2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydın.
5.buçukdan beri ayaktayız kızım benide kendinide uyutmuyo.
2gündür ağrı yapıyo ters döndü hareketlerin yeri değişti normalmi sizce tedirginım bende ;S
günaydın senin minik kuşpek erkenci annesi:))
bence normal canım artık sona yaklaşıyoruzzz bundan sonra daha az yormamız gerekiyor kendimizi.

gunaydınn herkezee..:21::21::21::21:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın cnm bnmki de fıkır fıkırdı hiç uyuyamadım şimdi babamızı da işe gönderdik bakalım ne zaman uyucaz

:55::55:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben yerim onun fıkırdaklığını
gunaydınnn baya erkencsn cnm elıfınle ana kız acılısı sız yapıosunz masallh nasılsınz bakalım
günaydın fufaaaaa

mrb cnmm gozun aydınn kızınkocaman olmustur emınımm gelınce yazmayı unutmaa..:21::21::21:

ne güzel canımm büyümüştür kuzucugun:)),, persembe gelsede bende gıtsem, gelınce yaz merakta bırakma bizi ;)

ay tabiki yazcam hemen çok merak ediyorum ,inşallah bu defa yüzünü gösterir bize zilli kızım:49:..randevumuz 16.40 da..:46::46::46::46::46:

bende cok kotu olursam alıcamm rennıedenn .. bıde surup varmıs sanırımm .

rennıe duo dıye bı şurup, bana doktorum vermıstı, arada yanınca ıcıyorum canım, bu iyi gelıyo bana..
hım birde kızlar yazıyodu gavıscon mu neydı ama onu ben bılmıyorum.

günaydın herkeseeee bende akşam doğurucam sandım bir ağrı girdi sormayınn:)
günaydınnnn canımmm inş. ciddi birşey yoktur kuzum.
günaydın kızlarrrrr
dün bebişlerimin nevresimini diktik çok güzel oldular ekleyebilirsem paylaşırım sizinle :))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebişlerin güle güle kullansın eşyalaırnı mışılmışıl uyusunlar inş.nevresimlerinde
merhaba annecikler..bugün kızımı görmeye gideceğimm..çok mutluyummmm yaşasınnnnnn:119::119:
:119:
merhaba canım Allah kavuştursunb ebişine bend eçok özledim bebeğim:)))) bugün randevu alacağımm bende
peki fiyat ona görede artıyormu nasıl? inş canım benim Allah gönlüne göre wersinn ayy bnde o gün rüyamda ne gördüm çok komikti eşim ve ben işdeyken sancım tutuyormuş işyerinin karsısında hastane war oraya kaldırıyorlarmış benii ben kendi doktorumu istiyorum diyorumm beni doğumhaneye alıyorlar ben kimseye haber weremiyorum doğumdan çıkıyorum ne benim ne bebeğin giyecek kıyafeti bile yok ağlıyorum bebeğime bakıyorum üzerine bişe örtmüşler çıplak telefonumu ewde unutmusum o yüzden arayamıyorum çıkıncada eşim de beni ararmış saatlerdir sonra ben taburfcu oluyorum ewe gidiyorum nerdesin sen dio bnde böle böle diyorum kızımla ewe gelmiş oluyorum çok komiktiii:)
kız ilahiii nasıl bir rüya böylee korku filmi gibi ama sonu güzel bitmiş Allahtan:)))

herkese günaydınlarrr bizde geldik oğluşumla ;)
günaydınnnnnnnnnnnnn hoş geldinizzzzz
Günaydın kızlaar, biz yine babamızı bodruma gönderdik görevi icabı. Kaldık kızımla yalnız. Allahtan annemler, ablam burada. Aksam kız kıza partii yapıcaz:1: Benim mide rahatsızlıklarım iyiden iyiye coştu.Hiç yiyesim yok bebiş için lüzumlu seylere zorluyorum kenimi sadece. Azcık yaglı yesem lokmanın durdugu yeri biliyorum midemde :26: Neyse belki vesile olur da son aylarımda cok kilo almam:9:
günaydın canımmmmmm mide yanması genelde oluyor herkeste :(
neyseki hafif yemeye teşvik ediyorrrr
sen dediğin gibi gerekli besinleri almayı ihmal etme sakın

Son düzenleme:
ay tabiki yazcam hemen çok merak ediyorum ,inşallah bu defa yüzünü gösterir bize zilli kızım:49:..randevumuz 16.40 da..:46::46::46::46::46:

inşallah gösterır canım,insan nasıl merak edıyooooo :)))))
benim velette gecen sefer poposunu dönmüştü bize, bakalım busefer gorebılcezmı:))
kuzum cok sakın bugün ya, daha oynamadıııııııııııııııııııı

sabah sabah maşallahh ne kaynatmışsınızz:))))
hepinizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün pozitifim:D zam işini konuşacağım dua edin bana kzıçeler

hahahah, tam dizi lik olmuş zaten,
bende eşime bensız denıze gıdersen, o gün dogururum dedım, oda dogururusun valla senın sagın bellı olmas dıyo:)))) nasıl güldük ama,,
afiyet olsun canım, kızına yarasın ınsallah:), ben cok yeyınce rahatsız oluyorum şişiyoo karnım gerılıyo

:) ay hiç güleceğim yokdu bak iyi yöntemmiş:) ayy bende biraz gergindim oturdum bilg başında 8 tane poğaça yemişim oha dedim kendime:)

........................................................

arkadaşlar ben bebeğime bi şeyler örmek istiyorum, :6: :6: :6: ,,kolaylarından, pek ustalığım yok, fikir verecek var mıdır? kızım olacak inşallh,,, isim bulamayanlardanım ayrıca :36::36::36::36:

günaydın kızlarr nasıl keyifler biz çok duygusalız yaaa trt1 de çocuğum büyürken diye bi program var doğum anını anneyle karşılaşmasını gösteriyolar sebepsiz ağladım bi anda ya heralde ben yavrumu görünce ağlamaktan kendime gelemem ne güzel bişii yaaaa:2::2::2:

Açılın açılınnnnnnnnn bz geldiiikkkk :16::16:

Nasıılsınız kızlar? Ben yine uyuyamadım sabah kalktım gittim çekyata yattım oh uyudum 9a kadar.. Eşimle güzel kahvaltu yaptık o kpss çalışıy ben buralardayım evi felan süpürcemde benim kızdan ses seda yok yine bende deedim ki kendime otur oturduğun yerde :1::1:

DİDEM oh afiiyet olsun sende bendesin yarasn kuzum ye ye bişe olmaz :56::56:

MİHRACE Allah kolaylık versin kuzum konuşmaya giderken sübhanekeyi oku 7 kere öyle git bişey diyemesin patronun :1::1:

Back
X