2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kocısımın uykusu geldı bende uyuyayım barı :)) ıı geceler kızlarr hepınızıı opuyorummm :54::54::54:kuzualrınıza ıı bakın yarın kısmetse gorusurzz:21::21::21::21::21::21:

iyi geceler kızlar bizde uyuyalım, yarın çok işimiz var, bir sürü ütü yapıp, valiz hazırlayacağım sonrada.

oğlumla öpüyoruz hepinizi :D

Allaha emanet olun hanımlar hayırlı geceler güzel rüyalar.... :16::16:

bende diğerr kforumdakii annenelere takılayımmmm:DDDDDD
bakim temmuzda doğum yapmış kaç kişi var

neler kaynattınz bakiim biz bu gün hastaneye git gel yorulmuşuz akşam dışarda balık yicektik güya o da yalan oldu kocişkomun hali yokmuş....melemen çay kek öyle ...idare ettik bu akşamı...yemektn sonra da zor attım kendimi yatağa...daha yeni kaltım gece nasıl uyucam bilmiyorum....

kız mihracem karpuz dedim de bu sene allahtan şöyle iyi bi karpuz yiyemedim üfffffff su niyetine yiyorum başka bişey değil yaniii...laf aramızda kocişkom hiç anlamıyor karpuzdan neyin...:1: ben bekarken karpuzun alasını yerdim benim babişkom bikere kelek tatsız karpuz getirmemiştir eve...bunu bi kere aşkıma dedimde nasıl bozuldu garibim sesimi de çıkaramıyorum artıkın....:49:

kız mihracem karpuz dedim de bu sene allahtan şöyle iyi bi karpuz yiyemedim üfffffff su niyetine yiyorum başka bişey değil yaniii...laf aramızda kocişkom hiç anlamıyor karpuzdan neyin...:1: ben bekarken karpuzun alasını yerdim benim babişkom bikere kelek tatsız karpuz getirmemiştir eve...bunu bi kere aşkıma dedimde nasıl bozuldu garibim sesimi de çıkaramıyorum artıkın....:49:

hehehe:)))
şekerim aldığınız yere seçtireceksiniz:D
kötü çıkarsa getiririm diceksin bak bakalım nasıl karpuz yiyorsun:DDD
sen bu işe el att kocişini küstürmeden çaktrmadan hehe:D

neler kaynattınz bakiim biz bu gün hastaneye git gel yorulmuşuz akşam dışarda balık yicektik güya o da yalan oldu kocişkomun hali yokmuş....melemen çay kek öyle ...idare ettik bu akşamı...yemektn sonra da zor attım kendimi yatağa...daha yeni kaltım gece nasıl uyucam bilmiyorum....
afiyetolsun menemenş çok severim ben ama çok ekmek yediriyor:D

bekçilik yaparsın bugün foruma:DDD
olmazmıı
ben yavaştan yavaştan esnemeye başladımm
keyiflerr nasıl canım herşey yolunda dimi.

neyse yarın görüşürüz inşallah.. bende yorgunum denizden geldik yemek yedik falan yoruldum kollarım ağrıyor :)))
ay denizde bir kadın sinir etti. yarın anlatırım artık.. kimsecikler kalmamışşşş :)

kızlar günaydın.
5.buçukdan beri ayaktayız kızım benide kendinide uyutmuyo.
2gündür ağrı yapıyo ters döndü hareketlerin yeri değişti normalmi sizce tedirginım bende ;S

kızlar günaydın.
5.buçukdan beri ayaktayız kızım benide kendinide uyutmuyo.
2gündür ağrı yapıyo ters döndü hareketlerin yeri değişti normalmi sizce tedirginım bende ;S

günaydın cnm bnmki de fıkır fıkırdı hiç uyuyamadım şimdi babamızı da işe gönderdik bakalım ne zaman uyucaz

:55::55:

Back
X