: Yollar yol değil ki arkadaşş g:47::47:
çatlakları gidermek içinde ilaç varmış canım doğumdan sonra kullanılıyomuş artık selülitlerle ilgili çözümlerini paylaşırsın bizimle:16:
iyi akşamlar kızlar
hoşgeldiniiizzz:21:
suksukum bir mesaj attım ama kendi menümü yazmadan tekrarda 10 dk snraymış buradan yazayım

sabah
1 bardak ılık süt
bir küçük dilim kek

öğlen
2 küçük dilim börek (biri pataesli diğeri yeşil mercimekli)
2 küçük domates

akşam
kocaman bir kase salata

ara
1 avuç kiraz
1 incir
1 şeftalı
5-6 kayıısı

ara
3-4 erik kurusu

toplamda
3-4 lt su:D wc den çıkamıyorum.

çok mu abartmışım:(
ayy doydun mu sen bununlaa ben bir öğünde yerim hepsini hehe:8:

bayılacak gibi oldum evde terör estirdim kaprisde cabası ufacık çocuğuma bile tafra yapıyorum
zaman zaman hepımzıde oluo cnmm ıı geceler gusel bır uyku cekk.. yarınn daha pozıtıf baslaa:26:
korkmuyormusun ani tepkilerinee miniğin:DDDD
ben tırsıyorum ne yapıyorsun içeride diyorum kiki:D
hele işte hiç rahat vemriyor banaaaaa zıpaaaa.

bazen neyapıo acaba dıyorumm ... aama hareketlerıne sevınıyorumm :)):16::16:

bir sorun yoktur inş.canım yaa.
Neyse uyu dinlen bakalımm sonra anlatırsın
iyi geceler

Hayırlı geceler sen git dinlen canım hamile bayanlar için çalışma hayatı zor Allah kolaylık versin...

ben çalışmmama rağmen bazen sinirlerim tavan yapıyor hamileliğin cilveleri işte :32:

Back
X