- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
şuana kadar toktummayy doydun mu sen bununlaa ben bir öğünde yerim hepsini hehe![]()

okadar meyvenin üstüne katalizör etkisi yapması lazımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuana kadar toktummayy doydun mu sen bununlaa ben bir öğünde yerim hepsini hehe![]()
kocısımın uykusu geldı bende uyuyayım barı :)) ıı geceler kızlarr hepınızıı opuyorummmkuzualrınıza ıı bakın yarın kısmetse gorusurzz
![]()
iyi geceler kızlar bizde uyuyalım, yarın çok işimiz var, bir sürü ütü yapıp, valiz hazırlayacağım sonrada.
oğlumla öpüyoruz hepinizi![]()
Allaha emanet olun hanımlar hayırlı geceler güzel rüyalar....![]()
durun ya nereye gidiyorsunuz biz geldik kızımla daha karpuz kesecediiiiikkk![]()
kız mihracem karpuz dedim de bu sene allahtan şöyle iyi bi karpuz yiyemedim üfffffff su niyetine yiyorum başka bişey değil yaniii...laf aramızda kocişkom hiç anlamıyor karpuzdan neyin...ben bekarken karpuzun alasını yerdim benim babişkom bikere kelek tatsız karpuz getirmemiştir eve...bunu bi kere aşkıma dedimde nasıl bozuldu garibim sesimi de çıkaramıyorum artıkın....
![]()
afiyetolsun menemenş çok severim ben ama çok ekmek yediriyorneler kaynattınz bakiim biz bu gün hastaneye git gel yorulmuşuz akşam dışarda balık yicektik güya o da yalan oldu kocişkomun hali yokmuş....melemen çay kek öyle ...idare ettik bu akşamı...yemektn sonra da zor attım kendimi yatağa...daha yeni kaltım gece nasıl uyucam bilmiyorum....
kızlar günaydın.
5.buçukdan beri ayaktayız kızım benide kendinide uyutmuyo.
2gündür ağrı yapıyo ters döndü hareketlerin yeri değişti normalmi sizce tedirginım bende ;S