2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydın biz yeni kalkabildik kızımla teyzeleri.çok acıkmışız hemen kahvaltı yapıp buraya geldik.biraz kendimizi toparlayıp iş yapacak duruma gelene kadar burdayız:)
gunaydın canımm hgg.. ohh yarasın kızınaa afıyet olsun canımm..
canım sözde dünyada en çok istedigi şey bu bebek üstelik tedaviyle oldu ama anasına çok düşkün demekki evladını önüne geçiyor erkekler ancak cocugunu kucagına alınca baba oluyor diyorlar umarım bizde dogumdan sonra aile oluruz arkadaşlar bir ricam var duama amin deyin Allah rızası için düzelsin artık evliligim (Allahım haneme huzur mutluluk saglık bereket nasip et kötü gözlerin kötü insanların şerrinden nazarından koru yarabbim)şimdiden Allah sizden razı olsun

amın canımmm

canım sözde dünyada en çok istedigi şey bu bebek üstelik tedaviyle oldu ama anasına çok düşkün demekki evladını önüne geçiyor erkekler ancak cocugunu kucagına alınca baba oluyor diyorlar umarım bizde dogumdan sonra aile oluruz arkadaşlar bir ricam var duama amin deyin Allah rızası için düzelsin artık evliligim (Allahım haneme huzur mutluluk saglık bereket nasip et kötü gözlerin kötü insanların şerrinden nazarından koru yarabbim)şimdiden Allah sizden razı olsun

Amin canım amin... Şimdi o da streslidir bebekten dolayı.. Doğsun her şey yoluna girer Allahın izniyle.. Sen çok sters yapma bebişin etkilenmesin...

kızlar günaydın biz yeni kalkabildik kızımla teyzeleri.çok acıkmışız hemen kahvaltı yapıp buraya geldik.biraz kendimizi toparlayıp iş yapacak duruma gelene kadar burdayız:)

Günayydın oh afiyet olsun.. Ben de kendimi toparlamayı bekliyorumda daha toparlanamadım sandalyede oturuyorum ya of aslında hiç oturmamam lazım :14::14:

amin canım.sen içini ferah tut.bol bol dua et sadece allahına sığın,karnın engel olmuyorsa namaz kıl.bak herşey nasıl değişiyor.birde aklıma birşey takıldı sen eşine karşı nasılsın.yani o konuşmasada konuşuyormusun ona ilgilimisin

amin canım.sen içini ferah tut.bol bol dua et sadece allahına sığın,karnın engel olmuyorsa namaz kıl.bak herşey nasıl değişiyor.birde aklıma birşey takıldı sen eşine karşı nasılsın.yani o konuşmasada konuşuyormusun ona ilgilimisin

ewt hamıleyken bızım bekledııgımız ılgı kadar onlarda bızden cok ılgı beklıolar.. bu donemı anlayıslı olarak gecırmeye calısmayız.. o konusmuyo bende konusmam dıyıp kenara cekılırsekk aramız sogur bence.. herkes bırrer adım atmalı..

suksuk-ecrin1001-mavıs mavis cevabınız ve desteginiz için teşekürler konuşan ve paylaşımı güzel olan evliliklere gıptayla bakıyorum bizde önceden öyleydik ne zamanki kaynanamdan ayrı eve cıkmak istedim aramız böyle oldu Allah sizin evliliginizi korusun

ben dayanamam bebek gelınce aglarım dıo ama bakalımm napcazz cok duygusaldır benım kocıss.:17::17:.. allah basımızdan eksık etmesın onu ..amınnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım.. Sağlık sıhhat versin eşlerimizede.. Bi doğsunlarda çekeriz resimlerini bişecik olmaz sağlık olsunda ilk doğum fotosu eksik kalsın :)

suksuk-ecrin1001-mavıs mavis cevabınız ve desteginiz için teşekürler konuşan ve paylaşımı güzel olan evliliklere gıptayla bakıyorum bizde önceden öyleydik ne zamanki kaynanamdan ayrı eve cıkmak istedim aramız böyle oldu Allah sizin evliliginizi korusun

Canım dua et hamilelrin duaları kabul olur.. Fetih süresini, inşirah süresini oku canım kendine eşine.. Doğumdan sonra düzelir inşaAllah Allahın izniyle... Amin canım cümlemizin evliliğini korusun...

son zamanlarda namaz kılamıyorum ama sürekli bildigim bütün duaları okuyorum.ben eşime karşı hepilgili oldum ama bana zamanla geçiştirme ve kısa cevaplar vermeye başladı konuşmak istemedigini belli etti zaten asık suratlı bir insanla ne konuşulurki amaaaan bunun cözümü yok gibi geliuyor inşallah bebegimizle birlikte bazı şeylerin kıymetini oda bende anlarız.

amın canımm
son zamanlarda namaz kılamıyorum ama sürekli bildigim bütün duaları okuyorum.ben eşime karşı hepilgili oldum ama bana zamanla geçiştirme ve kısa cevaplar vermeye başladı konuşmak istemedigini belli etti zaten asık suratlı bir insanla ne konuşulurki amaaaan bunun cözümü yok gibi geliuyor inşallah bebegimizle birlikte bazı şeylerin kıymetini oda bende anlarız.

ıns duzelr cnmm sen bolbol dua okumaya devam et:nazar::nazar:

Canım bana düşmez ama söylemeden geçemiycem ayakta kılamıyosan bile oturarak kıl.. Ben 6. aydan beri oturarak kılıyorum fıtığımda olduğu için eğilemiyorum çok. Allah büyüktür düzelir umudunu kaybetme duanınıda eksik etme.. Yarın kandil gecesinde bol bol dua edelim birbirmize en güzel dua müminin müminine yaptığı duadır. Allah büyük canıını sıkma düzelir eşinde...

$480071_343729545663508_1807390547_n.webp
$601079_10151029845832340_663590782_n.webp

heheeee cok guldumm yahuu:1::1::1::1::1:

star tvdekı bı adamm karpuzz sekerı yukseltmez dıoo .. bana drkarpuzu az ye sekerı yukseltır dedı hangısı dogru:26:

kızlar arkadaşım doğurmuş. Aradı şimdi oy sesini bile duydum oy . 25 kg aldı ve normal doğum yapmış hemde uyuşturulmadan felan 3200 52 cm doğmuş kara kız melike bebek. Hiç bağırmamiş doktor doğdu demiş bu hala ıkınıomuş doktor yeter dur demiş ;)))

hanımlaar.. demin köyde yeni doğum yapmış bir kadının bebişini görmeye gittim.. 3 günlüktü.. maşallah çok tatlı yaa. kara kara saçları kara kara gözleri vardı.. kucağıma aldım bidaha bırakamadım yaa. rabbim sağlıklı sıhatli bizede nasip etsin inş. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X