Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizce Duru ismi mi, Zeynep ismi mi daha güzel
selam kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
biz dün dr gittik kızımı gördüm iyice büyümüş 1143 gr olmuş bende 1 kilo almışım 77 kilo olmuşum dr ben çok kilo mu almışım bu ay dedim güldü gayet iyisin 1 kilo almışsın onunda 400 gr senin gerisini bebek almış çok iyi dedi güldü:)) benim midem bulanmaya başlamıştı 1 haftadır onada bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi denizede girebilirsin hiç bişey olmaz dedi eşim ilk defa gördü dün kzımızı çok heycanlıydık doktor da tek tek anlattı eşime hatta poposunu dönmüştü pıtışını gösterdi bak kahve çekirdeği gibi olan bacak arası kızın dedi :)))) güldük iyiymiş yani kızlar 27+3 gün normalde 27+5 çıkıyor 2 gün önde benim kız kocacım hep yanımda olunca fazla giremiyorum kızlar :))![]()
ben çorba yapmıcam taze fasulye var onun yanına yoğurtlu makarna yapcam...çorbanin yanına ne yapsam ki ya
ay maşşallah ikinize de canım...bebişini de kilosu çok güzell sende fazla almamışsın... bizde 2 hafta sonra görcez kızımızı![]()
Canım gözün aydın eşin gelmiş. Allah ayırmasın bi daha, daha doğrusu ebedi ayrılık vermesin cümlemize, eşlerimizle ve bebişlerimizle hayırlı ömürler nasip etsin.
birşey öğrenmek istiyorum her gittiğimde soracam diyorum doktora unutuyorum bu içtiğimiz ilaçlar kan ilacı,magnorm,calsiyum ilacı bebeğe yarıyormu yoksa sadece bizim içinmi
çorbanin yanına ne yapsam ki ya
kızlar ya benim göğüslerime bişeyler olmaya başladı biraz önce açtım baktım...görünürde bişey yok mesela elimi değdiriyorum kendiliğinden büzüşüyor ucu...sonra eskiye dönüyor![]()
bende medikalpark ta kısmetse ben henüz sormadım detayları ama memorial ı biliyorum hastaneler böyle set mi satıyorlar valla yeni duydum ama bence pahalı
ahahah sen diyince ben de yaptım aynı şey oldu etrafı büzülüyor ve ucu çıkıyor. sanırım emzirme pozisyonuna geçiyor göğüslerçünkü emzirirken sadece ucunun değil kahverengi dairenin tamamı bebeğin ağzına girmesi gerekiyormuşş onu sağlamak iin büzülüyor sanırım
![]()
bende koydum kafaya canım hergün eşimle kilo konusunda aramızda mutlaka diyalog geçiyo hep birlikte zayıflayacağız ohh miss:)) Başaraaz seneye bu zamanlarda inccik olcaz çok ince olamasak da biraz inceleriz gibime geliyor şahsen ben zayıflıycam koydum kafama sağlık tabi en önemlisi![]()
canım çoook çoook geçmiş olsun yaaa..Kızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun
ayy dün maşallah demeyi unutmuşum içimden dedim ama burayada yazayım MAŞALLAAHH[
teşekkür ederim fıstıkkkk
44 tl elbiseeDDD
bişey olmamasına çook sevindim canım ALLAH senide bebişinide korumuş inşallah tekrar olmaz böyle bişey çoook dikkat et kendine..Kızlar biz evimize geldik çok sükür. Hastane yatağı ve yastığı çok rahatsızdı. Gece neredeyse hiç uyumadık. Kalcam ve bacağımdaki ağrı da düne göre daha iyi cok sükür. çıkmadan bir daha ultrason ve nst baktı doktor.Hersey yolunda şükür. Bebek 1570gr kafası 7.5cm boyu 26cm hersey gayet güzel.Benim de agrılarım zamanla gecicek ins. bir süre istirahat etmeliymişim.Hiç sevmem yatmayı ama yapcak bişi yok..Hepinizie ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. Bugun kandil.Allah hepimiizn bebeklerini korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Herkese hayırlı kandiller..
benim doktorum 3 sene aradan sonra sezeryan sonrası normal doğum yapmış canım...canım daha önce sezeryan olan kişi için kaç yılgeçerse normal doğum yapabilir acaba sordunmu
bende 6 yıl önce 37 haftalık hamileyken acil sezeryana alınmıştım çok rahat geçirmiştim ameliyat sonrasını
ama o zamnan doktorumda çatı muayenesi yapmamıştı ama ultrasonda gördüğü kadarıyla çatın dar demişti şimdi kararsızım aksi birşey olmazsa normal mi doğursam diyorum ama biraz tırsıyorum ben heralde
aaaa hoşgeldin bulut eşine kavuştun tabi bizi unuttuunselam kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
biz dün dr gittik kızımı gördüm iyice büyümüş 1143 gr olmuş bende 1 kilo almışım 77 kilo olmuşum dr ben çok kilo mu almışım bu ay dedim güldü gayet iyisin 1 kilo almışsın onunda 400 gr senin gerisini bebek almış çok iyi dedi güldü:)) benim midem bulanmaya başlamıştı 1 haftadır onada bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi denizede girebilirsin hiç bişey olmaz dedi eşim ilk defa gördü dün kzımızı çok heycanlıydık doktor da tek tek anlattı eşime hatta poposunu dönmüştü pıtışını gösterdi bak kahve çekirdeği gibi olan bacak arası kızın dedi :)))) güldük iyiymiş yani kızlar 27+3 gün normalde 27+5 çıkıyor 2 gün önde benim kız kocacım hep yanımda olunca fazla giremiyorum kızlar :))![]()
canım hiç alt üst takım almadın mı:44:kızlara ne eksiğim var bi bakın bakalım kıyafet bu .
8 patikli alt
8 çıtçıtlı badi (4tane sıfır kol, 2yarım kol, 2uzun kol )
2 tane tulum
5 tane yandan çıtçıtli üst
1tane iç zıbın
1tane atlet
1tane külot
4tane eldiven
2önlük
7şapka
15tane çorap
4tane örgü patik
2külotlu çorap
2yeni doğan ayakkabı
3penye battaniye
1kundak battaniye
1havlu,kere
9ağız mendili
Sizce ne eksik tüm kıyafetler bu
bu arada kızlars ben oğluşumun ismini kuzey koyuyorum poyraz la kuzey arasında kaldık poyraz adının özelliğyle pek yaramaz oluyormuş eşimde karadenizli ondan kuzey olacak :)
kızlara ne eksiğim var bi bakın bakalım kıyafet bu .
8 patikli alt
8 çıtçıtlı badi (4tane sıfır kol, 2yarım kol, 2uzun kol )
2 tane tulum
5 tane yandan çıtçıtli üst
1tane iç zıbın
1tane atlet
1tane külot
4tane eldiven
2önlük
7şapka
15tane çorap
4tane örgü patik
2külotlu çorap
2yeni doğan ayakkabı