- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg cnmmmmm...selam millet biz geldik nasılsınız bakalım azcık geçmiş yapsak mı acaba:44:
Açılın açılınnnnnnnnn bz geldiiikkkk
Nasıılsınız kızlar? Ben yine uyuyamadım sabah kalktım gittim çekyata yattım oh uyudum 9a kadar.. Eşimle güzel kahvaltu yaptık o kpss çalışıy ben buralardayım evi felan süpürcemde benim kızdan ses seda yok yine bende deedim ki kendime otur oturduğun yerde
DİDEM oh afiiyet olsun sende bendesin yarasn kuzum ye ye bişe olmaz![]()
MİHRACE Allah kolaylık versin kuzum konuşmaya giderken sübhanekeyi oku 7 kere öyle git bişey diyemesin patronun![]()
iyiyiz mavişim sen nasılsın kolay gelsin yorma kendini fazla...bende hiç uykusuzluk ağrı mağrı yok...bende ayrı bi deliyim herkes de var bende niye yok demeye başladım artıkAçılın açılınnnnnnnnn bz geldiiikkkk
Nasıılsınız kızlar? Ben yine uyuyamadım sabah kalktım gittim çekyata yattım oh uyudum 9a kadar.. Eşimle güzel kahvaltu yaptık o kpss çalışıy ben buralardayım evi felan süpürcemde benim kızdan ses seda yok yine bende deedim ki kendime otur oturduğun yerde![]()
hg cnmmmmm...
hgg cnmmm ..tatlı bısıler ye oynasın mınıkk kızınn..ıyız bızde azcık uykumuz geldı :)) mayıstık
iyiyiz mavişim sen nasılsın kolay gelsin yorma kendini fazla...bende hiç uykusuzluk ağrı mağrı yok...bende ayrı bi deliyim herkes de var bende niye yok demeye başladım artık
bende bugün ev süpürme niyetindeyim ama belimden korkuyorum ağrıtırsam die![]()
trt1 de epidurali anlatıyo
ızlıyorum cnm ben
Şeker yiyorum benim kız tınlamıyor beni yaaawwwwwff![]()
yaramazz kızzzrahat rahat uyu işte kuum son aylarda nasıl olsa uyuyamayacaz :) Yavaşcık yavaşçık süpür bi odayı süpür otur dinlen sonra yine süpür ben ancak öyle temizlik yapıyorum yavaş yavaş.. Ütü yapmam lazım da pof sevmiyorum ütüyü![]()
arkadaşlar çok canım sıkılıyor benim eşim çok konuşkan biri degildi eskiden bu beni pek etkilemiyordu ama artık ilgi, heves,neşe versin istiyorum adam sinir ediyo beni dışarda çok keyifli eve gelince sessiz agzından bir laf alamazsın soru sorunca eee bi zahmet cevap veriri artık anası neler söylüyorsa bu arada kaynanamla görüşmüyorum dogum yaklaştıkca fitliyor oğlunu anlaşılan oda gelip bana surat yapıyo bıktım valla canımı sıkmamaya calışıyorum sizin eşinizdede böyle ilgisizlik varmı yaaa şurda doguma ne kaldı inanın bir patigi bile yok yavrumun sormuyo bile ne alınacak diye![]()
süt çok içiyorum geneldede ılık yada sıcak
şimdi incir yiyiorum kayısı yiyiorum üzrinde bol bol su içiyorum.
ama yok olmuyor olmuyor(
demir ilaçlarının yaptığını söyledi sağlıkocağındaki ebe, beslenmeyle çözemezsin dedi yaaaaa
ilaç alıncada çok halsiz kalıyorum 1 hafta kendime gelemiyorum![]()
ah canım yaa kaynanann fıtıllosa cok zorr.. allahtann benımkıler hepsı uzakta ızmırdeler. 12 saat aramızz zırt pırt gelemıolar.. gelselerde zaten bızımbı sorunumuz yok cok sukur. ama yınede uzak olmak en ıyıısı gercekten.. benım esım yuzum asık bıle olsa neyın var deyıp soran bırısı.. bukonuda cok sanslıyım esımm hamıle olmadan oncede cok anlayıslıydı sımdı dahada anlayıslı bazenbenn daralıp agladıgımda bıle oda benımle aglıycak kadar yanımda olan bırı.. allaha sukurler olsun bebegımız ıcın ne lazımsa aldık bızz.. maddı gucumuzun yettıgı kadar.. senın esınnedenbole yapıo cnmm.. konusmayı denesen..arkadaşlar çok canım sıkılıyor benim eşim çok konuşkan biri degildi eskiden bu beni pek etkilemiyordu ama artık ilgi, heves,neşe versin istiyorum adam sinir ediyo beni dışarda çok keyifli eve gelince sessiz agzından bir laf alamazsın soru sorunca eee bi zahmet cevap veriri artık anası neler söylüyorsa bu arada kaynanamla görüşmüyorum dogum yaklaştıkca fitliyor oğlunu anlaşılan oda gelip bana surat yapıyo bıktım valla canımı sıkmamaya calışıyorum sizin eşinizdede böyle ilgisizlik varmı yaaa şurda doguma ne kaldı inanın bir patigi bile yok yavrumun sormuyo bile ne alınacak diye![]()
ewt ya cok sekerler .. bız fotocu ayarlamadık esım cekıcekk ınss o telasta unutmazz yoksa onuyerımbebişleri gördünüz mü kızz ne tatlılarr yerim onları ben... Biz de mi doğum fotoğrafçısı çağırsak yaww![]()
ewt cnm trt 1 e bakıyorumm belkı sona yatarım :))Tatlım ben 2.uykudan kalktım sıra sende![]()
arkadaşlar çok canım sıkılıyor benim eşim çok konuşkan biri degildi eskiden bu beni pek etkilemiyordu ama artık ilgi, heves,neşe versin istiyorum adam sinir ediyo beni dışarda çok keyifli eve gelince sessiz agzından bir laf alamazsın soru sorunca eee bi zahmet cevap veriri artık anası neler söylüyorsa bu arada kaynanamla görüşmüyorum dogum yaklaştıkca fitliyor oğlunu anlaşılan oda gelip bana surat yapıyo bıktım valla canımı sıkmamaya calışıyorum sizin eşinizdede böyle ilgisizlik varmı yaaa şurda doguma ne kaldı inanın bir patigi bile yok yavrumun sormuyo bile ne alınacak diye![]()
yaramaz kızın annesını dınlemıo demekkı kandırmak zor olucak senn kızınıı :)) utuyu bende hıc sevmıyorumm yaaa ama yapmam lazım benımdee ..
ah canım yaa kaynanann fıtıllosa cok zorr.. allahtann benımkıler hepsı uzakta ızmırdeler. 12 saat aramızz zırt pırt gelemıolar.. gelselerde zaten bızımbı sorunumuz yok cok sukur. ama yınede uzak olmak en ıyıısı gercekten.. benım esım yuzum asık bıle olsa neyın var deyıp soran bırısı.. bukonuda cok sanslıyım esımm hamıle olmadan oncede cok anlayıslıydı sımdı dahada anlayıslı bazenbenn daralıp agladıgımda bıle oda benımle aglıycak kadar yanımda olan bırı.. allaha sukurler olsun bebegımız ıcın ne lazımsa aldık bızz.. maddı gucumuzun yettıgı kadar.. senın esınnedenbole yapıo cnmm.. konusmayı denesen..
ewt ya cok sekerler .. bız fotocu ayarlamadık esım cekıcekk ınss o telasta unutmazz yoksa onuyerım
ewt cnm trt 1 e bakıyorumm belkı sona yatarım :))
Canım ya kaynananın eşini doldurması gerçekten kötü bir şeyBebeğiniz isteyerek olmadı mı ki? Bebeğe karşı ilgili değil mi ki? Allah kolaylık versin merhamet versin yüreğine.. Alırsınız canım zamanla bi çıktınızmı her şeyi alırsınız.. Sen şu lazım bu lazım diyince tepki vermiyor mu şu zamanda alırız diye?
Kuzum eşin nası çeksin o heyecandan bende eşim çeker diye düşünüyodum ama çekemez heralde kimseyide sokmaz doğuma aslında amcamın kızı çok güzel foto çekiyor profesyonel sayılır. Ama o da Trabzonda onu mu çağırsam ki![]()